Elisabethin arkulle jonotus. Live videota

Anonyymi

Tasavaltalaisen silmin aika kummallisen näköistä meininkiä tuo "viimeisten jäähyväisten jättäminen" kuningatar Elisabethille. Live video on pyörinyt päiväkausia tuolla.
https://youtu.be/EMpgnh8l-Rc

Minulla on erittäin, erittäin suuret epäilyt, että arkussa ei ole Elisabethin ruumista lainkaan, vaan on pelkkä tyhjä arkku. Sitä käydään sitten 2..3 tuntia jonottamalla kurkistamassa.

23

135

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen seuraillut surevien jonoa noin 15 minuutin ajan. Ketään tunnettua kasvoa ei ole porukoissa näkynyt.

   Sen panen merkille, että ei tuo Lontoon väki ainakaan mitenkään hienostuneemman ja kalliimmin vaatetetun näköistä ole ulkoasultaan, kuin vaikka tavalliset Tampereen Hämeenkadun tallustajat.

   Saman tasoisesti on tummaa, paksua talvivaatettakin jo briteillä päällä, kuin on suomalaisillakin. Nuo asuvat kuitenkin paljon etelämpänä kuin me.

   • Anonyymi

    Samanlaiset tummat vaatteet on kaikilla päällä kuin Moskovassakin. Ei nuo kauopunkikuvat sikäli toinen toisistansa eroa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samanlaiset tummat vaatteet on kaikilla päällä kuin Moskovassakin. Ei nuo kauopunkikuvat sikäli toinen toisistansa eroa.

    Kyseessä on surunvalittelutilaisuus. Tummat vaatteet ovat aivan asialliset.

    Monarkia on inhimillisempi systeemi kuin tasavalta. Kuninkaallisia seurataan kirjaimellisesti kehdosta hautaan. Julkinen elämä ei ole vain kansanedustajien varassa, vaan on myös ihan oikeita epäpoliittisia prinssejä ja prinsessoita. Syntymästä asti kuninkaalliset eivät ole osaansa valinneet, ja avioliiton kautta tulleet on valittu rakastumisen kautta.


  • Anonyymi

   Suomen kannattaisi selvittää monarkian palauttaminen. Helpointa olisi tietenkin kutsua jo kerran valittu kuningassuku omaan maahansa.

   Norjalaiset olivat viisaita valitessaan monarkian 1905 ja Espanja palauttaessaan monarkiansa vuoden 1978 perustuslaissa.

  • Anonyymi

   >>Suomen kannattaisi selvittää monarkian palauttaminen<<

   Älä nyt hölmöjä puhu.

   • Anonyymi

    Säästyisi rahaa presidentinvaaleista, ja valtakunnassa olisi ihan oikeat prinsessat. Poliitikot keskittyisivät töihinsä, ja kuninkaalliset edustaisivat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Säästyisi rahaa presidentinvaaleista, ja valtakunnassa olisi ihan oikeat prinsessat. Poliitikot keskittyisivät töihinsä, ja kuninkaalliset edustaisivat.

    Kestääkö Salen jalat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Säästyisi rahaa presidentinvaaleista, ja valtakunnassa olisi ihan oikeat prinsessat. Poliitikot keskittyisivät töihinsä, ja kuninkaalliset edustaisivat.

    Ruotsi olisi erittäin helposti voinut lopettaa kuningaskunnan, mutta kuitenkin päädyttiin vuoden 1974 perustuslakiin. Tässä päätöksessä ei ole ollut mitään ongelmaa nyt kohta 50 vuotta myöhemmin.


  • Anonyymi

   Naurettavaa touhua jonotella jonkun arkun takia tuntitolkulla jos vaikka pääsi katsomaan sitä tai ellua..

  • Anonyymi

   Tällaiset tilaisuudet jättää voimakkaan muistijäljen ihmiseen ja sillä on vaikutusta siihen, että monarkia säilyy ja kenties pysyy vahvana. Siellä on käynyt ellua kaikenlaiset ihmiset muistamassa ja on hienoa että tietyt arvot ihmiskunnassa ovat vahvat.

  • Anonyymi

   Monarkia ihan p***stä. Briteilläkin jatkuvasti joku setämies tai juoppo täti heilumassa ja keräämässä huomiota. Sitten jos huono tuuri käy arpoo kohtalo jonkun Nikolai II verisen kaltaisen mitättömyyden aloittamaan sotia. Valta turmelee.

   • Anonyymi

    Monarkia edustaa, se on symboli. Monarkialla ei ole poliittista valtaa, mutta kukaan muu yhteiskunnassa, esim puolue, ei voi tätä symboliarvoa ottaa itselleen. Monarkia siis tukee demokratiaa.

    Tietysti kuninkaallisissa on kaikenlaisia ihmiskohtaloita. Se ihan oikeasti edustaa kansaansa ja maataan omalla erikoisella tavallaan.


  • Anonyymi

   Kaikki hovit vetävät lauman häntäkärpäsiä. Rasputiinit, Wallis Simpsonit jne.

  • Anonyymi

   Henkilöpalvontaa parhaimmillaan. Eihän se mikään jumala kuitenkaan ollut.

  • Anonyymi

   Kolonialismin loppu toisen maailmansodan jälkeen sujui kivuliaasti esim Ranskan ja Portugalin osalta. Britannia Elisabetin aikana luopui imperiumista melko sovinnollisesti. Nyt tästä vaiheesta on jo kulunut aikaa, mutta se kyllä muistetaan myöhemmässä historiankirjoituksessa.

  • Anonyymi

   Yksi järkevä valtio löytyy Aasiassa. Lisöksi kaksi pikkuisen pölvästimpää, kuningasuskoista, isoa läntistä teollisuusmaata.

   – Britannian kuningas toimi Intian keisarikunnan keisarina vuoteen 1947 saakka. Silloin Intia lopetti monarkiahölmöilyt, ja siirtyi tasavallaksi. Eivät ole takaisin monarkian suuntaan haikailleet.

   – Australia järjesti 1999 kansanäänestyksen, jossa valtiomuodoksi olisi baihtunut tasavalta. Tämä hanke sai kuitenkin vain 45% kannatuksen, ja australian valtiomuotona säilyi perustuslaillinen monarkia. Australian valtionpäämiehenä toimii Britannian päämies, eli nyt kuningas Charles.

   – Kanada niin ikään on valtiomuodoltaan perustuslaillinen monarkia. Myös Kanadan valtionpäämiehenä toimii Britannian kuningas Charles. Kanada ei ole koskaan järjestänyt kansanäänestystä muutoksesta tasavallaksi. Kanada on Amerikan mantereen ainoa maa, jonka valtiomuotona ei ole tasavalta.

  • Anonyymi

   Elisabeth oli nuorempana mielestäni tosi viehättävä, vaikka olikin todellisuudessa saatanaa palvova ihmishirviö, joka osallistui saatanallisiin rituaaleihin verenjuonteineen. Onkohan hänestä nuoruuden takapuolikuvia missään?

   • Anonyymi

    Katselin kanssa noita Elisabethin kesällä julkaisemia nuoruuden albumien ja kaitafilmikameroiden kuvia. Isohkoista hampaistaan huolimatta Elisabeth oli tosiaan nätti ja hyvärotuisilla säärillä varustettu nuori kaunotar. Vähän kuin Elisabeth Taylor aikanaan.

    Nykyinen hoikka prinsessa Kate Middleton on myöskin kaunis kuin mikä. Mutta hän on jotenkin kovemman oloinen pinnaltaan. Elisabethissä oli enemmän pehmeätä, kallista naisellisuutta.


   • Anonyymi

    Myös Johnsonin uusi puoliso on ihan kohtuullisen näköinen, ainakin brittiläisen asteikon mukaan.
    https://urly.fi/2N5e


  • Anonyymi

   Britannia lopetti monarkian Charles 1 aikana, jolloin siirtyivät tasavaltaan, kuningas teloitettiin.

   Saas nähdä käykö nyt Charles kolmosen aikaan samoin.

   • Anonyymi

    Tosiaan tuon Charles I:n eli Kaarle I:n aikana oli Britanniassa sisällissota. Sodan lopputuloksena Charles teloitettiin.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaarle_I_(Englanti)

    Aikamoisen nimen ja historian on ottanut kantaaksensa nykyinen kuningas, kun päätti Charles III nimiseksi kuninkaaksi alkaa.


  • Anonyymi

   Monarkian lopettaminen johti niin viheliäisen karuun tasavaltalaiseen, uskonkiihkoiseen itsevaltiuteen ja diktatuuriin, että kansa lopulta aneli uutta lempeää kuningasta palaamaan hallitsijaksi. Ihan heti tätä eksperimenttiä tuskin toistetaan.

  • Anonyymi

   Ihmiskunnan hautajaisissa vasta jono, arkkujono meinaan. Ei taida tulla suoraa lähetystä edes jalat edellä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   470
   5910
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   3884
  3. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   3790
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   317
   3125
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   2277
  6. Nordstream sabotaasi todennäköisesti Yhdysvaltojen työtä

   Kuten koko Ukrainan sodan provosointi, niin jenkit ovat taas asialla. Kaikessa on lopulta kyse petrodollarin tuomasta valta-aseman säilyttämisestä kei
   Maailman menoa
   461
   1672
  7. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   67
   1630
  8. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   75
   1568
  9. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   227
   1393
  10. Paavo Väyrynen tietää mitä pitää nyt tehdä

   Paavo Väyrynen on lopulta Keskustan pelastus - paluuna kotiin! ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009092830.html - , näin Ilta-Sanomat otsikoi ai
   Maailman menoa
   548
   1315
  Aihe