Rajat KIINNI !!!!!

Anonyymi

Onko se nyt Oikeasti niinvaikeaa Suomen laittaa rajoja kiinni, kun muutkin venäjän rajanaapurir ovat siihen pystyneet, ihan vaan ILMOITUKSELLA, että NYT ON RAJA KIINNI !!!!!!!!!!

Ja ilman mitään EU-seuraamuksia, joita Suomen valtapoliitikot tuntuvat niin pelkäävän, ehkä menee se europarlamentiikon paikka ??? että pitää mennä änkyttämään sitä samaa paskamantraa, että meillä ei ole sitä "" virkamiestä "", joka sanoisi, että Suomen kansallista turvallisuutta uhataan venäläisten """ turistien """ toimesta ???????????

Suomessa on 50000 virkamiestä ja helposti sinne YKSI uusi mahtuu. marinilla on 12 avustajaa ja tehdään niistä yhdestä SUOMENRAJOJENYLIMMÄINEN RAJATARKASTAJAVIRKAMIES, JA SIINÄ SE ON, ja tämä voi sitten sanoa, että RAJAT KIINNI !!!!!!!! Tehdään siitä vaikka siitä sen bilekaverista ?????

Minusta tämä Raja ja PunainenViiva on jo ylitetty, kun venäläiset Tappavat Naisia ja Lapsia ja Kiduttavat Ukrainalaisia Sotilaita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset, jotka ovat sallineet tällaiset teot ja ovat antaneet niihin luvan äänestämällä vuodesta toiseen samaa veridiktaattoria !!!!!!!!!!

Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset tervetulleita Suomeen ja Suomalaisen Demokratian aikaansaamaan Länsimaiseen ELÄMÄÄN ja nauttimaan täällä sen suomia etuoikeuksia ja hyveitä ??????

EiKun RAJAKIINNI !!!!!!

Tänne Ei Tarvita, mitään myöhäisnyyhkyttäjiä, jotka selittää, että enminä, mutta kun se putiininPASKA se sen teki ,,,,,,,, minä syytön ja lojaali, vain ????

RAJA PITÄÄ LAITTAA KIINNI JA HETI, ennenkuin putinin terroristituristit pääsevät tänne Suomeen ja tappavat jonkun Suomenpuolustuksellisesti tärkeän henkilön jollain myrkyllä tai muuten !!!!!!

Näin on käynyt muualla maailmassa, esim. Britanniassa !!!!!

JA vielä pahempaa olisi, jos joku venäläinenterroristi iskisi SuomenKruununJalokiveen, eli fortumiin joko sen tuotantolaitoksiin, tai jopa sen hallituksen ylimpäänjohtoon ja samalla lamauttaen koko Suomen EnergianTuotannon ja Jakelun !!!!!!!

Tästä Suomi EIENÄÄ SELVIÄISI, tappuraisen kommentilla, että kyllä nyt työrauha on parempi, kuin keikuttaa venettä, mutta samahan se ON, kyllä weronmaksajat maksaa ja rauraamolle bonukset, ihan siitä ja sen takia, kun on osannut näyttää niin lapsellisen näköistä persenaamaa ja lätistä niitä samoja paskapuheita, kuin ennenkin, vaikka välillä pyrkii naurattamaan, sillä kyllä se miljoonan EURON palkka ja palkkiot siihen päälle on varma ja taattu ja kukapas se toimitusjohtajan erottaa, kuin yhtiön hallitus ja sitähän ihmettä ei ole vielä SUOMESSA nähty !!!!!

HyviäUnia sinulle rauramo ja jos heräät joskus kolmelta yöllä miettimään mitä tuli tehtyä, niin on täällä muitakin Kollegoita, SuomenKansalaisia, samalla asialla, mutta meidät herätti se, että miten minä sen sähkölaskun nyt maksan huomenna, eikai sitä pikavipillä voi maksaa, kun siinähän on niin suuri se korkokin, mutta PAKKOHAN SE ON, sillä eihän Vaimoa ja Lapsia voi palelluttaa !!!!!!

Pahinta tässä on se, että Tyttäreni Tiinan balettitunnit pitää lopettaa, eikä Poikani Henry voi enää käydä jääkiekkoharjoituksissa perheemme muuttuneen taloustilanteen takia. !!!!

Sillä jos vain toinen on töissä ja toinen niitä etsii, niin jostain on säästettävä, eli LastemmeTulevaisuudesta !!!!!!!

Kyllä ME TOISIAMME RAKASTAEN TÄSTÄ SELVIÄMME, MUTTA EMME ILMAN KOLHUJA !!!!!

SILLÄ KYLLÄ KAIKILLE SUOMENKANSALAISILLE KUULUU IHMISARVOINEN ELÄMÄ, eikä jonniinjoutavien paskantärkeiden minäisojohtajien tekemien WIRHEARVOIDEN RAHOITTAMINEN WEROEUROILLA, JOILLE OLISI MUUTAKIN, JOPA INHIMILLISTÄ JA ELÄMÄÄN TARPEELLISTA KÄYTTÖÄ !!!!!!!!!!

NUKU HYVIN RAURAMONPOIKA, MUTTA MUISTA se, ETTÄ KYLLÄ SE KOHTALONKOURA AINA TAVOITTAA AINA NE, JOTKA ovat tehneet wäärin ja sitä eiwät ole aidosti katuneet ja anteeksi pyytäneet kaikilta niiltä, joita vastaan ovat sijoituksia omahyväisesti ja vain omaa itseään ajatellen ja omaa rahallista edunsaamistaan tehden unohtaneet INHIMILLISYYDENLAIN, joka tarkoittaa sitä, että se joka euroon tarttuu, se euroon hukkuu ,,,,, !

SLAVA UKRAINA , ainakin tämä on kaikille Suomalaisille SAMA ja TÄRKEÄ ASIA !!!!!!!!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oikeassa OLET, mutta miksi ?????

  • Anonyymi

   Sitten vaan rajat kiinni muiltakin maahantunkijoilta, tulivatpahan mistä hyvänsä..

  • Anonyymi

   Rajavatiolain 16 pykälää noudattae, se onnistuu rajavirkamiehen päätöksellä.
   Kuka kieltää rajavirkamiehiä toimimasta lain mukaan ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Toni Niemisen lapset otettu huostaan

   Heidi Nieminen, Tonin ex vaimo onko kyseessä? Eihän Tonilla ole muiden naisten kans enää niin pieniä lapsia? Eli mitä siellä on tapahtunut? Neljä last
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   2765
  2. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   460
   1852
  3. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   13
   1397
  4. Soini lähdössä viemään persuilta ääniä

   Soini harkitsee lähtevänsä jo seuraavissa eduskuntavaaleissa ensi keväänä ehdokkaaksi. Myös EU vaalit parin vuoden kuluttua häntä kiinnostavat. Aika m
   Perussuomalaiset
   118
   1244
  5. Taas sun kuvaasi

   katselin 🤣🙆‍♂️
   Ikävä
   58
   998
  6. Bonussyy seuraavan askeleen ottamiselle

   Huvittaa jo valmiiksi joidenkin reaktio jos tulevaisuudessa näkevät meidät yhdessä.
   Ikävä
   57
   853
  7. Venäjän rintama romahtanut. Lännen pitää alkaa miettiä pilkotaanko venäjä useaksi pikkuvaltioksi

   Venäjän rintama näyttää romahtaneen täysin myös Hersonin suunnalla. Asiasta twiittaa muun muassa sotahistorian asiantuntija ja suomenkielistä Ukraina
   Maailman menoa
   181
   782
  8. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   176
   738
  9. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   67
   736
  Aihe