Profetia-asiaa. Sielulliset: viha - ja pelkoprofetiat? Suomen kohtalo? ( Osa 6)

Anonyymi-ap

Profetia-asiaa. Sielulliset: viha - ja pelkoprofetiat? Suomen kohtalo? ( Osa 6)Tämä on osa 6, profetia-asioiden tarkastelussa. Edellinen löytyy alla olevassa linkissä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17582738/profetia-asiaa--pyha-henki-demoniset-henget-tietajahenki--(osa-5)

1) Profetia-asioiden "alennusmyyntiä"?
-----------------------------------------------

Kuten useimmat, jotka ovat pitkää kulkeneet taivastiellä, ovat voineet panna merkille, profetoimisasia on kuin jokin "koukku", joka vetää toisia?

Vuosikymmenien aikana on nähty jos jonkinlaista profeetta-kokelasta! Ja vieläkin enemmän on tarjottu "profetioina" joka lajin ennustuksia ja soopaa, jopa demonisia uhkauksia (ihan tappouhkauksia myöten!).

Tuttua tavaraa ovat n. "tuomioprofetiat" - joissa joku Itsensä Ylentänyt latelee tuomioita niin yksilöille kuin omalle isänmaalleen! Tässä pari otsikkoa:
• Jumala tuomitsee Suomen kansan!
• Jumalan tuomio on tulossa Suomelle


On surulla todettava, että hengellinen profetointi, tervehenkinen sellainen on kuin katoava luonnonvara. Laji, jonka tilalle on puskenut sellaista rikkakasvuostoa, joka kyllä näyttelee "profetiaa" - mutta praktisesti on pelkkää ennustelua, jopa noituuden tasoista, jossa mm. "tietäjähengen" taholta nousseita visioita väitetään Pyhän Hengen profetioiksi! Kyseessä siis demoniset lähteet.

Voi näytetysti todeta, että profetia-asioissa näkyy kuin "alennusmyynti". jossa tarjotaan kuin kirpputoritavaraa halpaan hintaan! Manipuloidaan ja aivopestään hyväuskoisia ihmisiä muka "herran profetioilla"!

Eikä tämä ole uutta? Jo profeettojen Jeremia, Hesekiel, Jesaja, Miika, jne - siis VT:n profeettojen aikana oli tämä profetioiden "matkimis-klubi" tuttu juttu! ( Jer 23. luku, Hes 13. luku)

2) Sielulliset profetialähteet?
--------------------------------------

Pitkän matkan seuranta-ja tarkastelujatkumossa on näkynyt siis Joka Lajia ns. profetoimista!
Kaikkein eniten näyttää nousevat ns. sielullisen tason tuotteita. Profeetta Hesekiel kuvaa heitä näin:
• "Profeettoja oman sydämensä voimasta!" ( Hes 13:1, 16-17)
Näitä sielun voimassa tuotettuja (profetioita) ovat mm.
• pelko-profetiat
• vihaprofetiat
• tuomioprofetiat
• Valheprofetiat

Yhteinen nimittäjä em:lle tuotteille on ihmisen sielussa oleva aines, sielulliset vaikutustekijät. Näistä nyt tarkemmin:

2.1.) Pelko-profetiat?
---------------------------

Esimerkiksi lähes kaikki Suomea ja Suomen kohtaloita ennustelevat (profetiat) ovat pelkotuotteita!
Ko. profetioiden tuojat ovat ITSE pelkojen vallassa. Pelkäävät mitä isänmaalle voi käydä? Kun tällaiset pelot jäytävät alitajunnassa, NIISTÄ nousee:
• näkyjä
• unia
• sanomia

Jos tällainen sielullisessa tilassa oleva ei harjoita tervettä itsekritiikkiä, hän voi "koettelematta" nostaa omista peloistaan nousseen ennustuksen "profetiaksi"? Ja vielä korottaen itseään kirjoittaa:
• "Sillä ei Herra, Herra tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan siitä palvelijoillensa profeetoille." ( Aam 3:7)

No niin? On siis otettava n. kissa pöydälle? Joka on nähnyt ja lukenut noin puolen vuosisadan aikana SATOJA erilaisia "profetioita", näkyjä, uni, sanomia -- Suomen kansaa koskevia? Mitä niistä?

Kun KAIKKI ovat jopa ihan erilaisia, ja jokainen "ennustaja" väittää olevansa Jumalan asialla?
Niin MIKSI Jumala antaisia satoja ja satoja erilaisia ennustepaketteja?
Kuka voi kehua, että tämä MINUN ennustukseni on paras ja pätevät?

Voi ihan julkisesti väittää ettei KUKAAN, joka on ennustellut Suomen kamalaa kohtaloa, ole oikeassa. Ei ole. Ei Jumala ole mikään "satusetä" - joka ihmisille tarjoilisi satuja tulevasta!
Ihmisen tuomiin "profetioihin" on sovellettava tervettä, jopa ankaraa "koettelua" . ( 1 Tess 5: 21)

Koska? Suuri osa niistä ( Suomea koskevista) on noussut PELOISTA. Ennustajan omista pelkovarastoista!

Aloitus jatkuu

6

225

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen: Profetia-asiaa. Sielulliset: viha - ja pelkoprofetiat? Suomen kohtalo? ( Osa 6)


   3) Viha-ja tuomioprofetiat?
   --------------------------------

   Toinen ennustusten lähdevarasto on VIHA. Monet (profetiat) sikiävät ilmoille ihmisen sisuskaluissa muhivasta kroonisesta VIHASTA. Ei siis Pyhän Hengen vaikutuksesta.

   Tällaiset (profetoimiset) kyllä lemuavat selkeästi. Niissä katkeruuden kuvottava "hapatus". Ihminen on sisällisesti vihan sidoksissa. Ja tätä tuotetta sitten kylvää jopa mainostaen niitä profetioiksi. Ja vielä pahempaa? Tekeytyy kuin ylimmäksi tuomariksi, joka Korkealta Istuimelta väittää oikeutta tuomita toisia!

   Tällaiset "tuomioprofetiat" saattavat pahimmillaan sisältää uhkauksia, jopa koston aikeita niissä näkee. Jopa kriminaalista "stalkkausta" - vainoa ja vihaa!

   Jokainen normiälyinen ja hengellinen ihminen näkee suoralta kädeltä, ettei Jumalan Pyhä Henki sellaisia tuota! Eikä väitteet: minulla on se henki, minulla on pyhä henki, teillä ei ole... Niillä on 0 % verran tehoa. Uhkaukset ja pelottelut eivät tehoa eivätkä horjuta totista uskoa ja Jumalan voimaa! Herra suojelee totisia omiaan!

   Tuomioprofetiat, joissa (Jumalan nimissä) uhotaan tuomiota ja rangaistusta Suomen kansalle?

   Nekin nousevat usein sellaisesta sielun materiaalista, jossa EI JUMALA ole kirkastanut asioita.

   Herra on käskenyt julistaa parannusta syntisille. Kukaan syntinen ihminen ei voi ladella "tuomioita" kansakunnalle. Sa on pimeää ja sairasta. Vain Jumalalla on suvereeni tuomiovalta. Älköön kukaan kuolevainen, syntisen ihmiskunnan kulkija ruvetko leikkimään "tuomiovaltaa"! Siitä on ankara nuhteet Raamatussa!

   4) Valheprofetiat?
   ---------------------

   Sielun varastoista nouseviin profetioihin kuuluvat myös valheprofetiat!

   Niissä yhdistyy sekä ennustelijan sielun epäpuhdas tila, että valheiden demoniset siteet. Koska, jos Herra Jeesus ei ole puhdistanut sisintä, jos eivät syntisen elämän siteitä ole katkaistu, tällainen valheaines tuottaa - mitä? Vääriä - valheprofetioita!

   Profeetta Jeremia, Herra lausui:

   • "Minä käyn niiden kimppuun, jotka julistavat valheuniaan ja kertovat niistä. He valehtelevat ja kerskuvat ja eksyttävät näin minun kansani. Minä en ole heitä lähettänyt enkä antanut heille tehtävää. Ei heistä ole tälle kansalle mitään hyötyä, sanoo Herra. " ( Jer 23:32)

   Uuden testamentin, alkuseurakunnan tapaus: Apt 8:9-11
   • "Jo pitkään oli kaupungissa harjoittanut noituutta muuan Simon, joka väitti olevansa jotakin suurta ja piti Samarian kansaa ihmetyksen vallassa. Kaikki, pienimmästä suurimpaan, juoksivat hänen perässään ja sanoivat: »Hän on Suuri Voima, Jumalan voima.» Häntä kuunneltiin, koska hän jo pitkän aikaa oli noitatempuillaan hämmästyttänyt ihmisiä. "

   Simon oli ja on tyypillinen ja varoittava esimerkki. Hän oli harjoittanut toimintaansa noituuden, demonisten henkien avulla. Mutta sitten? Hän ns. tuli uskoon, otti kasteenkin. Ja sitten?

   Hän ei ollutkaan tullut VAPAAKSI entisen elämän asioista, eivätkä nämä "taikavoimat" olleet jättäneet häntä. Hän oli kuin näyttelijä uskovien parissa. Epäpuhdas astia, jossa ei Pyhää Henkeä.

   Sitten Pietari, Jumalan totuuden Hengen lasersäteellä NÄKI ja paljasti Simonin faktat:

   Apt 8:18-24

   • "Kun Simon näki, että ne, joiden päälle apostolit panivat kätensä, saivat Hengen, hän tarjosi heille rahaa ja sanoi: »Antakaa minullekin tuollainen valta, että kenen päälle panen käteni, se saa Pyhän Hengen.»
   • "Mutta Pietari sanoi hänelle: »Kadotukseen joudut rahoinesi, kun luulet, että Jumalan lahja on rahalla ostettavissa! Sinulla ei ole tässä osaa eikä arpaa, sillä sinä et ole vilpitön Jumalan edessä. Käänny siis tästä pahuudestasi ja rukoile Herraa! Kenties hän antaa ajatuksesi anteeksi."

   • "Sillä minä näen sinun olevan täynnä katkeruuden sappea, ja kiinni vääryyden siteissä.!


   Lopuksi:

   Vain puhdistetuista astioista voi nousta tervettä (hengellistä profetiaa). ( 2 Tim 2:19)

   Ja silti kaikki on arvosteltava, kuten Paavali opettaa. ( 1 Kor 14:29) Ne, joilla on itsellä profetoimisen lahja, ne koettelevat toisia profetoivia. Surakunnassa, mutta myös vaikkapa julkisella nettipalstalla se ohje pätee!

   Jos ihminen on menneisyytensä kahleissa, traumoja täynnä? Täynnä vihaa, katkeruutta, pelkoa ja muita sielun tasoja, on loogisen selvää etteivät "profetiatkaan" voi olla mitään kultakimpaleita! Jumalan nimeä ei sisi tule käyttää väärin?

   "Pyhitetty olkoon sinun nimesi" - opetti Jeesus rukoilemaan:

  • Anonyymi

   Joo. Noita russofobisia pelottelurohvetioita on nähty ja kuultu!

   • Anonyymi

    Todellakin!! Kymmeniä, jollei satoja profekoiksi sanottuja, kaikki erilaiaia!
    Ja jokainen koettaa väittää että TÄMÄ on herran profetia...


  • Anonyymi

   KylläHengelliset uskovat tietävät -mitä on edessä.

   Mutta ei Herra sitä kaikille valaise.

  • Anonyymi

   Jopa joo

  • Anonyymi

   Niitä näkee... näkyjä ja ennustuksia jotka nousee ihmisen omista peloista.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   539
   1557
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1348
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1125
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   1038
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   811
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   775
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   703
  8. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   660
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   652
  Aihe