Ei mene enää asunto kaupaksi!

Anonyymi

Suvelassa huumeiden kasvattamoja!
No, uutinen ei millään tavalla yllättänyt. Hesarin uutisoinnin mukaan mieshenkilö(itä) pitänyt useita asuntoja pelkkään huumeiden kasvattamiseen Espoon Suvelassa. Olikohan nainen ja mies meidänkin taloyhtiön kokouksessa läsnä,? Taisi olla. Mies ja nainen pidätetty!

Tämähän ei ole mitään uutta. Ilmeisesti sijoitusasuntoja kaikki. Hyvä näin on varakkaiden huumeilla rikastuvien siirtää bisnestä sinne, missä on mahd.kysyntää, eikä myynti häiritse nimenomaan HYVÄOSAISTEN asuinalueita!

SIIRRETÄTÄÄN PASKA SINNE MINNE SE HYVÄOSAISTEN MIELESTÄ KUULUU, KÖYHIEN ASUINALUEILLE,! JUMALAUTA!

Siinä näkee rahapaskojen asenteet kunnolla.

Kun katsoI ja katsoo sitä sielläpäin liikuvaa porukkaa, ja ennen kaikkea yöaikaan autoilla pörräämistä ei voi muuhun lopputulokseen tulla, kuiin jotain on myynnissä, joko persettä tai huumetta.

Yöaikaan kovaääniset autot törisivät ja alueella näkyi kummaa porukkaa taloyhtiöiden pihoilla.

Meidänkin taloyhtiössä kävi myyjiä autollaan ja aina ilta- tai yömyöhään. Norkoilivat siinä yleisellä taloyhtiön tupakkipaikalla . Penkilä istuen ja turisten, kauppa kävi. Yksi harvonaisen kovaääninen auto tuli aina tiettyyn aikaan illasta, viipyi jonkin aikaa ja lähti pois.

Alue on muutoinkin addiktoituneiden kessuttelijoiden kotikulmia. Tupakka haisee ihan joka paikassa., menee minne tahansa.

Amfetamiin poltossa käytettäviä metallifolioita näkyi aina silloin tällöin luontoon heitettyinä, samoin tyhjiä kannabispusseja, meidänkin taloyhtiön pihalta sellaisia löytyi useita tiettynä vuotena.
Ja huumeiden käyttäjät eivät edusta mitään vihreitä, helvetillisiä sotkijoita ja luonnon likaajia ja luonnon raiskaajia, paskat ja roskat levitellän joka paikkaan. Siivottomia sikoja!

Ja myyjät todennäköisesti antoivat harhauttaakseen poliisia vääriä osoitteita ja nimiä.
Oman ovenkin takana pörrasi yhdessä vaiheessa ihan outoa porukkaa.

Sijoitusasunnon ostajalla ilmeisesti kämppä meidän taloyhtiössä? Ja myynti siitä suoraan asiakkaille, ihmekkös tuo että välillä pihalla liikkui ihan sekopäistä porukkaa., osoitetta en viitsi mainita, mutta asian tuntevat tietävät kyllä taloyhtiön ja maineen., tupakka haisee., kuten aina.

Yhdessä vaiheessa näkyi poikkeuksellisen paljon mafia_- tyyppisiä , ulkomaalaisia miehiä ihan päiväsaikaakin, joskus ennen koronaa , Espoon keskustassa, siinä S- Marketin ja sen Asumisoikeus- talon kulmilla. Olivat oudon näköisiä, tummia hiuksiltaan , olivat siistejä ja hillittyjä käytökseltään, tuli todella mieleen huumemafian jäsenet. Kiinnittävät huomiota erilaisuudellaan.

1

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika iäkkäitä olivat kaikki, yli 50 v eivät siis mitään teinejä. Keski- ikäisiä miehiä ja naisia.
      Ja todellakiin, olivat hankkineet sijoitusasuntoja ihan vain kasvattaakseen kannabista niissä.
      Ilmeisen hyvätuloisia, koska oli ollut varaa pitää asuntoja tyhjillään, ilman vuokralaisia tai sitten vuokralaiset olivat niitä jälleenmyyjiä ja käyttäjiä itsekin? Tai sitten vuokralaiset asuivat huoneistoissa nimellisesti ja kannabiksen myyntitulot osittain " vuokratuloa"?
      Näille yrittäjille ja tällaiselle bisnekselle löytyy aina puolustajia ja suojelijoita. Suojelijat tietenkin itsekkin käyttäjiä tai tuotteiden edelleen myyjiä ja välittäjiä, hyötyvät monin tavoin yrittäjyyden suojelemisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      132
      1744
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1149
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      79
      1010
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      861
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      38
      694
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      656
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      651
    Aihe