Moskovalaisilta estetään pääsy koko EU:n alueelle

Anonyymi

Euroopan Unionissa tehdään päätös, että moskovalaisille ei anneta enää lainkaan turistiviisumeja, joilla he pääsisivät EU:n alueelle.

Jatkossa Moskovan asukkaat joutuvat tyytymään lomailemaan vain kotimaassa Venäjällä. Tai jos kova kaukokaipuu iskee, niin sitten mennään Kiinan lomarannoille.

Ulkoministeri Lavrovin ja muiden moskovalaisten ensireaktio on ollut, että tämäkään Lännen pakote ei haittaa heitä yhtään. Heillä on iso, kaunis kotimaa, jossa voi mainiosti lomailla.

8

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rantalomalle Eritreaa, da da.

  • Anonyymi

   Niinpä onkin. Mutta ei jalkavaimot voi ostaa Guggin laukkuja. Venäläisten lomailu? Kysytään sen Ukrainassa tuomitun sotapojan äidiltä, missä on lomaillut viieksi. Työtön poika meni sotaväkeen, kun luvattiin 300 ruplaa kuussa palkka. Että vois laittaa rahaa kotiin.

  • Anonyymi

   Ei tule tapahtumaan. Seä Ranska että Saksa vastustaa ja ymmärtää että se vain tukee Putinia.
   Typerä ajatuskin laittaa kaikki tavis venäläiset matkustuskieltoon...

   • Anonyymi

    Kohta ostavat myös kaasua ja öljyä entiseen malliin muuten ranskalaiset eivät saa sitä gourmet ruokaansa ja saksalaiset joutuisivat ajelemaan vanhoilla Bemareilla ja Mersuilla, saattepa nähdä että lipeävät ekana porukasta.


  • Anonyymi

   Suomihan ei ole laittanut venäläisturisteja täyskieltoon. Turistiviisumien määrää on vain pudotettu 90%:lla, jäljellä on edelleen 10% kiintiö olemassa.

   Aivan täyttä turhuutta päästää edes niitä "toisinajattelijoina" esiintyviä oligarkkien lähisukulaisia tänne EU-alueelle lomailemaan.

   Hölmöläis-Suomi on perustamassa vielä erillisen humanitaarisen viisumin. Sen avullal kaikki "toisinajattelijoina" esiintyvät FSB:n vakoojat pääsevät vaivatta tulemaan Suomeen.

   • Anonyymi

    Totta kirjoittelet mistähän sitä tietää minkä varjolla kaikenmaailman vakoojat ja muut seulan läpäisevät, Pekkako ihan itse tulee ne viisumianomukset tarkastamaan ?


  • Anonyymi

   EU:n suunnalta tiedotetaan, että moskovalaisilta poistetaan käytössä ollut, helpotettu tapa moskovalaisten saada Schengen alueen viisumi.

   Jatkossa Moskovan suunnalta tulevaa väkeä ei toivota EU-alueelle yhtään. Suuntautukoot enemmän itäsunnallensa, kohden Aasiaa.-

  • Anonyymi

   Moskovan vastaus tuli eilen. Ponnettomaksi muuttunut Kremlin ulkopoliittinen tiedottaja piipitti, että Venäjä tulee vastaamaan EU:n viisumirajoitustoimiin.

   Nord Stream kaasuputkessa kulkee vielä 20% verran kaasua nykyisellään. Vastatoimena Venäjä kenties voi vaikka puolittaa tämän 10% tasolle saakka.

   Nyt alkaa käymään aika vähiin nämä Venäjällä käytettävissä olevat vastatoimet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2577
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2011
  3. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   17
   1571
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   1560
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   210
   1202
  6. 68
   1133
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   269
   1029
  8. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   89
   1028
  9. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   346
   1018
  10. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   53
   967
  Aihe