Florida keskeytti Covid-19 rokotukset 18-39 vuotiaille, syynä 84% nousu sydänperäisissä kuolemissa.

Anonyymi-ap

Floridan ylin lääkeviranomainen keskeytti Covid-19 rokotukset 18-39 vuotiaille, syynä 84% nousu sydänperäisessä kuolleisuudessa rokotetuilla.

Tästä kerrotiin jo viime viikolla,eli 7.10.2022:

Osavaltion yleiskirurgi tohtori Joseph A. Ladapo antaa uuden Mrna COVID-19 -rokotteen ohjeet:

https://www.floridahealth.gov/newsroom/2022/10/20220512-guidance-mrna-covid19-vaccine.pr.html

"Tallahassee, Fla. – Tänään osavaltion kirurgi, tohtori Joseph A. Ladapo on ilmoittanut uusista mRNA-rokotteita koskevista ohjeista. Floridan terveysministeriö (osasto) suoritti vastuuvapautuslausekkeen kuvakeanalyysin itseohjatun tapaussarjan avulla, joka on tekniikka, joka alun perin kehitettiin arvioimaan rokotteiden turvallisuutta.

Tämä analyysi havaitsi, että sydänperäisten kuolemantapausten suhteellinen ilmaantuvuus 18-39-vuotiailla miehillä on lisääntynyt 84 % , 28 päivän sisällä mRNA-rokotuksen jälkeen. Maailmanlaajuisen COVID-19-immuniteetin ollessa korkea, rokotuksesta saatava hyöty on todennäköisesti suurempi kuin tämän ikäryhmän miesten epätavallisen korkea sydänperäisen kuoleman riski. Ei-mRNA-rokotteilla ei havaittu olevan näitä lisääntyneitä riskejä.

Sellaisenaan osavaltion ylin lääkeviranomainen suosittelee, että 18–39-vuotiaat miehet eivät saa mRNA COVID-19 -rokotteita. Niiden, joilla on aiempi sydänsairaus, kuten sydänlihastulehdus ja perikardiitti, tulee olla erityisen varovaisia ​​tätä päätöstä tehdessään.

"Kaikkien lääkkeiden, mukaan lukien rokotteiden, turvallisuuden ja tehokkuuden tutkiminen on tärkeä osa kansanterveyttä", sanoi yleiskirurgi tohtori Joseph Ladapo. "Paljon vähemmän huomiota on kiinnitetty turvallisuuteen ja monien ihmisten huolenaiheet on hylätty - nämä ovat tärkeitä havaintoja, jotka tulisi ilmoittaa floridilaisille."
______

Kuinka ollakaan, eikä ollut kenellekkään yllätys, että kun tästä ilmoitettiin, ei kestänyt taaskaan kauaan kun Twitter sensuroi tämänkin uutisen:

Floridan yleiskirurgia estettiin jakamasta COVID-rokotetutkimusta Twitterissä: "Sillä on valtava Merkitys":

Foxnews: https://www.foxnews.com/media/florida-surgeon-general-blocked-sharing-covid-vaccine-study-twitter-enormous-deal

Floridan ylin terveysviranomain Joseph Ladapo ilmaisi huolensa maanantaina "Tucker Carlson Tonight" -ohjelmassa sen jälkeen, kun Twitter poisti alun perin hänen viestinsä, jossa tunnistettiin COVID-rokotteen sydämeen liittyvät riskit.
Floridan terveysministeriö suositteli perjantaina, että 18–39-vuotiaat miehet eivät saa rokotetta. Twitter palautti julkaisun ja Ladapon tilin sunnuntaiaamuna.

"Sillä on valtava merkitys.… Jos olisi ollut tiedossa kaksi vuotta sitten, että tämä rokote lisäisi nuorten miesten sydänkuolemia 84 prosentilla, olisivatko he hyväksyneet sen? Ilmeinen vastaus on ei", tohtori Ladapo kertoi Tucker Carlsonille. .

Floridan terveysministeriön suorittama analyysi osoitti "84 %:n nousun sydänperäisten kuolemantapausten suhteellisessa ilmaantuvuudessa 18-39-vuotiailla miehillä 28 päivän sisällä mRNA-rokotuksesta".

Twitter julkaisi twiitin poistamisen jälkeen lausunnon, jonka mukaan heidän "nykyiset harhaanjohtavat tiedotuspolitiikkansa kattavat synteettisen ja manipuloidun median, COVID-19:n ja kansalaisrehellisyyden".

"Jos päätämme, että twiitti sisältää käytäntöjemme mukaisesti harhaanjohtavaa tai kiistanalaista tietoa, joka voi aiheuttaa vahinkoa, voimme lisätä sisältöön tunnisteen antaaksemme kontekstia ja lisätietoja", Twitter sanoi.

Carlson kysyi, miksi muut osavaltiot eivät tee samanlaisia tutkimuksia.
Ladapo vastasi, että hän näkee sen "heijastuksena siitä, kuinka monet asiat ovat olleet niin takaperoista pandemian aikana".

"Et koskaan antaisi jotain nuorelle ja terveelle ja lisäisi heidän riskiään 84% kuolla äkilliseen sydänkuolemaan. Mutta vastaus on: 'No, tiedätkö, COVID on aika paha.' Kyllä, COVID voi olla kauheaa, mutta emme anna ihmisille lääkkeitä, jotka tappavat heidät. Joten on ollut niin paljon hämmennystä. Mutta kyllä, se oli löytömme ja se oli yllätys. Mutta sen luvut osoittavat", hän lisäsi.

Ladapo oli kesäkuussa eri mieltä FDA:n päätöksestä hyväksyä COVID-19-rokote alle viisivuotiaille lapsille.

Helmikuussa CDC sanoi, että 12–39-vuotiaiden miesten pitäisi odottaa pidempään rokoteannosten välillä vähentääkseen sydäntulehduksen riskiä.
"mRNA COVID-19 -rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita FDA:n hyväksymin tai FDA:n hyväksymin aikavälein, mutta pidempää väliä voidaan harkita joillekin populaatioille.

Vaikka absoluuttinen riski on edelleen pieni, suhteellinen riski saada sydänlihastulehdus on suurempi 12-vuotiailla miehillä -39 vuotta, ja tätä riskiä voidaan pienentää pidentämällä ensimmäisen ja toisen annoksen väliä", virasto sanoi."

27

882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lääkejätin pomolla oli varmasti painava syy miksi ei halunnut kokeellista mrna injektiota.

      • Anonyymi

        jeah..... mutta THL:n porukka ja hallitus jatkaa "rokotuksien" suosittelua... ilmeisesti THL:n porukka asuu jokunlaisessa anti-informaatio tynnyrissä siteet silmillä.


    • Anonyymi

      Jälleen kerran.
      Nuo prosenttilaskut ovat joillekkin vaikeita.
      Annat ymmärtää että kaikille tuohon ikäryhmään kuuluvilla on 84% mahdollisuus kuolla.
      Tosiasiahan on että nuorten sydänpysähdykset ovat suht harvinaisia.
      Tilastotietoa en heti löytänyt mutta otataan suuruudeksi vaikka 1/100 000.
      Kun tuosta määrästä laskutaan 84% saadaan ilmaantuvuus 1,84/100 000.

      Sitten kun mietitään muita tekijöitä, ketkä hakeutuvat rokotuksiin, keillä muutenkin on alttius sydänpysähdyksiin, jne.

      Esiin tuli juttu että Oulussa oli (olko se nyt 2017) korkeampi nuorten sydänpysäyskuolleisuus kuin muualla.
      Vedetäänkö johtopäätös että Oulu tappaa ja siellä ei kannata asua.
      Vai oliskiko niin että Ouluun on jostakin syystä muuttanut geeneiltään alttiita henkilöitä ja että Oulussa on vallalla sellaiset elintavat jotka lisäävät sydänkuolemien vaaroja?

      Tilastot ovat aina sitä miten niitä tulkitaan.
      Jos halutaan tilastoista nähdä että rokotukset ovat vaarallisia niin se nähdään.
      Yhtä hyvin voidaan havaita että jäätelönsyönti, veden juonti, tupakointi, lihan syönti, jne. ovat vaarallisia ja johtavat kuolemiin.

      Mutta miettikää itse mikä aiheuttaa mitäkin.

      • Anonyymi

        Senpä takia pitäisi selvittää, miksi koronakuolemat ovat viime aikoina tilastojen mukaan lisääntyneet niin paljon suhteessa korkeaan rokotuskattavuuteen.
        Aki Linden aikoi sen selvittää, mutta se jäi tekemättä. Toivottavasti sen Kiuru selvittää.


      • Anonyymi

        Niin, tässähän ei ollut kyse siitä ,että "joku on väittänyt jotain internetissä tai joku ei osaa laskea prosentteja internetissä" , vaan tämähän oli Floridan terveyden virallinen ilmoitus.

        Tuo taisi olla suora Suomennos Floridan terveyden ilmoituksesta. Tuossa kerrottiin millä tekniikalla tähän oli päästy: "Floridan terveysministeriö (osasto) suoritti vastuuvapautuslausekkeen kuvakeanalyysin itseohjatun tapaussarjan avulla, joka on tekniikka, joka alun perin kehitettiin arvioimaan rokotteiden turvallisuutta."

        Tosin en tiedä sitten mitä tuo 84% prosenttia lopulta meinaa. Kuitenkaan jos se olisi tuo "saadaan ilmaantuvuus 1,84/100 000" kuten laskit niin silloin voimme pohtia,että ilmoittaisiko Floridan terveys lopettavansa rokotukset tuolle ikäryhmälle jos kyse olisi tuosta 1,84/100 000 ilmaantuvuudesta?.

        Veikkaan, että noin pienellä luvulla ei tehtäisi mitään, eikä mentäisi ainakaan Foxnewsin uutisiin kertomaan tästä.

        Kuitenkin tässä rokottaminen lopetettiin 18-39 vuotiaille joten voimme olettaa,että kyse on isommista luvuista.


    • Anonyymi

      Florida ei ole suinkaan ainoa joka on tehnyt rokoterajoituksia. Twitter sensuroi näitä juttuja ja nyt se sensuroi jo oikeita viranomaisia.

      Floridan-kirurgi kenraali: "Florida ei ole hiljaa totuudesta"

      https://www.nationalreview.com/2022/10/florida-surgeon-general-florida-will-not-be-silent-on-the-truth/

      Tohtori Ladapo oli mRNA-rokotteen varhainen puolestapuhuja. Hän vetoaa todisteisiin ja kumoaa "konsensuksen", joten hän neuvoo nyt olemaan sitä vastaan 18-39-vuotiaille miehille.

      Floridan kirurgi kenraali Joseph Ladapo, M.D., on suositellut Covid-mRNA-rokotteita ja tehosterokotteita 18–39-vuotiaille miehille, koska sydänongelmiin on kohonnut kuolemanriski. Hän lainasi laajaa tieteellistä näyttöä tälle päätökselle ja päätteli sitten: "Florida ei ole vaiti totuudesta."

      Twitter päätti välittömästi sensuroida hänet sanomalla, että hänen viestinsä "rikkoi Twitterin sääntöjä", vaikka se julkaisi myöhemmin hänen twiittinsä:
      "Julkaisimme tänään analyysin COVID-19-mRNA-rokotteista, joista yleisön tulee olla tietoisia. Tämä analyysi osoitti kohonneen sydänperäisen kuoleman riskin 18–39-vuotiailla miehillä. FL ei ole hiljaa totuudesta."

      Skandinavian maat Tanska, Norja ja Ruotsi ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että olemassa olevien Covid-rokotteiden antaminen nuorille aiheuttaa vakavia terveysongelmia. Luulisi vasemmistolaisten kiinnittävän huomiota moitteettomasti edistyksellisiin lähteisiin.

      Tanska ja Norja ovat kieltäneet Covid-rokotteet muille kuin eläkeläisille, ja Ruotsi lopetti viime kuussa rokotteiden suosittelemisen 12–17-vuotiaille. Kaikissa kolmessa maassa on tunnettuja kansanterveysohjelmia ja ne edistävät aggressiivisesti parhaita hoitoja. Heihin on liittynyt Australia, jossa on rajusti rajoitettu rokotteita 16–30-vuotiaille. Vain ne, joilla on "monimutkaisia, kroonisia tai vakavia sairauksia", voivat rokottautua..

      Aseem Malhotra, M.D., on Lontoossa asuva kardiologi, joka on julkaissut kaksi artikkelia vertaisarvioidussa Journal of Insulin Resistance -lehdessä varoittaen lääketieteellisiä aikakauslehtiä, että rokotteet voivat aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä joissakin ei-vanhuksen väestöryhmissä. Alun perin hän oli ensimmäisten joukossa, joka otti kaksi rokotetta ja suuri tukija. Nyt hän kirjoittaa: "Lääketurvajärjestelmät ja todelliset turvallisuustiedot yhdistettynä uskottaviin haittojen mekanismeihin ovat syvästi huolestuttavia, erityisesti mitä tulee sydän- ja verisuoniturvallisuuteen."

      Hän mainitsee myös ambulanssien sydänpysähdyspuheluiden merkittävän kasvun Englannissa vuonna 2021 (14 000 ylimääräistä vuoden 2020 puheluihin verrattuna). Hän huomauttaa, että Israelista on saatu samankaltaisia ​​tietoja 16–39-vuotiaiden ikäryhmässä, jossa Pfizer-rokotteeseen liittyvien sydänkohtausten tai sydänpysähdysten määrä on lisääntynyt 25 prosenttia, mutta ne eivät liity Covid-19:ään.

      Sherif Sultan, M.D., International Society of Vascular Surgeons -järjestön presidentti, sanoo, että tohtori Malhotran "kirjallisuuskatsaus ja -analyysi ovat aihe maailmanlaajuiseen huoleen".

      Jay Bhattacharya, M.D. Stanfordista, joka on yksi Great Barringtonin julistuksen järjestäjistä, joka vastusti sulkemisia ja kehotti kohdennetulle suojelulle haavoittuvia, on samaa mieltä:

      "Kaikkien kansanterveysviranomaisten tulee harkita näitä papereita huolellisesti."

      Malhotra huomauttaa, että sensuurit käyttävät kaavaa päättäessään, kuinka huonontaa kaikki Covid-tiedot, jotka ovat vastoin "konsensusta". Joskus heillä on voimakkaita liittolaisia, kuten Anthony Fauci ja entinen National Institute of Health -instituutin johtaja Francis Collins, jotka jäivät kiinni yrittäessään häpäistä Great Barringtonin julistusta, vaikka sitä johtivat Oxfordin, Harvardin ja Stanfordin arvostetut lääkärit.

      Islantilainen taloustieteilijä Thorsteinn Siglaugsson varoittaa joistakin tempuista, joita sensuurit tekevät yrittääkseen häpäistä Malhotraa ja muita toisinajattelijoita oikeaoppisuudesta. He alkavat "epäilemällä tutkijan kykyjä tai rehellisyyttä assosioinnin kautta; kirjoittajan on oltava epärehellinen, huono tai epäluotettava, koska muut epärehellisiksi, huonoiksi tai epäluotettaviksi pidetyt ovat sanoneet samoin”, hän kirjoittaa.

      Muita tämän kaavan osia ovat itseviittaukset, olki-argumentit, joissa kirjoittajat ottavat velvollisuudekseen kumota väitteen, jota kukaan ei ole itse asiassa antanut, viittaukset tunnistamattomiin lähteisiin ("kansanterveysasiantuntija sanoi..."), useammin kuin epätodennäköisesti. Keksitty, tekstin väärin esittäminen tai irrottaminen kontekstista, argumentaatio auktoriteetilta; Lyhyesti sanottuna sensuurit käyttävät enemmän tai vähemmän jokaista loogista virhettä ja epärehellistä käytäntöä työkalupakistaan.

