Hard Talk- Pelastuksen unohdettu avain

Anonyymi-ap

https://m.youtube.com/watch?v=ZBpv0vv-PB4

Tämä aihe taitaa olla kristillisyytemme akilleen kantapää. Vahva suositus tälle keskusteluohjelmalle. Ei jätä kuulijaa kylmäksi. Ollaan nyt syvällä ytimessä.

5

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      <<Ollaan nyt syvällä ytimessä.<<

      Kyllä. Pimeyden ytimessä.

      • Anonyymi

        En huomannut missään vaiheessa loistavan taivasten valtakunnan valoa - en myöskään älyn valoa - jonka taivasten valtakunnan Jeesus opetti olevan meissä ja meidän ympärillämme, ja jonka tulemista maan päälle hän käski seuraajiensa julistaa, eikä Jahven syntien valtakuntaa Ja mielenmuutoskin vääntyi mielenkiintoiseksi, kun synnin orja on synnin höpöttäjä, Jeesuksen opetukseen ei kuulunut synti ollenkaan.

        Mutta Jeesus olikin israelilainen, kun taas Paavali oli juutalainen, ja juutalaiset olivat Benjaminin heimoa ja Tuomarien kirjan mukaan surmasi Israelin heimon. Ja tämän jälkeen veivät Israelin Jumalan nimiin laitettuun temppeliin Baalin-palvonnan uhrikultteineen Jahven nimellä. Ja niin koko maailma luulee edelleenkin - kun kukaan ei ole lukenut Raamattua - että Jahve on Israelin Jumala.

        Löytyy Jeremiasta ainakin luvusta 7 ja luvusta 15, kun Israelin Jumala käskee Mooseksen mennä silmistään.

        Jeesus, Matteuksen evankeliumi:

        <<21:13 Ja hän sanoi heille: "Kirjoitettu on: 'Minun huoneeni pitää kutsuttaman rukoushuoneeksi', mutta te teette siitä RYÖVÄRIEN LUOLAN."<<

        Israelin Jumala, profeetta Jeremia:

        <<7:11 RYÖVÄRIEN LUOLAKSIKO te katsotte tämän huoneen, joka on otettu minun nimiini? Katso, sellaiseksi minäkin olen sen havainnut, sanoo Herra. <<

        Ja sitten on Israelin Jumalalta moitteet ja kuvaus Jahven eli Baalin palvonnasta ja maininta taivaan kuningattaresta, joka oli Jahven äiti, myöhemmin vaimo Asera sekä lasten uhrauksesta ja muusta. Israelin Jumala sanoo, että hän ei ole uhreja vaatinut, eikä se ole tullut edes hänen mieleensä.

        Tämä kohta paljastaa Raamatusta, että Jeesuksen puhuma taivasten valtakunnan Isä Jumala, on Israelin Jumala, eikä juutalaisten VT:n uhrikulttijumala Jahve.

        Ennen kuin hölisee ja pölisee, kannattaisi lukea Raamattu. Ja tietää ainakin, että mitä Jeesus opetti, ettei sotke tämän opetusta Paavalin syntien valtakunnan opetukseen. Ja kannattaisi tietää ainakin, että Raamatussa on kaksikin Jumalaa - toinen on Jeesuksen Jumala ja Israelin Jumala ja toinen on sitten juutalaisten, Benjaminin heimon Jahve eli Baal-jumala. Ja Mooseksen Jumala, jonka Israelin Jumala (Jeremia 15) käskee mennä silmistään, koska johdatti kansan Baalin palvontaan.


      • Anonyymi

        Totta, totta myönnän - olisi ollut parempi kun tämä pallo olisi poksahtanut. Huusivat ja ilkkuivat vielä perään, että muista - edellisen ne hakkasivat Jumalana ristiin.

        Missä on mun jollani - tänne se ja sassiin, haluan kotiin! Ja saa siirtää tämän pallon tunkiolle - olkaa hyvä! Saatte mitä halusitte. Ei, tästä ei tule yhtään mitään. Kun ei ole edes yhden hiekan sirun verran älyä ja järkeä.


      • Anonyymi

        Mene pois ”Saatana = Jumala”-höpinöidesi kanssa. Kukaan ei sinua täällä kaipaa. Et ole saanut ketään kääntymään kannallesi, vaan yhä yksin oudon lahkosi kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene pois ”Saatana = Jumala”-höpinöidesi kanssa. Kukaan ei sinua täällä kaipaa. Et ole saanut ketään kääntymään kannallesi, vaan yhä yksin oudon lahkosi kanssa.

        Kuule, niin kauan kuin minussa henki pihisee tai olen tällä pallolla, en jätä teitä hetkeksikään rauhaan saatananpalvonnassanne, kun yhdessä juutalaisten kanssa olette ahneuttanne pettäneet Luojajumalan ja Jeesuksen ja koko maailman!

        Pysyn vankkumattomasti Jumalan sanassa - maailman älykkäimmässä kirjassa, Raamatussa.

        Kuvitteletteko te kyykäärmeitten sikiöt, että pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?! Ette pääse, se lukee siinä kirjassa 1Kor.3:11-13.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe