luin järkytyksekseni

Anonyymi

..että pohjanmaan puolella rannikolla missä silakkaa pyydetään niin pyydetään MINKIN REHUKSI. NIIKU mitä? Sitten luin artikkelin pohjanlahden toiselta puolelta RUOTSISTA että ei löydy kunnon kokosta silakkaa ihmisten RUUAKSi. NO EI KAi kun suomALAISET vetää ne pikkusilakatkin MINKINREHUKSI tällä puolella lahtee.

VOI tätä pölvästien määrää tässä maassa. Melkein itkisi jos kehtaisi.No kai rahallakin on jotain tekemistä tämän asian kanssa.

5

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Me on syöty monta vuotta rehusilakkaa, kun kaveri sitä haki pakettiautolla Loviisan läheltä kalastajilta. Ihan hyvää silakkaa, joukossa vaan niin eri kokoisia, mutta isot pistettiin savustukseen ja pieniä pannulle paistumaan.
   Kaveri haki sitä vanhalla pakettiautolla isoissa styrox laatikossa jäitettynä kerran viikossa, ei ollut kallista ja hyvää oli. Kaveri vaan kuoli sairaskohtaukseen joitakin aikoja sitten kovien helteiden aikaan, kun jo ikää oli jonkin verran. Nyt vaan pitäisi kehittää joku toinen kaveri hakemaan sitä rehusilakkaa sieltä kalastajilta.

   Paljon menee ihan hyvää silakkaa rehuksi, sillä rehulla kasvatetaan kirjolohia ja sampia.

  • Anonyymi

   Mäkin voisin ostaa jos jostain niitä kalastajia löytys. Asun pk-seudulla ja meren äärellä vielä kaiken lisäksi. Satamia piisaa. Autoa ei ole eikä kontakteja.Lisäksi oon kattonut noita hoitokalastusjuttuja kun kelpaisi ne monen sorsimat särkikalatkin.

   • Anonyymi

    Holger myy silakkaa suoraan troolarista. Ikävä kyllä toisessa kaupungissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Holger myy silakkaa suoraan troolarista. Ikävä kyllä toisessa kaupungissa.

    Mikä ongelma tuo on, porukalla vaan haette niitä silakoita sieltä, niin meilläkin tehtiin vuosikaudet, että yksi hakee vanhalla pakettiautolla ison lastin rehusilakkaa ja kulut jaetaan porukan kesken. Isot silakat savustukseen ja pienet pannulla paistettuna.


  • Anonyymi

   Juu kalastuksen järkevyys kun menee minkin rehuksi. Hitto tuore silakka savustettuna. Täytys itse saada aikaseks ja ostaa silakoita ja paistaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   251
   2786
  2. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1992
  3. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   55
   1115
  4. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   97
   1113
  5. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   219
   1102
  6. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   990
  7. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   30
   971
  8. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   966
  9. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   933
  Aihe