Milloin suomalaisista tuli näin helvetin tyhmiä?

Anonyymi

Noin 95 % suomalaisista on tällä hetkellä tietyllä tapaa vihervasemmistolaisia suvakkeja, vaikkakin 85 % noista suomalaisista kuulemma naureskelee ja halveksuu tuota ihmisryhmää. Eksistentiaalinen vaara uhkaa, pahat ihmiset levittää valheellista propagandaansa, nyt tarvitaan toimia... Onneksi on luotettava ja vastuullinen media, joka kertoo totuudenmukaisesti kaiken, minkä hyvän ihmisen tarvii tietää. On vain yksi puhdas ja hyvä taho, tuo mahtava hyveellisyyden kehto USA. Kaikki, jotka eivät ole samaa mieltä, ovat pahoja. Ainoa vaihtoehto Suomelle on näyttää esimerkkiä, olla eturintamassa. Pienet sivuseikat, kuten Suomen itsenäisyyden täydellinen hävittäminen, Suomen ajaminen konkurssiin tai kaikkien suomalaisten elämän paskominen on pieni hinta maksettavaksi siitä ihanasta moraalisäteilyn tunteesta tai oman pierun kuninkaallisen hyveellisestä hajusta, jota tällainen toimintatapa tuottaa. Onhan se toisaalta sydäntä lämmittävää, että suvakit soijalattensa ja "ääretön määrä sukupuolia" kylttiensä ääressä, ja persu-öyhöt kaljatuoppiensa ja "matut vittuun" kylttiensä ääressä tälla tavoin ihanasti puhaltavat yhteen hiileen.

Itselle vaan täysin käsittämätöntä, miten musertava valtaosa suomalaisista on saatu median jatkuvalla propagandalla uskomaan, että USA on joku "puhdas hyvä", ja esim. Venäjä ja Kiina joku "puhdas paha" (tai että Venäjän tai Kiinan "nettitoiminta" Suomessa olisi se suurin disinformaation lähde, USA kun ei tuollaista harrasta). Eihän tuo ole loppujen lopuksi mitään muuta kuin suurvaltapolitiikkaa, johon piskuisen Suomen ei pitäisi koskea pitkällä tikullakaan, ellei ole täysin pakko, tai ellei olla varmoja siitä, että voidaan tuoda kehiin jotain sellaista, joka jollain tavoin helpottaa molempien riitaa käyvien aikuislapsien elämää. Aikoinaan meillä oli todellisia valtiomiehiä, oikeaa asennetta ja realistisuutta. Nykyisen yhä etenevissä määrin tuntuu siltä, että meillä on enää pelkkää itsekästä paskaa.

On tämä jotenkin vaan niin surkuhupaisaa. Aikana, jolloin suunnilleen koko maailma oli jakaantunut, Suomi toimi järkevän diplomaattisesti, rakensi hyviä suhteita joka suuntaan, ja pyrki olemaan ärsyttämättä mitään tahoa. Samaan aikaan kun Suomi kasvoi taloudellisesti ja muutenkin vähän joka suhteessa. Suomi oli edelleen Suomi. Nyt kun 90 % maailmasta pyrkii vähän samaan, niin Suomi on hulluöyhötyksen eturintamassa, tunkemassa itseään kovimman kunkun kainaloon, vittuilemassa kaikille kovimman kunkun vihollisille. Ja samaan aikaan siitä vanhasta Suomesta ei ole enää juuri mitään jäljellä, paitsi öyhöttäjien harhat. Varma pienen kansakunnan voittajaresepti.

No, Suomi sai aiemmin sen, mitä ansaitsi. Ja niin tulee saamaan jatkossakin.

7

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjän propaganda on kiellettävä!

  • Anonyymi

   Eivät suomalaiset ole tyhmiä, pelkästään hallitus on Suomessa idoottteja täynnä _:D

  • Anonyymi

   -Ehkä suurin ongelma onkin siinä että kansalaiset kun eivät valitse hallitusta ollenkaan... hallitusjäsenet suoraan kansanäänestykseen siis!

  • Anonyymi

   Ja jaa.Ans Mää kertosi sul pienes peräs.

   Mää ole viettäny lapsuutein itä Suomes. Siel oli valla vallato meno.Varsiki ku mu toin puol ol Turust.

