Milloin suomalaisista tuli näin helvetin tyhmiä?

Anonyymi-ap

Noin 95 % suomalaisista on tällä hetkellä tietyllä tapaa vihervasemmistolaisia suvakkeja, vaikkakin 85 % noista suomalaisista kuulemma naureskelee ja halveksuu tuota ihmisryhmää. Eksistentiaalinen vaara uhkaa, pahat ihmiset levittää valheellista propagandaansa, nyt tarvitaan toimia... Onneksi on luotettava ja vastuullinen media, joka kertoo totuudenmukaisesti kaiken, minkä hyvän ihmisen tarvii tietää. On vain yksi puhdas ja hyvä taho, tuo mahtava hyveellisyyden kehto USA. Kaikki, jotka eivät ole samaa mieltä, ovat pahoja. Ainoa vaihtoehto Suomelle on näyttää esimerkkiä, olla eturintamassa. Pienet sivuseikat, kuten Suomen itsenäisyyden täydellinen hävittäminen, Suomen ajaminen konkurssiin tai kaikkien suomalaisten elämän paskominen on pieni hinta maksettavaksi siitä ihanasta moraalisäteilyn tunteesta tai oman pierun kuninkaallisen hyveellisestä hajusta, jota tällainen toimintatapa tuottaa. Onhan se toisaalta sydäntä lämmittävää, että suvakit soijalattensa ja "ääretön määrä sukupuolia" kylttiensä ääressä, ja persu-öyhöt kaljatuoppiensa ja "matut vittuun" kylttiensä ääressä tälla tavoin ihanasti puhaltavat yhteen hiileen.

Itselle vaan täysin käsittämätöntä, miten musertava valtaosa suomalaisista on saatu median jatkuvalla propagandalla uskomaan, että USA on joku "puhdas hyvä", ja esim. Venäjä ja Kiina joku "puhdas paha" (tai että Venäjän tai Kiinan "nettitoiminta" Suomessa olisi se suurin disinformaation lähde, USA kun ei tuollaista harrasta). Eihän tuo ole loppujen lopuksi mitään muuta kuin suurvaltapolitiikkaa, johon piskuisen Suomen ei pitäisi koskea pitkällä tikullakaan, ellei ole täysin pakko, tai ellei olla varmoja siitä, että voidaan tuoda kehiin jotain sellaista, joka jollain tavoin helpottaa molempien riitaa käyvien aikuislapsien elämää. Aikoinaan meillä oli todellisia valtiomiehiä, oikeaa asennetta ja realistisuutta. Nykyisen yhä etenevissä määrin tuntuu siltä, että meillä on enää pelkkää itsekästä paskaa.

On tämä jotenkin vaan niin surkuhupaisaa. Aikana, jolloin suunnilleen koko maailma oli jakaantunut, Suomi toimi järkevän diplomaattisesti, rakensi hyviä suhteita joka suuntaan, ja pyrki olemaan ärsyttämättä mitään tahoa. Samaan aikaan kun Suomi kasvoi taloudellisesti ja muutenkin vähän joka suhteessa. Suomi oli edelleen Suomi. Nyt kun 90 % maailmasta pyrkii vähän samaan, niin Suomi on hulluöyhötyksen eturintamassa, tunkemassa itseään kovimman kunkun kainaloon, vittuilemassa kaikille kovimman kunkun vihollisille. Ja samaan aikaan siitä vanhasta Suomesta ei ole enää juuri mitään jäljellä, paitsi öyhöttäjien harhat. Varma pienen kansakunnan voittajaresepti.

No, Suomi sai aiemmin sen, mitä ansaitsi. Ja niin tulee saamaan jatkossakin.

8

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjän propaganda on kiellettävä!

    • Anonyymi

      Eivät suomalaiset ole tyhmiä, pelkästään hallitus on Suomessa idoottteja täynnä _:D

    • Anonyymi

      -Ehkä suurin ongelma onkin siinä että kansalaiset kun eivät valitse hallitusta ollenkaan... hallitusjäsenet suoraan kansanäänestykseen siis!

    • Anonyymi

      Ja jaa.Ans Mää kertosi sul pienes peräs.

      Mää ole viettäny lapsuutein itä Suomes. Siel oli valla vallato meno.Varsiki ku mu toin puol ol Turust.

      Rehellisyys kauppa oli tuttu.Iso jutut .Meet siiirrettii kivii ja iha oikeest ei pieni ivaan rakennettiin kivi laiturei. Haukii makas puhtai vesis rannois ja neet lähti ku pestii astio.

      10 kilone oli ain kunniaks ja tuntus peine poja sydämmes mahtavalta ,kuin myös ranta iltama jota vietettiin savustan muikkuja .Tiedäkkö .Se jot illal hanuri soi nuotio loistaa ei ole paha juttu.Kuten ei myös sekään että 6 vuode vanha poja kätee lyödää kirves ja sanotas et Pete men sää ja tee puut. Meinaa siin kasvaa yhdenvertaisuus . Se kaverisuhde jota vanhemmuus tuskin voi koskaan antaa .

      Tollo nääs kävisi myös isä suvi kans yhteyt .Mul näet on laaja suku joak vähemmä ny pitää enää yhteyttä.Mut tullo mu setä antos mul 6 vuotiaan traktosi ja sanos ,jot mies se talos täytyy ol. Hitto pelljätti alkuus mut mukavalt tintus.J a ny 60 lähentelevänä katton taakse päin.

      Pyrin myös aikanaan omaa ajattamaan suljetulla alueella ymmärtäen rajoittet moottoripyörää ,muistaen sen mitä sain itse kokea ja mikä teki miehen tasavertaiseksi kúmppamiksi nuoerlle miehelle .Katsoin sen tuolloin olevan myös vastuullista isyytä. Onnea ja hynyä maailman muuttajille jotka katsovat että sukupulisuudella ,isyydellä tai äitydellä ei ole merkitystä ja niille jotka ovat raamatun opetukset hyljänneet,sillä vanha kantaisena katson että aina siitä maksetaan lasku.

    • Anonyymi

      Ei kaikki tämä nykymeininki ole tämän maapallon kannalta ihan persiistä, vaikka aika jakomielitautista paskhoo onkin.

      Niin kuin tässäkin maassa, kun katsoo syntyvyystilastoja. Populaation vähetessä myös populaation aiheuttamat ongelmat tälle maapallolle vähenevät.
      Se ongelma onkin, että kaikki tämä soopa ja nykysonta pitäisi saada jollain konstilla siirrettyä tästä maasta niihin maihin ja maailmankolkkiin, missä syntyvyys ja populaation kasvu on liian suurta itse maapallon kantokykyyn nähden ja romahduttaa se syntyvyys siellä lähelle nollaa.

      Tämä nykytouhu tukahduttaa ihan satavarmasti sen monisukupuolisuus sonnan sun muun talebanisminsa kanssa syntyvyyden ihan olemattomiin, joten maapallon itsensä kannalta se kehitys olisi aivan suotavaa.

      Vaan senkin ne sössii tässä nykyisessä sontakulttuurissa tämän maan osalta ihan persiilleen rahtaamalla sieltä liikasyntyvyyden maista sitä populaatiota tänne milloin minkäkin ismin ja aktivismin varjolla.

    • Anonyymi

      Miksi Suomi tuhoaa Suomen?

    • Anonyymi

      Eikö ukroöyhöttäjät / kirjaimelliset maanpetturit uskalla vastata? Pelottaako, että teidän hulluus paljastetaan?

      • Anonyymi

        Marinin vihreet tekivät ilmastovirheitäkin , tuhoten Suomen!
        Hävetkää, jos osaatte!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2723
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2070
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1817
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1696
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 95
      1625
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe