Kummallista salamointia havainnoin

Anonyymi

PK-seudulla. Keltaisia salamoja, kuin koko taivaanranta välähteli. Eikä jyrise yhtään. Ja osin pilvetöntä. Melkein kuin maailmanlopun näky kun välähtää pilvien takaa, että pimeää taivasta vasten näkyy laajalti pilvet esiin. Mitähän tuokin on?

21

212

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kai joku muukin näki? Vaakasuora keltainen salama, välillä pystyssä että koko taivas välähti. Puolen tunnin ajan ainakin, noin parin minuutin välein. En ole koskaan moista nähnyt.

   • Anonyymi

    Venäjän HAARP-sääaseella voidaan tuhota vaikka koko Suomi-

    kiittäkäämme NATOTTAJA Venäjäpakote-pressaamme pendolino-saulia?


  • Anonyymi

   Ohjuksia tulossa helsinkiin? Toivottavasti olette jo maksaneet ne kuplakämpät pankeille ettei tule luottotappioita sodan jälkeen.

  • Anonyymi

   Se eka ukkosen ääni ei tuntunut edes ukkoselta, luulin että jossain räjähti kaasupullo ja kuului ikkunan helinää. Toisen kerran kun pamahti, niin tiesin sen olevan tavallinen ukkonen.

   Sitten rupes tulemaan niin purkkautomaatin kokoisia purukumi jääpaloja tuhottomasti ja nurmikko näytti jääpala-automaatilta.

   • Anonyymi

    Tämä tapahtui juuri puolen yön aikaan, ei ole sama asia. Yhtään jyrinää ei kuulunut ja taivas välähteli keltaisena. Koko taivas. Täysin tyyntä, äänetöntä ja puolipilvistä. Ihan kuin nuo salamat tulivat paljon pilviä ylempää. Normaali ukkonen tuo ei ollut. Eikö muka kukaan muu nähnyt???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä tapahtui juuri puolen yön aikaan, ei ole sama asia. Yhtään jyrinää ei kuulunut ja taivas välähteli keltaisena. Koko taivas. Täysin tyyntä, äänetöntä ja puolipilvistä. Ihan kuin nuo salamat tulivat paljon pilviä ylempää. Normaali ukkonen tuo ei ollut. Eikö muka kukaan muu nähnyt???

    Kun taivas on täynnä saastehiukkaisia niin ne on todennäköisesti myös sähkövarauksellisia.
    Ilma johtaa silloin sähköä erilailla kuin puhdas ilma.


  • Anonyymi

   joo tuossa puolisen tuntia sitten salamoi oudosti ja piti outoa kuminaa taalla turun seudulla. viikolla eras yo tuossa klo 3am meren paalla outoja valoilmioita ilman aanta. naytti kun olisi pommit rajahtaneet.

   • Anonyymi

    Joo juuri semmoista! Nimenomaan outoa salamointia, ilman ääntä. Itse Espoossa. Vai että Turussa asti?? Ne välähdykset valaisivat taivaan laajalti, ei ne pilvistä näyttänee tulevan. Vaan itse taivas välähteli ja se piirsi pilvet näkyviin selvästi. Välähdykset vaihtoivat myös paikkaa.

    Olen aivan hämmästynyt etten mistään löydä uutista tästä, sen verran näyttävää ettei tuota ole voinut olla huomaamatta, toki puolen yön aikaan niin monin nukkumassa.

    -avaaja


  • Anonyymi

   Oltiin Seurasaaressa lenkillä. Tummia pilviä nousi Espoon suunnasta peittämään aurinkoa ja jyrisi pitkään, mutta ei salamoinut.,Alkoi tulla kiire autolle, ettei kastuta kun mukana ei ollut sateensuojia.

   Kun ehdittiin autolle, alkoi ropista sormenpään kokoisia rakeita konepellille. Helsinkiin ajettaessa ehdittiin raekuuron alta pois. Yhtään salamaa ei näkynyt koko aikana.

  • Anonyymi

   Näin taivaan sotaisasti välkehtivän tapaista pilvien takaa etelä karjalassa. Jos ei ukkonen, putinin uusi ase, vierailioita ulkoavaruudesta tulevaisuudesta? jaa sopivasti päivällä huomasin kukkapuskassa erikoisen herhiläisen, sillä oli kuin tavallaan kalanpää koltaan reilu kaksikertainen karva pörriäiseen, liikkuminen kukasta kukaan nopeaa enkä kuvaan viitsinyt vaivautua, tuskin lentävä kalakukko, arvelen et tekninen aikaloikkarien tutkmuslaite silti täytyy joskus kysellä luonnontieteen museolta.

   • Anonyymi

    Kuoleman pää koi ?


   • Anonyymi

    Yhdeistelin maailmanmenoa vankkaa tietäjä dataa + seikkoja suurennuslasilla katsoin taivaalle varmistaakseni mitään pokkeavaa liikehdintää ollut havaittavissa ja ynnäilin siivekkään kukista kiinostuneen herhiläisen olevan kokonsa nopeuden puolesta joku jopa etelästä tullut uusi korentolaji joka nopeasti lennnellen peruutti itsensä kukkaan päinvastoin kuin tavanomaisesti kotimaiset herhiläiset menevät vehkeet edellä kukintoon tämä harmahtava pintainen kalanpää olikin äkkikäännos herhiläiskorennon persus.


  • Anonyymi

   Se ukkonen näkyy pimeällä kauemmas kuin kuuluu. Asian voi tarkistaa jostain salama / sadetutkista.

   • Anonyymi

    Ei ollut ukkonen, ei ollut niin kaukana. Ja välähdykset olivat enemmän keltaisia, ei sinisiä tai kirkkaita. Vain yhdessä vaiheessa näin pitkän vaakasalaman taivaanrannassa, sen täytyi olla kilometrejä tai kymmeniä pitkä, huomioiden etäisyys. Sitten yksi pystysalam, pilven yläpuolella! Eihän se ole mahdollista, varsinkin kun oli puolipilvistä.


  • Anonyymi

   jatkuu dalamointi turus pain

  • Anonyymi

   Normaalia elosalamointia, joka vuosi syksyllä oleva ilmiö.

  • Anonyymi

   Median luoma hysteria Ukrainan konfliktista alkaa nyrjäyttämään ihmisten psyyken. Kun USA on hyökkäillyt sinne sun tänne, jäitkö kertaakaan kummastelemaan ukkosta?

  • Anonyymi

   Ettekö koskaan ole kuulleet elosalamoista?
   Salamoi pilvestä toiseen mutta jyrinä ei kuulu koska pilvet ovat korkealla.

   • Anonyymi

    Niin ja muinoin pilvet oli valkoisia mutta nykyhelsingissä ne ovat keltaisia koska ilma on täynnä saasteita.


   • Anonyymi

    No tuo kuulostaa hieman tuolle ilmiölle, olisiko sitten ollut se? Mutta ihmetyttää kun välähtelee välillä vaikka ei ollut kuin pari pilveä...


  • Anonyymi

   Tosiaan elosalamoja. Joskus 90-luvun alussa katselin Hyvinkäältä kun elosalamoi Suomenlahdella ja radiossa mainittiin että Viron puolella oli voimakas ukkonen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   40
   2215
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   304
   2170
  3. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   138
   1726
  4. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   116
   1687
  5. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   6
   1547
  6. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   94
   1472
  7. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   229
   1431
  8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   100
   1171
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   66
   999
  Aihe