Shittijutu ja eripura

Anonyymi

Mikälaiset ihmiset uskovat näitä suoli24:llä kirjoitettuja shittijuttuja joiden tarkoitus on pelkästään kylvää eripuraa?
Ihmiset joiden koulut on käymättä eikä sen myötä ole lukutaitoakaan.
Iäkkäät ihmiset joilla ei ole mahdollisuuttakaan ole ollut koulujen käymiseen eikä järki ole kehittynyt myöhemminkään.

Katkerat ihmiset joiden kolut käymättä ja järki jäänyt kehittymättä.
En edes kysy minkälaiset täällä kirjoittelematta sairaita hirveyksiään.
Tämä palsta pitäisi sulkea koska tämä palsta täynnä sairasta propagandaa.

Propagandisteille. Teidän alkeellinen propagandanne saavuttava ainostaan ihmiset joiden mielipiteillä ei ole merkitystä tositilanteissa. Myönnan että pahaa mieltä onnistuvat kylvämään varsinkin lähiympäristöönsä, mutta siinä kaikki.

Ehkä ette ole kaikki mitään venäjä-trolleja vaan tyyppejä joiden ainoa tarkotus on kylvää riitaa. Pelkkä katkeruus puhuu teissä. Se ei jää huomaamatta vaikka pahaa mieltä aiheutattekin.
Paha mieli ei kuitenkaan kestä kauvaa, te ette yllä tietoisuuteen asti, vaan putoatte koska kaikki valheenne ovat järkeville ihmisille näkyvissä, tietysti. Olette niin alkeellisia.

11

77

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä palsta pitäisi sulkea koska tällä ei ole mitään järkevää ulottuvuutta.
   Ehkä se että mahdollisten Venäjä-trollien propaganda näkyy täällä minkäaista se on. Ja sehän saavuttaa ainoastaan tietymättömät ja tyhmät joiden mielipiteillä ei mitään merkitystä missään tositilanteessa. Harhautuneet käännetään ja he kääntyvätkin koska ovat myös virallisen järkiuutisoinnin piirissä.

   • Anonyymi

    Jep.


  • Anonyymi

   Taustalla ovat salaliittoteorioita ja valeuutisia levittävät populistiset "vihan insinöörit". Maailmassa on teknologiayrityksiä, jotka pystyvät selvittämään kuka esim. tietyssä kaupungissa tuntee vetoa salaliittoihin. Nimien, syntymäaikojen ja puhelinnumeroiden tarkkuudella. Yritykset tuottavat tietoa poliittisille puolueille, jotka pyrkivät rapauttamaan demokratiaa. Käyttävät tiedonhankinnassa sekä somekansan typeryyttä, että suoranaisia laittomia keinoja. Eivät jää kiinni, koska asiakas on eri maanosassa kuin tietoa tuottava firma. Areenasta löytyy aiheesta hyvä dokumentti.

  • Anonyymi

   kiusallista kun asiat tulee julki jostain. se ei käy. aina voi kuitata ettei paskapuheita usko

  • Anonyymi

   Vasemmistotrollit ovat olleet tämän alustan varsinainen syöpä useita vuosia. He ovat se kaikkein suurin häirikköporukka, jolla sivistystaso on todella surkea, jonka näkee hyvin heidän kommenttiensa sairaalloisesta sisällöstä ja usein hyvinkin mieIenvikaisesta ja radikaalista käytöksestä. Kaikki nämä vuodet ihan samalla kaavalla samoja räkätyksiä toistaen, ainoana motiivina häiriköinti ja riidan haastaminen. Esim. Perussuomalaiset -palsta oli suhteellisen asiallinen, mitä nyt silloin tällöin joku natsirasisti siellä huuteli törkeyksiään, mutta sitten sinne alkoi leviämään syövän lailla vasemmistotrollit, jotka paskoivat koko palstan. Vähitellen porukkaa siirtyi sieltä Maailman menoa -palstalle, ja syöpä levisi perässä ja nyt tämäkin palsta on paskottu.

   Eikä yhtään vähemmäksi ole jäänyt trollaavat natonasut, sekä heille vittuiIevat muutenvaantrollit, jotka kirjoittelee ilkeyttään venäjämielisiä kommentteja. Heitä nasut nimittää "Venäjän trolleiksi" ja uskoo syvästi, että he ovat oikeasti venäläisiä tai Putinia kannattavia, vaikka eivät sitä oikeasti ole. Mutta nasut ei tietenkään koskaan ylenkatso hyvää tilaisuutta oksentaa iskulauseitaan.

   Kaiken tämän jälkeen on helppo nähdä se tolkullisin porukka, joskin silläkin on kehittymisen varaa; perussuomalaisten kannattajat. Kyllä hekin osaavat suutaan soittaa, mutta se on ihan selkeää, ettei heillä ole samaa barbaarista sielunmaisemaa kuin vasemmistotrolleilla.

   • Anonyymi

    Ja pahinta lienee että lähes kaikki ne kirjoitukset tulee yhdeltä ja samalta höyrypäältä, on tullut jo vuosien ajan. Päivystävän punikin aivopierut tunnistaa pakkomielteisestä persuista jauhamisena jokaisessa keskustelussa.


   • Anonyymi

    Entäs se massapostaus täällä. Oikeistoradikaalit vetää aina pisimmän korren. Tosin se oli varmaan supo, mutta nehän niitä vasta onkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja pahinta lienee että lähes kaikki ne kirjoitukset tulee yhdeltä ja samalta höyrypäältä, on tullut jo vuosien ajan. Päivystävän punikin aivopierut tunnistaa pakkomielteisestä persuista jauhamisena jokaisessa keskustelussa.

    Porvaritrollit jauhavat yötäpäivää palstalla vassareista ja vihervassareista.


  • Anonyymi

   Tämän palstan seuraaminen käy ihan viihteestä, kun trollit puolin jos toisin yrittävät aiheuttaa mahdollisimman paljon erimielisyyksiä palstalaisten keskuudessa.

   Toivottavasti kukaan ei ota tosissaan niiden agitaattoreiden riidankylvämistä...

  • Anonyymi

   Usan trollit levittelee niin törkeitä valheita että niihin on pakko reagoida. Jonkun on kerrottava totuus.

  • Anonyymi

   Yngve Anustapit (ikä alle 50-v), luulevat edelleen että uniper kaupat tehtiin nykyisen hallituksen aikana.

   Käsittämättömän typeriä ihmisiä !

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   404
   1797
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   64
   1550
  3. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   53
   1334
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   431
   1110
  5. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   46
   1089
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   65
   1037
  7. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1019
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   985
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   64
   924
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   91
   872
  Aihe