Kapitaali-imperiumin iskujoukot haluavat Maasi !

Anonyymi

Oikeistosta kansallinen on sosialismia, joka pitää purkaa eli yhtiöittää, yksityistää ja myydä ulkomaille kaverikapitalisteille. Suomessa tätä katsantokantaa edustaa parhaiten kokoomus.

Tällä "sosialismin eli kansallisen purulla" saavutetaan kapitalismin kaksi tavoitetta: köyhä eli heikko valtio (mielellään myös velkainen) joka ei voi suojella kansalaisiaan riistäjiltä hyvinvoinnilla ja koulutetulla fiksulla väestöllä. Samalla saadaan alasajettua kansanvalta, tietenkin EU:n kaltaiset järjestelmät avittavat vielä kansanvallan u l o s tusta. EU:n johtohan ei ole demokraattisesti valittua, siellä rahavaltaeliitti valitsee omaa kapitaali-imperiumin uusliberalisti-globalistipolitiikkaa ajavat päättäjät, suuri osa entisiä sijoituspankkiireja ym. oikeistolaisia kapitalimin käskyläisiä alasajamassa kansallisvaltioita ja kansallista omistusta mm. luonnollisia monopoleja.

Meillä on menossa ihan sama mikä Afrikassa ym., jossa kapitaali-imperiumi mm. Nigeriassa ryösti maan kansallisaarteet öljyn. Ensin voidellaan, korruptoidaan ja oikeistolaistetaan maan päättäjät, sen jälkeen yksityistetään ja varastetaan kansallisaarteet.

Nigerian öljyvarannot ovat maailman rikkaimpia, mutta maan 200 miljoonasta ihmisestä noin puolet eli 100 miljoonaa elää äärimmäisessä köyhyydessä edelleen. Öljyvarannot eli kansallisaarteet ryöstettiin uusliberalistiglobalistisen kapitaali-imperiumin toimesta, eikä kansalle annettu edes hieman korvausta. Tämä koneisto on peto!

Ajatelkaa jos Norja olisi ollut maana yhtä heikko ja korruptoitunut kuin Nigeria. Sekin olisi ryöstetty.

Vahva valtio ja kehittynyt yhteiskunta erityisesti Pohjoismainen hyvinvointioikeisvaltio on estänyt kapitaali-imperiumin iskujoukot, mutta kuinka kauan? Norjan työväenpuolue kansallisti maansa kansallisaarteiden hyödyntämisen, eli öljyn tuotannon oman maansa ja kansansa hyväksi, ja loppu on historiaa.

Norja on rikas maa, jossa hyvinvoiva kansa ja maailman suurin kansallinen rahasto kansalaisten turvana. Näin Suomenkin pitäisi toimia, ja poistaa myyrät tekemästä työtään kapitaali-imperiumin hyväksi, jonka politiikka on monilta-yksille. Eriarvoistavaa antikristillistä ahneuden toimintaa, Saatanallista menoa.

Valtioilla on kaikki valta, hyvinvointioikeusvaltioissa kansanvalta. ilman niitä valta on rikkaiden eliitillä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muista ettei tämä liity Venäjään, muuten kuin että sekin ahnaana suurvaltapetona haluaa orjuuttaa naapurimaansa Ukrainan.

  • Anonyymi

   Älä kysy mitä kapitaali-imperiumi voi antaa sinulle, vaan mitä sinä voit antaa sille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   3121
  2. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   193
   1848
  3. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   62
   1498
  4. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   233
   1490
  5. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   101
   1206
  6. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   1147
  7. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   31
   1131
  8. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   1065
  Aihe