Sensuuria vastaan

Anonyymi

Analysoimalla uusnatsin spämminnän säännönmukaisuuksia on mahdollista vetää seuraavat johtopäätökset.

Mielikuvituksen puute
Uusnatsi jostain syystä turvautuu jatkuvasti saman "argumentin" toistamiseen yhä uudelleen ja uudelleen. Kertoo jonkinlaisesta monomaniasta. Samasta syystä kyseinen uusnatsi massapostaa jatkuvasti samaa "todistetta" joka on irrotettu asiayhteydestään ajamaan uusnatsin "agendaa". Propagandan kannalta yritys on äärimmäisen alkeellinen.

Pakkomielle juutalaisiin
Uusnatsi noudattaa idoliensa periaatetta syyttää kaikesta mahdollisesta juutalaisten kaikkivoivaa salaliittoa. Tämä on suoraan kopioitu Hitlerin maanisemmasta pakkomielteestä ja siinä on vähemmän SS:n omaksumaa ideologista raakuutta. Monomaanisen Hitler-tyylin omaksuminen kertoo yleissivistyksen puutteesta vaikka uusnatsilla saattaa olla keskimääräistä parempi ÄO. Tai ainakin kärsivällisyyttä opetella kirjoitetun ilmaisun alkeet. Lisäksi uusnatsin taipumus uskoa kaikki kanssaan eri mieltä olevat juutalaisiksi kertoo vakavasta todellisuudentajun heikkenemisestä.

Identiteettikriisi
Hallitusta kirjoitusasusta huolimatta uusnatsi paljastaa kätketyn toivon olla tyypillinen liimaa haisteleva uusnatsi-riehuja. Ehkä kyseessä on ulkonäöllinen epävarmuus "epäarjalaisesta rodusta" tai siitä että aate"toverit" hylkisivät häntä syystä tai toisesta. Epävarma seksuaali-identiteetti hyvin suurella todennäköisyydellä liittyy asiaan ja piilevät masokistiset taipumukset.

Kauna auktoriteetteja kohtaan
Saattaa hyvinkin olla että uusnatsimme on hyvin autoritäärisestä perheestä. Pinnan alla lymyilee ongelmia ja väkivaltaa on käytetty avoimesti tai salaa. Joka tapauksessa uusnatsi on omaksunut väkivallan ihannoinnin. Saattaa olla että uusnatsin perhe itse tunnustaa juutalaisuutta uskontonaan. Aktiivinen harjoitus on täysin mahdoton tosiasia, sillä uusnatsi osoittaa räikeää tietämättömyyttä juutalaisuudesta. Koska natsit ovat juutalaisten vihollisia sekava uusnatsimme yrittää hakea hyväksyntää yrittämällä omaksua vihollistensa ideologian. Osoitettu fanatismi kertoo selkeästi uskonnollisesta kääntymyksestä uuteen, käännytystyötä vaativaan uskoon.

Harhaisuus
Uusnatsi on jäänyt kiinni useista valheista. Hän väittää opiskelleensa historiaa akateemisesti, vaikka jo amatööri huomaa hänen virheensä argumentoinnissa ja sisällössä. Lisäksi uusnatsi osoittaa selkeää haluttomuutta oppia tietoja jotka saattaisivat ravistella hänen rakentamaansa harhakuvaa itsestään. Uusnatsi ei tutustu selkeisiin tutkimusraportteihin jotka osoittavat hänen väitteensä valheellisiksi. Lisäksi hän ei huomaa promotoimiensa uusnatsien "kokeessa" olevia räikeitä virheitä. Samalla hän väittää kahta keskenään ristiriitaista ja jopa ilman sisäistä ristiriitaa epäloogista argumenttia. Lyhyesti sanoen uusnatsi jättää huomaamatta jokaisen tieteellisen faktan joka ei tue hänen harhamaailmaansa.

Tietoinen tietämättömyys
Uusnatsi on erityisen kunnostautuneesti demonstroinut tietämättömyytensä natsien käyttämistä murha-aseista. Juttuun liittyy olennaisesti uusnatsin haluttomuus ymmärtää kemian ja fysiikan alkeellisimpia tietoja. Uusnatsin mielessä Zyklon B (imukykyisiä pellettejä, vetysyanidia ja hajuainetta sinetöidyssä purkissa) ei missään nimessä vapauta vetysyanidia kun purkin sisältö altistetaan ulkoilmalle. Jos niin olisi niin koko tuote olisi täysin käyttökelvoton aiotussa tarkoituksessa. Samalla uusnatsi väittää että sitä edeltänyt Zyklon A (metyylisyanoformaattia) on herkästi kaasuuntuva aine. Silti Zyklon A vaati toimiakseen vettä ja lämpöä! Liiketoiminnan kannalta uusnatsin väitteet eivät käy järkeen: jostain syystä Degesch luopui toimivasta tuotteesta tehdäkseen käyttötarkoitukseen soveltumattoman tuotteen.

Toinen ilmiselvästi tietoisen itsepetoksen tulos on uusnatsin taipumus väittää vain yhtä lähdettä luotettavaksi kokonaiskuvan kannalta. Lyhyesti sanoen uusnatsi jättää huomioimatta valtavan todistusaineiston joka on kertynyt natsien joukkomurhista. Hänelle riittää vain yksi, kontekstistaan irrotettu asiakirja joka ei todellakaan vastaa jokaiseen kysymykseen joka aiheesta voidaan kysyä. Ennen kaikkea kysymys useiden miljoonien juutalaisten mystisestä katoamisesta on yhä vastaamatta ja uusnatsin ainoa vastaus siihen on surkeaa herjaamista. Itse asiassa uusnatsi ei ole vastannut yhteenkään hänelle esitettyyn kysymykseen millään tavalla.

Kolmas selkeä piirre täydellisestä itsepetoksesta on uusnatsin kyvyttömyys ymmärtää natsien itsensä leirijärjestelmää. Hän ei jostain syystä hyväksy sellaista tosiasiaa että natsien leirijärjestelmä ei koostunut pelkästään työleireistä, sillä mukana oli myös sotavankileirejä (Stalag Luft III), keskitysleirejä (Buchenwald) ja sokerina pohjalla: kuolemanleirejä (Treblinka). Huomattava on kuitenkin se että Auschwitzin leirikompleksi sisälsi kaikkia edellä mainittuja leirejä.

Yhteenveto
Palstaa spämmivä uusnatsi on keskenkasvuinen kakara joka kiukuttelee isäänsä vastaan.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

    Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
    Maailman menoa
    41
    2230
   2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

    Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
    Ikävä
    305
    2189
   3. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

    Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
    Maailman menoa
    138
    1756
   4. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

    Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
    Ikävä
    116
    1692
   5. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

    Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
    Ensitreffit alttarilla
    6
    1554
   6. Onko sinulla ja hänellä

    kuinka paljon ikäeroa?
    Ikävä
    94
    1481
   7. Persut erotti rokotekriitikon

    Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
    Maailman menoa
    229
    1435
   8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

    käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
    Ikävä
    100
    1176
   9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

    Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
    Ikävä
    71
    1016
   Aihe