Mattila jne: Miesten tehtävä puolustaa naisia

Anonyymi

Nyt on uudestisyntyneillä miesuskovilla mennyt pari viikkoa kaikki energia pääministerin pitojen arviointiin, Sannan tulevaisuuden ja hallituksen arviointiin.

Olette ihan väärillä jäljillä. Miesten tehtävä on suojella puolustaa ja antaa henkensä kuin Jeesus naisten puolesta. Nainen on heiveröinen astia jota pitää suojella.

Laittakaa nyt kehomme eli temppeli nne hyvään kuntoon että jaksatte jos tänne hyökätään. Siinä on monilla kova työ. Tämä on raskas tehtävä jonka saitte Raamatussa. Kova tehtävä mutta siinä miehiset kyvyt pääsee oikeuksiinsa. Kiitos Herralle.

En ole vielä nykyaikana kenenkään nähnyt miesuskovan valmistautuvan maanpuolustukseen mutta nyt on sen aika. Talvisota rukoukset mukaan.

11

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä on oikein

  • Anonyymi

   Naiset ovat tehneet selväksi että miehiä tarvita mihinkään. Tehkööt nyt sitten miestenkin työt kaikessa kaikkivoipaisuudessaan.

   • Anonyymi

    Niin olemme tehneetkin.


   • Anonyymi

    Mihin teitä sitten tarvitaan? En keksi hetimmiten. Irrotin muuten juuri vanhan tietokoneen kovalevyn ja porasin siihen reikiä.:)


   • Anonyymi

    Nyt miehiä tarvitaan. Kiitos Herran.


  • Anonyymi

   Höh. Onpa outo kommentti. Miesuskovat sanovat että naiset sopivat kotiin ja he johtavat.

  • Anonyymi

   Miehet ovat itse luovuttaneet asemansa. Menneiden sukupolvien juopot isät ovat valmistaneet nykytilannetta.

  • Anonyymi

   Et oikein ymmärrä aviopuolisoiden ja muiden naisten eroa? Ei uskovien kuuluu "suojella ja puolustaa" naisia ylipäätään. Uskon sisaria kyllä ja omaa vaimoa ja toki halutessaan saa puolustaa muitakin mutta omasta typeryydestään kärsiviä naisia ei edes voi auttaa koska ovat liian ylpeitä avun vastaanottamiseen. Ei Marinia Jeesus kiinnosta.

   • Anonyymi

    Edelliselle. Kyllä maanpuolustus on miesten.


  • Anonyymi

   Maanpuolustuksesta sotilaallisesti vastaavat miehet vrt Venäjän ja Ukrainan sotaa. Rintamalla on kaatunut kymmeniä tuhansia miehiä. Typerässä Putinin sodassa. Kauheaa on. Naisia kuolee siivilinä.

   Raamatun mukaan mies on perheen pää ja nainen vain apu. Mies rakastaa perhettään, tuo rahan ja suojelun, johtaa lieden ääressä häärivää rouvaa. Rouva tekee kotiduunit raamatullisesti mutta MIEHEN VASTUULLA on suojaaminen.

   Minne unohtuu miehen vastuu nyt kun putin pullistelee. Rankka on miehen vastuu ja ihailen miehiä jotka sotasaappaat pukee ja puolustaa maata. Sanna vaan kotiin.

  • Anonyymi

   Talvisodasta on moni miesuskova kirjoittanut kuinka silloin pärjättiin entisiä puti neita vastaan presidentti Kallion rukouksin, satojen tuhansien miesten rintamalla taistelun ja kotirintamalottien ja naisten avulla. Moni kaatui mutta itsenäisyys pysyi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   2103
  2. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   55
   1144
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   219
   1124
  4. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   97
   1120
  5. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   1007
  6. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   30
   992
  7. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   977
  8. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   937
  Aihe