Hard Talk- Pelastuksen unohdettu avain

Anonyymi

https://m.youtube.com/watch?v=ZBpv0vv-PB4

Tämä aihe taitaa olla kristillisyytemme akilleen kantapää. Vahva suositus tälle keskusteluohjelmalle. Ei jätä kuulijaa kylmäksi. Ollaan nyt syvällä ytimessä.

5

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   <<Ollaan nyt syvällä ytimessä.<<

   Kyllä. Pimeyden ytimessä.

   • Anonyymi

    En huomannut missään vaiheessa loistavan taivasten valtakunnan valoa - en myöskään älyn valoa - jonka taivasten valtakunnan Jeesus opetti olevan meissä ja meidän ympärillämme, ja jonka tulemista maan päälle hän käski seuraajiensa julistaa, eikä Jahven syntien valtakuntaa Ja mielenmuutoskin vääntyi mielenkiintoiseksi, kun synnin orja on synnin höpöttäjä, Jeesuksen opetukseen ei kuulunut synti ollenkaan.

    Mutta Jeesus olikin israelilainen, kun taas Paavali oli juutalainen, ja juutalaiset olivat Benjaminin heimoa ja Tuomarien kirjan mukaan surmasi Israelin heimon. Ja tämän jälkeen veivät Israelin Jumalan nimiin laitettuun temppeliin Baalin-palvonnan uhrikultteineen Jahven nimellä. Ja niin koko maailma luulee edelleenkin - kun kukaan ei ole lukenut Raamattua - että Jahve on Israelin Jumala.

    Löytyy Jeremiasta ainakin luvusta 7 ja luvusta 15, kun Israelin Jumala käskee Mooseksen mennä silmistään.

    Jeesus, Matteuksen evankeliumi:

    <<21:13 Ja hän sanoi heille: "Kirjoitettu on: 'Minun huoneeni pitää kutsuttaman rukoushuoneeksi', mutta te teette siitä RYÖVÄRIEN LUOLAN."<<

    Israelin Jumala, profeetta Jeremia:

    <<7:11 RYÖVÄRIEN LUOLAKSIKO te katsotte tämän huoneen, joka on otettu minun nimiini? Katso, sellaiseksi minäkin olen sen havainnut, sanoo Herra. <<

    Ja sitten on Israelin Jumalalta moitteet ja kuvaus Jahven eli Baalin palvonnasta ja maininta taivaan kuningattaresta, joka oli Jahven äiti, myöhemmin vaimo Asera sekä lasten uhrauksesta ja muusta. Israelin Jumala sanoo, että hän ei ole uhreja vaatinut, eikä se ole tullut edes hänen mieleensä.

    Tämä kohta paljastaa Raamatusta, että Jeesuksen puhuma taivasten valtakunnan Isä Jumala, on Israelin Jumala, eikä juutalaisten VT:n uhrikulttijumala Jahve.

    Ennen kuin hölisee ja pölisee, kannattaisi lukea Raamattu. Ja tietää ainakin, että mitä Jeesus opetti, ettei sotke tämän opetusta Paavalin syntien valtakunnan opetukseen. Ja kannattaisi tietää ainakin, että Raamatussa on kaksikin Jumalaa - toinen on Jeesuksen Jumala ja Israelin Jumala ja toinen on sitten juutalaisten, Benjaminin heimon Jahve eli Baal-jumala. Ja Mooseksen Jumala, jonka Israelin Jumala (Jeremia 15) käskee mennä silmistään, koska johdatti kansan Baalin palvontaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Totta, totta myönnän - olisi ollut parempi kun tämä pallo olisi poksahtanut. Huusivat ja ilkkuivat vielä perään, että muista - edellisen ne hakkasivat Jumalana ristiin.

    Missä on mun jollani - tänne se ja sassiin, haluan kotiin! Ja saa siirtää tämän pallon tunkiolle - olkaa hyvä! Saatte mitä halusitte. Ei, tästä ei tule yhtään mitään. Kun ei ole edes yhden hiekan sirun verran älyä ja järkeä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Mene pois ”Saatana = Jumala”-höpinöidesi kanssa. Kukaan ei sinua täällä kaipaa. Et ole saanut ketään kääntymään kannallesi, vaan yhä yksin oudon lahkosi kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mene pois ”Saatana = Jumala”-höpinöidesi kanssa. Kukaan ei sinua täällä kaipaa. Et ole saanut ketään kääntymään kannallesi, vaan yhä yksin oudon lahkosi kanssa.

    Kuule, niin kauan kuin minussa henki pihisee tai olen tällä pallolla, en jätä teitä hetkeksikään rauhaan saatananpalvonnassanne, kun yhdessä juutalaisten kanssa olette ahneuttanne pettäneet Luojajumalan ja Jeesuksen ja koko maailman!

    Pysyn vankkumattomasti Jumalan sanassa - maailman älykkäimmässä kirjassa, Raamatussa.

    Kuvitteletteko te kyykäärmeitten sikiöt, että pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?! Ette pääse, se lukee siinä kirjassa 1Kor.3:11-13.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   210
   6398
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   89
   2018
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   429
   1517
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   18
   1381
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   280
   1343
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   10
   1075
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   251
   981
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   927
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   61
   858
  Aihe