      Twitterin on aika selittää tarkalleen, miksi he ovat päättäneet sensuroida vakavat kansanterveysasiantuntijat. Sen todennäköinen uusi omistaja Elon Musk ei pääse toimistoihinsa tarpeeksi nopeasti aloittaakseen uudistukset."

    • Anonyymi

      Tuo Ladapo on antivaxeri. Vastustaa rokotuksia, maskeja, rajoituksia. Kannattaa laumasuojaa tartuttamalla tautia mahdollisimman moniin, mainostaa hydroksiklorokiinia ja ivermektiiniä

      • Anonyymi

        ivermektiini auttaa, onko ongelma?


    • Anonyymi

      Laumasuoja tartuttamalla onkin paras niin sanoi pandemian alussa
      kaikki Maailman parhaat lääkärit ja tiedemiehet ja tutkijat yli 60000 asiantuntiaa allekirjoitti.
      ennen kuin lääketehtaat halusivat miljardinsa.
      kansaa kusetettiin kunnolla tuli rokote joka ei suojaa mitään ja ei estä tartuntoja ym.
      rahaa kuitenkin liikkui miljardeja.

      barrintonin julistus:
      Kaikkein myötätuntoisin lähestymistapa, joka tasapainottaa riskit ja hyödyt laumaimmuniteettiin saavuttaessa, on antaa niiden elää normaalisti, jotka ovat pienimmässä riskissä kuolla, jotta he voivat luoda väestöön immuniteettia virukselle luonnollisen koronavirustartunnan avulla, samalla kun suojelemme suurimmassa vaarassa olevia. Me kutsumme tätä Kohdennetuksi Suojeluksi.

      Niiden ihmisten, jotka eivät ole haavoittuvia, tulee antaa elää normaalia elämää välittömästi. Yksinkertaisia hygieenisiä toimenpiteitä kuten käsien pesua ja kehotusta pysyä kotona sairaana tulee tähdentää kaikkien kohdalla alentaaksemme laumaimmuniteetin kynnystä. Koulut ja yliopistot tulee avata lähiopetukselle. Kouluajan ulkopuoliset aktiviteetit kuten urheiluharrastukset tulee aloittaa uudelleen. Nuorten matalariskisten aikuisten tulee työskennellä normaalisti ilman vaatimusta etätyöskentelystä. Ravintolat ja yritykset tulee avata. Taide, musiikki, urheilu ja muut kulttuuritoimet tulee aloittaa uudelleen. Suuremmassa vaarassa olevat ihmiset voivat osallistua näihin halutessaan, samalla kun yhteiskunta nauttii siitä suojelusta jonka haavoittuvassa asemassa olevat ihmiset saavat niiltä jotka ovat kasvattaneet laumaimmuniteettia.

    • Anonyymi

      Mikä onkaan Tanskan voimassa oleva suositus rokotusten ottamiselle? Ehdottomasti ei lapsille tai alle 45 vuotiaille. Lääketeollisuus on kuitenkin aloittanut taas tuon pelkopornon uusista varianteista, koska edessä on flunssakausi ja kaikki piikin ottaaneet ovat menettäneet osan suojamekanismistaan rokotteen takia. Siksi kuolleisuusluvut tulevat taas nousemaan keskimäräisistä ja nyt yritetään siirtää huomio variantteihin, vaikka oikea syy lisääntyville kuolemille, on itse piikit. Niin uudet kuin vanhatkin. Oikeastaan mitään uusia ei ole edes olemassa, vaan kaikki on kehitetty vuosia sitten. Keskinäisiä konsentraatioita tehoaineissa voidaan tietysti muuttaa, jotta saadaan tuhotuksi mahdollisimman monta rokotettua.
      Väestönvähennys on yhä heidän agendansa. Koronatestitikin tilattiin varastoihin jo vuonna 2017. Ainakin kaksi vuotta ennen kuin koko "taudista" tiedettiin mitään.

      • Anonyymi

        totta!


    • Anonyymi

      Korjaus Tanskan linjaukseen piikkien saajien alaiästä. Alle 50-vuotiaat eivät saa siellä koronarokotetta!!!

      • Anonyymi

        Koronarokoteet ja ikärajat.
        Miksi ei alle 50v, Suomessa taitaa olla alle 60v?

        Syy on taloudellinen.
        Jos 1 koronarokotteen kustannukset (hoitajien palkat tilat) maksaa 20 - 40€.
        2 miljoonan ihmisen rokotus maksaisi siis 20 - 40m€.
        Jos on laskettu että valta osa on saanut jo suojan vakavalta taudinmuodolta ja rokote ei suojaa itse tartunnalta niin ei ole taoudellisesti kannattavaa käyttää tuota summaa turhaan työhön.

        Mitä tulee ylikuolleisuuteen niin helkkarin moni asia vaikuttaa niihin.
        Jopa tämä väittely rokotuksen aiheuttamista kuolemista aiheuttaa joidenkin kuoleman, jos ihminen uskoo kuolevansa niin hän voi oikeasti kuolla.
        Tuon kyseisen asian huomaa hyvin vanhemmassa väestössä, kun puoliso kuolee niin monesti toinenkin kuolee pian.
        Sama kävi minun mummulle, pappa kuoli vanhuusiällä ja mummu kuukautta myöhemmin.
        Tämä siis 40 vuotta sitten, kauan ennen koronaa ja koronarokotetta.
        Saatikaan sitten yksinäisyys, liikkumisen rajoittuminen, jatkuva stressi, jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronarokoteet ja ikärajat.
        Miksi ei alle 50v, Suomessa taitaa olla alle 60v?

        Syy on taloudellinen.
        Jos 1 koronarokotteen kustannukset (hoitajien palkat tilat) maksaa 20 - 40€.
        2 miljoonan ihmisen rokotus maksaisi siis 20 - 40m€.
        Jos on laskettu että valta osa on saanut jo suojan vakavalta taudinmuodolta ja rokote ei suojaa itse tartunnalta niin ei ole taoudellisesti kannattavaa käyttää tuota summaa turhaan työhön.

        Mitä tulee ylikuolleisuuteen niin helkkarin moni asia vaikuttaa niihin.
        Jopa tämä väittely rokotuksen aiheuttamista kuolemista aiheuttaa joidenkin kuoleman, jos ihminen uskoo kuolevansa niin hän voi oikeasti kuolla.
        Tuon kyseisen asian huomaa hyvin vanhemmassa väestössä, kun puoliso kuolee niin monesti toinenkin kuolee pian.
        Sama kävi minun mummulle, pappa kuoli vanhuusiällä ja mummu kuukautta myöhemmin.
        Tämä siis 40 vuotta sitten, kauan ennen koronaa ja koronarokotetta.
        Saatikaan sitten yksinäisyys, liikkumisen rajoittuminen, jatkuva stressi, jne.

        Jos et ole sattunut huomaamaan niin tämä hallitus on ottanut ennätysmäärän velkaa. Rahankäytöllä tässä ei mitään tekemistä,piikki on auki.

        Kukaan ei ole missään puhunut,että kyse olisi kustannukista.

        Eikös niitä rokotteita tilattu juuri vuoden alussa isolla rahalla?.

        Ylikuolleisuutta ei ole vain Suomessa vaan koko Euroopan alueella, ja näin kaikkialla maailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos et ole sattunut huomaamaan niin tämä hallitus on ottanut ennätysmäärän velkaa. Rahankäytöllä tässä ei mitään tekemistä,piikki on auki.

        Kukaan ei ole missään puhunut,että kyse olisi kustannukista.

        Eikös niitä rokotteita tilattu juuri vuoden alussa isolla rahalla?.

        Ylikuolleisuutta ei ole vain Suomessa vaan koko Euroopan alueella, ja näin kaikkialla maailmassa.

        Jostain syystä ylikuolleisuutta esiintyy eniten rokottamattomien ryhmässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos et ole sattunut huomaamaan niin tämä hallitus on ottanut ennätysmäärän velkaa. Rahankäytöllä tässä ei mitään tekemistä,piikki on auki.

        Kukaan ei ole missään puhunut,että kyse olisi kustannukista.

        Eikös niitä rokotteita tilattu juuri vuoden alussa isolla rahalla?.

        Ylikuolleisuutta ei ole vain Suomessa vaan koko Euroopan alueella, ja näin kaikkialla maailmassa.

        Kyllä se talousasioissa painaa tuo rokotukset.
        Vaikka rokotteita on tilattu kymmenillä miljoonilla niin niiden käyttö (rokotukset) maksaa toiset kymmenet miljoonat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jostain syystä ylikuolleisuutta esiintyy eniten rokottamattomien ryhmässä.

        Niinkö luulet? Tarkoitat varmaan niitä rokottamattomia jotka ovat valmiiksi niin huonossa kunnossa että kuolisivat piikkiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö luulet? Tarkoitat varmaan niitä rokottamattomia jotka ovat valmiiksi niin huonossa kunnossa että kuolisivat piikkiin?

        En luule mitään. Googlaa ”unvaccinated death” niin tulee sivu kaupalla tutkimuksia jotka kertovat että rokottamattomia kuolee paljon enemmän kuin rokotettuja. Kai osaat lukea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se talousasioissa painaa tuo rokotukset.
        Vaikka rokotteita on tilattu kymmenillä miljoonilla niin niiden käyttö (rokotukset) maksaa toiset kymmenet miljoonat.

        Olisiko jotain linkkiä missä tämä terveysala puhuisi kustannuksista?.

        Koska sellaista en löytänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En luule mitään. Googlaa ”unvaccinated death” niin tulee sivu kaupalla tutkimuksia jotka kertovat että rokottamattomia kuolee paljon enemmän kuin rokotettuja. Kai osaat lukea?

        Unvaccinated ei tarkoita rokottamatonta. Tarkoittaa ainoastaan jottei rokotus suoja ole vielä alkanut. Tarkemmin asiaa ei voi selittää iskee näköjään bänni täälläkin.


    • Anonyymi

      Riskiä on turha ottaa.

    • Anonyymi

      Setä Samulin muovijäte lisääntyy, Suomessa voitaisiin polttaa energiaksi kaikki?🤠🤑

    • Anonyymi

      Miksi Florida pysäytti Covid-mRNA rokotukset miehille ikävuosille 18-39?.
      Yleiskirurgi tohtori Ladapo selittää:

      https://www.youtube.com/watch?v=whh-Kbf8QQ4

      Yksi lainaus videohaastattelusta:

      Ladapo: "Ihmiset kuten tohtori Peter Doshi ja muut ovat julkaisseet tutkimuslöydöksiään jossa mRNA rokotteilla on vakavien sivuoireiden ilmaantuvuus 1/800..ihmisille jotka eivät tiedä paljoa rokotteista,tämä ei varmasti kuulosta korkealta, mutta tämä on korkeimpia lukuja mitä rokotteella on koskaan ollut minun tietääkseni,eikä vain vähän korkeampi vaan reilusti korkeampi luku. Nämä Covid-19 mRNA rokotteet ovat paljon enemmän "Ei turvallisia" kuin mikään muu rokote jota on käytetty ikinä julkisessa terveydenhuollossa."

    • Anonyymi

      Miksi keskityt siihen ottaako joku rokotuksen vai ei? Turha on vaivata päätään muiden päätöksillä, joten kannattaa vaan pitää turpa kiinni ja nauttia elämästä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Unvaccinated deaths,, muuten oikein, mutta ei ole rokottamaton, ei ole vain kulunut 21 päivää rokotuksesta vielä. Faktaa vai ei.. Mut mietityttää, jos faktaa ni tilastoihin, koronasta ja mrna piikistä,, ei voi luottaa. Ei siis mihinkään mitä on pidetty rokotteen hyvinä puolina.. T Vain mielipide

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10030
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      412
      4390
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      3016
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2664
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1710
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe