Pakanallisuuden takana on Raamatun paholainen

Anonyymi

Pakanuus ei selvästikään ole ihmisen mielikuvituksen sattuma, vaan järjestelmä, jonka on suunnitellut jokin älykkyys, joka on ajaton ja jolla on aina ollut pääsy ihmiskuntaan kaikkialla maailmassa. Samat käytännöt löytyvät kaikkialta. Vaikka kulttuuriset käytännöt ovat erilaisia ja vaikka meret ja valtavat maaetäisyydet ovat erottaneet kansat toisistaan luonnollisten esteiden vuoksi, samat okkultiset käytännöt ovat edelleen olemassa. Näiden alkuperäisuskontojen taustalla olevan älykkyyden identiteetin paljastavat pakanuuden antikristilliset piirteet.

Kaikissa kulttuureissa niitä, jotka viettivät elämänsä okkulttisen vallan salaisuuksien oppimiseen, kunnioitettiin papeina, papittarina, noitina, noitatohtoreina, lääkintämiehinä, velhoina, taikureina, guruna ja mestareina. Kaikki ovat pohjimmiltaan niin samankaltaisia, että antropologit yhdistävät ne nykyään yhteen termiin shamaani, joka on Siperian tunguheimon noitatohtoreille tai lääkintämiehille antama nimitys. Siperialaiset shamaanit harjoittavat samaa noituutta, jota Carlos Castaneda kutsuu "uskonnolliseksi ja filosofiseksi kokemukseksi, joka kukoisti [Amerikassa] kauan ennen valkoisen miehen tuloa tälle mantereelle ja kukoistaa yhä".

Pakanallisten uskontojen yleinen yhteys eläimiin tukee Raamatun kertomusta, jonka mukaan käärme ilmestyi "voimaeläimenä" tai "suojelushenkenä" puhumaan Eevan kanssa. Lisäksi shamaanit kaikkialla maailmassa saavat periaatteessa samaa tietoa "voimaeläimiltään" kuin Eeva sai omiltaan. On vain yksi ero: Raamattu pitää tätä opetusta Saatanan suurena valheena, kun taas alkuperäisuskonnot pitävät sitä totuutena.

3

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet oikeassa kun sanot, että "samat käytännöt löytyvät kaikkialla".
      Mutta ei siinä ole mitään sen merkillisempää kuin että samat muodotkin löytyvät kaikkialta myös fyysisessä maailmassa. Kaikkialla madot matelee, selkärankaisilla on raajat liikkumiseen, nisäkkäillä nimenomaan 4 raajaa.
      Tämä on helppo mieltää luonnonvalinnan seuraukseksi, kunhan ensin ymmärtää luonnonvalinnan toimintaperiaatteen.

      Mitä tulee esiin nostamaasi kysymykseen "pakanuudesta", niin asian ymmärtää parhaiten kun seuraa uskontojen historiaa taaksepäin aina siihen ajankohtaan kun ihminen oppi puhumaan.
      Eihän silloin ollut mitään shamaaneita koska ei ollut välinettä kommunikointiin. Kaikki kanssakäyminen, niin ihmisten välinen kuin ihmisen ja muun luonnon välinen, tapahtui uskoen.
      "Tieto" tuli vasta puhetaidon myötä, mutta ei niin, että silloin olisi kaikki edeltävä kielletty, vaan niin, että sitä alettiin selittämään. Tämä selittäminen synnytti shamanismin, eikä se ole yhtään sen merkillisempää kuin että työnjako ilmaantui yhteisöihin monella muullakin alalla heti kun uusi kommunikointitapa puhe alkoi muokata mieltämme uskovasta ajattelevaksi.

      Mieli onkin kolminainen siten, että siinä kohtaavat fyysinen, hengellinen ja psyykkinen (hengellinen on mainittava ennen psyykkistä, koska se on selvästikin alkuperäiin tapa mieltää maailmaa).
      Shamanismin tapainen käytäntö näyttää todella olleen kaikkialla eräänä vaiheena uskonnollisessa kehityksessä, samoin kuin mutkin sitä seuraavat vaiheet. Veriuhrit, ihmisuhreja myöten, näyttää myös olleen kaikkialla. Raamatustakin se on implisiittiesti luettavissa; esmes Abraham otti jumalan käskyn uhrata poikansa polttouhrina valmiudella, joka osoittaa, että se oli yleinen maan tapa.
      Uskonnon kehityksessä joudutaan tekemisiin todella pitkien ajanjaksojen kanssa.
      Raamatun "paratiisi" ajoittuu jotakuinkin 12000 v. taakse, jolloin maanviljelyskulttuuri alkoi.
      Mainitsemani puhetaidon alkuun panema keihitys alkoi tietysti puhetaidon myötä, joka aikajanalla sijoiittuu haarukkaan 50000 v. - 200000 v. eaa.,
      Kun Jeesus, kuten Luukkaan evankeliumissa lukee, väitteli erämaassa Saatanan kanssa, hän aloitti jokaisen vastauksensa sanoilla "kirjoitettu on...", viitaten mitä ilmeisimmin Tooraan.

      Mainittu juutalaisten Raamattu on vanhimmilta osiltaan saatettu kirjalliseen asuun ns. pakkosiirtolaisuuden aikana, Jeesuksen ajoista n. korkeintaan 750 v. taaksepäin. Aineistona oli tietysti kansanperinteenä syntynyt taruaines sekä tuolloisen ympäristön, Babylonian rikkaan kirjallisen kulttuurin vaikutukset.
      Tässäpä vähän perspektiiviä totuuden etsintääsi.

    • Anonyymi

      "Kaikissa kulttuureissa niitä, jotka viettivät elämänsä okkulttisen vallan salaisuuksien oppimiseen, kunnioitettiin papeina, papittarina, noitina, noitatohtoreina, lääkintämiehinä, velhoina, taikureina, guruna ja mestareina. Kaikki ovat pohjimmiltaan niin samankaltaisia, että antropologit yhdistävät ne nykyään yhteen termiin shamaani, joka on Siperian tunguheimon noitatohtoreille tai lääkintämiehille antama nimitys. "
      Ihan oikea havainto!
      Titteliluettelostasi jäi kuitenkin puuttumaan pari: profeetat ja messiaat (kristukset).

    • Anonyymi

      Melkoista painajaisuskontoa sinänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe