Riistakamera on näppärä

Anonyymi-ap

11

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mutta jos kuvaat riistakameralla myrskyisää järven pintaa ottaako liikkeen virheellisesti aallokostakin?

      hmm vaikuttaakin ihan hyvälle sarjalle tuo uusi Tolkien-juttu: The Rings of Power, lumipeikkokin ja vesäärmekin kaikenlaista. Kääpiöt juovat kaljaa ja syövät suolattua possunlihaa pääasiassa

    • Anonyymi

      Mikä tuo on?

    • Sääli vaan, että kohta tuokin teilataan. :(

      • Anonyymi

        Eihän se Suomen luontoon kuulu ja tuskin siellä talven yli selviää. Kärsii itse ja aiheuttaa kärsimystä muille. Sitä en tosin minäkään tajua, että miksi loukuttaminen ei tunnu ikinä olevan se ensisijainen ratkaisu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän se Suomen luontoon kuulu ja tuskin siellä talven yli selviää. Kärsii itse ja aiheuttaa kärsimystä muille. Sitä en tosin minäkään tajua, että miksi loukuttaminen ei tunnu ikinä olevan se ensisijainen ratkaisu.

        Loukuttaminen ja siirto johonkin missä olin elinoloja olis mukavempi. Mutta joo, haulia taitaa saada.

        Kirjoitan nyt ilman nimimerkkiä, poistin sen. Alan käydä vähemmän palstalla, niin en tartte enää nimimerkkiä. Ei tuu aktiivisesti viestejä viestikelloon, niin riittää näin.


      • Anonyymi

        Höpsis. Kyllä riistakamera on täysin laillinen jos se on omalla tontilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpsis. Kyllä riistakamera on täysin laillinen jos se on omalla tontilla.

        Se kissa teilataan. Jos et ymmärtänyt.


    • Eikös tää nyt ollut se "savannikissa" eli servaalin ja kotikissan risteytys, jonka omistajaakin oli jo jossain lehdessä haastateltu..
      Kovasti sitä silti oltais tappamassa, mut miksei siihen muka voitais käyttää samaa kuin muihinkin karussa oleviin kotikissoihin (ja lemmikeihin ylipäänsä), eli loukutus ja paikalliseen löytöeläintaloon mistä omistajansa voisi maksua vastaan noutaa (ja toivottavasti myös läksyn oppineena, et jatkossa pitää huolen ettei kissa pääse karkaamaan).. Ja mikäli ei nouda kahden viikon aikana niin eläin siirtyy löytöeläintalon (eläinsuojeluyhdistyksen) omistukseen.
      Se vaan sit et saako edes esy myydä tuollaista eteenpäin🤔 mut miksei esim. sijaiskoti siihen asti et kissa vanhuuttaan kuolee (lopetetaan).

      Miksi meillä pitää olla heti tappamassa suunnilleen kaikki eläimet?

      • https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009075796.html

        Jossain toisaalla oli et tuo vuoden 2016 laki tarkoittaisi käytännössä sitä et näitä savannikissoja ei saa Suomessa myydä, eikä pennuttaa. Mutta lain tultua voimaan jo Suomessa olevat kissat saisivat elää omistajillaan luonnolliseen kuolemaansa saakka.

        Eikä tuossa laittamassani linkissä tunnuttu oikein tietävän mistä puhutaan, kun tämä kyseinen Simba-kissa on kastroitu uros, niin ei se enää mitään hybridikissoja lisää siitä.
        Kun vain omistajansa muuten saisi sen pysymään karkaamatta, kun minkään sortin lemmikin ei kuulu kulkea vapaana ja valvomatta luonnossa.

        Sikäli en itse hyväksy eksoottisten eläinten lemmikkinä pitämistä, mut jos noiden omistaja kykenee niistä kunnolla huolehtimaan, eikä päästä luontoon. Niin en ymmärrä tota tappamisvimmaa.


    • Tuo servaali ei taida pärjätä talven yli ilman apua. Voi poloista! Toivottavasti se saa lämpimän kodin ja pääsee talveksi turvaan. Sääliksi käy, jos se on vaan päästetty menemään. Mikäli se on karkulainen, sen kiinniottaminen voi olla haasteellista. Sitä ei saisi jättää yksin selviytymään.

    • Anonyymi

      Kyllä kuvaa aaltoja ja sadoittain tulee kuvia. Kuvaa myös tuulen heiluttamaa oksaa hyvin ahkerasti. Tykkää myös valoisuuden vaihteluita kuvata, pilvi auringon eteen - kuva, pilvi pois - kuva.
      Ei välttämättä kuvaa kohdetta, jonka liikkeeseen reagoi. Riistakamera on hidas ja kohde on jo tiessään kameran lauetessa. Ruokintapaikalla viipyileviä eläimiä kyllä kuvaa.
      Laitoin riistakameran kuvaamaan pikkutietä ja hyvin ehdin polkupyörällä ohitse ennen kameran laukeamista. Mainokset antavat reagointiajaksi esim. 0,6 sekuntia. Voihan se tuossa ajassa aloittaa viritellä salamaa ja laukaisua, mutta polkupyörällä varmaan 20 m ja kuvakentän ulkopuolelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      101
      2029
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      242
      1658
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1040
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      935
    5. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      84
      924
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      845
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      781
    8. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      775
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      744
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      719
    Aihe