Kummallista salamointia havainnoin

Anonyymi

PK-seudulla. Keltaisia salamoja, kuin koko taivaanranta välähteli. Eikä jyrise yhtään. Ja osin pilvetöntä. Melkein kuin maailmanlopun näky kun välähtää pilvien takaa, että pimeää taivasta vasten näkyy laajalti pilvet esiin. Mitähän tuokin on?

20

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kai joku muukin näki? Vaakasuora keltainen salama, välillä pystyssä että koko taivas välähti. Puolen tunnin ajan ainakin, noin parin minuutin välein. En ole koskaan moista nähnyt.

      • Anonyymi

        Venäjän HAARP-sääaseella voidaan tuhota vaikka koko Suomi-

        kiittäkäämme NATOTTAJA Venäjäpakote-pressaamme pendolino-saulia?


    • Anonyymi

      Ohjuksia tulossa helsinkiin? Toivottavasti olette jo maksaneet ne kuplakämpät pankeille ettei tule luottotappioita sodan jälkeen.

    • Anonyymi

      Se eka ukkosen ääni ei tuntunut edes ukkoselta, luulin että jossain räjähti kaasupullo ja kuului ikkunan helinää. Toisen kerran kun pamahti, niin tiesin sen olevan tavallinen ukkonen.

      Sitten rupes tulemaan niin purkkautomaatin kokoisia purukumi jääpaloja tuhottomasti ja nurmikko näytti jääpala-automaatilta.

      • Anonyymi

        Tämä tapahtui juuri puolen yön aikaan, ei ole sama asia. Yhtään jyrinää ei kuulunut ja taivas välähteli keltaisena. Koko taivas. Täysin tyyntä, äänetöntä ja puolipilvistä. Ihan kuin nuo salamat tulivat paljon pilviä ylempää. Normaali ukkonen tuo ei ollut. Eikö muka kukaan muu nähnyt???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä tapahtui juuri puolen yön aikaan, ei ole sama asia. Yhtään jyrinää ei kuulunut ja taivas välähteli keltaisena. Koko taivas. Täysin tyyntä, äänetöntä ja puolipilvistä. Ihan kuin nuo salamat tulivat paljon pilviä ylempää. Normaali ukkonen tuo ei ollut. Eikö muka kukaan muu nähnyt???

        Kun taivas on täynnä saastehiukkaisia niin ne on todennäköisesti myös sähkövarauksellisia.
        Ilma johtaa silloin sähköä erilailla kuin puhdas ilma.


    • Anonyymi

      joo tuossa puolisen tuntia sitten salamoi oudosti ja piti outoa kuminaa taalla turun seudulla. viikolla eras yo tuossa klo 3am meren paalla outoja valoilmioita ilman aanta. naytti kun olisi pommit rajahtaneet.

      • Anonyymi

        Joo juuri semmoista! Nimenomaan outoa salamointia, ilman ääntä. Itse Espoossa. Vai että Turussa asti?? Ne välähdykset valaisivat taivaan laajalti, ei ne pilvistä näyttänee tulevan. Vaan itse taivas välähteli ja se piirsi pilvet näkyviin selvästi. Välähdykset vaihtoivat myös paikkaa.

        Olen aivan hämmästynyt etten mistään löydä uutista tästä, sen verran näyttävää ettei tuota ole voinut olla huomaamatta, toki puolen yön aikaan niin monin nukkumassa.

        -avaaja


    • Anonyymi

      Oltiin Seurasaaressa lenkillä. Tummia pilviä nousi Espoon suunnasta peittämään aurinkoa ja jyrisi pitkään, mutta ei salamoinut.,Alkoi tulla kiire autolle, ettei kastuta kun mukana ei ollut sateensuojia.

      Kun ehdittiin autolle, alkoi ropista sormenpään kokoisia rakeita konepellille. Helsinkiin ajettaessa ehdittiin raekuuron alta pois. Yhtään salamaa ei näkynyt koko aikana.

    • Anonyymi

      Näin taivaan sotaisasti välkehtivän tapaista pilvien takaa etelä karjalassa. Jos ei ukkonen, putinin uusi ase, vierailioita ulkoavaruudesta tulevaisuudesta? jaa sopivasti päivällä huomasin kukkapuskassa erikoisen herhiläisen, sillä oli kuin tavallaan kalanpää koltaan reilu kaksikertainen karva pörriäiseen, liikkuminen kukasta kukaan nopeaa enkä kuvaan viitsinyt vaivautua, tuskin lentävä kalakukko, arvelen et tekninen aikaloikkarien tutkmuslaite silti täytyy joskus kysellä luonnontieteen museolta.

      • Anonyymi

        Kuoleman pää koi ?


      • Anonyymi

        Yhdeistelin maailmanmenoa vankkaa tietäjä dataa seikkoja suurennuslasilla katsoin taivaalle varmistaakseni mitään pokkeavaa liikehdintää ollut havaittavissa ja ynnäilin siivekkään kukista kiinostuneen herhiläisen olevan kokonsa nopeuden puolesta joku jopa etelästä tullut uusi korentolaji joka nopeasti lennnellen peruutti itsensä kukkaan päinvastoin kuin tavanomaisesti kotimaiset herhiläiset menevät vehkeet edellä kukintoon tämä harmahtava pintainen kalanpää olikin äkkikäännos herhiläiskorennon persus.


    • Anonyymi

      Se ukkonen näkyy pimeällä kauemmas kuin kuuluu. Asian voi tarkistaa jostain salama / sadetutkista.

      • Anonyymi

        Ei ollut ukkonen, ei ollut niin kaukana. Ja välähdykset olivat enemmän keltaisia, ei sinisiä tai kirkkaita. Vain yhdessä vaiheessa näin pitkän vaakasalaman taivaanrannassa, sen täytyi olla kilometrejä tai kymmeniä pitkä, huomioiden etäisyys. Sitten yksi pystysalam, pilven yläpuolella! Eihän se ole mahdollista, varsinkin kun oli puolipilvistä.


    • Anonyymi

      Normaalia elosalamointia, joka vuosi syksyllä oleva ilmiö.

    • Anonyymi

      Median luoma hysteria Ukrainan konfliktista alkaa nyrjäyttämään ihmisten psyyken. Kun USA on hyökkäillyt sinne sun tänne, jäitkö kertaakaan kummastelemaan ukkosta?

    • Anonyymi

      Ettekö koskaan ole kuulleet elosalamoista?
      Salamoi pilvestä toiseen mutta jyrinä ei kuulu koska pilvet ovat korkealla.

      • Anonyymi

        Niin ja muinoin pilvet oli valkoisia mutta nykyhelsingissä ne ovat keltaisia koska ilma on täynnä saasteita.


      • Anonyymi

        No tuo kuulostaa hieman tuolle ilmiölle, olisiko sitten ollut se? Mutta ihmetyttää kun välähtelee välillä vaikka ei ollut kuin pari pilveä...


    • Anonyymi

      Tosiaan elosalamoja. Joskus 90-luvun alussa katselin Hyvinkäältä kun elosalamoi Suomenlahdella ja radiossa mainittiin että Viron puolella oli voimakas ukkonen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      82
      3560
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3344
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3129
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1981
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1545
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1311
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1302
    Aihe