Eikö kukaan laita stoppia näille Fortumin vaatimuksille?

Anonyymi

Kuinka monta miljardia tähän järjettömyyteen oikein upotetaan?
https://www.hs.fi/talous/art-2000009031700.html
Lisää ja lisää vaan pyydetään, kyllä tämä on järjetöntä ja kansaa sumutetaan energiapulalla, kun sähköä tuottavia yksiköitä pidetään suljettuina niiden ”haitallisten ympäristövaikutuksien”vuoksi.

30

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkuvasti ollaan rahaa pyytämässä, ensin tuhlataan ja syydetään sitä kuin järkeä vailla.

  • Anonyymi

   Laittakaa vaan kaikki firmat pörssiin nii saatte lisää kuppaamista, kok hoitaa kyllä kaikki pois lompakosta.

   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä tuosta pösrssistä se on pelurien paikka jossa ei sääliä tunneta ja sinne ei pitäisi ainakaan tällaisia firmoja päästää ollenkaan, nämä kuuluvat jokapäväiseen ihmisten elämiseen kuuluviin asioihin eikä minnekään pörssihelvettiin.


  • Anonyymi

   Niin ja osinkoja jaetaan miljoona tolkulla. Halloo. Sijoitus on aina riskipeliä ja siitä pitää sijoittajien kantaa vastuu eikä veronmaksajien. Mielenkiintoisia nämä valtionyhtiöiden touhut. Kansaa taas sumutetaan oikein olan takaa.

   Fortum on ihan itse purkanut monta varavoimalaa joilla olisi ollut vielä kymmeniä vuosia käyttöikää ilman suurempia peruskorjauksia. Hyvänä esimerkkinä Inkoon voimalaitos. Nyt sitten paapatetaan sähkön riittämättömyydestä. V...u mitä meininkiä.

   Eikä näitä tunareita saa toilailuistaan edes vastuuseen mistään.

  • Anonyymi

   Ymmärtääkseni Fortumilla menee erittäin hyvin. Johtajakin palkittiin muutama kuukausi sitten tänä keväänä liki puolen miljoonan euron lisäbonuksella miljoonapalkan päälle.

   Bonus maksettiin juuri Fortumin hyvästä tuloksesta vaikka Venäjä oli jo hyökännyt Ukrainaan.

   Uniperin johto teki kaikkensa estääkseen Fortumia ostamasta Uniperis, mutta valtionyhtiö Fortumin johdon ja poliitikkojen liiketaidon ansiosta Suomi sai vallattua Uniperin ja sen hiili- ja kaasuvoimalat

   Veronmaksajilta 9000 miljoonaa euroa on pieni kiitollisuuden osoitus varsinkin valtio-omistuksesta vastaavan ministerin ja pääministerin loistavalle työlle. On siinä syytä bilettää venetsialaisissa.

   • Anonyymi

    Kaupat tehtiin oikeistohallituksen aikana. Nykyhallitusta on turha syyttää kekopersu hallituksen mokailuista, joita oli helvetin paljon.


  • Anonyymi

   Sehän on valtion firma joten piikki on auki.

   • Anonyymi

    "Pian myydään pilkkahinnalla sorokselle"!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Pian myydään pilkkahinnalla sorokselle"!!!

    Nythän sen voisi laittaa täysin vapaasti konkurssiin koska sillä ei ole mitään sähköverkkoja ym.


  • Anonyymi

   Ukrainaan pitää lähettää rahaa. Ja suomalaiset lampaat kiltisti maksavat.

  • Anonyymi

   Energiapula on maailman laajuinen - totisinta totta. Fortumin puheista nousee mieleen pankkikriisi ja pankit, jotka oli pakko pelastaa, koska olivat liian isoja mennäkseen konkurssiin. Pankkisektorin romahduksella olisi ollut yhtä vakavat ja laajat seuraukset kuin nyt energiasektorin romahduksella. Nyt pitäisi valtion taata Fortumin toiminta pörssissä. Tällaista se on, kun valtio sotkeutuu bisneksiin.

  • Anonyymi

   "Suomi maksaa viron natosähköt"!!!

  • Anonyymi

   Kataisen ja Sipilän hallitukset opettivat Fortumin johdon vaatimaan rahaa, ja mitä naurettavimmilla syillä, sen parempi.

   • Anonyymi

    Anna linkki, muutoin persujen valetta.


  • Anonyymi

   Kaikki välttämättömyyshyödykkeitä myyvät yritykset äkkiä pörssiin, niin saadaan hieno jatkumo tälle mielettömyydelle. Aluksi vaikkapa meijerit, leipomot, vaatekaupat, apteekit ja matkustajaliikennettä harjoittavat yritykset (Finnairin lisäksi).
   Hyvä tulee.

   • Anonyymi

    Niin just ja sitten ängetään niiden kanssa vaikka väkisin ulkomaille, varsinkin Venäjälle.


   • Anonyymi

    Jos olisin ministeri niin laittaisin ensimmäisenä apteekin pörssiin ja tämän jälkeen lääkkeiden hinta määräytyisi pelkästään kysynnän ja tarjonnan mukaan. Kyllä sairas suostuu maksamaan lääkkeistä mitä pyydetään kunhan vain pysyy hengissä.


  • Anonyymi

   Suut suppuun ja lompakot auki. Vihervasemmistototalitarismia ei vastusteta, tai muuten...!

  • Anonyymi

   Fortumi-rauramot ei ole vielä hävittäneet tarpeeksi rahaa pelihimoisille ei ole mitään rajaa....

  • Anonyymi

   Vastauksena aloittajan kysymykseen: Eikö kukaan laita stoppia näille Fortumin vaatimuksille?
   Ei, ei laita, koska ilmeisesti kukaan ei edes tiedä mistä on kysymys, puhumattakaan siitä mitä pitäisi tehdä. Toisin sanoen päättäjillä on henkinen sormi perseessä.
   Paljon pulputetaan keskusteluohjelmissa sitä ja tätä, mutta ei se mihinkään johda.
   Suomen päättäjiä viedään taas kuin litran mittaa.

   • Anonyymi

    Juurikin näin. Alfa-tv:ssä talousguru Eero lehti oli keskustelemassa Fortum-sopasta ja hän sanoi, että Fortum-sekasotkua on nyt pantava selvittämään talouden raskaan sarjan ammattilaiset. Asialle on laitettava sellaiset neuvottelijat joilla on vahva näyttö Suomen talouselämässä, eikä mitään huuhaa-pyrkyreitä, jotka on helppo ylipuhua. Hän mainitsi Nalle Wahlroosin ja kaksi muuta, joita en nyt muista. Poliitikot jääkööt tässä tapauksessa seuraamaan tilannetta taka-alalle, koska heidän politiikassa oppimastaan asioiden kiertelystä ja kaartelusta on vaan haittaa.


  • Anonyymi

   Valtion firma, me omistetaan se, me maksetaan laskut. Turha valittaa, miettikää.ketä äänestätte eduskuntaan, joko alkaa vaihtoehdot kiinnostaa vai vieläkö jatketaan noilla surkeilla?

   Jos kokoomus vihreet sdp ja keskusta menestyy ensi kevään vaaleissa niin suomalaiset on kyllä tyhmintä sakkia maan päällä.

   Älkää miettikö niitä tyyppejä sopiiko ne edustamaan suomea, vaan valitkaa tuyppejä jotka edustaa suomalaisia. Firmat sitten palkkaa sellsisia ihmisiä jotka pystyy trkemään myös kansaivälistä kauppaa. Ministereillä ei ole vitunkaan asiaa maailmalle, Varsinkaan jollain Mariinilla, korkeintaan ulkoministeri voi vierailla jossain mikäli asia koskee suomea.

   Niin EU:sta me erotaan heti seuraavan hallituksen aikana, siitä ei edes neuvotella, EU on nähty.

   Aletaan tekemään kauppaa venäjän kanssa, saadaan pyörät pyörimään.

  • Anonyymi

   maksetaan sähköt saksalle niin sen takia meidän hinta nousee tämä on juuri tätä suomi maksaa muut nauraa ja nauttii omat verot omien hyväksi

  • Anonyymi

   Nyt tuli Ykkösaamussa uusi asia jota piti hetken pyöritellä mitä se nyt taas selittää vakuuksista,.... kunnes tajusin bingo!!! Se Rauramo on myynyt olematonta sähköä halvoilla sopimuksilla jota ei ole edes olemassa! Tämä on PAUKKU nro kaksi!

  • Anonyymi

   Suomi maksaa saksalaisten lämmityksen ja yritysten sähkön käytön, ja italialaisten talorempat.

   Tämä rikollisen hallituksen aikaansaannosta.

  • Anonyymi

   Hallitushan suunnitteli jossain vaiheessa alkutaipaleellaan lentomatkustukselle lentoveroa ja laivaristeilyille risteilyveroa. Miten nämä uusien verojen valmistelut ovat edennyt?

   Niiden verojen tuotolla osittain tuettaisiin Fortumin saasteettoman energian tuotantoa mm. Saksassa Uniperissa.

  • Anonyymi

   Suomalainen maksaa aina muiden maksuja.

   Fortumin johto on hoitanut asiat päin mäntyä joten kenkää niille heti.

  • Anonyymi

   Suomen valtio hirttää itsensä Fortumiin. Tappiot on jotain 17 miljardia euroa tähän mennessä, mutta jos tätä päätöntä sähläämistä jatketaan tarpeeksi pitkään, niin tappiot voivat mennä vaikka yli 100 miljardin euron.

   Fortumin pääomistama Uniper pelaa kaasun johdannaismarkkoilla pelejään. Sieltä ne 8 miljardin tappiot vuoden vaihteessa tuli, kun Uniperin omat treidarit olivat vähän "kämmänneet". Jos nämä Uniperin kasino- tai sököpelit eivät onnistu kaasupörssissä jatkossaan, niin tappiot voivat olla ihan mielipuolista luokkaa.

   Suomen valtion päätyy vielä tämän paskalafkan 100+ miljardin euron tappioiden takia kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n holhoukseen. Sanokaa mun sanoneen. Pistäkää tämä viesti talteen ja hämmästykää parin vuoden kuluttua.

  • Anonyymi

   Ensin sössitään kaikki ja sitten pyydetään Suomen valtiolta rahaa
   On siinä muitakin osakkeenomistajia, kuten vakuutusyhtiöitä yms. jotka yhtälailla on vastuussa. Rauramo on kuten isänsä...ei mitään häpyä tällä sattumatoimitusjohtajalla.

  • Anonyymi

   Rauramon on turha vinkua . Joku kohtuus pitää olla. Valtiolle voimalat suomesta ja verkot ja lopt saa mennä sekä Rauramolle potkut paskan johtamisen ja taidon vuoksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2779
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   2442
  3. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   1858
  4. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   21
   1648
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   276
   1414
  6. 68
   1300
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   322
   1195
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   355
   1109
  9. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   90
   1087
  10. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   58
   1058
  Aihe