Herran Jeesuksen viimeiset sanat olivat...

Anonyymi-ap

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."

Jeesus muistuttaa tässä hänen juutalaisista juuristaan. Juutalaiset ovat siis merkittäväss asemassa loppuun asti. Hehän pelastuvat vielä kansana, jota Suomen kansalle tuskin käy. Tai muillekkaan pakanakansoille.

Mutta kaikki Israelilaiset eivät ole juutalaisia. Israelissa on ainakin arabivähemmistö. Pelastuvatko hekin? Vai koskeeko se vain juutalaisia ympäri maailman, kun he katsovat häneen, jonka ovat lävistäneet?

Vanhassa testamentissa Israeliin liittyi jonkun verran muista kansoista. Heidät muistaakseni myöskin luettiin Israelilaisiksi. Tai ainakin he alkoivat noudattaa lakia, kuten muutkin.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viimeisen hetkenään Jeesus kusi leiliin ja sanoi: "Nyt se on täytetty"

    • Anonyymi

      Lue Raamattua!

      Matteuksen evankeliumi:
      27:46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

      Markuksen evankeliumi:
      15:34 Ja yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi suurella äänellä: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on käännettynä: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

      • Anonyymi

        Mitkä olivatkaan loppujen lopuksi Jeesuksen viimeiset sanat? Raamattu on ristiriitainen itsensä kanssa. Kukaan ei todellisuudessa tiedä mitkä hänen viimeiset sanansa olivat.

        “46. Yhdeksännen tunnin vaiheilla Jeesus huusi kovalla äänellä: ”EELI EELI LEMA SABAKTANI”. Se merkitsee: Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut? 47. Sen kuullessaan muutamat siellä seisovista sanoivat: ”Hän huutaa Eliaa.” 48. Yksi heistä juoksi heti ottamaan sienen, täytti sen hapanviinillä, pani ruokosauvan päähän ja antoi hänen juoda. 49. Toiset sanoivat: ”Saapa nähdä, tuleeko Elia pelastamaan hänet.” 50. Mutta Jeesus huusi taas kovalla äänellä ja antoi henkensä.” (Matt 27:46-50, FinRK)

        “34. Yhdeksännellä tunnilla Jeesus huusi kovalla äänellä: ”ELOHI ELOHI LEMA SABAKTANI”. Se on käännettynä: Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut? 35. Sen kuullessaan muutamat lähellä seisovista sanoivat: ”Kuulkaa, hän huutaa Eliaa.” 36. Joku juoksi täyttämään sienen hapanviinillä, pani sen ruokosauvan päähän, antoi hänen juoda ja sanoi: ”Saapa nähdä, tuleeko Elia ottamaan hänet alas.” 37. Mutta Jeesus huusi kovalla äänellä ja antoi henkensä.” (Mark 15:34-37, FinRK)

        “ja Jeesus huusi kovalla äänellä: ”ISÄ, SINUN KÄSIISI MINÄ USKON HENKENI.” Sen sanottuaan hän antoi henkensä.” (Luuk 23:46, FinRK)

        “Kun Jeesus oli ottanut hapanviinin, hän sanoi: ”SE ON TÄYTETTY!” Sitten hän kallisti päänsä ja antoi henkensä.” (Joh 19:30, FinRK)


    • Anonyymi

      Juutalaiset eivät pelastu kansana. Läpi Raamatun historian Jumala hävitti juutalaisia, jotka eivät eläneet hänen tahtonsa mukaisesti. Jos kerran Jumala on sama eilen tänään ja ikuisesti, niin miksi hän yht äkkiä päästäisiin valtakuntaansa heitä, jotka eivät ole uskollisia hänen tahdolleen? Ja takuulla juutalaisista löytyy heitä tänäkin päivänä.

      • Anonyymi

        Kerran kaikki Juutalaiset eli Israel pelastuvat.

        Room. 11:26 ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.


    • Anonyymi

      Jeesuksen viimeiset sanat maan päällä oli helatorstaina 11 oikealle opetuslapselle Galilean vuorella. Kastekäskyn antamisen jälkeen Jeesus nousi fyysisessä ylösnousemusruumiissaan ylös taivaaseen. Ja on tuleva samalla tavalla takaisin samaan paikkaan.

      Ylipäällikön viimeinen päiväkäsky eli kastekäsky helatorstaina.

      Matt.28
      16 Ja ne yksitoista opetuslasta vaelsivat Galileaan sille vuorelle, jonne Jeesus oli käskenyt heidän mennä.
      17 Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät.
      18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
      19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
      20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

      • Anonyymi

        Ap. t. 1:11 ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."

        Salaiset tempaukset jonnekin pilven päälle ei täsmää muun ilmoituksen kanssa.


      • Anonyymi

        Jeesus lupasi lähettää kasteeseen Pyhän Hengen lahjan syntien pesemiseksi. Helluntaina 3000 syntistä ihmistä kasteettin vedestä ja Hengestä ja he saivat kasteessa Pyhän uskon Hengen lahjan synneistä puhdistettuun sydämeensä.

        8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".
        9 Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään

        Yksi Kaste, uuden liiton sinetti, syntien pois pesemiseksi ja PyhänHengen lahjan saamiseksi.
        Ef.4:5


    • Anonyymi

      Siinä tarkoitetaan Juutalaisia seurakuntia, ei mitään helluntaiseurkauntia, joita Parhami alkoi perustamaan 100 v. sitten Amerikassa. Ja Gerhard Olsen-Smidt perusti niitä Suomeen 40 kpl. Helsingistä aina Haapadelle asti.

      "Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."

    • Anonyymi

      Tämä liittyy Jeesuksen kastekäskyyn kastaa kaikki ihmiset syntien anteeksisaamiseksi ja Pyhän Hengen saamiseksi ja tulemiseksi kasteessa Jeesuksen opetuslapsiksi. Muuta tietä ei ole kuin kasteessa Jeesuksen omaksi tuleminen päästäkseen sisälle Jumalan valtakuntaan.

      " vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".
      Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään"

      Helluntainana 3000 ihmistä sai kasteessa synnit anteeksi ja voiman eli Pyhän Hengen lahjan, kuten Pietari sanoo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe