Elisabethin arkulle jonotus. Live videota

Anonyymi-ap

Tasavaltalaisen silmin aika kummallisen näköistä meininkiä tuo "viimeisten jäähyväisten jättäminen" kuningatar Elisabethille. Live video on pyörinyt päiväkausia tuolla.
https://youtu.be/EMpgnh8l-Rc

Minulla on erittäin, erittäin suuret epäilyt, että arkussa ei ole Elisabethin ruumista lainkaan, vaan on pelkkä tyhjä arkku. Sitä käydään sitten 2..3 tuntia jonottamalla kurkistamassa.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen seuraillut surevien jonoa noin 15 minuutin ajan. Ketään tunnettua kasvoa ei ole porukoissa näkynyt.

      Sen panen merkille, että ei tuo Lontoon väki ainakaan mitenkään hienostuneemman ja kalliimmin vaatetetun näköistä ole ulkoasultaan, kuin vaikka tavalliset Tampereen Hämeenkadun tallustajat.

      Saman tasoisesti on tummaa, paksua talvivaatettakin jo briteillä päällä, kuin on suomalaisillakin. Nuo asuvat kuitenkin paljon etelämpänä kuin me.

      • Anonyymi

        Samanlaiset tummat vaatteet on kaikilla päällä kuin Moskovassakin. Ei nuo kauopunkikuvat sikäli toinen toisistansa eroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samanlaiset tummat vaatteet on kaikilla päällä kuin Moskovassakin. Ei nuo kauopunkikuvat sikäli toinen toisistansa eroa.

        Kyseessä on surunvalittelutilaisuus. Tummat vaatteet ovat aivan asialliset.

        Monarkia on inhimillisempi systeemi kuin tasavalta. Kuninkaallisia seurataan kirjaimellisesti kehdosta hautaan. Julkinen elämä ei ole vain kansanedustajien varassa, vaan on myös ihan oikeita epäpoliittisia prinssejä ja prinsessoita. Syntymästä asti kuninkaalliset eivät ole osaansa valinneet, ja avioliiton kautta tulleet on valittu rakastumisen kautta.


    • Anonyymi

      Suomen kannattaisi selvittää monarkian palauttaminen. Helpointa olisi tietenkin kutsua jo kerran valittu kuningassuku omaan maahansa.

      Norjalaiset olivat viisaita valitessaan monarkian 1905 ja Espanja palauttaessaan monarkiansa vuoden 1978 perustuslaissa.

    • Anonyymi

      >>Suomen kannattaisi selvittää monarkian palauttaminen<<

      Älä nyt hölmöjä puhu.

      • Anonyymi

        Säästyisi rahaa presidentinvaaleista, ja valtakunnassa olisi ihan oikeat prinsessat. Poliitikot keskittyisivät töihinsä, ja kuninkaalliset edustaisivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Säästyisi rahaa presidentinvaaleista, ja valtakunnassa olisi ihan oikeat prinsessat. Poliitikot keskittyisivät töihinsä, ja kuninkaalliset edustaisivat.

        Kestääkö Salen jalat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Säästyisi rahaa presidentinvaaleista, ja valtakunnassa olisi ihan oikeat prinsessat. Poliitikot keskittyisivät töihinsä, ja kuninkaalliset edustaisivat.

        Ruotsi olisi erittäin helposti voinut lopettaa kuningaskunnan, mutta kuitenkin päädyttiin vuoden 1974 perustuslakiin. Tässä päätöksessä ei ole ollut mitään ongelmaa nyt kohta 50 vuotta myöhemmin.


    • Anonyymi

      Naurettavaa touhua jonotella jonkun arkun takia tuntitolkulla jos vaikka pääsi katsomaan sitä tai ellua..

    • Anonyymi

      Tällaiset tilaisuudet jättää voimakkaan muistijäljen ihmiseen ja sillä on vaikutusta siihen, että monarkia säilyy ja kenties pysyy vahvana. Siellä on käynyt ellua kaikenlaiset ihmiset muistamassa ja on hienoa että tietyt arvot ihmiskunnassa ovat vahvat.

    • Anonyymi

      Monarkia ihan p***stä. Briteilläkin jatkuvasti joku setämies tai juoppo täti heilumassa ja keräämässä huomiota. Sitten jos huono tuuri käy arpoo kohtalo jonkun Nikolai II verisen kaltaisen mitättömyyden aloittamaan sotia. Valta turmelee.

      • Anonyymi

        Monarkia edustaa, se on symboli. Monarkialla ei ole poliittista valtaa, mutta kukaan muu yhteiskunnassa, esim puolue, ei voi tätä symboliarvoa ottaa itselleen. Monarkia siis tukee demokratiaa.

        Tietysti kuninkaallisissa on kaikenlaisia ihmiskohtaloita. Se ihan oikeasti edustaa kansaansa ja maataan omalla erikoisella tavallaan.


    • Anonyymi

      Kaikki hovit vetävät lauman häntäkärpäsiä. Rasputiinit, Wallis Simpsonit jne.

    • Anonyymi

      Henkilöpalvontaa parhaimmillaan. Eihän se mikään jumala kuitenkaan ollut.

    • Anonyymi

      Kolonialismin loppu toisen maailmansodan jälkeen sujui kivuliaasti esim Ranskan ja Portugalin osalta. Britannia Elisabetin aikana luopui imperiumista melko sovinnollisesti. Nyt tästä vaiheesta on jo kulunut aikaa, mutta se kyllä muistetaan myöhemmässä historiankirjoituksessa.

    • Anonyymi

      Yksi järkevä valtio löytyy Aasiassa. Lisöksi kaksi pikkuisen pölvästimpää, kuningasuskoista, isoa läntistä teollisuusmaata.

      – Britannian kuningas toimi Intian keisarikunnan keisarina vuoteen 1947 saakka. Silloin Intia lopetti monarkiahölmöilyt, ja siirtyi tasavallaksi. Eivät ole takaisin monarkian suuntaan haikailleet.

      – Australia järjesti 1999 kansanäänestyksen, jossa valtiomuodoksi olisi baihtunut tasavalta. Tämä hanke sai kuitenkin vain 45% kannatuksen, ja australian valtiomuotona säilyi perustuslaillinen monarkia. Australian valtionpäämiehenä toimii Britannian päämies, eli nyt kuningas Charles.

      – Kanada niin ikään on valtiomuodoltaan perustuslaillinen monarkia. Myös Kanadan valtionpäämiehenä toimii Britannian kuningas Charles. Kanada ei ole koskaan järjestänyt kansanäänestystä muutoksesta tasavallaksi. Kanada on Amerikan mantereen ainoa maa, jonka valtiomuotona ei ole tasavalta.

    • Anonyymi

      Elisabeth oli nuorempana mielestäni tosi viehättävä, vaikka olikin todellisuudessa saatanaa palvova ihmishirviö, joka osallistui saatanallisiin rituaaleihin verenjuonteineen. Onkohan hänestä nuoruuden takapuolikuvia missään?

      • Anonyymi

        Katselin kanssa noita Elisabethin kesällä julkaisemia nuoruuden albumien ja kaitafilmikameroiden kuvia. Isohkoista hampaistaan huolimatta Elisabeth oli tosiaan nätti ja hyvärotuisilla säärillä varustettu nuori kaunotar. Vähän kuin Elisabeth Taylor aikanaan.

        Nykyinen hoikka prinsessa Kate Middleton on myöskin kaunis kuin mikä. Mutta hän on jotenkin kovemman oloinen pinnaltaan. Elisabethissä oli enemmän pehmeätä, kallista naisellisuutta.


      • Anonyymi

        Myös Johnsonin uusi puoliso on ihan kohtuullisen näköinen, ainakin brittiläisen asteikon mukaan.
        https://urly.fi/2N5e


    • Anonyymi

      Britannia lopetti monarkian Charles 1 aikana, jolloin siirtyivät tasavaltaan, kuningas teloitettiin.

      Saas nähdä käykö nyt Charles kolmosen aikaan samoin.

      • Anonyymi

        Tosiaan tuon Charles I:n eli Kaarle I:n aikana oli Britanniassa sisällissota. Sodan lopputuloksena Charles teloitettiin.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaarle_I_(Englanti)

        Aikamoisen nimen ja historian on ottanut kantaaksensa nykyinen kuningas, kun päätti Charles III nimiseksi kuninkaaksi alkaa.


    • Anonyymi

      Monarkian lopettaminen johti niin viheliäisen karuun tasavaltalaiseen, uskonkiihkoiseen itsevaltiuteen ja diktatuuriin, että kansa lopulta aneli uutta lempeää kuningasta palaamaan hallitsijaksi. Ihan heti tätä eksperimenttiä tuskin toistetaan.

    • Anonyymi

      Ihmiskunnan hautajaisissa vasta jono, arkkujono meinaan. Ei taida tulla suoraa lähetystä edes jalat edellä.

    • Anonyymi

      Hienoa, että sinulla on mielenterveysongelmia. Hae niihin apua.


      Tiesitkö että tuo kuollut nainen oli kolonialismin suuri uranuurtaja?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe