Uskova elää valheessa

Anonyymi-ap

hirvittävän moni kristitty epäilee uskoaan. Siitä jopa puhutaan aika usein seurakunnissa. Rukouksiin ei tule vastauksia ja taivas on hiljaa. Uskova kuulee hienoja tarinoita, mutta ei koskaan eläessään näe kenenkään parantuvan tai tapahtuvan yhtään mitään muutakaan. Rukoukset on ponnettomia, koska keskiverto uskova tietää, ettei kukaan kuule rukouksia.
Askeleita vapauteen ei kuitenkaan oteta. Ihminen sitoo itsensä uskonnon valtaan vuosikymmeniksi koska pelkää menettävänsä "ystävät" hehän ei ole aitoja ystäviä koska jos uskova ilmoittaisi, että ei usko Jumalaan, niin aikansa yritettyään käännyttää takaisin he kääntävät selkänsä.
Toinen syy pysyä seurakunnassa hammasta purren on helvetin pelko. Uskova pelkää joutuvansa ikuisen kidutuksen paikkaan jos tekee Pyhän hengen pilkan ja kieltää uskonsa.

Uskonto on riistoa. Ihminen menettää aidon itsensä ja oman elämänsä uskossaan olemattoman jumalaan. Ihmiset ei uskalla tehdä niitä ratkaisuja joita haluaisivat tehdä, koska heitä ohjataan pelolla.
Vaihtoehdoksi jää pakonomainen hymyily ja sen hokeminen, että on onnellinen ja nauttii siitä kun voi palvella tuota olematonta jumalaa.

Ateisti voi elää sellaista elämää kuin haluaa. Meitä ei ohjaa olematon Jumala vaan voimme elää vapaina. Emme etsi kainalokeppiä mistään Jumalasta vaan kohtaamme elämän haasteet selkä suorana. Välillä ottaen iskuja vastaan ja jopa kaatuen mutta aina nousten ylös entistä vahvempina.
Emme tarvitse keksittyä lohduttajaa

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuolleet ihmiset puhuvat väliitilasta mihin he joutuvat heti kuoleman jälkeen. Tämä koskee meistä jokaista. Astui alas Tuonelaan on tutu käsite Raamatusta ja se näyttää olevan totta. Vanhan testamentin mukaan tuonela ja hauta ovat kaksi eri asiaa. Ruumis maatuu haudassa, mutta sielu menee tuonelaan. Ruumiin ei koskaan sanota olevan tuonelassa eikä sielun haudassa. Ne ovat erkaantuneet toisistaan kuoleman hetkellä.
      Ateismissa olis tärkeä hengellistyä edes piirun verran, eikä' nostella itseään taivaisiin
      täällä maallisella puolella.

      • Anonyymi

        mikäs rooli on tuonelan lautturilla 🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mikäs rooli on tuonelan lautturilla 🤣🤣🤣

        Tuonelan lautturista ei ole selkeää käsitystä, mutta ei se ole ainakaan taksi.
        Kuolemme kaikki joskus ja silloin mennään eteeriseen kenttään, joka on
        se alku, mistä on mahdollista nousta. Ollaan kuin LA-aalloilla, eli maan pinnassa
        mutta jatkuva CQ- päällä, seek you. Se on sähköitys kielellä daadi daada daadi daa.
        Ihminen näkee valon mutta tietää olevansa alussa vasta. Mutta hengissä koska henki elää.
        Tämä on varsin mielenkiintoista.


      • Anonyymi

        Kuolleet ihmiset eivät puhu.


    • Anonyymi

      "Uskova elää valheessa"

      No niin elää. Kamalaa se on heille ressukoille.
      Ilmankos heillä on ateismikaipuu. Hekin
      haluaisivat olla vapaita mielikuvitushengen otteesta.

    • Anonyymi

      > Rukouksiin ei tule vastauksia ja taivas on hiljaa.

      Johtuisiko tästä:

      "Jumalattomista on Herra kaukana, mutta vanhurskasten rukouksen hän kuulee."
      san. 15:29

      • Anonyymi

        Johtuu siitä, että jumalaa ei ole, tai sitten se valehteli. Kirjanne mukaan teidän pitäisi tehdä jopa suurempia ihmeitä kun Jeesuksen väitetään tehneen. Yksikään kuviteltu "rukousvastaus" ei eroa sattumasta.


      • Anonyymi

        "Jumalattomista on Herra kaukana, mutta vanhurskasten rukouksen hän kuulee."

        Kauheeta valehtelua!!! Olematon Herra ei kuule edes harhoja!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johtuu siitä, että jumalaa ei ole, tai sitten se valehteli. Kirjanne mukaan teidän pitäisi tehdä jopa suurempia ihmeitä kun Jeesuksen väitetään tehneen. Yksikään kuviteltu "rukousvastaus" ei eroa sattumasta.

        > Yksikään kuviteltu "rukousvastaus" ei eroa sattumasta.

        Ehkä, mitä tahansa kun voi kutsua sattumaksi. Mitään painoarvoa sanomallasi ei siten ole.


      • Anonyymi

        Rukous on pohjimmiltaan magiaa. Kuvitellaan, että yliluonnollisen kautta voi vaikuttaa asioihin.

        Koko ajatus rukouksesta on absurdi. Jumala on kaikkitietävä, joten mitä uskovan tarvitsee hänelle kertoa? Jos uskoo, että Jumala on kaikkitietävyyden lisäksi kaikkivoipa ja hyvä, niin eikö Jumala salli juuri sen tapahtuvaksi mikä on hyvä, eikä ole siis mitään syytä pyytää häneltä mitään. Ei kai rukoilija tiedä Jumalaa paremmin mitä pitäisi tapahtua?


    • Anonyymi

      Minä elän sen elämän tarkoituksen uskossa jossa meidän kuuluu käyttää oma aikam-
      me täällä mahdollisimman mukavasti. ;)

    • Anonyymi

      Valheessa eläminen nykyisessä maailmassa, missä informaatio ja mielipiteet saavat levitä vapaasti on varmasti vaikeaa. Uskovaisilla on monia strategioita valheessa elämisensä puolusteluun.

      Yksi strategia (mikä näkyy tällä palstalla) on agressiivinen denialismi. Eli kaikkia niitä, jotka kyseenalaistavat uskovien väittämiä tai tuovat esiin heille kiusallisia fatktoja pidetään pahoina, Saatanan eksyttäminä, moraalisesti epäkelpoina jne. Eli "toisinajattelijat" epäinhimillistetään. Kun itselleen saa todisteltua että vastaväitteiden esittäjä ei ole saman arvoinen ihminen, kuin uskova itse omasta mielestään on, niin vastaan väittäjän argumenttejaankaan ei tarvitse ottaa vakavasti. Ilmiön nimi on "argumentum Argumentum ad hominem, joka on siis argumentointivirhe.

      Toinen strategia on aktiivinen kuplautuminen. Uskovainen tekee kaikkensa että ei vahingossakaan altistu "väärälle informaatiolle". Ei lueta "vääriä" lehtiä tai sivustoja eikä katsella/kuunnella "vääriä" ohjelmia, vaan etsitään vain sellaista materiaalia jonka etukään tidetään tukevan omia käsityksiä. Yritetään rakentaa hermeettinen kupla, jona sisälle ei pääse mitään oman uskon kanssa ristiriidassa olevaa - ei ainakaan ilman että tieto on jo valmiiksi jonkun oikeauskoisen selityksellä varustettua.

      Kolmas strategia on tietämättömyyteen vetoamin (argumentointivirhe "Argumentum ad ignorantiam") tai "Aukkojen Jumala. Eli kaikki ne asiat, joita ei ehdottomasti toisin tiedetä selitetään oman uskon mukaisella Jumalalla. Usein pelkkä tiedon aukoihin vetoaminen ei riitä, vaan jokaista aukkoa yritetään laajentaa usein hyvin epäloogisesti ja perusteettomasti. Kuten vaikka kreationistit sotkevat ihmisen periytymistä käsitteleviin keskusteluihin elämän synnyn kuvitellen, että jos ensimmäisen bakteerin syntyä ja sitä edeltävää kehitystä ei tunneta ei muka tarvitsisi välittää niistä kiistattomista todisteista, että kaikki selkärankaiset ovat kehittyneet yhteisestä kantamuodosta. Tämä on vähän kuin väittäisi, että et voi tietää, ketkä olivat esivanhempiasi 1800-luvulla, jos et tiedä ketkä olivat heidän esivanhempiaan 1400-luvulla.

    • Anonyymi

      Miten ateisti voi analysoida uskovien elämää tai Jumalaa, kun ei edes uskota koko asiaan. Ei pitäisi siis leikkiä asiantuntijaa. Raamatussa sanotaan: " tyhmäksi itsensä tekevät". Sama on mennä lentoasemalle odottamaan laivaa, tai antaa pianotunteja
      osaamatta soittaa lainkaan.

      • Anonyymi

        Koska ateistikin on ihminen.

        Lisäksi monet ateistit (kuten minä) on joskus aiemmin uskonut ja siksi tietää omakohtaisesti millaista uskominen on.

        Uskominen ja itsepetos on "taito", joka meillä kaikilla ihmisillä on. Samoin on rationaalinen ja kriittinen ajattelu. On tahdon asia, mitä ominaisuuksiaan hyödyntää.


    • Anonyymi

      Perusteetonta uskoa pitää saada kritisoida, ja moni ateisti on kyllä asiantuntija tässä asiassa, monet heistä ovat olleet joskus uskossa.

    • Anonyymi

      Kristinusko on taikauskoa, jolla ei voita mitään. Paitsi ne, jotka osaavat rahastaa uskovaisia höppänöitä. Kannattaa siis ehkä yrittää :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe