Ukrainan tukeminen tulee kalliiksi suomalaisille

Anonyymi

Sähkön ja energia hinta moninkertaistunut, Ruoka kallistunut samoin bensa,onko Ukrainan kommunistit niin tärkeitä että heidän takia ihmiset joutuvat kärsimään suomessa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen Ukrainan tuella ja sähkönhinnalla ei ole mitään yhtymäkohtaa. Sähkö maksaisi sen mitä se maksaa vaikka Ukrainan sijasta tuossa venäjän aloittamassa järjettömässä sodassa tukisimme hyökkääjää eli roistovaltio venäjää.

   Ukraina sotii olemassaolonsa puolesta mutta sotii myös meidänkin olemassaolon puolesta, sillä jokainen Ukrainassa tapettu tai invalidisoitu Venäjän sotilas on yksi prkle joka ei ilmaannu rajojemme yli auttamaan tai pakottamaan meitä kohden roistovaltio venäjän kylmää syliä.

   Sama pätee kaikkeen venäjän sotilaskalustoon joka ukrainassa tuhoutuu tai käytetään loppuun. Ukrainassa tuhottu venäjän tankki on yksi tankki jota emme tule näkemään Suomea valloittamassa. Ukrainassa alas ammuttu venäjän sotilaskone on yksi sotilaskone joka ei ilmaannu Suomen taivaalle täkäläisiä sairaaloita kouluja ja muita sivilikohteita tuhoamaan.

   Siksi Suomen tulisi lisätä Ukrainalle antamaansa tukea äärimmilleen. Se pitkällä juokusua tulee kumminkin halvemmaksi kuin se että vuorostamme joudumme ryzzän hyökkäyksen kohteeksi mikä noin 100% varmuudella tulee aikanaan tapahtumaan jos Ukraina häviää tuon meneillään olevan sodan.

   • Anonyymi

    Sotapropagandapuppua.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   218
   6542
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   94
   2079
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   431
   1555
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1417
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   281
   1386
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1133
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   251
   1021
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   965
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   62
   882
  Aihe