Hannu Hoskonen päästeli

Anonyymi

Päin pläsiä vihreiden järjettömälle touhulle ja aivan täyttä asiaa.
Vain kasvava puusto sitoo hiilidioksidia jasuojellut vanhat metsät muuttuu kasvunsa lopetettuaan päästölähteiksi. Ja muutenkin vihreiden tunarointi on täyttä idioottimaisuutta ja kaikkien hintojen ja kustannusten nostamista kuin mielipuolet, eikä ilmasto jäähdy astettakaan tuommosen lössin saadessa vain kaiken pahemmaksi paskaksi.

8

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On siellä Eduskunnassa sentään yksi järjen ääni mutta eipä sitä muut kuuntele, aika kelvotonta porukkaa kun eivät usko tosiasioihin vaan johonkin vihreään hömppään.

  • Anonyymi

   Hoskonen ajelee aina kaksilla rattailla. Puhuu toista ja tekee toista. Jos on kaikesta eri mieltä kuin hallitus, niin miten voi kuulua hallituspuolueeseen?

   • Anonyymi

    Hänhän sanoi aika osuvasti, että turha mennä katselemaan naapurin siistiä kämppää, jos oma kämppä on sekaisin, Siis viisainta laittaa oma kämppä kuntoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hänhän sanoi aika osuvasti, että turha mennä katselemaan naapurin siistiä kämppää, jos oma kämppä on sekaisin, Siis viisainta laittaa oma kämppä kuntoon.

    Aloituksessa on täyttä totta.
    Kasvavaa puu n. 40 vuoden iässä kasvaa, yhteyttää ja sitoo hiiltä parhaiten. Kasvu hidastuu sen jälkeen ja muuttuu tosiaan lopuksi päästölähteeksi.
    Suomen metsissä on myös puuta eniten kuin milloinkaan ja se määrä lisääntyy vuosittain .
    Vuoteen 1950 saakka oli käytäntönä ns. harsintahakkuu joka vastaa nykyistä jatkuvaa kasvatusta ja Suomen metsät olivat surkeassa kunnossa ja harsintahakkuu kiellettiin ja nykyisen metsänhoidon avulla on puuston määrä lisääntynyt 1500 miljoonasta kuutiometristä 2500 miljoonaan kuutiometriin ja myös sen järeys on lisääntynyt.
    Edellä olevan perusteella on ällistyttävää että nyt järjestetään marsseja "metsän puolesta".
    Minkä tähden ?? Täytyisikö palata vanhaan harsintahakkuun ja saattaa Suomen metsät ikimetsiksi jolloin hiilensidontaa ei tapahdu ja päinvastoin lahoamisen johdosta ne muuttuisivat päästölähteiksi.
    Tämä on taas "vihervassujen" älyttömyyksiä jotka pyrkivät muuttamaan metsätkin uusiutumattomiksi kuten vääryydellä ja arvalla saivat Hassin johdolla turpeen uusiutumattomaksi. Nyt tarvittaisiin hallituksessa ja muissa päättäjissä jämäkkyyttä tämän älyttömyyden torjumiseksi.


  • Anonyymi

   Huutelee tuuleen eikä kukaan kuule

  • Anonyymi

   Tuolla Hoskosella oli hyviä ohjeita Suomen johtajille.

  • Anonyymi

   Ohisalo kommentoi asiaa vihreiden puoluevaltuuston kokouksessa Kuopiossa pitämässään puheessa.

   – Hallitus on myös käynnistänyt selvitykset mistä nielujen romahdus johtuu ja miten voisimme kääntää kehityksen esimerkiksi metsälakia uudistamalla. On kuitenkin selvää, että ongelma on niin syvä, ettei se puolessa vuodessa vielä ratkea, Ohisalo sanoo.

   – Näiden tietojen pohjalta on seuraavan hallituksen toteutettava nielujen pelastuspaketti – haastankin puolueet kertomaan jo ennen vaaleja kantansa tähän kysymykseen.

   Lisää tuulimyllyjä ja niiden mukana teitä ja sähkölinjoja pitkin metsiä. kyllä metsäpinta-ala siitä vähenee samoin hiilinielut
   Ja kuten ylempänä todettiin VANHAT METSÄT MUUTTUVAT PÄÄSTÖLÄHTEEKSI !!

   • Anonyymi

    Miten saisi Suomen muut puolueet ymmärtämään että vihervassut vievät niitä kuin pässiä narussa ja ne ovat vain joo. joo sakkia kun Suomea viedään kurjuuteen jonkun vihersiirtymähössötyksen varjolla.
    Ensin viedään turvevarat ja nyt metsiä aletaan vainota.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2401
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1575
  3. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   17
   1483
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1294
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   198
   1040
  6. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   87
   969
  7. 67
   967
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   341
   935
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   53
   901
  10. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   207
   850
  Aihe