Uudet koronarokotteet

Anonyymi

"Euroopan lääkeviraston (Ema) ihmislääkkeiden komitea (CHMP) päätyi suosittamaan sekä Modernan että Pfizerin ja Biontechin valmistamien, erityisesti koronan omikron-variantin torjuntaan muokattujen koronarokotteiden pääsyä Euroopan markkinoille.", lähde:mediuutiset.fi

En nyt oikein ymmärrä tätä, omicron on menneen talven lumia, sen jälkeen on tullut jo ba.4 ja ba.5 variantit, joihin uudella rokotteella tuskin on mitään on vaikutusta. Onkohan tämä nyt ihan pelkkää kyltymätöntä bisnestä, kyseessähän on valtavat rahasummat ?

17

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pelkkää bisnestähän tämä piikittäminen on ollut kaikenaikaa.

      Ja Thl:n suosituksista ei ota erkkikään selvää: Elokuussa suositteli "painostuksen" alla neljänsiä rokotuksia riskiryhmäläisille ja kaikille yli 60-vuotiaille. Eilen sitten Nohynek suositteli tehosterokotuksia yli 65-vuotiaille riippumatta siitä, kuinka monta rokotusta oli jo ottanut tai sairastanut taudin. Ainoa kriteeri oli, että 3 kk oli kulunut edellisestä piikistä tai taudin sairastamisesta.
      Käviköhän niin, että 60-vuotiaat, vielä työelämässä olevat, alkoivat saikuttamaan piikkien takia?
      Mitä järkeä on kenenkään ottaa vanhentumispisteessä olevia, alkuperäiseen virukseen kehiteltyjä piikkejä, kun noita uusia variantteja alkaa taas putkahtelemaan esiin?
      Ja niihin suunnattu rokotemarkkinointi alkaa myös.

      • Anonyymi

        Ai jaa, ennenhän se oli, että jos sairasti taudin niin se antoi suojan kuudeksi kuukaudeksi. On se harmi, että Suomessa päätökset perustuvat yhden ihmisen mielipiteisiin, eivätkä tieteelliseen näyttöön.


      • Anonyymi

        Lieköhän vaarallista jos ottaisi piikin ja tietämättään olisi just aiemmin sairastanut oireettoman koronan? Mitähän thl siihen sanoo?
        Parempi olisi ollut tutkia kunnolla asiat ennen kuin alkavat toimiin ja oletuksia tosina väittävät. Vastuutonta toimintaa mutta isot rahathan ne siitä saivat itselleen.


    • Anonyymi

      Älkää joutuku teholle sitten tämän kokeen seurauksena. Siellä ei ole hoitajia hoitamaan teitä kohta. Stay safe and prepare, it will get wild out there.

    • Anonyymi

      Nyt ne ovat lapsien perässä ja haluavat muuttaa heidän dna:ta peruuttomattomaisti:
      https://t.me/JFK_TV/11742
      Pfizer hakee hätäkäyttöluvan laajennusta 5 - 11 vuotiasiin lapsiin. Näitä rokotteita ei ole testattu asiallisesti edes rotilla, saati ihmisillä.
      Tämä kaikki tulee nykyisin julkisuuteen, koska alunperin heidän suunnitelmansa oli 16 vuoden projekti, jossa rokotteet olisivat saatavilla vasta 13 vuoden päästä vedätyksen alusta. Nyt he ovat paniikissa, eivätkä välitä edes piilotella toisseikkoja, että heidän toimintansa on kaikkien lakien vastaista.
      Pääasia, että mahdollisimman monet ihmiset saadaan piikitettyä ja muutettua heidän perimäänsä.

      • Anonyymi

        Selitä minulle mite dna.ta muutetaan rna.lla?


      • Anonyymi

        Pikarikastumisella voi olla pahat seuraukset asiakkaisiin. Ei toisten kustannuksella pidä omaa elintasoaan nostella vaan rehdillä, aikaa vievällä, huolellisella työllä leipä ansaita eikä muita vaarantaa ahneuksissaan.
        Miksi Suomen on seurattava jenkkejä kaikessa ja niiden p:tä nuoltava?
        Jenkit aloittivat lasten piikitykset ja sitten se alkoi arvatusti Euroopassa.
        Jenkkien, eli maailmalla retteleitsijöitten vanavedessä ei olisi pitänyt natohommiinkaan hivuttautua mukaan. Pitääkin niiden taloutta vaurastuttaa, hinnalla millä hyvänsä.


    • Anonyymi

      Otettiin vaimon kanssa uudet, jo viidennen korona rokotteet maanantaina. Samaan syssyyn sai influence, jäykkäkouristus, epilepsia ja eutanasia rokotukset. Kaikki samassa piikissä. Nyt vaan odotellaan noutajaa.

      • Anonyymi

        Minä otin myös nuo kaikki samat paitsi lisänä ja spesiaalina vielä syanidirokotteen. Ihmettelen että miksi yleensä vielä elän ja tässä kirjoitan !


    • Anonyymi

      Nyt on neljä (4) erilaista mRNA-koodia yhdessä paketissa!
      Uusi päivitetty mRNA-boosteri sisältää siis koodikombinaation, jossa on mukana Wuhanin 2019 viruskannan sekä Omicron BA.1:n, BA.4:n ja BA.5:n piikkiproteiinia. Omat solut alkavat työntämään boosterin jälkeen neljää erilaista piikkiproteiinia. Tätä ei ole koskaan ennen tehty. Kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan.

      Yhtä versiota piikkiproteiinia sisältävä ensimmäinen versio toi mittavat haittavaikutukset
      ja maailman ennätykset haittavaikutus tilastoissa.

      Uudessa injektiossa 4 erinlaista piikkiproteiiniä onko hautausurakoitsijat valmiina?

      • Anonyymi

        Nyt pitää kansaa alkaa valistamaan että amerikassa suunnittelevat kaikkien muidenkin rokotteiden tekemistä uudella tekniikalla joka laittaa ihmisen omat solut toimimaan toisin kuin luonto on tarkoittanut. niinistö hyväksyi lakimuutoksen että rokotteen alkuperä helppo sotkea uudenlaisen aineen kanssa eli molempia kutsutaan rokotteiksi. Kansalaisia harhautetaan koska kukaan ei ole vastuussa mistään piikkiasioihin liittyvässä eikä kukaan ole velvollinen mitään kertomaan piikkiä hakevalle esim.sitä että olet osallistumassa lääkekokeeseen jos et itse sitä älyä kysyä.
        Voi olla että jatkossa salaa annetaan uudella tekniikalla tehtyjä aineita kansalaisille kansan tietämättä. Eihän viimeisiäkään tekoja julkisuuteen kerrottu laajasti että rokotekäsite laajeni dramaattisesti.
        Minä ei enää rokotteita ota. Aiemmin jopa ostin niitä ja influenssapiikin otin viime vuosina. Enää en uskalla ottaa mitään piikkejä k-piikki painostuksen ja kriittisesti ajattelevien massiivisen sensuroinnin takia. Sen verran hämärää touhua on. Luotto meni.


    • Anonyymi

      Vaalipetos tulee huomenna julki ja Trump nousee taas presidentin virkaan heti huomenna. Trump kieltää kaikki rokotteet maailmassa ja kieltää myös koko koronan olemassa olon. Hän ajaa liskoihmiset takaisin avaruuteen . Työntää ne alas maan reunalta. Se käy , koska maa on litteä eikä pallomainen. Kaikki tieto - ja oppikirjat menevät uusiksi , missä tämä totuus kerrotaan.
      Deep Staten vangitsemat lapset vapautetaan luolista ja Deep State lopetetaan. Trump kieltää kaikki salaliitot , mutta QAnon hyväksytään koska totuus tulee sieltä.

    • Anonyymi

      Miksi Korona virus kykenee muuntumaan jatkuvasti, vaikka esimerkiksi ns. Espanjantauti ei kyennyt. Espanjantauti tappoi paljon ihmisiä, mutta ei tietääkseni muuntunut mitenkään.

      Olisivatko rokotukset syyllisiä tähän kaikkeen? Espanjantautiin ei rokotettu ketään, mutta Koronaan kehitetään yhä uusia rokotteita ja virus kehittää yhä uusia variantteja. Loputon kierre?

      • Anonyymi

        Espanjantautiin kuolivat rockefeller säätiön piikittämät sotilaat.aiheesta löytyy kyllä tietoa.rokotekokeilu joka ei mennyt aivan nappiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Espanjantautiin kuolivat rockefeller säätiön piikittämät sotilaat.aiheesta löytyy kyllä tietoa.rokotekokeilu joka ei mennyt aivan nappiin!

        Mitä jos käy samoin? K-piikin ottaneilla iso riski kuolla? Koehan tämäkin oli. Ihmiset ovat hölmöjä ja tekevät samat virheet aina vaan uudestaan.


    • Anonyymi

      Jouluglögi2022..Kaikki rokotteet samaan kattilaan keitetään 10 min lisätään suoloo ja mustapippuria samalla kevyesti sekoitetaan siinä.tarjoillaan vieraille.hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1385
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      164
      880
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      153
      758
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      756
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      614
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe