Tervehdys taas, poiketen näin iltamyöhään

Anonyymi

En malta olla tuomatta esille, miten viisasta ollut meilläkin kun aikanaan maalle muutettiin. Asuttu useissakin paikoissa mm Helsingissä, jossa nyt asumiskustannukset nousemassa pilviin. Me saamma täällä paikassamme maalämmön hyvin puulle muutettua, puuta on niin runsaasti, vähän työlääpää vain.
Pelit sun -vehkeet on valmiina, muuta kuin "raasut alle vain.
Jos esim. sähkökatkoja tulee, joita hyvinkin odotettavissa kylmimpään aikaan, niin olemassa varajärjestelmä. mm ihan keskuslämmitykselläkin, siihen pari isoa akkua, ja invertteri, käy pattereiden kiertovesipumppu vuorokauden niillä. Piha asukkaiden maja pienempi, sen lämmitykseen riittää hyvinkin olemassa olevat takat. Rantasaunakaan ei kiusaa tee, kiuas ja pukuhuoneen takka kuumaksi, menee useampi päivä plussan puolella.

Nyt pitää varautua pahimpaan, ei sitten kun on "housuissa". Oikeastaan tämä koskee koko tasavaltaa, mutta siihen ei taida nuoremmilla olla mahdollisuuksia, kun eläneet yltäkylläisyydessä. Tällaista tilannetta ei ollut moniin vuosikymmeniin. Yhä vihreät siellä kadun varsilla oli lappuineen " ei kotimaiselle energialle"
Kun näin tänään Esko Ahon haastattelussa MTV uutisissa, tuli mieleen, että nyt olisi Eskon aika pääministerinä, asiat tulee niin vaikeiksi.

Tämän kesän kasvu ollut edelliskesiä parempaa, mm perunaa tullut runsaasti, ja pinnaltaan puhdasta, varsinkin noplesse laatu, joka muutenkin maukkaammasta päästä. Samoin vilja hyvin tuottanut naapurille joka peltojamme viljelee. Olinkin siinä aiemmin vähän renkinä hänelle, oli ilo puida leikkuupuimurillaan, kun tuli hyvin "saalista". Ja myös siinä puimurin kupeella traktorilla niin sai ajaessa viljan peräkärryyn. Sitäkin pitää vähän porrastaa kun viljankuivaamo se hitain lenkki.
kaikki on "laarissa, ja sai suht`kuivana, niin ei niin paljoa tarvitse kuivatella.
Kansalle ruokaa, joka sekin joillekkin tahoille väärin kun ruokaa kasvatetaan.

Sellasta !
Eiköhän siinä kuulumisia tältä kulmalta kerraksi.

Hyvän yön toivotukset palstalaisille.
Vielä lisää keskustan arvoa ja mainetta kun noin joukolla olette täällä. Ei haittaa vaikka on erimieltäkin, se kuuluukin keskustan henkeen, tuoda mielipiteensä julki.

0

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi nainen lyö leikiksi

    Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
    Tunteet
    67
    2373
   2. Martinan kauden päätöksen seuranta

    Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    437
    1929
   3. Rakastan sinua työkaverini

    Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
    Ikävä
    66
    1805
   4. Millä kirjaimella alkaa

    voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
    Ikävä
    59
    1256
   5. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

    Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
    Maailman menoa
    437
    1229
   6. Tietysti ihastuin sinuun

    Olet mies minulle luotu
    Ikävä
    74
    1157
   7. Yrität parannella ulkonäköäsi

    vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
    Tunteet
    84
    1086
   8. Kerroin kaverille

    Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
    Ikävä
    34
    1079
   9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

    Onko hän pitkä vai lyhyt?
    Ikävä
    71
    1044
   10. Kuka höperö uskoo

    Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
    Ikävä
    95
    947
   Aihe