   Rehellisyys kauppa oli tuttu.Iso jutut .Meet siiirrettii kivii ja iha oikeest ei pieni ivaan rakennettiin kivi laiturei. Haukii makas puhtai vesis rannois ja neet lähti ku pestii astio.

   10 kilone oli ain kunniaks ja tuntus peine poja sydämmes mahtavalta ,kuin myös ranta iltama jota vietettiin savustan muikkuja .Tiedäkkö .Se jot illal hanuri soi nuotio loistaa ei ole paha juttu.Kuten ei myös sekään että 6 vuode vanha poja kätee lyödää kirves ja sanotas et Pete men sää ja tee puut. Meinaa siin kasvaa yhdenvertaisuus . Se kaverisuhde jota vanhemmuus tuskin voi koskaan antaa .

   Tollo nääs kävisi myös isä suvi kans yhteyt .Mul näet on laaja suku joak vähemmä ny pitää enää yhteyttä.Mut tullo mu setä antos mul 6 vuotiaan traktosi ja sanos ,jot mies se talos täytyy ol. Hitto pelljätti alkuus mut mukavalt tintus.J a ny 60 lähentelevänä katton taakse päin.

   Pyrin myös aikanaan omaa ajattamaan suljetulla alueella ymmärtäen rajoittet moottoripyörää ,muistaen sen mitä sain itse kokea ja mikä teki miehen tasavertaiseksi kúmppamiksi nuoerlle miehelle .Katsoin sen tuolloin olevan myös vastuullista isyytä. Onnea ja hynyä maailman muuttajille jotka katsovat että sukupulisuudella ,isyydellä tai äitydellä ei ole merkitystä ja niille jotka ovat raamatun opetukset hyljänneet,sillä vanha kantaisena katson että aina siitä maksetaan lasku.

  • Anonyymi

   Ei kaikki tämä nykymeininki ole tämän maapallon kannalta ihan persiistä, vaikka aika jakomielitautista paskhoo onkin.

   Niin kuin tässäkin maassa, kun katsoo syntyvyystilastoja. Populaation vähetessä myös populaation aiheuttamat ongelmat tälle maapallolle vähenevät.
   Se ongelma onkin, että kaikki tämä soopa ja nykysonta pitäisi saada jollain konstilla siirrettyä tästä maasta niihin maihin ja maailmankolkkiin, missä syntyvyys ja populaation kasvu on liian suurta itse maapallon kantokykyyn nähden ja romahduttaa se syntyvyys siellä lähelle nollaa.

   Tämä nykytouhu tukahduttaa ihan satavarmasti sen monisukupuolisuus sonnan sun muun talebanisminsa kanssa syntyvyyden ihan olemattomiin, joten maapallon itsensä kannalta se kehitys olisi aivan suotavaa.

   Vaan senkin ne sössii tässä nykyisessä sontakulttuurissa tämän maan osalta ihan persiilleen rahtaamalla sieltä liikasyntyvyyden maista sitä populaatiota tänne milloin minkäkin ismin ja aktivismin varjolla.

  • Anonyymi

   Miksi Suomi tuhoaa Suomen?

  • Anonyymi

   Eikö ukroöyhöttäjät / kirjaimelliset maanpetturit uskalla vastata? Pelottaako, että teidän hulluus paljastetaan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Toni Niemisen lapset otettu huostaan

   Heidi Nieminen, Tonin ex vaimo onko kyseessä? Eihän Tonilla ole muiden naisten kans enää niin pieniä lapsia? Eli mitä siellä on tapahtunut? Neljä last
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   9195
  2. Soini lähdössä viemään persuilta ääniä

   Soini harkitsee lähtevänsä jo seuraavissa eduskuntavaaleissa ensi keväänä ehdokkaaksi. Myös EU vaalit parin vuoden kuluttua häntä kiinnostavat. Aika m
   Perussuomalaiset
   201
   2372
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   514
   2256
  4. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   14
   1769
  5. Taas sun kuvaasi

   katselin 🤣🙆‍♂️
   Ikävä
   65
   1544
  6. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   28
   1483
  7. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   161
   1314
  8. Venäjän rintama romahtanut. Lännen pitää alkaa miettiä pilkotaanko venäjä useaksi pikkuvaltioksi

   Venäjän rintama näyttää romahtaneen täysin myös Hersonin suunnalla. Asiasta twiittaa muun muassa sotahistorian asiantuntija ja suomenkielistä Ukraina
   Maailman menoa
   228
   1288
  9. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   81
   1213
  Aihe