Sanna Marin on jo rampa ankka.

Anonyymi

18

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rakit saa räksyttää. Ei se vaikuta lainkaan muiden tekemisiin.

   • Anonyymi

    Niin kritiikki on räksyttämistä. Marinin itsekkääseen uran ja henkilökultin luomiseen ei todellakaan muiden tekemisillä ole väliä.


  • Anonyymi

   Viiteryhmän valinta kertoo, millaiset ovat henkilön samaistumiskohteet, preferenssit ja ideaalit. Pintaliitäjien parissa viihtyvä on itsekin pintaliitäjä tai ainakin sellaiseksi haluava.
   Oikeudet ja vastuut käyvät käsikädessä pääministerilläkin. Liian aikaisin tai väärin perustein vastuuta saanut hämmentyy, menettää käsityksen tksityisen ja julkisen tilanteen eroista sekä asemaan liittyvistä välttämättömistä edellytyksistä
   Avustajien armada ei voi korvata hyvää harkintakykyä! (AL, s. B 10, 27.8.22)

   Selkeästi sanottua norjalaiselta hallintotieteiden maisterilta!

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kenkää vaan


  • Anonyymi

   Niin, eipä Marinin sanomisia ja tekemisiä enää kukaan tosissaan ota, vaikka mitä yrittäisi. Kaikki uskottavuus ja arvovalta on mennyt! Eikä niitä takaisin saa, vaikka ei tulisi jatkossa enää yhtään kohua. Hallitus ei siis ole toimintakykyinen.

   • Anonyymi

    Eduskuntavaalit voitaisiin pitää jo nyt syksyllä, miksi odottaa kevääseen...


  • Anonyymi

   Marin on suosittu kansan keskuudessa pl. parin hassun persun jostain kihniöltä :D

   • Anonyymi

    Taidat erehtyä. Boomereiden kosto tulee nyt myös punaisten riveistä.


   • Anonyymi

    Demareissakin arvostellaan Marinia. Onko demareissakin sitten persuja vai mitä nämä demari arvostelijat sitten ovat?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Marinin luottamus on nolla

  • Anonyymi

   Sanden sai tilaisuutensa kun jogi töpeksi, sande menetti mahdollisuutensa politiikan saralla ja hyvä niin, ymmärtäs nyt ottaa loparit. mut kukas hillotolpalta tahtois veke lähtee.

  • Anonyymi

   Kokoonnumme ensiviikolla jossa asiantuntijoiden kanssa keskustelemme eri näkökulmista siitä saamme varmaan tietoa piankin joka jälkeen tulokset analysoidaan tarkasti ja saamme siitä hyvän tilannekuvan mutta jo nyt voin sanoa että asiat etenee rivakastikin joten on mahdollista jo loppuviikolla kertoa seikkaperäisemmin tuloksista joista nyt en voi vielä kertoa mutta työryhmämme on asiaan paneutunut ja saamme kuulla loppulauselman hyvinkin pian .

   • Anonyymi

    Voidaan myös perustaa työryhmä, joka tutkii tilannetta ja antaa myöhemmin lausunnon ko. asiasta.


  • Anonyymi

   Nyyhkikää vähän, niin kaikki menee läpi!

  • Anonyymi

   Mikään rampa ankka ole, vaan liian nuori tyttönen joka ei kestä pääministerin työpainetta, alkaa vetään jotain ja lumpustamaan täysin hallitsemattomasti.
   Katsokaahan kuvaa jutusta jossa entinen ystävä ei tunnista pikku lumppua enää, silmät harittaa niin että oliko työkunnossa tuotakin kuvaa otettaessa.

  • Anonyymi

   Ei ole normaalia tämä Marinin bilitys jauhojengissä. Turva-autolla liiikkuvat ravintolasta toiseen.

  • Anonyymi

   No sehän johtuu juuri siitä, että sinä et ole pätkääkään kiinnostunut politiikasta, mutta annapa olla, kun joku pieraisee, niin kyllä sitä juttua kääntelet ylösalaisin joka kantilta.

   Sinäkin kuten sadat tuhannet kuuluvat siihen laumasielujen porukkaan, jotka lähtee mukaan ihan mihin tahansa, jolla voidaan toisia alistaa, loukata, maalittaa, vähätellä ja olla helvetin ilkeitä. Tyypillinen suomalainen älylääpiö ei osaa olla kuin laumasieluinen hännänheiluttaja. Törkylehdet kertovat vaikka miltä kantilta, eli vellominen jatkuu, vaikka siinä ei olisi mitään uutta aikaisempaan.

   Ettei tarvitse rautalangasta taivuttaa, tässä se on hyvin sanottu:
   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoartovihavainen/laumasieluisuus/

   Arvostan Marinin ja tämän hallituksen poliittisia saavutuksia ja en jaksa osallistua parjaamiseen. Odotan mielenkiinnolla mitä JSN lausunnossaan sanoo tai antaako oikeuskansleri lausunnon, joka kertoo, mitä ihmisten ryöpytyksessä olikin täyttä paskaa. . Saako tämän jälkeen valheellisia ja vääristeleviä törkykirjoituksia olla lehdet pullollaan ja median pääuutisissa jatkaa samaa törkyviestiä ilman mitään todenperäisyyden varmistamista. Itseasiassa luottamukseni lehdistöön on vähissä ja television uutisointiin, siis mediaan.. Seiska on oma lukunsa, törkytörkeä lehti, ilottomaan, tapahtumaköyhään ja tylsään elämään uppoutuneille.

   Osaan myös itse ajatella, en tarvitse siihen iltapäivälehtien paskan jauhamisia manipuloimaan. Enkä tarvitse myöskään uutisia, jossa uutisarvo maailman tapahtumista ja päivän polttavista asioista on nolla.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   4011
  2. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   242
   2802
  3. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   71
   1819
  4. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   242
   1723
  5. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   4
   1509
  6. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   28
   1296
  7. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   36
   1293
  8. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   101
   1258
  9. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   62
   1159
  Aihe