Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? ( Osa 2)

Anonyymi-ap

Tämä on osa 2, aiheesta, jonka edellinen Aloitus on luettavissa tässä linkissä:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17601255/mika-nostaa-(uskonnollista)--vihaa-naisia-vastaan


1) Sekä hengellinen, että yhteiskunnallinen kysymyspaketti?
-----------------------------------------------------------------------

Edellisessä Aloituksessa oli käsittelyn viitekehyksensä Raamatun ja Jumalan valtakunnan sektori. Mitä UT opettaa ja osoittaa naisten asemasta Jumalan edessä? ( Jeesus, apostolit, jne)

Koska kyseessä ei ole vain Jumalan valtakunnan asia, vaan kokonaisuus - jossa yhdistyy sekä uskonnollisen elämän että sekulaarin yhteiskunnan vaikutuspiirit, on tässä osassa 2 silmättävä MYÖS tätä toista tasoa! Yhteiskunnan säädöksiä, normeja ja rajoja!

Syystä, että tässä Aloituksessa on katsottava ns. "maallisia" seikkoja, otan tähän aloitukseen saman lähtökohdan kuin edellisessä.

2) Mistä ongelma (ja vihamielisyys) kumpuaa?
-------------------------------------------------------

Kuten kroonisesti aina väitetään, vedotaan UT:n Paavalin opetuksiin ja ohjeisiin. Tämä on vain tekosyytä.

Nimittäin, joka on hyvin pitkään - vuosikymmeniäkin - seurannut tätä "kestoaihetta" (=nainen olkoon hiljaa...) on joutunut tutkimusmielessäkin pohtimaan, että MIKÄ näitä miehiä oikein vaivaa? Näet, kukaan terve-ja raitishenkinen kristitty (mies) ei nostata jatkuvaa "kapelia" naisia vastaan! Sellaiseen ei edes Paavalilta löydy tukea! On tässä siis esitettävä hypoteeseja ja jopa faktoja MIKSI jotkut hyökkäävät aggressiivisesti naisia vastaan?
• huono; heikko itsetunto
• patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
• puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
• puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
• ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
• vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
• maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
• syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
• suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

Näitä kaikkia tiedettyjä seikkoja ja faktoja aina löytyy, kun joku mies hyökkää vihamielisesti naista, jopa ihan yleisesti kaikkiakin naisia vastaan! Taustalla on siis ongelmia.

On syntynyt joskus traumoja, sielun vammoja. Kun itsetuntoa on kolhittu, eikä mies ole päässyt parantumaan, ei antamaan anteeksi? Siitä seuraa ketjureaktio: Mies "kostaa" kokemaansa pahaa kaikkiin naisiin! Sivulliset ja syyttömät joutuvat sijaiskohteiksi; objekteiksi. Kuin vanhojen traumojen sylkykupeiksi. Tämä on kaikkein YLEISIN tausta niillä miehillä, jotka puskevat "naisvihaa"!

Jos ja kun niitä ei tunnista traumoja? Taikka ei tunnusta synniksi sitä, että on sallinut katkeruuden tehdä pesää sisimpään? - Siitä ne useimmat "hyökkäykset" sikiävät.
Toistan - kukaan tervehenkinen mies, psyyken tasapainossa oleva ja hengellinen (= Kristuksen rakkaudessa!) ei HYÖKKÄÄ negatiivisesti naisia vastaan. Ei koskaan. Tervehenkinen mies palvelee Herraa ja antaa jokaisen toisenkin (myös naisen) palvella - HERRAA!

Omalla fiksulla ja Jeesuksen esimerkin mukaisella käytöksellä nämä miehet; veljet itse hankkivat ja saavat naisten kunnioituksen! Kiitos Jumalalle - tällaisia miehiä ja uskovia veljiä löytyy! Sellaiset eivät fanaattisesti jankuta:
• olkoot naiset alamaisia
• olkaa naiset hiljaa, hiljaa, suu tukkoon
• minä-minä-minä - tässä POMO olen!

Kun mies sortuu patologiseen vallankäyttöön, komenteluun, käskytykseen, ja jopa ottaa kättä pidempää (uskovatkin miehet sitä tekevät!!) niin voi kysyä: miten he edes kehtaavat vaatia naisilta "alamaisuutta"? Jotkut sortuvat näinkin "pimeään" harhaan:

"2022-10-15 09:26:18
• Raamattu kehottaa patriarkaalisesti naisten olemaan miesten alamaisia kaikessa. Minulle se sopii koska miehellä on vastuu." (Tuollaista Raamatun kehotusta ei ole!)

( aloitus jatkuu)

157

671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen. Minä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan


      3) Jeesuksen esimerkkiä: ei syrjintää - ei rasistisuutta!
      -------------------------------------------------------------------

      • Jokaisen uskovan ylin auktoriteetti kaikessa on - Paavaliko? Ei vaan itse Herra Jeesus!

      "Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus". ( Joh 8:12, Joh 14:15-26)

      On siis annettava kunnia Hänelle, ylin puhevalta Hänelle. Ylin velvoittava esimerkki Hänelle!

      • Syrjikö Jeesus naisia?
      • Oliko Hän vihamielinen naisia kohtaan?
      • Halveksiko Jeesus naisia?
      • Asettiko Jeesus miehet naisten yläpuolelle?
      • Mitä UT:n evankeliumit osoittavat?

      Jokainen, joka on huolellisesti tutkinut Jeesuksen käyttäytymistä eri asioiden tiimoilta, osaa vastata em. kysymyksiin.

      Jeesus ei missään tilanteessa osoittanut pienintäkään halveksuntaa naisia kohtaan. Hän kunnoitti kaikkien ihmisarvoa, yhdenvertaisesti! Tässä muutama tapaus....

      3 - A) Johannes 4: 6-42 ( = luettavaksi) Ensimmäinen todistaja - nainen!
      -------------------------------------------------------------------------------------

      * * Jeesus meni Samarian kaupunkiin ja ryhtyi puhumaan naisen kanssa, keskellä päivää, kylän kaivolla. Juutalaisille samarialaiset olivat ala-arvoista väkeä, joiden kanssa "hyvä juutalainen" ei voinut seurustella! Jeesus kuitenkaan ei hävennyt puhua naisen kanssa. Ei sanonut: "mennään tuonne piiloon puhumaan ... kun sinä olet nainen, ja vielä samarialainen...". Ei.

      Jeesus ei ollut rasistinen, ei harjoittanut syrjintää! Tuloksella? Että nainen sai ihan yksilötason puhetta ja opetusta. Psykologisen tason syväterapiaa. Ongelmiin tähtäävää otetta. Tuloksin? - Että nainen sai avun, tuli Jumalan Hengen koskettamaksi, heräsi ja sai uskon lahjan!

      Hänestä tuli ensimmäinen naispuolinen evankelista! Ilosanoman saattaja! Hän lähti heti liikkeelle, ja todisti Jeesuksesta. Eikä Jeesus häntä kieltänyt, eikä estänyt! Miksi oliskaan? Jeesuksen silmissä nainen oli Jumalan luoma, eksynyt, ongelmiinsa sidottu. Juuri sellaisia varten Jeesus tuli:

      • " Ja kuin Jesus sen kuuli, sanoi hän heille: ei terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat: en minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen. Biblia (1776) Mark. 2:17 "

      Herra itse siunasi tuon todistuksen! "Monet Samarian kaupungista uskoivat Jeesukseen"! ( Joh 4:39-42) Syntyi herätys! Kun myöhemmin Filippus meni Samariaan, siellä oli jo valmiiksi kynnetty maaperä! ( Apt 8:5-8)


      3-B) - Jeesus valvoi ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta! ( Joh 8: 3-17)
      --------------------------------------------------------------------------------

      Jeesuksenkin aikana miehet halusivat harjoittaa maskuliinista hegemoniaa ja vallankäytön mallia!

      Yhtenä aamuna miehet roudasivat erään naisen Jeesuksen tuomittavaksi! Vetosivat Mooseksen lakiin, että "tuommoiset on kivitettävä"! Mitä Jeesus?

      Hän antoi noiden miesten uhota ja muhia vihassaan. Kun he inttivät ja usuttivat Jeesusta naisen kimppuun, Jeesus lopulta otti Totuuden Miekan esille:
      • " Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." ( Joh 8:7)


      Miten kävi? Kyseiset miehet eivät olleet ihan pohjia myöten paatuneita. Heidän omatuntonsa kolkutti. Olivat itsekin rikkoneet käskyjä vastaan, tehneet huorin, rikkoneet avion? Joku oli voinut olla jopa kivitettäväksi tuodun naisen rakastaja? Tai ainakin huorinteko oli tapahtunut siten, miten Jeesus sen sanoi? ( Matt 7: 27-28)

      • "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. "

      Tuskin löytynee ainuttakaan miestä, joka olisi puhdas huorinteon synnistä? Kuka voi väittää, ettei KOSKAAN olisi katsonut naista himoiten?

      Kaikki luikkivat pois, yksi toisensa perästä, kuin koirat häntä koipien välissä. . . ( Joh 8: 8-9)

      Tässä esimerkissä 3-B, Jeesus osoitti yhdenvertaista kunnioitusta, ei asettanut kiihkoisaa miesjoukkiota naisen yläpuolelle!

      (aloitus jatkuu)

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Mikä nostaa (uskonnollista vihaa ja syrjintää naisia kohtaan?



      3-C) - Nainen ilosanoman viejänä! ( Johannes 20. luku)
      ------------------------------------------

      Niinkuin Samarian nainen oli ensimmäinen "ilosanoman viejä" Jeesuksen eläessä, Maria oli ensimmäinen ilosanoman viejä Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen todistaja!

      Kun Jeesus oli Golgatan ristillä, kuoleman tuskissa, ketkä olivat läsnä? ( Joh 19:25-26)
      • "Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa."
      • "Ja siellä oli myös naisia taampana katselmassa. Näiden joukossa olivat Maria Magdaleena ja Maria Jaakob nuoremman Ja Jooseen äiti ja Salome..." ( Markus 15:40-41)

      Entä missä miehet olivat? He olivat paniikissa pötkineet pakoon, kun Jeesusta otettiin kiinni Getsemanessa! (Markus 14:50-52) Pahimmassa hädässä vain naiset kestivät. . .

      Kun sitten Jeesus nousi kuolleista, kenelle annettiin ensimmäinen tehtävä viedä ilosanomaa?

      • "Mutta Maria seisoi haudan edessä ulkopuolella ja itki. Kun hän näin itki, kurkisti hän hautaan--"

      • Jeesus sanoi hänelle: "Vaimo, mitä itket? Ketä etsit?" Tämä luuli häntä puutarhuriksi ja sanoi hänelle: "Herra, jos sinä olet kantanut hänet pois, sano minulle, mihin olet hänet pannut, niin minä otan hänet".
      • "Jeesus sanoi hänelle: "Maria!" Tämä kääntyi ja sanoi hänelle hebreankielellä: "Rabbuuni!" se on: opettaja. Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö". 18
      • Maria Magdaleena meni ja ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja että Herra oli hänelle näin sanonut. "

      Kiitetty olkoon Kaikkivaltias Jumala, Jeesuksen Kristuksen nimessä. Hän Luoja - ei halveksi eikä syrji luotujaan. Siis naisiakaan. Hän on oikeudenmukainen.

      Jeesus lähetti ensimmäiseksi ilosanoman saattajaksi naisen. Uskollisen - joka ei paennut Jeesuksen kärsimyksen keskellä!

      Ja tuosta ajasta alkaen - yli 2000 vuotta ovat Herran naiset vieneet ilosanomaa. Maan ääriin saakka. Jopa yksinäisinä lähetteinäkin. Eikä Herra ole tehtäviä kammennut, vaan siunannut! Tehkööt tehtäviä miehet taikka naiset, alhaiset taikka ylhäiset.

      Kunhan Kristus on korotettu. Hän - ristillä kuollut ja ylösnoussut! Näin me tämänkin ajan Jeesuksen naiset todistamme. Ja olemme palvelleet kymmeniäkin vuosia! Herran käskystä ja Hänen luvallaan!


      Lopuksi
      -------------

      Kun julkisesti esitetään toistuvia väitteitä, että naisen pitäisi olla "hiljaa" - pitäisi sitä ja tätä! Täysin asiattomia ja vailla mitään Raamatun taikka lainmukaisen yhteiskunnan valtuuksia, on yhdenvertaisen ihmisarvon timoilta siis kannaotot tarpeen! Jotkut elävät jopa näin syvässä "pimennossa"?
      • "Naisten työ on hoitaa kotia ja olla äiti ja olla työssä niissä puitteissa mikä hyväksi. Miehet toimii isinä rahan tuojina, perheen turvana."


      Laki?

      On tässä lopuksi todettava, että (uskonnollisten, miesten) naisiin suunnattu viha-agenda on lainvastaista syrjintää. https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141325#Lidm45949345549728

      3 luku Syrjinnän ja vastatoimien kiellot
      8 § Syrjinnän kielto
      • "Ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Syrjintä on kielletty riippumatta siitä, perustuuko se henkilöä itseään vai jotakuta toista koskevaan tosiseikkaan tai oletukseen."
      • "Syrjinnän kielto takaa sen, että ihmisoikeuksien tuomista oikeuksista ja vapauksista voi nauttia jokainen ihminen. Ihmisoikeudet taataan jokaiselle ihmiselle riippumatta hänen sukupuolestaan, rodustaan, ihonväristään, kielestään, uskonnostaan, poliittisista tai muistakaan mielipiteistään, kansallisesta tai yhteiskunnallisesta alkuperästään, kansalliseen vähemmistöön kuulumisestaan, varallisuudestaan, syntyperästään tai muusta asemaansa perustuvasta syystä. "

      Häirintä ( 14 §)

      Henkilön ihmisarvoa tarkoituksellisesti tai tosiasiallisesti loukkaava käyttäytyminen on häirintää, jos loukkaava käyttäytyminen liittyy 8 §:n 1 momentissa tarkoitettuun syyhyn ja käyttäytymisellä luodaan mainitun syyn vuoksi henkilöä halventava tai nöyryyttävä taikka häntä kohtaan uhkaava, vihamielinen tai hyökkäävä ilmapiiri.

      On siis aika lopettaa tällaisilla palstoilla toistuva rasistinen ja syrjivä, naisia halveksiva ja leimaava kirjoittelu!

      Kiitos.

      • Anonyymi

        Onpas sulla tunne-elämä sairaalloisesti äärilaidassa, kun tuollaista miesvihaa ja miespelkoa julkituot.
        Sulla on ilmeisen psykiatrisen hoidon tarve.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpas sulla tunne-elämä sairaalloisesti äärilaidassa, kun tuollaista miesvihaa ja miespelkoa julkituot.
        Sulla on ilmeisen psykiatrisen hoidon tarve.

        Onko sulla jokin ongelma? "Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa"!
        Jos ei maistu, niin eihän ole lukemisen pakkoa.

        Hyvä on aloitus! Ihan tervejärkistä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpas sulla tunne-elämä sairaalloisesti äärilaidassa, kun tuollaista miesvihaa ja miespelkoa julkituot.
        Sulla on ilmeisen psykiatrisen hoidon tarve.

        Ottiko noin kipiää aloituksen tosiasiat?


      • Anonyymi

        Unohdit sen, että Raamatun merkityksellisimmät teologiset keskustelut käytiin naisten ja Jeesuksen välillä. Miehet eivät useinkaan tajunneet halaistua sanaakaan Jeesuksen sanoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpas sulla tunne-elämä sairaalloisesti äärilaidassa, kun tuollaista miesvihaa ja miespelkoa julkituot.
        Sulla on ilmeisen psykiatrisen hoidon tarve.

        Helluntalaisten pitää kääntyä muslimeiksi,niin johan sukupuolten tasa-arvo kukoistaa?


    • Anonyymi

      Anonyymi
      2022-10-18 14:50:01

      Onpas sulla tunne-elämä sairaalloisesti äärilaidassa, kun tuollaista miesvihaa ja miespelkoa julkituot.
      Sulla on ilmeisen psykiatrisen hoidon tarve.

      ______________________________
      Mmuistutusta...
      Jos pääsi inohtumaan, vain laillistetut lääkärit saavat tehdä psykiatrisia arvioita
      Eivät nettipalstan anonyymit tyypit.. .

      Joten ole hyvä ja palaa lainmukaiseen ruotuun.

      JK: Jos itselläsi on tarvetta mt-ongelmien hoitamiseen, niin hae netistä apua, tai muualta!

      • Anonyymi

        AIVAN KUTEN ARVIOIN:

        Aloittaja on uhmakas, mahtipontinen ja lapsellinen akka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AIVAN KUTEN ARVIOIN:

        Aloittaja on uhmakas, mahtipontinen ja lapsellinen akka.

        Onpas sulla kova kiukku? Taidat olla kateellinen? Koeta parantua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpas sulla kova kiukku? Taidat olla kateellinen? Koeta parantua!

        ote: Anonyymi
        2022-10-18 17:05:34

        ei, ei mitään oikeaa arvausta.

        Te olette tyypillinen harhaoppisten kristinuskovien naislauma, nenästävedettyjä kristinuskovia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-18 17:05:34

        ei, ei mitään oikeaa arvausta.

        Te olette tyypillinen harhaoppisten kristinuskovien naislauma, nenästävedettyjä kristinuskovia.

        Jospa ryhtyisit keskustelemaan Aloituksen aiheesta.

        Vai onko vihamielisyys niin pinttynyt, että ei tervettä osaa enää?


    • Anonyymi

      Väite: Kristinusko on syntiä ja on ateistinen oppi ja Herra Jumalaa vastustava oppi, joka johtaa iankaikkiseen eroon Herra Jumalasta ja johtaa siihen että kristinuskovat joutuvat Herra Jumalan hylkäämiksi [jae 29] ja saavat Herran vihan päällensä [jae 32],

      Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä.

      Room. 1:18-32:,
      jae 29 >> Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.>>
      jae 32 >>vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.>>


      Mitä kristinusko on Suomessa?
      Kristinuskovat tunnustavat Herran Jeesuksen Kristuksen Jumalaksi ja Vapahtajaksi Raamatun mukaan [ Uusi testamentti: Johanneksen evankeliumin mukaan] ja jotka sen vuoksi pyrkivät yhdessä täyttämään yhteistä uskoaan yhden Jumalan, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen kunniaksi Raamatun mukaan [Uusi testamentti: Johanneksen evankeliumin mukaan] ja tunnustavat yhdessä kristinuskonsa Apostolisen uskontunnustuksen mukaan [ Uusi testamentti: Johanneksen evankeliumin mukaan].

      Totean tuosta kristinuskon määritelmästä, että Suomessa on kristinopissa ja kristinuskossa takerruttu omiin toiveisiin, miten halutaan asioiden olevan.
      Kuten aloittaja on julkituonut oppinsa ja lakinsa ja määräyksensä miehille.

      Tuo on johtanut sitkeään ja systemaattiseen tosiasioiden kieltämiseen. Varoittavia ääniä ei ole haluttu kuunnella.

      • Anonyymi

        Tässä kertausta:


        Nimittäin, joka on hyvin pitkään - vuosikymmeniäkin - seurannut tätä "kestoaihetta" (=nainen olkoon hiljaa...) on joutunut tutkimusmielessäkin pohtimaan, että MIKÄ näitä miehiä oikein vaivaa? Näet, kukaan terve-ja raitishenkinen kristitty (mies) ei nostata jatkuvaa "kapelia" naisia vastaan! Sellaiseen ei edes Paavalilta löydy tukea! On tässä siis esitettävä hypoteeseja ja jopa faktoja MIKSI jotkut hyökkäävät aggressiivisesti naisia vastaan?
        • huono; heikko itsetunto
        • patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
        • puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
        • puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
        • ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
        • vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

        Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
        • maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
        • syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
        • suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

        Näitä kaikkia tiedettyjä seikkoja ja faktoja aina löytyy, kun joku mies hyökkää vihamielisesti naista, jopa ihan yleisesti kaikkiakin naisia vastaan! Taustalla on siis ongelmia.

        On syntynyt joskus traumoja, sielun vammoja. Kun itsetuntoa on kolhittu, eikä mies ole päässyt parantumaan, ei antamaan anteeksi? Siitä seuraa ketjureaktio: Mies "kostaa" kokemaansa pahaa kaikkiin naisiin! Sivulliset ja syyttömät joutuvat sijaiskohteiksi; objekteiksi. Kuin vanhojen traumojen sylkykupeiksi. Tämä on kaikkein YLEISIN tausta niillä miehillä, jotka puskevat "naisvihaa"!

        Jos ja kun niitä ei tunnista traumoja? Taikka ei tunnusta synniksi sitä, että on sallinut katkeruuden tehdä pesää sisimpään? - Siitä ne useimmat "hyökkäykset" sikiävät.
        Toistan - kukaan tervehenkinen mies, psyyken tasapainossa oleva ja hengellinen (= Kristuksen rakkaudessa!) ei HYÖKKÄÄ negatiivisesti naisia vastaan. Ei koskaan. Tervehenkinen mies palvelee Herraa ja antaa jokaisen toisenkin (myös naisen) palvella - HERRAA!

        Omalla fiksulla ja Jeesuksen esimerkin mukaisella käytöksellä nämä miehet; veljet itse hankkivat ja saavat naisten kunnioituksen! Kiitos Jumalalle - tällaisia miehiä ja uskovia veljiä löytyy! Sellaiset eivät fanaattisesti jankuta:
        • olkoot naiset alamaisia
        • olkaa naiset hiljaa, hiljaa, suu tukkoon
        • minä-minä-minä - tässä POMO olen!

        Kun mies sortuu patologiseen vallankäyttöön, komenteluun, käskytykseen, ja jopa ottaa kättä pidempää (uskovatkin miehet sitä tekevät!!) niin voi kysyä: miten he edes kehtaavat vaatia naisilta "alamaisuutta"? J


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä kertausta:


        Nimittäin, joka on hyvin pitkään - vuosikymmeniäkin - seurannut tätä "kestoaihetta" (=nainen olkoon hiljaa...) on joutunut tutkimusmielessäkin pohtimaan, että MIKÄ näitä miehiä oikein vaivaa? Näet, kukaan terve-ja raitishenkinen kristitty (mies) ei nostata jatkuvaa "kapelia" naisia vastaan! Sellaiseen ei edes Paavalilta löydy tukea! On tässä siis esitettävä hypoteeseja ja jopa faktoja MIKSI jotkut hyökkäävät aggressiivisesti naisia vastaan?
        • huono; heikko itsetunto
        • patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
        • puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
        • puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
        • ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
        • vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

        Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
        • maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
        • syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
        • suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

        Näitä kaikkia tiedettyjä seikkoja ja faktoja aina löytyy, kun joku mies hyökkää vihamielisesti naista, jopa ihan yleisesti kaikkiakin naisia vastaan! Taustalla on siis ongelmia.

        On syntynyt joskus traumoja, sielun vammoja. Kun itsetuntoa on kolhittu, eikä mies ole päässyt parantumaan, ei antamaan anteeksi? Siitä seuraa ketjureaktio: Mies "kostaa" kokemaansa pahaa kaikkiin naisiin! Sivulliset ja syyttömät joutuvat sijaiskohteiksi; objekteiksi. Kuin vanhojen traumojen sylkykupeiksi. Tämä on kaikkein YLEISIN tausta niillä miehillä, jotka puskevat "naisvihaa"!

        Jos ja kun niitä ei tunnista traumoja? Taikka ei tunnusta synniksi sitä, että on sallinut katkeruuden tehdä pesää sisimpään? - Siitä ne useimmat "hyökkäykset" sikiävät.
        Toistan - kukaan tervehenkinen mies, psyyken tasapainossa oleva ja hengellinen (= Kristuksen rakkaudessa!) ei HYÖKKÄÄ negatiivisesti naisia vastaan. Ei koskaan. Tervehenkinen mies palvelee Herraa ja antaa jokaisen toisenkin (myös naisen) palvella - HERRAA!

        Omalla fiksulla ja Jeesuksen esimerkin mukaisella käytöksellä nämä miehet; veljet itse hankkivat ja saavat naisten kunnioituksen! Kiitos Jumalalle - tällaisia miehiä ja uskovia veljiä löytyy! Sellaiset eivät fanaattisesti jankuta:
        • olkoot naiset alamaisia
        • olkaa naiset hiljaa, hiljaa, suu tukkoon
        • minä-minä-minä - tässä POMO olen!

        Kun mies sortuu patologiseen vallankäyttöön, komenteluun, käskytykseen, ja jopa ottaa kättä pidempää (uskovatkin miehet sitä tekevät!!) niin voi kysyä: miten he edes kehtaavat vaatia naisilta "alamaisuutta"? J

        Mitä sinä oikein sekoilet ???

        Nämä ovat juurikin Paavalin sanoja, eivät minun:

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot VAITI teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän EI OLE LUPA PUHUA, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.
        13 Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva;

        Eli nythän sinä väität Paavalista kaikkea tätä:

        • huono; heikko itsetunto
        • patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
        • puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
        • puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
        • ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
        • vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

        Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
        • maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
        • syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
        • suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

        Oletko oikeasti tuota mieltä, sillä minä olen vain lainannut Paavalin sanoja ja sinä sanot kuitenkin tuollaista siitä, mitä minä olen vain Paavalilta lainannut !!!

        Tajuatko yhtään sitä, että sinä haukut, et vain Paavalia vaan Herraa Jumalaa tuollaiseksi !

        Mitä sinä kuvittelet Herran sinusta ajettelevan ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinä oikein sekoilet ???

        Nämä ovat juurikin Paavalin sanoja, eivät minun:

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot VAITI teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän EI OLE LUPA PUHUA, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.
        13 Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva;

        Eli nythän sinä väität Paavalista kaikkea tätä:

        • huono; heikko itsetunto
        • patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
        • puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
        • puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
        • ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
        • vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

        Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
        • maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
        • syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
        • suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

        Oletko oikeasti tuota mieltä, sillä minä olen vain lainannut Paavalin sanoja ja sinä sanot kuitenkin tuollaista siitä, mitä minä olen vain Paavalilta lainannut !!!

        Tajuatko yhtään sitä, että sinä haukut, et vain Paavalia vaan Herraa Jumalaa tuollaiseksi !

        Mitä sinä kuvittelet Herran sinusta ajettelevan ???

        Ei turhaa huolta! Herra tuntee palvelijansa.... ja iloitsee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei turhaa huolta! Herra tuntee palvelijansa.... ja iloitsee

        Herra iloitsee, kun uskovaksi itseään nimittävä väittää ja nimittelee Häntä Itseään vaikka miksi ja millä nimikkeillä valheellisesti ja Hänen omaa Sanaansa valheeksi !

        Oletko ihan tosisssi ?


      • Anonyymi

        Oikein hyvä aloitus!

        Olen näin miehenä ihmetellyt, miten kyvyttömiä useat miehet ovat perustelemaan omia naisvihakommenttejaan. Uskovat johonkin mutta eivät itsekään tiedä mihin heidän uskonsa perustuu, koska eivät osaa opettaa omaa asiaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein hyvä aloitus!

        Olen näin miehenä ihmetellyt, miten kyvyttömiä useat miehet ovat perustelemaan omia naisvihakommenttejaan. Uskovat johonkin mutta eivät itsekään tiedä mihin heidän uskonsa perustuu, koska eivät osaa opettaa omaa asiaansa.

        Kiitos palautteesta!
        Selasin ketjua juuri.

        Tällaiset aloitukset toki synnyttävät affektioita, selvä se. Mutta samalla ne provosoivat esille sitä, mikä muhii pinnan alla. Joka naamoidaan hurskaiden Raamatun jakeiden kaapuun.

        No, näitäkin tulee tehtyä, tällaisia. Muiden tehtävien ohessa ja seassa.

        Kiva saada myönteistäkin kommenttia.

        Toista lajia kun tulee väliin tuutin täydeltä. Se kuitenkin tuo asian puolia esille.

        Kiitos ja hyvät yöt!

        t. Aloittaja


    • Anonyymi

      Veli Paavali arvosti naisia, siis heidän jumalanpalveluksensa syystä!


      Paavalilla oli työtovereissa sekä miehiä että naisia. Veljiä ja sisaria. Naiset, sisaret myös käyttivät PUHELahjaansa, ei heidän suitaan Paavali teipannut tukkoon! :)

      Roomalaiskirjeen 16. luvussa Paavali lähettää terveisiä myös monille uskoville naisille; sisarille!
      • "Annan teille suositukseni sisarestamme Foibesta, joka on Kenkrean seurakunnan palvelija. Ottakaa hänet vastaan Herran palvelijana niin kuin pyhille sopii ja auttakaa häntä kaikessa, missä hän tarvitsee teitä. Onhan hän itsekin ollut tukena monille, myös minulle."

      • "Tervehtikää Priscaa ja Aquilaa, työtovereitani Kristuksen Jeesuksen palveluksessa. He ovat panneet henkensä alttiiksi minun takiani, ja heitä kiittävät minun lisäkseni myös kaikki pakanuudesta kääntyneiden seurakunnat.

      • Sanokaa terveisiä myös heidän talossaan kokoontuvalle seurakunnalle.

      Akylas ja Pricka olivat pariskunta, ja Paavali arvosti heitä molempia. (EI löydy sanaaa, että Priscan olisi pitänyt olla "hiljaa"...)

      • "Terveisiä Marialle, joka on nähnyt paljon vaivaa teidän hyväksenne."

      • "Terveisiä Tryfainalle ja Tryfosalle, jotka tekevät ahkerasti Herran työtä.."
      Nämä olivat Lyykian Ikonionissa kristinuskoon tullutta kaksi naista, Tryfaina ja Tryfosa." Roomalaiskirjeessään (16:12) apostoli mainitsee, kuinka he ”tekevät ahkerasti Herran työtä”.

      • "Terveisiä Persikselle, rakkaalle sisarelle, joka on nähnyt paljon vaivaa Herran työssä."

      • "Terveisiä Filologokselle ja Julialle, Nereukselle ja hänen sisarelleen sekä Olympakselle ja kaikille muillekin pyhille."

      • Terveisiä Rufukselle, jonka Herra on valinnut, ja hänen äidilleen, joka on kuin äiti minullekin."

      Kiitos Herralle, että Paavali kunnioitti Jumalan luomia naisia, ja käsitti että kun Jeesus oli naisetkin lunastanut ristillä, he olivat yhdenvertaisia IHMISIÄ joita tuli arvostaa.

      Paavalille oli paljon apua näistä ahkerista naisista. Ja myös jokainen hengellinen nainen, silloin ja näinäkin aikoina arvostaa erityisesti niitä miehiä, veljiä - jotka ITSE osoittavat sanoissa ja teoissa olevansa Kristuksen palvelijoita. Totuudessa ja rakkaudessa!

      Paavalikaan ei olisi jaksanut täyttää tehtäväänsä Jumalan valtakunnassa, jollei hänellä olisi ollut tukijoinaan sellaisia naisia kuin Lyydia, Foibe ja Rufuksen äiti. (lainaus)

      • Anonyymi

        Niin on.

        Pitää lukea Raamattua kokonaisuutena. Paavalinkin puheita ja opetuksia, jne.

        Mutta? Kaikki eivät kestä valoa, joka nousee Jumalan Sanasta.
        Valo sokaisee.
        Suola kirvelee, ja hyökkäysrintama näkyy..


      • Anonyymi

        Miksi jankaat loputtomasti samaa ???

        Olen JO monen monta kertaa sanonut sen, että:

        1) Naisen on oltava VAITI / ÄÄNETI SEURAKUNNAN KOKOUKSESSA !

        2) Nainen voi puhua ja pälpättää vaikka kuinka paljon ikinä haluaa, MUTTA EI SEURAKUNNAN KOKOUKSESSA, jota johtavat vain miehet !

        Nainen ei voi toimia srk vanhimmistossa eli apostolina tai profeettana tai opettaja/paimenena !

        Ne palvelutehtävät ovat YHDEN VAIMON MIEHEN palvelutehtäviä vain ja ainoastaan !

        Nainen ei saa nostaa itse itseään miehensä tai saati sitten koko Seurakunnan miesten yläpuolelle !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi jankaat loputtomasti samaa ???

        Olen JO monen monta kertaa sanonut sen, että:

        1) Naisen on oltava VAITI / ÄÄNETI SEURAKUNNAN KOKOUKSESSA !

        2) Nainen voi puhua ja pälpättää vaikka kuinka paljon ikinä haluaa, MUTTA EI SEURAKUNNAN KOKOUKSESSA, jota johtavat vain miehet !

        Nainen ei voi toimia srk vanhimmistossa eli apostolina tai profeettana tai opettaja/paimenena !

        Ne palvelutehtävät ovat YHDEN VAIMON MIEHEN palvelutehtäviä vain ja ainoastaan !

        Nainen ei saa nostaa itse itseään miehensä tai saati sitten koko Seurakunnan miesten yläpuolelle !!!

        No hyvä ihminen! Eihän tää ole SEURAKUNTA!

        Tää on Suomi24 vapaa keskustelupalsta!

        Missä ihmeen pimennossa ja harmaudessa elät?

        Sulla on PAHOJA ongelmia ittes kanssa!

        Mene sinne seurakuntaasi kiihkoilemaan!

        TÄÄ EI OO SEURAKUNTA.

        Eikö järki pelaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No hyvä ihminen! Eihän tää ole SEURAKUNTA!

        Tää on Suomi24 vapaa keskustelupalsta!

        Missä ihmeen pimennossa ja harmaudessa elät?

        Sulla on PAHOJA ongelmia ittes kanssa!

        Mene sinne seurakuntaasi kiihkoilemaan!

        TÄÄ EI OO SEURAKUNTA.

        Eikö järki pelaa?

        Mitä sinä oikein nyt sekoilet ???

        Missä olen väittänyt tämän foorumin olevan Seurakunta ?

        Minä olen vain ja ainoastaan tuonut Raamatusta tiedoksi sen, että mitä se opettaa naisen asemasta yksilö USKOVANA ja kotonaan ja myös siitä, miten Seurakunnassa naisen tulee toimia !

        EN OLE MISSÄÄN VÄITTÄNYT TÄTÄ FOORUMIA Seurakunnaksi !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No hyvä ihminen! Eihän tää ole SEURAKUNTA!

        Tää on Suomi24 vapaa keskustelupalsta!

        Missä ihmeen pimennossa ja harmaudessa elät?

        Sulla on PAHOJA ongelmia ittes kanssa!

        Mene sinne seurakuntaasi kiihkoilemaan!

        TÄÄ EI OO SEURAKUNTA.

        Eikö järki pelaa?

        Niin ja nyt kannattaa sinun itsesi miettiä sitä, että kellä se järki ei pelaa ?

        Niin ja painotan vielä, siis painotan:

        Voidaanko pysyä siinä, mitä kukin on kirjoittanut, eikä omasta päästä keksitä järjettömyksiä ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi jankaat loputtomasti samaa ???

        Olen JO monen monta kertaa sanonut sen, että:

        1) Naisen on oltava VAITI / ÄÄNETI SEURAKUNNAN KOKOUKSESSA !

        2) Nainen voi puhua ja pälpättää vaikka kuinka paljon ikinä haluaa, MUTTA EI SEURAKUNNAN KOKOUKSESSA, jota johtavat vain miehet !

        Nainen ei voi toimia srk vanhimmistossa eli apostolina tai profeettana tai opettaja/paimenena !

        Ne palvelutehtävät ovat YHDEN VAIMON MIEHEN palvelutehtäviä vain ja ainoastaan !

        Nainen ei saa nostaa itse itseään miehensä tai saati sitten koko Seurakunnan miesten yläpuolelle !!!

        "Olen JO monen monta kertaa sanonut sen, että:"

        Jaa...missä teologiset perustelut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinä oikein nyt sekoilet ???

        Missä olen väittänyt tämän foorumin olevan Seurakunta ?

        Minä olen vain ja ainoastaan tuonut Raamatusta tiedoksi sen, että mitä se opettaa naisen asemasta yksilö USKOVANA ja kotonaan ja myös siitä, miten Seurakunnassa naisen tulee toimia !

        EN OLE MISSÄÄN VÄITTÄNYT TÄTÄ FOORUMIA Seurakunnaksi !

        No, älä sitten kaahota kuin olisit jokia Ylimmäinen Pappi täällä, Suomi24 palstalla!

        Kun tää ei ole seurakunta. Ei ole. Eikä sinulla ele mitään legaalia opetusvaltaa tällaisella palstalla.

        Mene sinne seurakuntaasi, ja opeta oma vaimosi kiltiksi ja alistuvaksi.

        Nyt olet jo ties KYMMENIÄ kertoja jankuttanut samoja jakeita.
        Ne on opittu jo kauan, kauan sitten!

        Ja vielä kerran (jos järkikulta toimisi)

        Sinun toimivaltaasi eivät kuulu TOISTEN Vaimot.
        Eivätkä ketkään naiset.

        Vain omalle vaimollesi voit opettaa (jos sellainen on).

        SIihen loppuu sinun reviirisi pää.


    • Anonyymi

      Aloittaja on luonteeltaan myös snobi, siksi ei synny tuolta kannaltakaan katsoen asiallista dialogia.

      • Anonyymi

        lisään tuolta aiemmin kirjoittamastani kommentista myös tuon harhaoppisen ateistin, kristinuskovan luonteenvirheellisyyden, joka estää asiallista dialogia syntymästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lisään tuolta aiemmin kirjoittamastani kommentista myös tuon harhaoppisen ateistin, kristinuskovan luonteenvirheellisyyden, joka estää asiallista dialogia syntymästä.

        Mikäs pakko on lukea???


      • Anonyymi

        "siksi ei synny tuolta kannaltakaan katsoen asiallista dialogia."

        No sinustahan se tosiaan johtuu. Mikset saa aikaan asiallista dialogia sellaisten kanssa, joita luulet snobeiksi?


    • Anonyymi

      Onpas hupaisaa retoriikkaa.

      Joku (mies) tosiaan on niin jämähtänyt samaan asiaan, että naisen pitää olla hiljaa, vaimon pitää olla alamainen....

      -Ettei tyypillä muuta Raamattua ja Sanaa näytä olevan?

      No, ei hätää. Tällaiset kiihkoisat ja fanaattiset kirjoitukset paljastavat, että ko henkilöllä on pahoja ongelmia....

      Eikä ne parane vaikka kirjoittaisi monta kertaa päivässä mantraa, ole alamainen, ole hiljaa..

      No, kukin taaplaa tyylillään..

      • Anonyymi

        Kuka nyt itse on fanaattinen ?

        Ja kiihkoilija ?

        Ja jankkaaja ?

        Toistan yhä siis sen, että onko siis Paavalilla ja Herralla Jeesuksella / Jumalalla pahoja ongelmia, kun nuo lainaukseni ovat Jumalan Sanaa, jotka Paavali on meille jakanut ohjeiksi ???

        Oletko oikeasti tuota mieltä ?

        Siis ethän sinäkään minua vastaan oikeasti sodi, en minä näet ota itseeni sellaista, joka ei minulle kuulu, vaan sinä sodit nyt oikeasti Jumalaa vastaan ja Hänen Hyvää Tahtoaan !

        Milloin tämä perus asia menee viimein perille teille jankkaajille ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka nyt itse on fanaattinen ?

        Ja kiihkoilija ?

        Ja jankkaaja ?

        Toistan yhä siis sen, että onko siis Paavalilla ja Herralla Jeesuksella / Jumalalla pahoja ongelmia, kun nuo lainaukseni ovat Jumalan Sanaa, jotka Paavali on meille jakanut ohjeiksi ???

        Oletko oikeasti tuota mieltä ?

        Siis ethän sinäkään minua vastaan oikeasti sodi, en minä näet ota itseeni sellaista, joka ei minulle kuulu, vaan sinä sodit nyt oikeasti Jumalaa vastaan ja Hänen Hyvää Tahtoaan !

        Milloin tämä perus asia menee viimein perille teille jankkaajille ?

        "Toistan yhä siis sen, että onko siis Paavalilla ja Herralla Jeesuksella / Jumalalla pahoja ongelmia, kun nuo lainaukseni ovat Jumalan Sanaa, jotka Paavali on meille jakanut ohjeiksi ???"

        Ei mutta sinulla on. Et osaa lukea Raamattua kokonaisuutena vaan poimit Raamatusta esiin vain haluamasi asiaasi tukevat raamatunpaikat tuntematta sen ajan kulttuuria ja historiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Toistan yhä siis sen, että onko siis Paavalilla ja Herralla Jeesuksella / Jumalalla pahoja ongelmia, kun nuo lainaukseni ovat Jumalan Sanaa, jotka Paavali on meille jakanut ohjeiksi ???"

        Ei mutta sinulla on. Et osaa lukea Raamattua kokonaisuutena vaan poimit Raamatusta esiin vain haluamasi asiaasi tukevat raamatunpaikat tuntematta sen ajan kulttuuria ja historiaa.

        Oletpas nyt Kovin Fiisastelija?


    • Anonyymi

      Kun isä ja äiti rakastaa toisiaan niin lapset saa kaikista parhaimman kasvatuksen.
      Perheessä on yhteinen henki.

      • Anonyymi

        Oikein hyvä huomio!

        Ja. Jos oikeasti Jumalan ja Kristuksen seurakunnassa olisi
        "totuutta noudattaen rakkaudessa" käytäntö, Jumala olisi iloinen. Ja ihmisetkin...


    • Anonyymi

      >Veli Paavali arvosti naisia, siis heidän jumalanpalveluksensa syystä! Paavalilla oli työtovereissa sekä miehiä että naisia. Veljiä ja sisaria. Naiset, sisaret myös käyttivät PUHELahjaansa, ei heidän suitaan Paavali teipannut tukkoon! <

      Nainen on varmasti pätevä rukouspiirin vetäjä tai pyhäkoulun opettaja. Tai vaikka nuorisityöntekijä tai kuoron johtaja.

      Naispappeus on väärä raamatuntulkinta. Onneksi kuitenkin naispastoreita ei ole kun muutamassa vapaiden suuntien seurakunnassa. Liittykööt niihin seurakuntiin ne ketkä haluavat. Naisia en tiedä vanhimpina olevan, mutta jotkut seurakunnat käyttävät termiä johtoryhmä, jotta sinne voidaan naisia nimittää ja yleensä myös naispastorit ovat osa "johtotiimiä".

      Mielestäni Jeesuksen valitsemat 12 apostolia ja Juudaksen tilalle valittu apostoli ja Paavalin kirjeet Tiitukselle ja Timoteukselle ovat tarpeeksi vakuuttavat argumentit nykyistä raamatun tulkintaa vastaan naispappeuden puolesta.

      MIelestäni Andronikuks/Junia keissi ei oikeuta naisia vanhimman eikä pastorin virkaan. Ja joskus uuskarismaatikoilla on näitä "pastoripariskuntia" mikä on myös outo käytäntö.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Junia
      Burer & Wallace argumentoivat sen puolesta, että επισημοι εν τοις αποστολοις tarkoittaa kirjallisen aineiston valossa todennäköisemmin sitä, että Andronikos ja Junia (fem.) olivat apostolien arvostamia. Burer & Wallace väittävät, että jokainen Uuden testamentin ulkopuolella oleva rakenne επισημος εν-prepositio henkilöön liittyvä datiivi on merkitykseltään eksklusiivinen (”on arvostettu jollekin”). Jos Paavali olisi halunnut sanoa, että Junia oli arvostettu apostoli, hän olisi käyttänyt heidän mielestään genetiiviä: επισημοι των αποστολων.

      • Anonyymi

        Aloituksessa ei ole mitään sanaakaan jostain naispappeudesta.
        Joten kommentti tuli ihan väärään ketjuun.
        On toisia ketjuja joissa on dialogia naispappeudesta.

        Tämän aloituksen aihe on:

        Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan?

        Ja?

        Ketjun viestit paljastavat ja vahvistavat; verifioivat aloituksen hypoteesin?
        - Viha nousee niiden ihmisten (miesten) sisimmästä, jotka ovat rampautuneet psyyken tasolla, ja suhteessa naisiin ovat saanee traumoja. Eivätkä ole parantuneet.

        Koska?

        Jeesus ei vihannut eikä vihaa naisia!
        Jeesus ei käskytä: suu tukkoon, ole hiljaa!
        Jumala ei ole niiden miesten kanssa, jotka vihaavat naisia, syyttä!

        Jos Jumalan rakkaus vaikuttaa, jokainen normaali mies, veli, kunnioittaa naista Jumalan luomana. Ja Jeesuksen lunastamana. Vain sairastunut mieli hyökkää halpamaisesti "heikomman astian" kimppuun. Vain pedot hyökkäävät saaliin kimppuun.

        Eivät miehet, jotka tahtovat suojella naisia...

        Suuret sanat - krooniset opetukset, käskytykset: ole alamainen, ole hiljaa...

        NE EIVÄT nouse Jumalan Hengen eivätkä Raamatun Sanan tasolta.


      • Anonyymi

        Toinen pääsyy, naisia vihaavissa ja alistamaan tahtovissa on tämä:
        Vallanhalu, vallanhimon synniksi kasvava pahe. Halu hallita, korostaa miehistä egoa hallitsemalla. Käskyttämällä. Aliarvioimalla naista.

        Vallanhalu on perisynti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen pääsyy, naisia vihaavissa ja alistamaan tahtovissa on tämä:
        Vallanhalu, vallanhimon synniksi kasvava pahe. Halu hallita, korostaa miehistä egoa hallitsemalla. Käskyttämällä. Aliarvioimalla naista.

        Vallanhalu on perisynti.

        Kirjoitit nyt oikeasti naisista, jotka vihaavat miehiä ja joilla itsellään on kova vallanhalu !

        Miksi vihaatte miehiä ja jopa Jumalaa ja Hänen tahtoaan ?

        Mistä se viha ja kapina teissä kumpuaa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa ei ole mitään sanaakaan jostain naispappeudesta.
        Joten kommentti tuli ihan väärään ketjuun.
        On toisia ketjuja joissa on dialogia naispappeudesta.

        Tämän aloituksen aihe on:

        Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan?

        Ja?

        Ketjun viestit paljastavat ja vahvistavat; verifioivat aloituksen hypoteesin?
        - Viha nousee niiden ihmisten (miesten) sisimmästä, jotka ovat rampautuneet psyyken tasolla, ja suhteessa naisiin ovat saanee traumoja. Eivätkä ole parantuneet.

        Koska?

        Jeesus ei vihannut eikä vihaa naisia!
        Jeesus ei käskytä: suu tukkoon, ole hiljaa!
        Jumala ei ole niiden miesten kanssa, jotka vihaavat naisia, syyttä!

        Jos Jumalan rakkaus vaikuttaa, jokainen normaali mies, veli, kunnioittaa naista Jumalan luomana. Ja Jeesuksen lunastamana. Vain sairastunut mieli hyökkää halpamaisesti "heikomman astian" kimppuun. Vain pedot hyökkäävät saaliin kimppuun.

        Eivät miehet, jotka tahtovat suojella naisia...

        Suuret sanat - krooniset opetukset, käskytykset: ole alamainen, ole hiljaa...

        NE EIVÄT nouse Jumalan Hengen eivätkä Raamatun Sanan tasolta.

        Eikö mene perille, ei sitten millään ???

        Tämä ON Jumalan Sanaa:

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        Ja Jeesus On Jumala !!!

        Joten miksi valehtelet vastoin selvääkin selvempää Jumalan Sanaa ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen pääsyy, naisia vihaavissa ja alistamaan tahtovissa on tämä:
        Vallanhalu, vallanhimon synniksi kasvava pahe. Halu hallita, korostaa miehistä egoa hallitsemalla. Käskyttämällä. Aliarvioimalla naista.

        Vallanhalu on perisynti.

        >Aloituksessa ei ole mitään sanaakaan jostain naispappeudesta.
        Joten kommentti tuli ihan väärään ketjuun.<

        Vihasta en tiedä, mutta naispappeus aiheuttaa hajaannusta seurakunnissa. Kukaan terve uskovainen ei vihaa ketään, ei naisia eikä miehiä.

        Ainakin vapaiden suuntien seurakunnissa naiset ovat voineet todistaa uskostaan julkisesti ja rukoilla julkisesti seurakunnan kokouksissa 100 vuotta. Varmaan myös lutureilaisten seuroissa tai rukouspiireissä naiset ovat saaneet rukoilla ja todistaa ihan ääneen jos 100 vuotta sitten. Kyllä naiset saavat julkisesti puhua ja rukoilla seurakunnissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >Aloituksessa ei ole mitään sanaakaan jostain naispappeudesta.
        Joten kommentti tuli ihan väärään ketjuun.<

        Vihasta en tiedä, mutta naispappeus aiheuttaa hajaannusta seurakunnissa. Kukaan terve uskovainen ei vihaa ketään, ei naisia eikä miehiä.

        Ainakin vapaiden suuntien seurakunnissa naiset ovat voineet todistaa uskostaan julkisesti ja rukoilla julkisesti seurakunnan kokouksissa 100 vuotta. Varmaan myös lutureilaisten seuroissa tai rukouspiireissä naiset ovat saaneet rukoilla ja todistaa ihan ääneen jos 100 vuotta sitten. Kyllä naiset saavat julkisesti puhua ja rukoilla seurakunnissa.

        Se ei todista mitään toiminnan Raamatullaisuudesta, että miten 100 vuoden ajan on toimittu !

        Meidän uudestisyntyneiden uskovien toiminnan pohja ja perusta tulee olla Raamatun selvä opetus, eikä mikään käytössä ollut nykyinen toimintamalli ja sen jatkaminen !

        Siis Raamattu kehoittaa toimimaan näin:

        Room. 12:2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.

        Eli nyt sinä menit opettamaan ihan päinvastoin, eli sinun perustasi on siis "mukautuminen tämän maailmanajan mukaan" !

        Tajuatko sinä itse tätä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitit nyt oikeasti naisista, jotka vihaavat miehiä ja joilla itsellään on kova vallanhalu !

        Miksi vihaatte miehiä ja jopa Jumalaa ja Hänen tahtoaan ?

        Mistä se viha ja kapina teissä kumpuaa ?

        Kenelle tuokin kiukuttelee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >Aloituksessa ei ole mitään sanaakaan jostain naispappeudesta.
        Joten kommentti tuli ihan väärään ketjuun.<

        Vihasta en tiedä, mutta naispappeus aiheuttaa hajaannusta seurakunnissa. Kukaan terve uskovainen ei vihaa ketään, ei naisia eikä miehiä.

        Ainakin vapaiden suuntien seurakunnissa naiset ovat voineet todistaa uskostaan julkisesti ja rukoilla julkisesti seurakunnan kokouksissa 100 vuotta. Varmaan myös lutureilaisten seuroissa tai rukouspiireissä naiset ovat saaneet rukoilla ja todistaa ihan ääneen jos 100 vuotta sitten. Kyllä naiset saavat julkisesti puhua ja rukoilla seurakunnissa.

        Tuohon voi sanoa amen!


      • Anonyymi

        "Onneksi kuitenkin naispastoreita ei ole kun muutamassa vapaiden suuntien seurakunnassa. "

        Suomessakin toista sataa ja maailmalla tuhansia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon voi sanoa amen!

        No sano sitten!


    • Anonyymi

      Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita.

      Arvioin, että Aloittaja on luterilainen eläkkeelläoleva naispappi ja katkeroitunut miehensä omaishoitaja tällä hetkellä.

      • Anonyymi

        jatkan vielä tuosta edltä...

        Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita.

        1. Kor. 14 : 33 - 37 Naispappeus on kielletty, naispappeus on kadottava synti. Matteus kirjoittaa tarkemmin, enemmän ja lähemmin lisää tuosta kadottavasta syntiasiasta [Matt. 7:21-23]

        Paavalin ehdoton kielto – ”naiset, nyt turpa kiinni seurakunnassa!”
        Tekstin 1. Kor. 14:34–35 kirjaimellinen lukutapa eli jakeiden tulkitseminen ”yksinkertaisimmassa merkityksessä” on historiallisesti yleisin ja kirkkohistoriallisesti vaikutusvaltaisin tulkintatapa.
        Nainen vaietkoon seurakunnassa (1. Kor. 14:34–35),

        Kun puhutaan Paavalin näkemyksestä naisten asemasta seurakunnissa, yksi tärkeimmistä aamatunteksteistä on 1. Kor. 14:34–35. Siinä naisten käsketään vaieta seurakunnissa ja olla alamaiset.

        Kappaleessa selkeä sanoma, huolenaihe: ”naiset olkoot vaiti seurakunnan kokouksissa”. Tämä toistetaan vielä kaksi kertaa eri muodossa: ”heidän ei ole sallittua puhua” ja ”on häpeällistä naisen puhua seurakunnassa”.

        Kirjoittaja viittaa n kaikkiin naisiin kaikissa seurakunnissa. Viittaus ei ole vain tiettyihin naisiin tai pelkästään ”vaimoihin” Korintin seurakunnassa.

        MIES ON NAISEN PÄÄ.
        1 Kor.11 :
        1 Olkaa minun seuraajiani, niinkuin minä olen Kristuksen seuraaja.
        2 Minä kiitän teitä, että minua kaikessa muistatte ja noudatatte minun opetuksiani, niinkuin minä ne teille olen antanut.
        3 Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää

        NAINEN LUOTIIN MIESTÄ VARTEN.
        1. Kor. 11:9
        eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten.
        Yhteenveto: Totean, että Aloittaja on tekemässä syntiä täällä ja osoittautunut RIITAPUKARIKSI ja syyllistYnyt lukuisiin muihin synteihin, joIta en lähde tässä enää erittelemään, koska niitä on erittäin runsaasti.

        TÄSSÄ ON LUOMISKERTOMUKSESSA HERRA JUMALAN ILMOITUS NAISEN ASEMASTA MIEHEN SUHTEEN KAIKKIALLA JA KAIKISSA TILANTEISSA JA KAIKISSA ASIOISSA..

        1 Moos. 3
        16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva"..-

        Tuota Herran käskyä tulee naisten noudattaa. >>hän on sinua vallitseva">>

        Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen.

        MOT.


      • Anonyymi

        Nyt meni niin metsään nuo luulot, että ei voi muuta kuin nauraa.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkan vielä tuosta edltä...

        Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita.

        1. Kor. 14 : 33 - 37 Naispappeus on kielletty, naispappeus on kadottava synti. Matteus kirjoittaa tarkemmin, enemmän ja lähemmin lisää tuosta kadottavasta syntiasiasta [Matt. 7:21-23]

        Paavalin ehdoton kielto – ”naiset, nyt turpa kiinni seurakunnassa!”
        Tekstin 1. Kor. 14:34–35 kirjaimellinen lukutapa eli jakeiden tulkitseminen ”yksinkertaisimmassa merkityksessä” on historiallisesti yleisin ja kirkkohistoriallisesti vaikutusvaltaisin tulkintatapa.
        Nainen vaietkoon seurakunnassa (1. Kor. 14:34–35),

        Kun puhutaan Paavalin näkemyksestä naisten asemasta seurakunnissa, yksi tärkeimmistä aamatunteksteistä on 1. Kor. 14:34–35. Siinä naisten käsketään vaieta seurakunnissa ja olla alamaiset.

        Kappaleessa selkeä sanoma, huolenaihe: ”naiset olkoot vaiti seurakunnan kokouksissa”. Tämä toistetaan vielä kaksi kertaa eri muodossa: ”heidän ei ole sallittua puhua” ja ”on häpeällistä naisen puhua seurakunnassa”.

        Kirjoittaja viittaa n kaikkiin naisiin kaikissa seurakunnissa. Viittaus ei ole vain tiettyihin naisiin tai pelkästään ”vaimoihin” Korintin seurakunnassa.

        MIES ON NAISEN PÄÄ.
        1 Kor.11 :
        1 Olkaa minun seuraajiani, niinkuin minä olen Kristuksen seuraaja.
        2 Minä kiitän teitä, että minua kaikessa muistatte ja noudatatte minun opetuksiani, niinkuin minä ne teille olen antanut.
        3 Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää

        NAINEN LUOTIIN MIESTÄ VARTEN.
        1. Kor. 11:9
        eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten.
        Yhteenveto: Totean, että Aloittaja on tekemässä syntiä täällä ja osoittautunut RIITAPUKARIKSI ja syyllistYnyt lukuisiin muihin synteihin, joIta en lähde tässä enää erittelemään, koska niitä on erittäin runsaasti.

        TÄSSÄ ON LUOMISKERTOMUKSESSA HERRA JUMALAN ILMOITUS NAISEN ASEMASTA MIEHEN SUHTEEN KAIKKIALLA JA KAIKISSA TILANTEISSA JA KAIKISSA ASIOISSA..

        1 Moos. 3
        16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva"..-

        Tuota Herran käskyä tulee naisten noudattaa. >>hän on sinua vallitseva">>

        Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen.

        MOT.

        Aloittaja on aikaansaanut paljon pahaa ja vahinkoa suomalaisessa yhteiskunnassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkan vielä tuosta edltä...

        Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita.

        1. Kor. 14 : 33 - 37 Naispappeus on kielletty, naispappeus on kadottava synti. Matteus kirjoittaa tarkemmin, enemmän ja lähemmin lisää tuosta kadottavasta syntiasiasta [Matt. 7:21-23]

        Paavalin ehdoton kielto – ”naiset, nyt turpa kiinni seurakunnassa!”
        Tekstin 1. Kor. 14:34–35 kirjaimellinen lukutapa eli jakeiden tulkitseminen ”yksinkertaisimmassa merkityksessä” on historiallisesti yleisin ja kirkkohistoriallisesti vaikutusvaltaisin tulkintatapa.
        Nainen vaietkoon seurakunnassa (1. Kor. 14:34–35),

        Kun puhutaan Paavalin näkemyksestä naisten asemasta seurakunnissa, yksi tärkeimmistä aamatunteksteistä on 1. Kor. 14:34–35. Siinä naisten käsketään vaieta seurakunnissa ja olla alamaiset.

        Kappaleessa selkeä sanoma, huolenaihe: ”naiset olkoot vaiti seurakunnan kokouksissa”. Tämä toistetaan vielä kaksi kertaa eri muodossa: ”heidän ei ole sallittua puhua” ja ”on häpeällistä naisen puhua seurakunnassa”.

        Kirjoittaja viittaa n kaikkiin naisiin kaikissa seurakunnissa. Viittaus ei ole vain tiettyihin naisiin tai pelkästään ”vaimoihin” Korintin seurakunnassa.

        MIES ON NAISEN PÄÄ.
        1 Kor.11 :
        1 Olkaa minun seuraajiani, niinkuin minä olen Kristuksen seuraaja.
        2 Minä kiitän teitä, että minua kaikessa muistatte ja noudatatte minun opetuksiani, niinkuin minä ne teille olen antanut.
        3 Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää

        NAINEN LUOTIIN MIESTÄ VARTEN.
        1. Kor. 11:9
        eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten.
        Yhteenveto: Totean, että Aloittaja on tekemässä syntiä täällä ja osoittautunut RIITAPUKARIKSI ja syyllistYnyt lukuisiin muihin synteihin, joIta en lähde tässä enää erittelemään, koska niitä on erittäin runsaasti.

        TÄSSÄ ON LUOMISKERTOMUKSESSA HERRA JUMALAN ILMOITUS NAISEN ASEMASTA MIEHEN SUHTEEN KAIKKIALLA JA KAIKISSA TILANTEISSA JA KAIKISSA ASIOISSA..

        1 Moos. 3
        16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva"..-

        Tuota Herran käskyä tulee naisten noudattaa. >>hän on sinua vallitseva">>

        Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen.

        MOT.

        "Minulle on annettu Kaikki Valta taivaassa ja maan päällä" - sanoi Jeesus.

        Jeesuksella on vala, ylin valta, jokaisen naisen ylitse, joka on Hänen laumaansa tullut!

        Amen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkan vielä tuosta edltä...

        Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita.

        1. Kor. 14 : 33 - 37 Naispappeus on kielletty, naispappeus on kadottava synti. Matteus kirjoittaa tarkemmin, enemmän ja lähemmin lisää tuosta kadottavasta syntiasiasta [Matt. 7:21-23]

        Paavalin ehdoton kielto – ”naiset, nyt turpa kiinni seurakunnassa!”
        Tekstin 1. Kor. 14:34–35 kirjaimellinen lukutapa eli jakeiden tulkitseminen ”yksinkertaisimmassa merkityksessä” on historiallisesti yleisin ja kirkkohistoriallisesti vaikutusvaltaisin tulkintatapa.
        Nainen vaietkoon seurakunnassa (1. Kor. 14:34–35),

        Kun puhutaan Paavalin näkemyksestä naisten asemasta seurakunnissa, yksi tärkeimmistä aamatunteksteistä on 1. Kor. 14:34–35. Siinä naisten käsketään vaieta seurakunnissa ja olla alamaiset.

        Kappaleessa selkeä sanoma, huolenaihe: ”naiset olkoot vaiti seurakunnan kokouksissa”. Tämä toistetaan vielä kaksi kertaa eri muodossa: ”heidän ei ole sallittua puhua” ja ”on häpeällistä naisen puhua seurakunnassa”.

        Kirjoittaja viittaa n kaikkiin naisiin kaikissa seurakunnissa. Viittaus ei ole vain tiettyihin naisiin tai pelkästään ”vaimoihin” Korintin seurakunnassa.

        MIES ON NAISEN PÄÄ.
        1 Kor.11 :
        1 Olkaa minun seuraajiani, niinkuin minä olen Kristuksen seuraaja.
        2 Minä kiitän teitä, että minua kaikessa muistatte ja noudatatte minun opetuksiani, niinkuin minä ne teille olen antanut.
        3 Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää

        NAINEN LUOTIIN MIESTÄ VARTEN.
        1. Kor. 11:9
        eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten.
        Yhteenveto: Totean, että Aloittaja on tekemässä syntiä täällä ja osoittautunut RIITAPUKARIKSI ja syyllistYnyt lukuisiin muihin synteihin, joIta en lähde tässä enää erittelemään, koska niitä on erittäin runsaasti.

        TÄSSÄ ON LUOMISKERTOMUKSESSA HERRA JUMALAN ILMOITUS NAISEN ASEMASTA MIEHEN SUHTEEN KAIKKIALLA JA KAIKISSA TILANTEISSA JA KAIKISSA ASIOISSA..

        1 Moos. 3
        16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva"..-

        Tuota Herran käskyä tulee naisten noudattaa. >>hän on sinua vallitseva">>

        Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen.

        MOT.

        "Tuota Herran käskyä tulee naisten noudattaa. >>hän on sinua vallitseva">>

        Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen."
        -------------------------------------------------------------------------------------------

        Noin sairasta julkista kirjoitusta ei uskoisi, ellei näkisi?

        Kukaan aikuinen nainen ei ole KENENKÄÄN holhouksen alainen, eikä kuka tahansa saa vallita ketä tahansa!

        Todella sairasta kirjoitusta, joka nousee - hm- ei kovin terveestä tasosta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja on aikaansaanut paljon pahaa ja vahinkoa suomalaisessa yhteiskunnassa.

        Anonyymi
        2022-10-18 21:22:21

        Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita.

        Arvioin, että Aloittaja on luterilainen eläkkeelläoleva naispappi ja katkeroitunut miehensä omaishoitaja tällä hetkellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja on aikaansaanut paljon pahaa ja vahinkoa suomalaisessa yhteiskunnassa.

        Mikähän outo satu tuokin oli?


    • Anonyymi

      >>Se ei todista mitään toiminnan Raamatullaisuudesta, että miten 100 vuoden ajan on toimittu<<

      No se todistaa miten 100 vuoden aikana on toimittu ja naiset ovat saaneet pyydettäessä todistaa julkisesti uskostaan. Ei ole tarvinnut suu supussa olla. Varmasti myös ovat naiset ääneen rukoilleet. Naispastoreita ja naisvanhimpia en löydä Raamatusta.

      • Anonyymi

        Niin sen se todella todistaa, että väärin ja Raamatunvastaisesti on toimittu.

        Mutta se ei todistakkaan.

        Joten miksi sitä Raamatun vastaista toimintaa yhä pitäisi jatkaa ?

        Miksi ei haluta toimia Jumalan tahdossa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin sen se todella todistaa, että väärin ja Raamatunvastaisesti on toimittu.

        Mutta se ei todistakkaan.

        Joten miksi sitä Raamatun vastaista toimintaa yhä pitäisi jatkaa ?

        Miksi ei haluta toimia Jumalan tahdossa ?

        Tuohon kysymykseen pitää Aloittajan vastata.

        Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja.

        Herra tulee rankaisemaan tuota Aloittajaa.


      • Anonyymi

        No löydätkö miespastori-nimisiä tai miesvanhin nimisiä titteleitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin sen se todella todistaa, että väärin ja Raamatunvastaisesti on toimittu.

        Mutta se ei todistakkaan.

        Joten miksi sitä Raamatun vastaista toimintaa yhä pitäisi jatkaa ?

        Miksi ei haluta toimia Jumalan tahdossa ?

        Raamatulla voi todistaa vaikka vessareissunsa ja väittää niitä raamatunmukaisiksi tai vastaavasti raamatunvastaisiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon kysymykseen pitää Aloittajan vastata.

        Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja.

        Herra tulee rankaisemaan tuota Aloittajaa.

        "Herra tulee rankaisemaan tuota Aloittajaa."

        Tuomiovalta on yksin Jumalalla, ei sinulla. Et voi tietää ketä Jumala tuomitsee mitenkin. Tiedä vaikka itse joutuisit helvettiin näistä turhista sanoistasi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon kysymykseen pitää Aloittajan vastata.

        Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja.

        Herra tulee rankaisemaan tuota Aloittajaa.

        Aloittaja ei vastaa, vaan tekee tiliä Herralle tehtävistään. Room 14:12.

        Tuomioiden ja rankaisun asia ei ole syntisten ihmisten käsissä.
        Herra on ainoa totinen tuomari.
        Eikä Hän rankaise vähäisiä palveijoitaan, jotka to9imivat saamissaan tehtävissä.

        JK:
        Aloittajaa ei tunneta pappina, tottelemaattomana, ei opettajana eikä ihmisten harhaanjohtajana! Että tämä vain oikaisuksi julksiiin valheväitteisiin!


    • Anonyymi

      TÄSSÄ ON LUOMISKERTOMUKSESSA HERRA JUMALAN ILMOITUS NAISEN ASEMASTA MIEHEN SUHTEEN KAIKKIALLA JA KAIKISSA TILANTEISSA JA KAIKISSA ASIOISSA..

      1 Moos. 3
      16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva"..-

      Tuota Herran käskyä tulee naisten noudattaa. >>hän on sinua vallitseva">>

      Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

      Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
      Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen.

      MOT.

      • Anonyymi

        kuka on tullut hänen laumaansa, tuskin yksikään kristinuskovista?


      • Anonyymi

        Ilman naista sinuakaan ei olisi olemassa.


    • Anonyymi

      Aloituksessa ei ole mitään sanaakaan jostain naispappeudesta.
      Joten kommentti tuli ihan väärään ketjuun.
      On toisia ketjuja joissa on dialogia naispappeudesta.

      Tämän aloituksen aihe on:

      Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan?

      Ja?

      Ketjun viestit paljastavat ja vahvistavat; verifioivat aloituksen hypoteesin?
      - Viha nousee niiden ihmisten (miesten) sisimmästä, jotka ovat rampautuneet psyyken tasolla, ja suhteessa naisiin ovat saanee traumoja. Eivätkä ole parantuneet.

      Koska?

      Jeesus ei vihannut eikä vihaa naisia!
      Jeesus ei käskytä: suu tukkoon, ole hiljaa!
      Jumala ei ole niiden miesten kanssa, jotka vihaavat naisia, syyttä!

      Jos Jumalan rakkaus vaikuttaa, jokainen normaali mies, veli, kunnioittaa naista Jumalan luomana. Ja Jeesuksen lunastamana. Vain sairastunut mieli hyökkää halpamaisesti "heikomman astian" kimppuun. Vain pedot hyökkäävät saaliin kimppuun.

      Eivät miehet, jotka tahtovat suojella naisia...

      Suuret sanat - krooniset opetukset, käskytykset: ole alamainen, ole hiljaa...

      NE EIVÄT nouse Jumalan Hengen eivätkä Raamatun Sanan tasolta.


      Toinen pääsyy, naisia vihaavissa ja alistamaan tahtovissa on tämä:
      Vallanhalu, vallanhimon synniksi kasvava pahe. Halu hallita, korostaa miehistä egoa hallitsemalla. Käskyttämällä. Aliarvioimalla naista.

      Vallanhalu on perisynti.


      Tämänkin ketjun kirjoitukset ovat nostaneet todistukset jopa silmittömästä vihasta, jonka vallassa jotkut miehet ovat.

      Kun naisia alistetaan ja komennetaan, syy löytyy aina ihmisen (miehen) turmeltuneesta tilasta. Ei pyhästä eikä pyhityksestä.

      Se näkyy läpi, se kuuluu kiukkuisista ja vihamielisistä teksteistä. Vaikka ne koetetaan pukea Raamatun opetuksen kaapuun, taustalla oleva pahuus huokuu.

      Näin totuus tule ilmi ihan loogisesti. Se kauna, katkeruus ja viha. Se joka on päässyt pesiytymään - joskus - eikä parannusta ole tahdottu tehdä?

      Nainen, joku - äiti, opettaja, naisystävä, vaimo, kaveri - on aiheuttanut trauman.
      Ei ole annettu anteeksi. Haava ei ole päässyt paranemaan. Sinne on tullut pöpöjä, mikrobeja.... Kaunan, katkeruuden ja naisvihan paketti.

      Tämän ketjun monet kommentit paljastavat ja todistavat Aloituksen hypoteesit.

      Niin se näyttää olevan.

      Toki Herra Jeesus on ja olisi voimallinen parantamaan ja korjaamaan, nämä rikotut sielut? Jeesus tuli sitä varten. . . .

    • Anonyymi

      Laki ja viranomaiset edustavat maan päällä Jumalaa, joten lait ovat hyviä ja niitä on myös kristittyjen noudatettava.

      • Anonyymi

        Kyllä. Tällaisilla palstoilla tuppaa monilta unohtumaan lailliset puitteet.

        Kirjoitetaan tekstejä, joissa syrjinnän ja rasistisen tason tunnusmerkistöä.

        Jotkut ryhtyvät vainoamaan, stalkkaamaan toisia kirjoittajia. Väittävät muka tietävänsä jotakin, siis valheita tuovat. Kyttäävät. Rikkovat Lakia. Vainoaminen kriminalisoitiin vuonna 2014. Siis näytettyä vainoamista, jopa uhkauksia, kotirauhan rikkomisen piirteitä.

        Näitä kaikkia on nähty ja nähdään edelleen tällaisilla palstoilla.

        Viharikokset jylläävät.

        Ja sitä ja tätä. Tämänkin ketjun aloittajalle on saneltu titteleitä jos jonkinlaisia.

        Mutta ei haittaa eikä tehoa. Johonkin se paha olo pitää paiskoa?

        Herra on suojellut ja suojelee edelleen. Hänen Totuuden Henkensä paljastaa pahan palavat nuolet. Ei uutta. Jokainen kompastuu omiin heittämiinsä kiviin. Sotkeutuu omiin valhepuheisiinsa. Jää kiinni. Kerta toisensa perästä. . .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Tällaisilla palstoilla tuppaa monilta unohtumaan lailliset puitteet.

        Kirjoitetaan tekstejä, joissa syrjinnän ja rasistisen tason tunnusmerkistöä.

        Jotkut ryhtyvät vainoamaan, stalkkaamaan toisia kirjoittajia. Väittävät muka tietävänsä jotakin, siis valheita tuovat. Kyttäävät. Rikkovat Lakia. Vainoaminen kriminalisoitiin vuonna 2014. Siis näytettyä vainoamista, jopa uhkauksia, kotirauhan rikkomisen piirteitä.

        Näitä kaikkia on nähty ja nähdään edelleen tällaisilla palstoilla.

        Viharikokset jylläävät.

        Ja sitä ja tätä. Tämänkin ketjun aloittajalle on saneltu titteleitä jos jonkinlaisia.

        Mutta ei haittaa eikä tehoa. Johonkin se paha olo pitää paiskoa?

        Herra on suojellut ja suojelee edelleen. Hänen Totuuden Henkensä paljastaa pahan palavat nuolet. Ei uutta. Jokainen kompastuu omiin heittämiinsä kiviin. Sotkeutuu omiin valhepuheisiinsa. Jää kiinni. Kerta toisensa perästä. . .

        Mitä ihmettä sinä nyt taas sekoilet ???

        Mitä se aloittaja itse kirjoitti jo aloituksessaan ?

        Lueppa kunnolla, jos tuo ei ylitä herjaamis / syrjintä rasismi kynnystä, niin mikä sitten ???

        Saati sitten uskonnon vapauden loukkaamista !

        ------------------------

        " On tässä siis esitettävä hypoteeseja ja jopa faktoja MIKSI jotkut hyökkäävät aggressiivisesti naisia vastaan?
        • huono; heikko itsetunto
        • patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
        • puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
        • puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
        • ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
        • vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

        Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
        • maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
        • syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
        • suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

        Näitä kaikkia tiedettyjä seikkoja ja faktoja aina löytyy, kun joku mies hyökkää vihamielisesti naista, jopa ihan yleisesti kaikkiakin naisia vastaan! Taustalla on siis ongelmia.

        On syntynyt joskus traumoja, sielun vammoja. Kun itsetuntoa on kolhittu, eikä mies ole päässyt parantumaan, ei antamaan anteeksi? Siitä seuraa ketjureaktio: Mies "kostaa" kokemaansa pahaa kaikkiin naisiin! Sivulliset ja syyttömät joutuvat sijaiskohteiksi; objekteiksi. Kuin vanhojen traumojen sylkykupeiksi. Tämä on kaikkein YLEISIN tausta niillä miehillä, jotka puskevat "naisvihaa"! "

        -------------------

        Tuollainen kirjoittelu on jo aivan SAIRASTA !!!

        Mitä muuta tuo on kuin silkkaa vihaa ja saastaa ja mustamaalaus yritystä???

        Voidaan enää kysyä, että mistä moinen viha ja katkeruus miehiä ja Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan oikein kumpuaa ???

        Siinä olisi aloittajalla itsellään työsarkaa varmaan pitkäksi aikaa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä sinä nyt taas sekoilet ???

        Mitä se aloittaja itse kirjoitti jo aloituksessaan ?

        Lueppa kunnolla, jos tuo ei ylitä herjaamis / syrjintä rasismi kynnystä, niin mikä sitten ???

        Saati sitten uskonnon vapauden loukkaamista !

        ------------------------

        " On tässä siis esitettävä hypoteeseja ja jopa faktoja MIKSI jotkut hyökkäävät aggressiivisesti naisia vastaan?
        • huono; heikko itsetunto
        • patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
        • puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
        • puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
        • ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
        • vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

        Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
        • maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
        • syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
        • suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

        Näitä kaikkia tiedettyjä seikkoja ja faktoja aina löytyy, kun joku mies hyökkää vihamielisesti naista, jopa ihan yleisesti kaikkiakin naisia vastaan! Taustalla on siis ongelmia.

        On syntynyt joskus traumoja, sielun vammoja. Kun itsetuntoa on kolhittu, eikä mies ole päässyt parantumaan, ei antamaan anteeksi? Siitä seuraa ketjureaktio: Mies "kostaa" kokemaansa pahaa kaikkiin naisiin! Sivulliset ja syyttömät joutuvat sijaiskohteiksi; objekteiksi. Kuin vanhojen traumojen sylkykupeiksi. Tämä on kaikkein YLEISIN tausta niillä miehillä, jotka puskevat "naisvihaa"! "

        -------------------

        Tuollainen kirjoittelu on jo aivan SAIRASTA !!!

        Mitä muuta tuo on kuin silkkaa vihaa ja saastaa ja mustamaalaus yritystä???

        Voidaan enää kysyä, että mistä moinen viha ja katkeruus miehiä ja Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan oikein kumpuaa ???

        Siinä olisi aloittajalla itsellään työsarkaa varmaan pitkäksi aikaa !

        Verrataan vielä tuota litaniaa ja mustamaalausta todellisuuteen !

        Minä uskon Jumalan Sanaan ja siihen perustuu koko kirjoittamiseni.

        Olen sanani perustellut tarkasti Jumalan Sanalla.

        Minä en vihaa yhtään ketään ihmistä, en miestä enkä naista, enkä kanna katkeruutta sydämessäni, koska tiedän sen olevan täysin järjetöntä ja kiusaisin vain itse itseäni sillä !

        Joten !

        Ei naisvihaa !

        Ei traumoja !

        Ei vihaa eikä katkeruutta yhtään ketään kohtaan !

        Minä vain olen Herralta saanut opetuksen Raamatusta, Pyhän Hengen avaaman Sanan kautta ja pitäydyn nyt siinä Totuudessa, jonka se selvästi kertoo !

        Ja olen siis itse todella paljon näitä asioita tutkinut, eli minulla on ehyt kokonaisuus hallussa, eikä vain pientä osaa, eli siihen kokonaisuuteen kuuluvat myös kaikki ne Raamatunpaikat, jotka minua ja Jumalan omia sanoja vastustaneet, ovat ketjussa laittaneet.

        Eli kaikki tuo koko aloittajan laittama mustamaalaus ja valhelitania on täyttä puppua, eli silkkaa valhetta !

        Mikä siis saa uskovaksi itseään nimittävän ihmisen ryhtymään tuollaiseen väärään toimintaan ???

        Voiko aloittaja itse kertoa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verrataan vielä tuota litaniaa ja mustamaalausta todellisuuteen !

        Minä uskon Jumalan Sanaan ja siihen perustuu koko kirjoittamiseni.

        Olen sanani perustellut tarkasti Jumalan Sanalla.

        Minä en vihaa yhtään ketään ihmistä, en miestä enkä naista, enkä kanna katkeruutta sydämessäni, koska tiedän sen olevan täysin järjetöntä ja kiusaisin vain itse itseäni sillä !

        Joten !

        Ei naisvihaa !

        Ei traumoja !

        Ei vihaa eikä katkeruutta yhtään ketään kohtaan !

        Minä vain olen Herralta saanut opetuksen Raamatusta, Pyhän Hengen avaaman Sanan kautta ja pitäydyn nyt siinä Totuudessa, jonka se selvästi kertoo !

        Ja olen siis itse todella paljon näitä asioita tutkinut, eli minulla on ehyt kokonaisuus hallussa, eikä vain pientä osaa, eli siihen kokonaisuuteen kuuluvat myös kaikki ne Raamatunpaikat, jotka minua ja Jumalan omia sanoja vastustaneet, ovat ketjussa laittaneet.

        Eli kaikki tuo koko aloittajan laittama mustamaalaus ja valhelitania on täyttä puppua, eli silkkaa valhetta !

        Mikä siis saa uskovaksi itseään nimittävän ihmisen ryhtymään tuollaiseen väärään toimintaan ???

        Voiko aloittaja itse kertoa ?

        ote:

        tässä on Teidän kommentissa ilmeneviä väitteitä:
        >>
        väite 1. Verrataan vielä tuota litaniaa ja mustamaalausta todellisuuteen !

        väite 2. Minä uskon Jumalan Sanaan ja siihen perustuu koko kirjoittamiseni.

        väite 3. Olen sanani perustellut tarkasti Jumalan Sanalla.>>



        Totean tuosta väitteistänne , että ette kykene noilla perusteilla mitään vertaamaan todellisuuteen, koska olette kristinuskossa, joka on valhetta ja syntiä.

        Te olette itse nenästävedettyjedn suomalaisten tapaan harhaoppinen eikä kommenttinne ole totta ja todllisuutta.

        Joten olkaa hiljaa ja vaietkaa palstalla..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote:

        tässä on Teidän kommentissa ilmeneviä väitteitä:
        >>
        väite 1. Verrataan vielä tuota litaniaa ja mustamaalausta todellisuuteen !

        väite 2. Minä uskon Jumalan Sanaan ja siihen perustuu koko kirjoittamiseni.

        väite 3. Olen sanani perustellut tarkasti Jumalan Sanalla.>>



        Totean tuosta väitteistänne , että ette kykene noilla perusteilla mitään vertaamaan todellisuuteen, koska olette kristinuskossa, joka on valhetta ja syntiä.

        Te olette itse nenästävedettyjedn suomalaisten tapaan harhaoppinen eikä kommenttinne ole totta ja todllisuutta.

        Joten olkaa hiljaa ja vaietkaa palstalla..

        Kaikenlaiset kakarat sitä täällä perinne asioista riitelevätkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä sinä nyt taas sekoilet ???

        Mitä se aloittaja itse kirjoitti jo aloituksessaan ?

        Lueppa kunnolla, jos tuo ei ylitä herjaamis / syrjintä rasismi kynnystä, niin mikä sitten ???

        Saati sitten uskonnon vapauden loukkaamista !

        ------------------------

        " On tässä siis esitettävä hypoteeseja ja jopa faktoja MIKSI jotkut hyökkäävät aggressiivisesti naisia vastaan?
        • huono; heikko itsetunto
        • patologinen (ylikorostettu) maskuliininen asenne
        • puutteellinen itsensä tunteminen ( = psyyken pimeät komerot!)
        • puutteellinen Raamatun kokonaistuntemus,
        • ylpeyden synti, kaunan ja katkeruuden siteet
        • vallanhimon syndrooma; hallitsemisen halu, ylihengellisyys

        Sitten on syitä, miksi jotkut miehet vinksahtavat vihamielisyyteen naisia kohtaan? Nekin tiedetään.
        • maskuliinen itsetunto on kokenut kolhuja naisten taholta: ( = äiti, naisopettaja, naisystävä, kumppani, naispuoliset työtoverit, jne)
        • syntyneet traumat ja kompleksiset seikat (naisiin liittyen)
        • suoranaiset muut pahuuden ainekset psyyken taholla

        Näitä kaikkia tiedettyjä seikkoja ja faktoja aina löytyy, kun joku mies hyökkää vihamielisesti naista, jopa ihan yleisesti kaikkiakin naisia vastaan! Taustalla on siis ongelmia.

        On syntynyt joskus traumoja, sielun vammoja. Kun itsetuntoa on kolhittu, eikä mies ole päässyt parantumaan, ei antamaan anteeksi? Siitä seuraa ketjureaktio: Mies "kostaa" kokemaansa pahaa kaikkiin naisiin! Sivulliset ja syyttömät joutuvat sijaiskohteiksi; objekteiksi. Kuin vanhojen traumojen sylkykupeiksi. Tämä on kaikkein YLEISIN tausta niillä miehillä, jotka puskevat "naisvihaa"! "

        -------------------

        Tuollainen kirjoittelu on jo aivan SAIRASTA !!!

        Mitä muuta tuo on kuin silkkaa vihaa ja saastaa ja mustamaalaus yritystä???

        Voidaan enää kysyä, että mistä moinen viha ja katkeruus miehiä ja Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan oikein kumpuaa ???

        Siinä olisi aloittajalla itsellään työsarkaa varmaan pitkäksi aikaa !

        Älä ota pultteja aloittajan työsarasta. Hän on oppinut kymmenien vuosien saatossa.... Sinua ei tarvita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verrataan vielä tuota litaniaa ja mustamaalausta todellisuuteen !

        Minä uskon Jumalan Sanaan ja siihen perustuu koko kirjoittamiseni.

        Olen sanani perustellut tarkasti Jumalan Sanalla.

        Minä en vihaa yhtään ketään ihmistä, en miestä enkä naista, enkä kanna katkeruutta sydämessäni, koska tiedän sen olevan täysin järjetöntä ja kiusaisin vain itse itseäni sillä !

        Joten !

        Ei naisvihaa !

        Ei traumoja !

        Ei vihaa eikä katkeruutta yhtään ketään kohtaan !

        Minä vain olen Herralta saanut opetuksen Raamatusta, Pyhän Hengen avaaman Sanan kautta ja pitäydyn nyt siinä Totuudessa, jonka se selvästi kertoo !

        Ja olen siis itse todella paljon näitä asioita tutkinut, eli minulla on ehyt kokonaisuus hallussa, eikä vain pientä osaa, eli siihen kokonaisuuteen kuuluvat myös kaikki ne Raamatunpaikat, jotka minua ja Jumalan omia sanoja vastustaneet, ovat ketjussa laittaneet.

        Eli kaikki tuo koko aloittajan laittama mustamaalaus ja valhelitania on täyttä puppua, eli silkkaa valhetta !

        Mikä siis saa uskovaksi itseään nimittävän ihmisen ryhtymään tuollaiseen väärään toimintaan ???

        Voiko aloittaja itse kertoa ?

        Lue uudelleen aloitus x10 ja kirjoita sitten!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote:

        tässä on Teidän kommentissa ilmeneviä väitteitä:
        >>
        väite 1. Verrataan vielä tuota litaniaa ja mustamaalausta todellisuuteen !

        väite 2. Minä uskon Jumalan Sanaan ja siihen perustuu koko kirjoittamiseni.

        väite 3. Olen sanani perustellut tarkasti Jumalan Sanalla.>>



        Totean tuosta väitteistänne , että ette kykene noilla perusteilla mitään vertaamaan todellisuuteen, koska olette kristinuskossa, joka on valhetta ja syntiä.

        Te olette itse nenästävedettyjedn suomalaisten tapaan harhaoppinen eikä kommenttinne ole totta ja todllisuutta.

        Joten olkaa hiljaa ja vaietkaa palstalla..

        Joten olkaa hiljaa ja vaietkaa palstalla..

        Voit ohjeistaa vain itseäsi. Tämä on vapaa palsta, ei kenenkään monopoli.

        Jokainen voi kirjoittaa yhdenvertaisen oiekuden mukaan.
        Mutta jos ei joku maistu, lukemisen pakkoa ei ole"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikenlaiset kakarat sitä täällä perinne asioista riitelevätkin!

        No, koeta kestää? Lukemisen pakkoa kun ei ole!


    • Anonyymi

      >>Koska kyseessä ei ole VAIN Jumalan valtakunnan asia, vaan kokonaisuus - jossa yhdistyy sekä uskonnollisen elämän että sekulaarin yhteiskunnan vaikutuspiirit, on tässä osassa 2 silmättävä MYÖS tätä toista tasoa! Yhteiskunnan säädöksiä, normeja ja rajoja!<<

      Tällainen usko aloittajalla.

      Itse taas uskon, että uskonmaailma on AINOASTAAN Jumalan valtakunnan asia. Asia ei pätkääkään kuulu ateistisen "yhteiskunnan" arvioitavaksi.

      Jumalan valtakunta on patriarkaalinen, eli mies-johtoinen.
      Näin on Jumala Itse ilmoittanut.
      Ota tai jätä. Kenenkään ei ole pakko totella Jumalaa.

      Olen muuten itse nainen, mutta en silti koe alemmuutta vain siksi, että Jumala ei seuraa ja tottele ihmisten lihallisia uskoja, vaan On kaiken Herra.

      Se, että johonkin, aiemmin ehkä Jumalakin seurakuntaan, on tuotu jumalattoman maailman "moraalikäsityksiä", on aikaansaanut vain se, että kyseessä ei ole ENÄÄ Jumalan seurakunta, vaan mikä lie huijaripulju, - joka ties mistä syystä, yleensä rahasta - yrittää esiintyä kristillisenä.

      Maallisten moraalisääntöjen (?) noudattaminen ei edusta Jumalan valtakuntaa, vaan maailmaa (kyseenalaisine) "moraaleineen".

      Jumalan valtakunnassa VAIN Yksi Pyhä Kolmiyhteinen Jumala on Herra.

      Kristuksen sovitustyö ja lahjavanhurskaus riittää kristitylle. Tämä on paljon enemmän kuin yhteiskunnan "humaani moraali", joka todellisuudessa on vain syntien selittelyä eli valkopesua, ei kuitenkaan Jumalan sanan mukaan.

      No, mitäpä näistä kiistoista voi muuta sanoa, kuin että monissa "meistä on eri henki". Eri Jumala ja eri Herra.

      Emme sovi saman uskonryhmän katon alle. Emme ole hengellisiä veljiä ja sisaria vaan eri uskoisia.

      Tämä nopeasti näkyy kaikkialla, missä (tässä kohdin nestoriolaiset) järkeisuskoiset anabaptistit vain yrittävätkin esiintyä kristittyinä.

      Näistä asioista ei kristitty edes keskustella, "vaihtaa näkemyksiä", sillä kristitylle vain Isä, Poika ja Pyhä Henki On Herra.

      • Anonyymi

        ote: Anonyymi
        2022-10-19 08:38:50

        on taas tuossa kommentisssa julkituotu oikein valhetta ja syntiä:

        synti 1. >>Jumalan valtakunnassa VAIN Yksi Pyhä Kolmiyhteinen Jumala on Herra.
        Kristuksen sovitustyö ja lahjavanhurskaus riittää kristitylle. >>

        synti 2. >> sillä kristitylle vain Isä, Poika ja Pyhä Henki On Herra.>>

        Totean, että kristinoppi ja -usko on syöpä suomalaisisessa yhteiskunnassa, joka tulee hävittää pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-19 08:38:50

        on taas tuossa kommentisssa julkituotu oikein valhetta ja syntiä:

        synti 1. >>Jumalan valtakunnassa VAIN Yksi Pyhä Kolmiyhteinen Jumala on Herra.
        Kristuksen sovitustyö ja lahjavanhurskaus riittää kristitylle. >>

        synti 2. >> sillä kristitylle vain Isä, Poika ja Pyhä Henki On Herra.>>

        Totean, että kristinoppi ja -usko on syöpä suomalaisisessa yhteiskunnassa, joka tulee hävittää pois.

        jatkan vielä tuosta..
        Kristinusko on syntiä ja on ateistinen oppi ja Herra Jumalaa vastustava oppi, joka johtaa iankaikkiseen eroon Herra Jumalasta ja johtaa siihen että kristinuskovat joutuvat Herra Jumalan hylkäämiksi [jae 29] ja saavat Herran vihan päällensä [jae 32],

        Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä.

        Room. 1:18-32:,
        jae 29 >> Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.>>
        jae 32 >>vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.>>


        Mitä kristinusko on Suomessa?
        Kristinuskovat tunnustavat Herran Jeesuksen Kristuksen Jumalaksi ja Vapahtajaksi Raamatun mukaan [ Uusi testamentti: Johanneksen evankeliumin mukaan] ja jotka sen vuoksi pyrkivät yhdessä täyttämään yhteistä uskoaan yhden Jumalan, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen kunniaksi Raamatun mukaan [Uusi testamentti: Johanneksen evankeliumin mukaan] ja tunnustavat yhdessä kristinuskonsa Apostolisen uskontunnustuksen mukaan [ Uusi testamentti: Johanneksen evankeliumin mukaan].

        Totean tuosta kristinuskon määritelmästä, että Suomessa on kristinopissa ja kristinuskossa takerruttu omiin toiveisiin, miten halutaan asioiden olevan.
        Kuten Aloittaja esittää. omia halujaan ja yhteiskunnan haluja.

        Tuo on johtanut sitkeään ja systemaattiseen tosiasioiden kieltämiseen, miehen vallan kieltämiseen, joka valta on annettu Herralta.
        >>Herran käskyä tulee naisten noudattaa. >>hän on sinua vallitseva">>
        Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen.>>

        Kristinuskovat ei ole halunneet kuunnella varoittavia ääniä .


        ----------------------------


        Yleistyvä käsitys kristinuskosta v2022 Suomessa
        Kristinuskoa pidetään jo nyt valtaväestön keskuudessa lapsia vahingoittavana ja yhteiskuntaa tuhoavana. Lapsia ei saa pelotella helvetin tuomiolla tai Jumalan vihalla ja rangaistuksella. Lapsia ei saa syyllistää ja opettaa heidän olevan syntisiä, pahoja ihmisiä, joiden tekoja ja ajatuksia Jumala vihaa, vaikka tahtookin rakkaudessan antaa anteeksi ja opettaa tekemään hyvää sekä karttamaan pahaa. Kristittyjen käsitys hyvästä ja pahasta kriminalisoidaan, niin että monet kristittyjen arvot ja moraali tuomitaan rikokseksi, josta rangaistaan sakolla tai vankeudella.

        Uskostaan kiinni pitävät kristityt tuomitaan tulevaisuudessa uskonsa vuoksi vankeuteen, mutta tuomiot ovat Suomessa lieviä, korkeintaan kaksi vuotta ehdotonta vankeutta. Ensimmäisestä rikkeestä selviää sakolla ja ehdollisella vankeudella, mutta toistuvasta uskonnon harjoittamisesta, levittämisestä ja opettamisesta saa ehdottoman vankeustuomion.

        On myös hyvin mahdollista, että kristinuskon harjoittaminen luokitellaan jatkossa mielisairaudeksi, jolloin Raamatun kertomuksia totena pitäviä ihmisiä suljetaan mielisairaalaan pakkohoitoon.

        Yhteenveto:
        Lähtekää ulos kirkoistanne ja hylätkää kristinusko oman itsenne ja oman etunne tähden, rakastakaa yli kaiken Herra Jumalaa.

        Herran oppia todisteeksi ihminen Jeesuksen Kristuksen kautta, että mitä teidän kannattaa tehdä tulevina päivinä:
        5. Moos. 6:5
        Ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi.
        Matt. 22:37
        Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'.
        Mark. 12:30
        ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.
        Luuk. 10:27
        Hän vastasi ja sanoi: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".
        Luuk. 16:13
        Ei kukaan palvelija voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa."

        Lopulta kristinusko katoaa maan päältä, sillä sen perustukset eivät kestä kriittistä tutkistelua.

        TÄTÄ KANNATTAA TEHDÄ, jota Jeesus kannattaa eli Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'.


      • Anonyymi

        "Olen muuten itse nainen, mutta en silti koe alemmuutta vain siksi, että Jumala ei seuraa ja tottele ihmisten lihallisia uskoja, vaan On kaiken Herra."

        Sanoivat että et ole nainen - vaan.... Mutta saahan kuka vain esiintyä naisena, välillä.
        Muun sukupuoliset kun pitää hyväksyä, transut ja kaikki.... Että ihan suomenlakien mukaan voit esiintyä milloin missäkin roolissa!


    • Anonyymi

      Kolme-5 edellistä kirjoitusta kertovat vastausta aloituksen kysymykseen.
      Uskonnollsieen valekaapuun pukeutunut vihamielisyys, negatiivisuus, ja suoranainen hyökkäys aloittajaa (henkilönä) vastaan.

      Tuollaisia kirjoituksia ei innoita Jumalan Henki, eikä Kristuksen rakkaus.

      Aloittajan aloituksissa ei ole yksilöity ketään (miestä) erikseen; kyseesä ovat yleisesti tiedossa olevat seikat miesten vihaa naisia kohtaan.

      Kuitenkin täsäs ketjussa on todistus, että jotkut miehet ovat ottaneet ITSEENSÄ, ja kuvittelevat kyseessä olevan jokin heihin tähdätty juttu? Ja siitä kiihkeät ja fanaattisesessa lajissa nousevat kirjoitukset,

      Johtopäätös on, että aloituksen hypoteesit SYISTÄ vihantauslla ovat valitettavaa faktaa? Se on tullut näytettyä. Ikävä kyllä.

      • Anonyymi

        ote: Anonyymi
        2022-10-19 09:41:37

        Sinun päätelmäsi ovat turhanpäiväistä naisen jupinaa ja Herraa kohtaa tottelemattomuutta.

        Ota opiksesi oikea oppi ja noudata Herran 1. käskyä ja Herran tahtoa.

        tässä seuraavassa on teidän palstalaisten elämänohjetta Herra Jumalalta.
        [Tuo Herra on jumalan nimi joten Herra ole Isä, Poika ja Pyhä Henki kuten aloittaja ja kristinuskovat väittävät]

        ENSIMMÄINEN KÄSKY

        Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia. 2 Moos. 20

        Jumalan tunteminen on elämämme tärkein ja perustavin asia.

        Jumala lähestyy meitä keskellä elämää, vaikka emme sitä aina ymmärräkään. Kohdatessaan hänet ihminen sekä pelkää että rakastaa häntä. Jumalan pyhyys herättää pelkoa, mutta Jumalan rakkaus vetää puoleensa.

        Käskyissään Jumala osoittaa, miten meidän tulee elää. Samalla hän paljastaa itsekkyytemme ja pahuutemme. Ensimmäinen käsky kysyy, minkä varaan me elämämme rakennamme. Kuka tai mikä on meidän jumalamme?

        Jokainen etsii jotakin, johon voi kiinnittää toivonsa. Luulemme, että raha, valta ja kunnia suojaavat meitä. Rakennamme elämämme itsemme ja omien tekojemme varaan. Se, mihin ennen muuta turvaudumme, on meidän jumalamme. Omat jumalamme ovat kuitenkin toiveidemme ja unelmiemme heijastuksia. Ne eivät voi antaa, mitä lupaavat.
        Ainoa todellinen turva on Hera Jumala, joka on luonut kaiken ja ilmoittanut olevansa kaiken Herra.
        Hänen lahjaansa on elämä ja kaikki hyvä, mitä meillä on.

        Jos turvaudumme omatekoisiin epäjumaliin, käännymme pois Herra Jumalasta ja hänen rakkaudestaan. Koska Jumala on kaiken hyvän antaja, rakkautemme kuuluu hänelle. Hän tahtoo olla ainoa Jumalamme.
        Jeesus sanoi: ”Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.” (Matt. 6:21)

        ”Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi ja koko sielustasi, koko voimallasi ja koko ymmärrykselläsi, ja lähimmäistä niin kuin itseäsi.” (Luuk. 10:27)

        Mark. 12:29 - 33

        "Mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä?"
        29 Jeesus vastasi: "Ensimmäinen on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa;
        30 ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.
        31 Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä."
        32 Niin kirjanoppinut sanoi hänelle: "Oikein sanoit, opettaja, totuuden mukaan, että yksi hän (Herra Jumala) on, ja ettei ketään muuta ole, paitsi hän (Herra Jumala).
        33 Ja rakastaa häntä (Herra Jumalaa) kaikesta sydämestään ja kaikesta ymmärryksestään ja kaikesta voimastaan, ja rakastaa lähimmäistään niinkuin itseänsä, se on enemmän kuin kaikki polttouhrit ja muut uhrit."



        Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia minun rinnallani.

        MITÄ SE MERKITSEE? VASTAUS:
        Meidän tulee yli kaiken pelätä ja rakastaa Herra Jumalaa ja turvautua häneen.
        Kysymys tärkeimmästä käskystä: ”mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä?”
        Mark. 12:28-33
        28 Silloin tuli hänen luoksensa eräs kirjanoppinut, joka oli kuullut heidän keskustelunsa ja huomannut hänen hyvin vastanneen heille, ja kysyi häneltä: "Mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä?"
        29 Jeesus vastasi: "Ensimmäinen on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa;
        30 ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.
        31 Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä."
        32 Niin kirjanoppinut sanoi hänelle: "Oikein sanoit, opettaja, totuuden mukaan, että yksi hän (Herra Jumala) on, ja ettei ketään muuta ole, paitsi hän (Herra Jumala).
        33 Ja rakastaa häntä (Herra Jumalaa) kaikesta sydämestään ja kaikesta ymmärryksestään ja kaikesta voimastaan, ja rakastaa lähimmäistään niinkuin itseänsä, se on enemmän kuin kaikki polttouhrit ja muut uhrit."


        Tiedoksi Teille kaikille Paavalin taholta, Teille kristinopin itsepetokseen ja luterilaisen itsepetokseen nojaavat ihmiset ”itseänne ette kykene millään puolustamaan”, Teille ei löydy Herra Jumalan sanoja millä puolustautua!!!
        Room. 1: 18-32

        Yhteenveto:

        Totean, että nais-Aloittaja on tekemässä syntiä täällä ja osoittautunut RIITAPUKARIKSI ja syyllistynyt lukuisiin muihin synteihin, joIta en lähde tässä enää erittelemään, koska niitä on erittäin runsaasti.


      • Anonyymi

        Siltähän tuo näyttää. Naisten seksuaalisuus on hirveän pelottavaa monille miehille, jopa niin pelottavaa, että he rupeavat vähättelemään naisia ja puhumaan heistä vihapuhetta, vieläpä käyttäen omia uskontojaan keppihevosinaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siltähän tuo näyttää. Naisten seksuaalisuus on hirveän pelottavaa monille miehille, jopa niin pelottavaa, että he rupeavat vähättelemään naisia ja puhumaan heistä vihapuhetta, vieläpä käyttäen omia uskontojaan keppihevosinaan.

        Olet oikeassa. Naisten seksuaalisuus on vääristynyt alussa olleesta Herran käskystä "mieheen on sinun halusi oleva"

        Tänä päivänä suomalaisessa yhteiskunnassa nainen toista naista rakastaa ja naista kunnioittaa ja pitää naista tasa-arvoisena.
        Tuo on pelottavaa.

        Omia uskontoja ja omia uskoja eikä keppihevosia ei miehillä ole, vaan miehet noudattavat Herra Jumalan käskyjä, tahtoa, säädöksiä ja opetuksia profeettojen ja apostolien perustalla, kulmakivenä Jeesus Kristus, eivätkä miehet tunnusta Apostolista uskontunnusta ja Johanneksen evankeliumia totuudeksi ja uskon perustaksi ja uskon peruskallioksi.

        Kaikki kunnia Herralle, Jumalalle, yhdelle persoonalle, ainoalle elävälle Jumalalle. Aamen.


      • Anonyymi

        "Kukaan sivistynyt ihminen ei edes ajattele ruveta väittämään valheita toisen joistakin luulemistaan synneistä? Se on likaista ja sairasta.

        No, tässäkin tapauksessa tuollaisten "väittäjä" - valheiden ja mustamaalauksen tekijä paljastaa VAIN oman pahuutensa.

        Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun tämä ilmeinen sama tyyppi on käynyt kuin "susi lammasten vaatteissa" kimppuun."

        Tämä on kummallista tämmöinen toisten oletettujen syntien mainitseminen. Kun joku on tehnyt niin minun kohdallani, on arvaukset menneet poikkeuksetta ihan pieleen. Tottakai minäkin olen syntinen, jokainen uskovakin on mutta miten kohtaavat Herransa kerran he, jotka panettelevat täällä kirjoittajia ja valehtelevat heistä. Minua he vain säälittävät. Ei sellaisia voi ottaa "kristittyinä" tosissaan.

        Minun ajatusmaailmassani he kuuluvat tapakristittyihin, jotka eivät ole sisäistäneet Jumalan rakkautta eivätkä samastuneet Jeesuksen kuolemaan. Olenkin miettinyt, että minkä hengen voimassa he noin kirjoittelevat. Mutta kai sellaisenkin synnin sitten heidän mielestään saa anteeksi, mitä he tahallaan täällä harjoittavat, kun toisista valehtelevat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kukaan sivistynyt ihminen ei edes ajattele ruveta väittämään valheita toisen joistakin luulemistaan synneistä? Se on likaista ja sairasta.

        No, tässäkin tapauksessa tuollaisten "väittäjä" - valheiden ja mustamaalauksen tekijä paljastaa VAIN oman pahuutensa.

        Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun tämä ilmeinen sama tyyppi on käynyt kuin "susi lammasten vaatteissa" kimppuun."

        Tämä on kummallista tämmöinen toisten oletettujen syntien mainitseminen. Kun joku on tehnyt niin minun kohdallani, on arvaukset menneet poikkeuksetta ihan pieleen. Tottakai minäkin olen syntinen, jokainen uskovakin on mutta miten kohtaavat Herransa kerran he, jotka panettelevat täällä kirjoittajia ja valehtelevat heistä. Minua he vain säälittävät. Ei sellaisia voi ottaa "kristittyinä" tosissaan.

        Minun ajatusmaailmassani he kuuluvat tapakristittyihin, jotka eivät ole sisäistäneet Jumalan rakkautta eivätkä samastuneet Jeesuksen kuolemaan. Olenkin miettinyt, että minkä hengen voimassa he noin kirjoittelevat. Mutta kai sellaisenkin synnin sitten heidän mielestään saa anteeksi, mitä he tahallaan täällä harjoittavat, kun toisista valehtelevat.

        ote: Anonyymi
        2022-10-19 11:13:53


        Niin sinulla kuin aloittajallakin on ongelmausko [kristinusko] kuten kirjoitat uskostasi >> Ei sellaisia voi ottaa "kristittyinä" tosissaan.>>

        Aloittajan ja sinun perusongelma ja perusvirhe on kristinusko ja sen maallistuminen.
        Teitä on nenästävedetty.

        Kristinoppi ja -usko on kuin syöpä joka tappaa uskovan , jae 32.

        Te kristinuskovat olette hylänneet Herran ja Herra on hylännyt Teidät kristinuskovat ja seuraukset ovat jakeessa 32, kuten Paavali kirjoittaa Room. 1: 18-32.


      • Anonyymi

        Koeta parantua vihasta ja noituudesta.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-19 11:13:53


        Niin sinulla kuin aloittajallakin on ongelmausko [kristinusko] kuten kirjoitat uskostasi >> Ei sellaisia voi ottaa "kristittyinä" tosissaan.>>

        Aloittajan ja sinun perusongelma ja perusvirhe on kristinusko ja sen maallistuminen.
        Teitä on nenästävedetty.

        Kristinoppi ja -usko on kuin syöpä joka tappaa uskovan , jae 32.

        Te kristinuskovat olette hylänneet Herran ja Herra on hylännyt Teidät kristinuskovat ja seuraukset ovat jakeessa 32, kuten Paavali kirjoittaa Room. 1: 18-32.

        Ei minulla ole tuollaista ongelmia. Sinullakin meni pahasti pieleen. Et eroa siis näistä muista valehtelijoista ja panettelijoista millään tavalla. En nimittäin ole enää kristitty. Siitäkin huolimatta tuollainen sinunkin harjoittama käytöksesi särähtää pahasti korvaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä lisää opiskeltavaa ja kertausta.
        Tilastoakin o, luetteloa vihakirjoitusten sarjasta.

        Aloittaja on sinun silmissäsi riitapukari...(sulla on mustat lasit?)
        Sinunkin syntilistasi tiedetään, Herra ...

        Mutta riitaan tarvitaan aina usempi?
        Sinäkin olet riitapukari... Kyllä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17604165/mika-selittaa--quotuskonnollistaquot-vihaa-uskovia-naisia-kohtaan---(osa-3)

        ote. Anonyymi
        2022-10-19 12:00:14

        tässä on vastaus Aloittajalle, niin ei tarvii arvailla!!

        >>Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? ( Osa 2)>>

        Vastaus:
        nais-aloittajan osaamattomuus,aloittajanaisen valheusko- kristinusko ja tuon levittäminen luterilaisen teologin --papin--opettajan ja kirjailijan työn kautta ja johtaen ihmisiä harhaan ja kadotukseen lähes 50 vuotta, aloittaja-naisen virheelliset aloituskysymykset ja uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan ja ja tottelemattomuus ja piittaamattomuus elävää jumalaa, nimeltään Herra, kohtaan [käskyt, tahto, säädökset ja opetukset profeettain ja apostolien perustalla ja kulmakivenä Jeesus] .

        Ota opiksesi tuosta nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote. Anonyymi
        2022-10-19 12:00:14

        tässä on vastaus Aloittajalle, niin ei tarvii arvailla!!

        >>Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? ( Osa 2)>>

        Vastaus:
        nais-aloittajan osaamattomuus,aloittajanaisen valheusko- kristinusko ja tuon levittäminen luterilaisen teologin --papin--opettajan ja kirjailijan työn kautta ja johtaen ihmisiä harhaan ja kadotukseen lähes 50 vuotta, aloittaja-naisen virheelliset aloituskysymykset ja uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan ja ja tottelemattomuus ja piittaamattomuus elävää jumalaa, nimeltään Herra, kohtaan [käskyt, tahto, säädökset ja opetukset profeettain ja apostolien perustalla ja kulmakivenä Jeesus] .

        Ota opiksesi tuosta nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

        Sorry. Luulo ei ole tiedon väärti. Aloittaja ei ole minkään lajin pappi.... Niin että arvio ja "luulo" meni 100 % metsään!


        "Ota opiksesi tuosta nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi."
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------

        Sorry! Vähän muistutusta faktoista!


        1) Tämä on Suomi24 ylläpitämä yleinen ja julkinen keskustelupaikka.

        Kenelläkään kirjoittajalla ei ole kompetenssia käskyttää "poistu".

        2) Täällä toimii sanan-, mielipiteen- ja uskonnonvapaus.
        Kukaan "kirjoittaja" taikka kommentoija ei voi antaa positumiskäskytyksiä!

        3) Kenelläkään kirjoittajalla ei ole kompetenssia käskyttää siis.
        * EI Suomi24 puitteissa

        * EI maallisen
        * eikä taivaallisen valtakunnan tasolla!

        Neuvoksi?

        Kun lukemisen pakkoa ei ole; oppivelvollisuus loppuu 16- vuotiaana, niin on hyvä muistaa ettei kenenkään ole PAKKO lukea tälläkään foorumilla kaikkea?

        Otsikoita ja aloituksia kyllä on mistä valita!

        Eli, mitkään despoottiset ja tyrannimaiset käskyt "lopeta" taikka "poistu", ne eivät velvoita aloittajaa, ja niiden tehovaikutus (uhkailu) on 0-% luokkaa!

        Eli, jos ei aloitukset "maistu" kannattaa syödä pehmoisempia menuja....


        smile :))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote. Anonyymi
        2022-10-19 12:00:14

        tässä on vastaus Aloittajalle, niin ei tarvii arvailla!!

        >>Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? ( Osa 2)>>

        Vastaus:
        nais-aloittajan osaamattomuus,aloittajanaisen valheusko- kristinusko ja tuon levittäminen luterilaisen teologin --papin--opettajan ja kirjailijan työn kautta ja johtaen ihmisiä harhaan ja kadotukseen lähes 50 vuotta, aloittaja-naisen virheelliset aloituskysymykset ja uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan ja ja tottelemattomuus ja piittaamattomuus elävää jumalaa, nimeltään Herra, kohtaan [käskyt, tahto, säädökset ja opetukset profeettain ja apostolien perustalla ja kulmakivenä Jeesus] .

        Ota opiksesi tuosta nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

        Tässä sulle lisää asiaa... kun hyvä satutäti taikka - setä olet. Säälittää tuollaiset harhat!
        Luulot ja arvailut, että aloittaja muka olisi luterilaisen papin käsialaa?
        Tuolle jo harakatkin nauravat....

        Mutta happane omassa ilkeyden montussasi... Aloittaja on vapaa Herran palvelija, eikä joku nettivihaaja voi mitään! Hauskaa jatkoa. Kiva titteli tuo "snobi"..



        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17604165/mika-selittaa--quotuskonnollistaquot-vihaa-uskovia-naisia-kohtaan---(osa-3)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sorry. Luulo ei ole tiedon väärti. Aloittaja ei ole minkään lajin pappi.... Niin että arvio ja "luulo" meni 100 % metsään!


        "Ota opiksesi tuosta nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi."
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------

        Sorry! Vähän muistutusta faktoista!


        1) Tämä on Suomi24 ylläpitämä yleinen ja julkinen keskustelupaikka.

        Kenelläkään kirjoittajalla ei ole kompetenssia käskyttää "poistu".

        2) Täällä toimii sanan-, mielipiteen- ja uskonnonvapaus.
        Kukaan "kirjoittaja" taikka kommentoija ei voi antaa positumiskäskytyksiä!

        3) Kenelläkään kirjoittajalla ei ole kompetenssia käskyttää siis.
        * EI Suomi24 puitteissa

        * EI maallisen
        * eikä taivaallisen valtakunnan tasolla!

        Neuvoksi?

        Kun lukemisen pakkoa ei ole; oppivelvollisuus loppuu 16- vuotiaana, niin on hyvä muistaa ettei kenenkään ole PAKKO lukea tälläkään foorumilla kaikkea?

        Otsikoita ja aloituksia kyllä on mistä valita!

        Eli, mitkään despoottiset ja tyrannimaiset käskyt "lopeta" taikka "poistu", ne eivät velvoita aloittajaa, ja niiden tehovaikutus (uhkailu) on 0-% luokkaa!

        Eli, jos ei aloitukset "maistu" kannattaa syödä pehmoisempia menuja....


        smile :))

        Lisäys. Keksi joutessasi lisää uusia solvauksia aloittajalle... Niin paha himosi saa tyydystystä.
        Mutta - Raamatussa on käskyt. Lue uudelleen 8. käsky. Herra kysyy siitä tilille.
        Miksi ryhdyit lausumaan"väärää todistusta" aloittajasta.. . .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäys. Keksi joutessasi lisää uusia solvauksia aloittajalle... Niin paha himosi saa tyydystystä.
        Mutta - Raamatussa on käskyt. Lue uudelleen 8. käsky. Herra kysyy siitä tilille.
        Miksi ryhdyit lausumaan"väärää todistusta" aloittajasta.. . .

        Joo. Luulotautiset ja demonisten henkien sitomat koettaa solvata ja mustamaalata totuuden puhujia. Mutta valheet paljastuvat joskus aika äkkiä!
        Ne jotka aloittajan oikeasti tuntevat nauravat tuollaisille luulotautisille höpöttäjille, että aloittaja olisi jokin "pappi" tai muuta höpöä!
        No, jätettävä säälittävät paranoidiset haahuilijat sikseen..
        Aloittajan aloitus on ASIAA! Tiedetään tyyppi!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäys. Keksi joutessasi lisää uusia solvauksia aloittajalle... Niin paha himosi saa tyydystystä.
        Mutta - Raamatussa on käskyt. Lue uudelleen 8. käsky. Herra kysyy siitä tilille.
        Miksi ryhdyit lausumaan"väärää todistusta" aloittajasta.. . .

        Mitä ihmettä sinä oikein sekoilet ?

        Aloittaja itse esitti pitkän litanian vääriä todistuksia lähimmäisistä !

        Miksi sinä et niihin puuttunut ollenkaan ?

        Siis se kirjoittelu oli jo aivan sairaalloista / sairasta !

        Siis valtavaa vihaa Jumalaa ja Hänen sanaansa kohtaan !

        Samalla myös niitä uskovia kohtaan, jotka haluavat pitää Raamatun selvistä opetuksista ja ohjeista ja säädöksistä kiinni !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä sinä oikein sekoilet ?

        Aloittaja itse esitti pitkän litanian vääriä todistuksia lähimmäisistä !

        Miksi sinä et niihin puuttunut ollenkaan ?

        Siis se kirjoittelu oli jo aivan sairaalloista / sairasta !

        Siis valtavaa vihaa Jumalaa ja Hänen sanaansa kohtaan !

        Samalla myös niitä uskovia kohtaan, jotka haluavat pitää Raamatun selvistä opetuksista ja ohjeista ja säädöksistä kiinni !

        Jatkoa aloitukseen. Minä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan


        3) Jeesuksen esimerkkiä: ei syrjintää - ei rasistisuutta!
        -------------------------------------------------------------------

        • Jokaisen uskovan ylin auktoriteetti kaikessa on - Paavaliko? Ei vaan itse Herra Jeesus!

        "Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus". ( Joh 8:12, Joh 14:15-26)

        On siis annettava kunnia Hänelle, ylin puhevalta Hänelle. Ylin velvoittava esimerkki Hänelle!

        • Syrjikö Jeesus naisia?
        • Oliko Hän vihamielinen naisia kohtaan?
        • Halveksiko Jeesus naisia?
        • Asettiko Jeesus miehet naisten yläpuolelle?
        • Mitä UT:n evankeliumit osoittavat?

        Jokainen, joka on huolellisesti tutkinut Jeesuksen käyttäytymistä eri asioiden tiimoilta, osaa vastata em. kysymyksiin.

        Jeesus ei missään tilanteessa osoittanut pienintäkään halveksuntaa naisia kohtaan. Hän kunnoitti kaikkien ihmisarvoa, yhdenvertaisesti! Tässä muutama tapaus....

        3 - A) Johannes 4: 6-42 ( = luettavaksi) Ensimmäinen todistaja - nainen!
        -------------------------------------------------------------------------------------

        * * Jeesus meni Samarian kaupunkiin ja ryhtyi puhumaan naisen kanssa, keskellä päivää, kylän kaivolla. Juutalaisille samarialaiset olivat ala-arvoista väkeä, joiden kanssa "hyvä juutalainen" ei voinut seurustella! Jeesus kuitenkaan ei hävennyt puhua naisen kanssa. Ei sanonut: "mennään tuonne piiloon puhumaan ... kun sinä olet nainen, ja vielä samarialainen...". Ei.

        Jeesus ei ollut rasistinen, ei harjoittanut syrjintää! Tuloksella? Että nainen sai ihan yksilötason puhetta ja opetusta. Psykologisen tason syväterapiaa. Ongelmiin tähtäävää otetta. Tuloksin? - Että nainen sai avun, tuli Jumalan Hengen koskettamaksi, heräsi ja sai uskon lahjan!

        Hänestä tuli ensimmäinen naispuolinen evankelista! Ilosanoman saattaja! Hän lähti heti liikkeelle, ja todisti Jeesuksesta. Eikä Jeesus häntä kieltänyt, eikä estänyt! Miksi oliskaan? Jeesuksen silmissä nainen oli Jumalan luoma, eksynyt, ongelmiinsa sidottu. Juuri sellaisia varten Jeesus tuli:

        • " Ja kuin Jesus sen kuuli, sanoi hän heille: ei terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat: en minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen. Biblia (1776) Mark. 2:17 "

        Herra itse siunasi tuon todistuksen! "Monet Samarian kaupungista uskoivat Jeesukseen"! ( Joh 4:39-42) Syntyi herätys! Kun myöhemmin Filippus meni Samariaan, siellä oli jo valmiiksi kynnetty maaperä! ( Apt 8:5-8)


        3-B) - Jeesus valvoi ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta! ( Joh 8: 3-17)
        --------------------------------------------------------------------------------

        Jeesuksenkin aikana miehet halusivat harjoittaa maskuliinista hegemoniaa ja vallankäytön mallia!

        Yhtenä aamuna miehet roudasivat erään naisen Jeesuksen tuomittavaksi! Vetosivat Mooseksen lakiin, että "tuommoiset on kivitettävä"! Mitä Jeesus?

        Hän antoi noiden miesten uhota ja muhia vihassaan. Kun he inttivät ja usuttivat Jeesusta naisen kimppuun, Jeesus lopulta otti Totuuden Miekan esille:
        • " Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." ( Joh 8:7)


        Miten kävi? Kyseiset miehet eivät olleet ihan pohjia myöten paatuneita. Heidän omatuntonsa kolkutti. Olivat itsekin rikkoneet käskyjä vastaan, tehneet huorin, rikkoneet avion? Joku oli voinut olla jopa kivitettäväksi tuodun naisen rakastaja? Tai ainakin huorinteko oli tapahtunut siten, miten Jeesus sen sanoi? ( Matt 7: 27-28)

        • "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. "

        Tuskin löytynee ainuttakaan miestä, joka olisi puhdas huorinteon synnistä? Kuka voi väittää, ettei KOSKAAN olisi katsonut naista himoiten?

        Kaikki luikkivat pois, yksi toisensa perästä, kuin koirat häntä koipien välissä. . . ( Joh 8: 8-9)

        Tässä esimerkissä 3-B, Jeesus osoitti yhdenvertaista kunnioitusta, ei asettanut kiihkoisaa miesjoukkiota naisen yläpuolelle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa aloitukseen. Minä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan


        3) Jeesuksen esimerkkiä: ei syrjintää - ei rasistisuutta!
        -------------------------------------------------------------------

        • Jokaisen uskovan ylin auktoriteetti kaikessa on - Paavaliko? Ei vaan itse Herra Jeesus!

        "Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus". ( Joh 8:12, Joh 14:15-26)

        On siis annettava kunnia Hänelle, ylin puhevalta Hänelle. Ylin velvoittava esimerkki Hänelle!

        • Syrjikö Jeesus naisia?
        • Oliko Hän vihamielinen naisia kohtaan?
        • Halveksiko Jeesus naisia?
        • Asettiko Jeesus miehet naisten yläpuolelle?
        • Mitä UT:n evankeliumit osoittavat?

        Jokainen, joka on huolellisesti tutkinut Jeesuksen käyttäytymistä eri asioiden tiimoilta, osaa vastata em. kysymyksiin.

        Jeesus ei missään tilanteessa osoittanut pienintäkään halveksuntaa naisia kohtaan. Hän kunnoitti kaikkien ihmisarvoa, yhdenvertaisesti! Tässä muutama tapaus....

        3 - A) Johannes 4: 6-42 ( = luettavaksi) Ensimmäinen todistaja - nainen!
        -------------------------------------------------------------------------------------

        * * Jeesus meni Samarian kaupunkiin ja ryhtyi puhumaan naisen kanssa, keskellä päivää, kylän kaivolla. Juutalaisille samarialaiset olivat ala-arvoista väkeä, joiden kanssa "hyvä juutalainen" ei voinut seurustella! Jeesus kuitenkaan ei hävennyt puhua naisen kanssa. Ei sanonut: "mennään tuonne piiloon puhumaan ... kun sinä olet nainen, ja vielä samarialainen...". Ei.

        Jeesus ei ollut rasistinen, ei harjoittanut syrjintää! Tuloksella? Että nainen sai ihan yksilötason puhetta ja opetusta. Psykologisen tason syväterapiaa. Ongelmiin tähtäävää otetta. Tuloksin? - Että nainen sai avun, tuli Jumalan Hengen koskettamaksi, heräsi ja sai uskon lahjan!

        Hänestä tuli ensimmäinen naispuolinen evankelista! Ilosanoman saattaja! Hän lähti heti liikkeelle, ja todisti Jeesuksesta. Eikä Jeesus häntä kieltänyt, eikä estänyt! Miksi oliskaan? Jeesuksen silmissä nainen oli Jumalan luoma, eksynyt, ongelmiinsa sidottu. Juuri sellaisia varten Jeesus tuli:

        • " Ja kuin Jesus sen kuuli, sanoi hän heille: ei terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat: en minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen. Biblia (1776) Mark. 2:17 "

        Herra itse siunasi tuon todistuksen! "Monet Samarian kaupungista uskoivat Jeesukseen"! ( Joh 4:39-42) Syntyi herätys! Kun myöhemmin Filippus meni Samariaan, siellä oli jo valmiiksi kynnetty maaperä! ( Apt 8:5-8)


        3-B) - Jeesus valvoi ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta! ( Joh 8: 3-17)
        --------------------------------------------------------------------------------

        Jeesuksenkin aikana miehet halusivat harjoittaa maskuliinista hegemoniaa ja vallankäytön mallia!

        Yhtenä aamuna miehet roudasivat erään naisen Jeesuksen tuomittavaksi! Vetosivat Mooseksen lakiin, että "tuommoiset on kivitettävä"! Mitä Jeesus?

        Hän antoi noiden miesten uhota ja muhia vihassaan. Kun he inttivät ja usuttivat Jeesusta naisen kimppuun, Jeesus lopulta otti Totuuden Miekan esille:
        • " Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." ( Joh 8:7)


        Miten kävi? Kyseiset miehet eivät olleet ihan pohjia myöten paatuneita. Heidän omatuntonsa kolkutti. Olivat itsekin rikkoneet käskyjä vastaan, tehneet huorin, rikkoneet avion? Joku oli voinut olla jopa kivitettäväksi tuodun naisen rakastaja? Tai ainakin huorinteko oli tapahtunut siten, miten Jeesus sen sanoi? ( Matt 7: 27-28)

        • "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. "

        Tuskin löytynee ainuttakaan miestä, joka olisi puhdas huorinteon synnistä? Kuka voi väittää, ettei KOSKAAN olisi katsonut naista himoiten?

        Kaikki luikkivat pois, yksi toisensa perästä, kuin koirat häntä koipien välissä. . . ( Joh 8: 8-9)

        Tässä esimerkissä 3-B, Jeesus osoitti yhdenvertaista kunnioitusta, ei asettanut kiihkoisaa miesjoukkiota naisen yläpuolelle!

        3-C) - Nainen ilosanoman viejänä! ( Johannes 20. luku)
        ------------------------------------------

        Niinkuin Samarian nainen oli ensimmäinen "ilosanoman viejä" Jeesuksen eläessä, Maria oli ensimmäinen ilosanoman viejä Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen todistaja!

        Kun Jeesus oli Golgatan ristillä, kuoleman tuskissa, ketkä olivat läsnä? ( Joh 19:25-26)
        • "Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa."
        • "Ja siellä oli myös naisia taampana katselmassa. Näiden joukossa olivat Maria Magdaleena ja Maria Jaakob nuoremman Ja Jooseen äiti ja Salome..." ( Markus 15:40-41)

        Entä missä miehet olivat? He olivat paniikissa pötkineet pakoon, kun Jeesusta otettiin kiinni Getsemanessa! (Markus 14:50-52) Pahimmassa hädässä vain naiset kestivät. . .

        Kun sitten Jeesus nousi kuolleista, kenelle annettiin ensimmäinen tehtävä viedä ilosanomaa?

        • "Mutta Maria seisoi haudan edessä ulkopuolella ja itki. Kun hän näin itki, kurkisti hän hautaan--"

        • Jeesus sanoi hänelle: "Vaimo, mitä itket? Ketä etsit?" Tämä luuli häntä puutarhuriksi ja sanoi hänelle: "Herra, jos sinä olet kantanut hänet pois, sano minulle, mihin olet hänet pannut, niin minä otan hänet".
        • "Jeesus sanoi hänelle: "Maria!" Tämä kääntyi ja sanoi hänelle hebreankielellä: "Rabbuuni!" se on: opettaja. Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö". 18
        • Maria Magdaleena meni ja ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja että Herra oli hänelle näin sanonut. "

        Kiitetty olkoon Kaikkivaltias Jumala, Jeesuksen Kristuksen nimessä. Hän Luoja - ei halveksi eikä syrji luotujaan. Siis naisiakaan. Hän on oikeudenmukainen.

        Jeesus lähetti ensimmäiseksi ilosanoman saattajaksi naisen. Uskollisen - joka ei paennut Jeesuksen kärsimyksen keskellä!

        Ja tuosta ajasta alkaen - yli 2000 vuotta ovat Herran naiset vieneet ilosanomaa. Maan ääriin saakka. Jopa yksinäisinä lähetteinäkin. Eikä Herra ole tehtäviä kammennut, vaan siunannut! Tehkööt tehtäviä miehet taikka naiset, alhaiset taikka ylhäiset.

        Kunhan Kristus on korotettu. Hän - ristillä kuollut ja ylösnoussut! Näin me tämänkin ajan Jeesuksen naiset todistamme. Ja olemme palvelleet kymmeniäkin vuosia! Herran käskystä ja Hänen luvallaan!



        --------

        Kiitetty olkoon Kaikkivaltias Jumala- Jeesuksen Kristuksen Herramme nimessä!

        Kunnia Hänelle aina ja joka paikassa - ikuisesti!


        (aloittaja)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        3-C) - Nainen ilosanoman viejänä! ( Johannes 20. luku)
        ------------------------------------------

        Niinkuin Samarian nainen oli ensimmäinen "ilosanoman viejä" Jeesuksen eläessä, Maria oli ensimmäinen ilosanoman viejä Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen todistaja!

        Kun Jeesus oli Golgatan ristillä, kuoleman tuskissa, ketkä olivat läsnä? ( Joh 19:25-26)
        • "Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa."
        • "Ja siellä oli myös naisia taampana katselmassa. Näiden joukossa olivat Maria Magdaleena ja Maria Jaakob nuoremman Ja Jooseen äiti ja Salome..." ( Markus 15:40-41)

        Entä missä miehet olivat? He olivat paniikissa pötkineet pakoon, kun Jeesusta otettiin kiinni Getsemanessa! (Markus 14:50-52) Pahimmassa hädässä vain naiset kestivät. . .

        Kun sitten Jeesus nousi kuolleista, kenelle annettiin ensimmäinen tehtävä viedä ilosanomaa?

        • "Mutta Maria seisoi haudan edessä ulkopuolella ja itki. Kun hän näin itki, kurkisti hän hautaan--"

        • Jeesus sanoi hänelle: "Vaimo, mitä itket? Ketä etsit?" Tämä luuli häntä puutarhuriksi ja sanoi hänelle: "Herra, jos sinä olet kantanut hänet pois, sano minulle, mihin olet hänet pannut, niin minä otan hänet".
        • "Jeesus sanoi hänelle: "Maria!" Tämä kääntyi ja sanoi hänelle hebreankielellä: "Rabbuuni!" se on: opettaja. Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö". 18
        • Maria Magdaleena meni ja ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja että Herra oli hänelle näin sanonut. "

        Kiitetty olkoon Kaikkivaltias Jumala, Jeesuksen Kristuksen nimessä. Hän Luoja - ei halveksi eikä syrji luotujaan. Siis naisiakaan. Hän on oikeudenmukainen.

        Jeesus lähetti ensimmäiseksi ilosanoman saattajaksi naisen. Uskollisen - joka ei paennut Jeesuksen kärsimyksen keskellä!

        Ja tuosta ajasta alkaen - yli 2000 vuotta ovat Herran naiset vieneet ilosanomaa. Maan ääriin saakka. Jopa yksinäisinä lähetteinäkin. Eikä Herra ole tehtäviä kammennut, vaan siunannut! Tehkööt tehtäviä miehet taikka naiset, alhaiset taikka ylhäiset.

        Kunhan Kristus on korotettu. Hän - ristillä kuollut ja ylösnoussut! Näin me tämänkin ajan Jeesuksen naiset todistamme. Ja olemme palvelleet kymmeniäkin vuosia! Herran käskystä ja Hänen luvallaan!



        --------

        Kiitetty olkoon Kaikkivaltias Jumala- Jeesuksen Kristuksen Herramme nimessä!

        Kunnia Hänelle aina ja joka paikassa - ikuisesti!


        (aloittaja)

        Yhä siis haluat väittää valheeksi ja vääristelyksi vain tätä kaikkea JUMALAN SANAA:

        -------------------------

        Miksi sinä aloittaja vihaat ja vastustat niin kovasti Jumalaa ja Hänen Sanaansa ???

        Voisitko edes hetken miettiä syytä siihen ?

        Siis ethän sinä meitä uskovia ihmisiä nyt syyttele, vaan Jumalaa itseään !

        Joten mikä tässä seuraavassa ja siten myös Jumalassa on sinusta niin pahaa ja väärää ???
        -------------------

        Se, joka vihaa Sanaa, se vihaa siten myös Herraa Jumalaa !

        Miksi vastustatte Jumalan Sanaa, eli Herraa ja yritätte mitätöidä selvät Raamatulliset todisteet naisen alamaisuudesta. joka on ilmoitettu jo luomisessa:

        1. Moos. 2:18 Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle AVUN, joka on hänelle sopiva".

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot VAITI teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän EI OLE LUPA PUHUA, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.
        13 Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva;

        1. Moos. 2:18 Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle AVUN, joka on hänelle sopiva".

        Tästä ja kaikesta muusta Raamatun ilmoituksesta ei voi millään erehtyä, jos vain itse haluaa Totuutta löytää !

        Mutta jos siis on mielistynyt valheisiin ja vääryyteen ja on oman mielensä turhaan paisuttama, niin eihän sellainen alistu Jumalan hyvään tahtoon ja sen alle, vaan silloin sotii Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan, näköjään jopa loputtomasti !

        Mutta mitä sellaisesta Jumalaa vastaan sotimisesta seuraa lopulta ?

        2. Tess. 2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.


    • Anonyymi

      Kyllä se on nähty. Vallanhimoiset miehet tahtovat harjoittaa valtaa!!

      • Anonyymi

        Miksi esität noita vääriä todistuksia lähimmäisistäsi, kuten minusta ?!

        Siis olen paljon vastustanut aloittajan Raamatun ja Jumalan vastaisia opetuksia tässäkin ketjussa !

        Mutta minulla ei ole minkäänlaista halua, siis EI MINKÄÄNLAISTA halua tavoitella valtaa !

        Olen jopa kieltäytynyt sellaisesta tehtävästä usean kerrankin !

        Olen Herralle sanonut ja anonut, ettei Hän laittaisi minua mihinkään johtotehtäviin, sillä en todellakaan sellaisiin itse haluaisi.

        Olen näet lukenut ja ymmärtänyt Paavalin sanoista ja kokemuksista sen, kuinka raskasta ja vaativaa olisi vetää sellaista kivirekeä perässä ja olla kaikkien hampaissa kaiken aikaa ja kantaa huolta kaikistaa, kun he vain hölmöilevät ja tekevät pahojaan !

        Minä siis ymmärrän kyllä srk palvelutehtävien / virkojen SUURET vaatimukset, enkä siten sellaisiin halua, enkä siten valtaa, enkä muutakaan vastaavaa !

        Joten pahemmin ei ihminen enää toista väärin arvioida, kuin sinä juuri teit, kuten aloittajakin teki !

        Niin suureen puppuun ja valhe läjään en muista ennen törmänneeni edes !

        Ja minä kuitenkin olen jo PALJON nähnyt ja kokenut !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi esität noita vääriä todistuksia lähimmäisistäsi, kuten minusta ?!

        Siis olen paljon vastustanut aloittajan Raamatun ja Jumalan vastaisia opetuksia tässäkin ketjussa !

        Mutta minulla ei ole minkäänlaista halua, siis EI MINKÄÄNLAISTA halua tavoitella valtaa !

        Olen jopa kieltäytynyt sellaisesta tehtävästä usean kerrankin !

        Olen Herralle sanonut ja anonut, ettei Hän laittaisi minua mihinkään johtotehtäviin, sillä en todellakaan sellaisiin itse haluaisi.

        Olen näet lukenut ja ymmärtänyt Paavalin sanoista ja kokemuksista sen, kuinka raskasta ja vaativaa olisi vetää sellaista kivirekeä perässä ja olla kaikkien hampaissa kaiken aikaa ja kantaa huolta kaikistaa, kun he vain hölmöilevät ja tekevät pahojaan !

        Minä siis ymmärrän kyllä srk palvelutehtävien / virkojen SUURET vaatimukset, enkä siten sellaisiin halua, enkä siten valtaa, enkä muutakaan vastaavaa !

        Joten pahemmin ei ihminen enää toista väärin arvioida, kuin sinä juuri teit, kuten aloittajakin teki !

        Niin suureen puppuun ja valhe läjään en muista ennen törmänneeni edes !

        Ja minä kuitenkin olen jo PALJON nähnyt ja kokenut !

        Kummaa valitusta, ja kenellehän tuokin on?Aika sekavaa ja outoa???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummaa valitusta, ja kenellehän tuokin on?Aika sekavaa ja outoa???

        Etkö sinä raukka edes tajua sitä, miten tämä foorumi toimii ???

        Se on vastine edelliseen viestiin, jossa väitettiin miesten haluavan harjoittaa vain valtaa !

        Sitähän aloittaja ja muut hänen kaltaisensa ovat loputtomasti jankanneet !


    • Anonyymi

      3) Jeesuksen esimerkkiä: ei syrjintää - ei rasistisuutta!
      -------------------------------------------------------------------

      • Jokaisen uskovan ylin auktoriteetti kaikessa on - Paavaliko? Ei vaan itse Herra Jeesus!

      "Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus". ( Joh 8:12, Joh 14:15-26)

      On siis annettava kunnia Hänelle, ylin puhevalta Hänelle. Ylin velvoittava esimerkki Hänelle!

      • Syrjikö Jeesus naisia?
      • Oliko Hän vihamielinen naisia kohtaan?
      • Halveksiko Jeesus naisia?
      • Asettiko Jeesus miehet naisten yläpuolelle?
      • Mitä UT:n evankeliumit osoittavat?

      Jokainen, joka on huolellisesti tutkinut Jeesuksen käyttäytymistä eri asioiden tiimoilta, osaa vastata em. kysymyksiin.

      Jeesus ei missään tilanteessa osoittanut pienintäkään halveksuntaa naisia kohtaan. Hän kunnoitti kaikkien ihmisarvoa, yhdenvertaisesti! Tässä muutama tapaus....

      • Anonyymi

        Yhä siis haluat väittää valheeksi ja vääristelyksi vain tätä kaikkea JUMALAN SANAA:

        -------------------------

        Miksi sinä aloittaja vihaat ja vastustat niin kovasti Jumalaa ja Hänen Sanaansa ???

        Voisitko edes hetken miettiä syytä siihen ?

        Siis ethän sinä meitä uskovia ihmisiä nyt syyttele, vaan Jumalaa itseään !

        Joten mikä tässä seuraavassa ja siten myös Jumalassa on sinusta niin pahaa ja väärää ???
        -------------------

        Se, joka vihaa Sanaa, se vihaa siten myös Herraa Jumalaa !

        Miksi vastustatte Jumalan Sanaa, eli Herraa ja yritätte mitätöidä selvät Raamatulliset todisteet naisen alamaisuudesta. joka on ilmoitettu jo luomisessa:

        1. Moos. 2:18 Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle AVUN, joka on hänelle sopiva".

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot VAITI teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän EI OLE LUPA PUHUA, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.
        13 Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva;

        1. Moos. 2:18 Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle AVUN, joka on hänelle sopiva".

        Tästä ja kaikesta muusta Raamatun ilmoituksesta ei voi millään erehtyä, jos vain itse haluaa Totuutta löytää !

        Mutta jos siis on mielistynyt valheisiin ja vääryyteen ja on oman mielensä turhaan paisuttama, niin eihän sellainen alistu Jumalan hyvään tahtoon ja sen alle, vaan silloin sotii Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan, näköjään jopa loputtomasti !

        Mutta mitä sellaisesta Jumalaa vastaan sotimisesta seuraa lopulta ?

        2. Tess. 2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.


    • Anonyymi

      tässä on vastaus Aloittajalle, niin ei tarvii arvailla!!

      >>Mikä nostaa (uskonnollista) vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? ( Osa 2)>>

      Vastaus:
      1. nais-aloittajan osaamattomuus,

      2. aloittajanaisen valheusko--- harhaoppinen kristinusko ja tuon levittäminen luterilaisen teologin --papin--opettajan ja kirjailijan työn kautta ja johtaen ihmisiä harhaan ja kadotukseen lähes 50 vuotta,

      3. aloittaja-naisen virheelliset aloituskysymykset


      4. uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan

      5. tottelemattomuus ja piittaamattomuus elävää jumalaa, nimeltään Herra, kohtaan [nais-aloittaja on kaikessa vastaan mm. käskyt, tahto, säädökset ja opetukset profeettain ja apostolien perustalla ja kulmakivenä Jeesus] .

      Ota opiksesi tuosta nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

      • Anonyymi

        Jokos alkaa helpottaa aloittajaan suunnattu vihatykitys?
        Sinun käskytyksellasi ei tietenkään ole mitään tehoa, joten energia menee hukkaan!

        Mutta? Tässä 18.10.2022 kooste aiemmista aloittajan kivityksistä. Jospa maistuisi lukeminen? Löytyisi ehkä virikkeitä uusiin solvausnimikkeisiin?

        Hauskaa päivää! Aloittaja ei poistu siis käskystäsi, sorry?

        Kokoan tähän otoksen niistä kommentoinneista, joissa tämä aggressiivinen affektio näkyy! Aivan ensimmäiseksi "joku" alkoi suoran "tykityksen" aloittajaa vastaan! (Kaunista , vai?)

        2- A - Tässä aloittajaa vastaan suunnatusta tykityksestä muutama osuma....


        • Anonyymi 2022-10-18 16:48:55 AIVAN KUTEN ARVIOIN:
        "Aloittaja on uhmakas, mahtipontinen ja lapsellinen akka."

        • ote: Anonyymi 2022-10-18 16:04:53
        jatkan vielä tuohon edelliseen kommenttiini, että vaikuttaa siltä, että akkalaumahan täällä onkin pahimmanlaatuisia feministejä. "

        • TUOSSA ILMENEEAaLOITTAJAN HARHAOPPISUUS , JOTA HÄN TÄNNE TYRKYTTÄÄ Aloittaja on tuossa yhdessä asiassa valheesssa niin hän on muissakin asioissa väärässä. Anonyymi

        • "Aloittaja on luonteeltaan myös snobi, siksi ei synny tuolta kannaltakaan katsoen asiallista dialogia."

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita."

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita. Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen."

        • "Arvioin, että Aloittaja on luterilainen eläkkeelläoleva naispappi ja katkeroitunut miehensä omaishoitaja tällä hetkellä."

        • "Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja."

        • "Tuohon kysymykseen pitää Aloittajan vastata.
        Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja. Herra tulee rankaisemaan tuota Aloittajaa."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."

        • "Sinun päätelmäsi ovat turhanpäiväistä naisen jupinaa ja Herraa kohtaa tottelemattomuutta."

        2- B -- yleinen "tykitys" naisia kohtaan!
        ------------------------------------------------
        • "Te olette tyypillinen harhaoppisten kristinuskovien naislauma, nenästävedettyjä kristinuskovia. Mitä sinä oikein nyt sekoilet ???"

        • "Minä olen vain ja ainoastaan tuonut Raamatusta tiedoksi sen, että mitä se opettaa naisen asemasta yksilö USKOVANA ja kotonaan ja myös siitä, miten Seurakunnassa naisen tulee toimia !

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita. Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        • Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."
        -------------------------------------------

        Huomautus: Noin upeaa solvaamista opettaa - Jeesusko? - no ei sentään vaaan itse paholaisen kirjeopiston hedelmää nuo ovat!


      • Anonyymi

        Jospa listaisit keitä tämä vihaamasi nainen on "johtanut kadotukesen".
        Nimiä tähän!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokos alkaa helpottaa aloittajaan suunnattu vihatykitys?
        Sinun käskytyksellasi ei tietenkään ole mitään tehoa, joten energia menee hukkaan!

        Mutta? Tässä 18.10.2022 kooste aiemmista aloittajan kivityksistä. Jospa maistuisi lukeminen? Löytyisi ehkä virikkeitä uusiin solvausnimikkeisiin?

        Hauskaa päivää! Aloittaja ei poistu siis käskystäsi, sorry?

        Kokoan tähän otoksen niistä kommentoinneista, joissa tämä aggressiivinen affektio näkyy! Aivan ensimmäiseksi "joku" alkoi suoran "tykityksen" aloittajaa vastaan! (Kaunista , vai?)

        2- A - Tässä aloittajaa vastaan suunnatusta tykityksestä muutama osuma....


        • Anonyymi 2022-10-18 16:48:55 AIVAN KUTEN ARVIOIN:
        "Aloittaja on uhmakas, mahtipontinen ja lapsellinen akka."

        • ote: Anonyymi 2022-10-18 16:04:53
        jatkan vielä tuohon edelliseen kommenttiini, että vaikuttaa siltä, että akkalaumahan täällä onkin pahimmanlaatuisia feministejä. "

        • TUOSSA ILMENEEAaLOITTAJAN HARHAOPPISUUS , JOTA HÄN TÄNNE TYRKYTTÄÄ Aloittaja on tuossa yhdessä asiassa valheesssa niin hän on muissakin asioissa väärässä. Anonyymi

        • "Aloittaja on luonteeltaan myös snobi, siksi ei synny tuolta kannaltakaan katsoen asiallista dialogia."

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita."

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita. Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen."

        • "Arvioin, että Aloittaja on luterilainen eläkkeelläoleva naispappi ja katkeroitunut miehensä omaishoitaja tällä hetkellä."

        • "Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja."

        • "Tuohon kysymykseen pitää Aloittajan vastata.
        Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja. Herra tulee rankaisemaan tuota Aloittajaa."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."

        • "Sinun päätelmäsi ovat turhanpäiväistä naisen jupinaa ja Herraa kohtaa tottelemattomuutta."

        2- B -- yleinen "tykitys" naisia kohtaan!
        ------------------------------------------------
        • "Te olette tyypillinen harhaoppisten kristinuskovien naislauma, nenästävedettyjä kristinuskovia. Mitä sinä oikein nyt sekoilet ???"

        • "Minä olen vain ja ainoastaan tuonut Raamatusta tiedoksi sen, että mitä se opettaa naisen asemasta yksilö USKOVANA ja kotonaan ja myös siitä, miten Seurakunnassa naisen tulee toimia !

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita. Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        • Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."
        -------------------------------------------

        Huomautus: Noin upeaa solvaamista opettaa - Jeesusko? - no ei sentään vaaan itse paholaisen kirjeopiston hedelmää nuo ovat!

        Todella surkuhupaisaa touhua aloittajalta !

        Ensin hän itse antaa vääriä todistuksia läjäpäin, siis oikein läjäpäin, lähimmäisistään, omiin mielikuvituksensa tuottamiin harhakuvitelmiin perustuen !

        Ja sitten kun hän kohtaa sitä samankaltaista toimintaa, niin alkaakin uhriksi heittääntyminen !

        Eli vaikka aloittaja vain niittää itse sitä, mitä hän itse on kylvänyt, niin kaikki syyn siitä hän vierittää muiden niskaan ja kannettavaksi !

        Eli hänellä on kahdet eri säännöt, eli Raamatullisesti ilmaistuna "punnukset" !

        Toiset itselleen ja sitten täysin erilaiset muille !

        1) Itsessään ja omassa toiminnassaan hän ei näe, eikä löydä mitään väärää tai vikaa !

        2) Mutta muissa sen sijaan hän näkee sitä paljonkin, ja oikein suurennuslasilla syynäten !

        Tälläistä toimintaa yleisesti ottaen harjoittaa narsistinen persoona.

        Siis sellainen henkilö ei näe itsessään ja omassa toiminnassaan mitään vikaa, vaan vika ja syy hänen itsensä tuottamiin ja aiheuttamiin ongelmiin on pelkästään muissa ihmisissä !


    • Anonyymi

      Los Ekstremelois tietenkin.

      • Anonyymi

        Näin törkeää valhetta kirjoittaa eräs:

        "2. aloittajanaisen valheusko--- harhaoppinen kristinusko ja tuon levittäminen luterilaisen teologin --papin--opettajan ja kirjailijan työn kautta ja johtaen ihmisiä harhaan ja kadotukseen lähes 50 vuotta,"
        ------------------------------------------------------------------

        Hän on unohtanut, että tuollainen kirjoitus täyttää Rikoslain 24:8-9 mukaisen kunnianloukkauksen tunnusmerkit.

        "Joka levittää valheellista huhua.... "

        Törkeäksi se luokitellaan kun se tapahtuu "lukuisien ihmisten keskuuteen"


        Kyseisen valhepaketin kirjoittaja on PAHASTI eksynyt rajoissa. Hän on ryhtynyt omalla luvallaan ja omien korviensa välistä nousevilla luuloilla profiloimaan Aloittajaa.

        MIkään hänen esittämistään väitteistä ei pidä paikkaansa aloittajan tapauksessa.
        Ei ensimmäinen eikä viimeinen. Kaikki on SILKKAA mustaa valhetta ja panettelua...

        Mutta röyhkeys onkin näin todistettu. Kukaan normitason ihminen ei rupeta laatimaan mitään "henkilökuvausta" profiilia. Netissä. Ihmisestä jota ei tunne, Jnka OIKEAA persoona ei tiedä eikä, vain LUULEE tietävänsä? Sekoittaa johonkin toiseen vihaamaansa ihmiseen.
        Ja sitten ampuu pimeässä, pimeitä valhenuolia - ja?


        Hankkii itselleen ongelmia ja onnettomuutta. Kol 3:25,

        Mutta? Aika aikaansa kutakin.. . .

        Toki aloittajalla on ihan virallinen, julkinen nettiprofiili, useitakin. Tottakai Herran pitkäaikaisella palvelijalla on asiaa? Ja tehtäviä, useita niitäkin. Eikä hänen tarvitse hävetä palveluksiaan, eikä sitä, että on Herran armosta voinut olla uskollinen lähettiläs pitkään.

        Mutta tällä palstalla Suomi24 on antanut täyden oikeuden kirjoittaa myös anonyymisti.
        Siihen on syitä, useitakin syitä. Ja siksi aloittaja ei rupea täällä nostattamaan itseään.

        Mutta?

        Kun tuollaisia "paholaisen kirjeopiston" valhepostauksia häneen koetetaan iskeä, niin on jo oikeus ja kohtuus hiukan muisuttaa, mikä on vastuu?

        JUmalan edessä?
        Yhteiskunnan laillisen järjestyksen edessä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin törkeää valhetta kirjoittaa eräs:

        "2. aloittajanaisen valheusko--- harhaoppinen kristinusko ja tuon levittäminen luterilaisen teologin --papin--opettajan ja kirjailijan työn kautta ja johtaen ihmisiä harhaan ja kadotukseen lähes 50 vuotta,"
        ------------------------------------------------------------------

        Hän on unohtanut, että tuollainen kirjoitus täyttää Rikoslain 24:8-9 mukaisen kunnianloukkauksen tunnusmerkit.

        "Joka levittää valheellista huhua.... "

        Törkeäksi se luokitellaan kun se tapahtuu "lukuisien ihmisten keskuuteen"


        Kyseisen valhepaketin kirjoittaja on PAHASTI eksynyt rajoissa. Hän on ryhtynyt omalla luvallaan ja omien korviensa välistä nousevilla luuloilla profiloimaan Aloittajaa.

        MIkään hänen esittämistään väitteistä ei pidä paikkaansa aloittajan tapauksessa.
        Ei ensimmäinen eikä viimeinen. Kaikki on SILKKAA mustaa valhetta ja panettelua...

        Mutta röyhkeys onkin näin todistettu. Kukaan normitason ihminen ei rupeta laatimaan mitään "henkilökuvausta" profiilia. Netissä. Ihmisestä jota ei tunne, Jnka OIKEAA persoona ei tiedä eikä, vain LUULEE tietävänsä? Sekoittaa johonkin toiseen vihaamaansa ihmiseen.
        Ja sitten ampuu pimeässä, pimeitä valhenuolia - ja?


        Hankkii itselleen ongelmia ja onnettomuutta. Kol 3:25,

        Mutta? Aika aikaansa kutakin.. . .

        Toki aloittajalla on ihan virallinen, julkinen nettiprofiili, useitakin. Tottakai Herran pitkäaikaisella palvelijalla on asiaa? Ja tehtäviä, useita niitäkin. Eikä hänen tarvitse hävetä palveluksiaan, eikä sitä, että on Herran armosta voinut olla uskollinen lähettiläs pitkään.

        Mutta tällä palstalla Suomi24 on antanut täyden oikeuden kirjoittaa myös anonyymisti.
        Siihen on syitä, useitakin syitä. Ja siksi aloittaja ei rupea täällä nostattamaan itseään.

        Mutta?

        Kun tuollaisia "paholaisen kirjeopiston" valhepostauksia häneen koetetaan iskeä, niin on jo oikeus ja kohtuus hiukan muisuttaa, mikä on vastuu?

        JUmalan edessä?
        Yhteiskunnan laillisen järjestyksen edessä?

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 10:46:28
        >>MIkään hänen esittämistään väitteistä ei pidä paikkaansa aloittajan tapauksessa.
        Ei ensimmäinen eikä viimeinen. Kaikki on SILKKAA mustaa valhetta ja panettelua...>>

        Vastaus.
        Tuo ote tarkoittaa aloittajasta, että hän on nipottaja.
        Mitään hengellistä tuossa aloittajassa ei ole.
        Aloittaja on lihallinen, ateisti ja maailman ihminen. Aloittaja ei ole hengellinen nainen.

        Joten tuo nais-aloittaja on tärkeilijä.
        Myös kyseessä on snobismista, eli aloittaja on myös snobi

        Snobien ryhmä olettaa olevansa muita parempia ihmisiä sellaisilla perusteilla, joilla ei ole mitään pohjaa arkitodellisuudessa [kuten 5 pääkohdan kommentti nais-aloittajan virheistä ja puutteista osoittaa ja todistaa; vain kohtaan 2 saattaa tulla vähäisiä tarkennuksia, mutta kaikki kohdan 2 pääkohdat pätevät edelleenkin].

        Aloittajan tekemä mies-sukupuolen halveksinta on snobismia.

        Snobi on turhamainen [flirttaileva] , hienoina pidettyjen ihmisten jäljittelijä.
        Samalla kun snobi ihailee vaikutusvaltaisia ja äveriäitä ihmisiä, hän halveksii vähävaraisia ja vaikutusvallaltaan vähäisiä ihmisiä.
        Snobia kuvaakin toteamus “häpeää köyhää äitiään”.

        Snobi ilmaisee flirttailevalla käyttäytymisellään, ettei hän viihdy siinä taloudellisessa tai sosiaalisessa asemassa, johon hän on joutunut.
        Hän yrittää nousukasmaisesti päästä ylemmäs yhteiskunnan tikapuilla.
        Tämä taas vaatii älyllistä liikkuvuutta ja vivahteiden tajua, jota Aloittajalla ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 10:46:28
        >>MIkään hänen esittämistään väitteistä ei pidä paikkaansa aloittajan tapauksessa.
        Ei ensimmäinen eikä viimeinen. Kaikki on SILKKAA mustaa valhetta ja panettelua...>>

        Vastaus.
        Tuo ote tarkoittaa aloittajasta, että hän on nipottaja.
        Mitään hengellistä tuossa aloittajassa ei ole.
        Aloittaja on lihallinen, ateisti ja maailman ihminen. Aloittaja ei ole hengellinen nainen.

        Joten tuo nais-aloittaja on tärkeilijä.
        Myös kyseessä on snobismista, eli aloittaja on myös snobi

        Snobien ryhmä olettaa olevansa muita parempia ihmisiä sellaisilla perusteilla, joilla ei ole mitään pohjaa arkitodellisuudessa [kuten 5 pääkohdan kommentti nais-aloittajan virheistä ja puutteista osoittaa ja todistaa; vain kohtaan 2 saattaa tulla vähäisiä tarkennuksia, mutta kaikki kohdan 2 pääkohdat pätevät edelleenkin].

        Aloittajan tekemä mies-sukupuolen halveksinta on snobismia.

        Snobi on turhamainen [flirttaileva] , hienoina pidettyjen ihmisten jäljittelijä.
        Samalla kun snobi ihailee vaikutusvaltaisia ja äveriäitä ihmisiä, hän halveksii vähävaraisia ja vaikutusvallaltaan vähäisiä ihmisiä.
        Snobia kuvaakin toteamus “häpeää köyhää äitiään”.

        Snobi ilmaisee flirttailevalla käyttäytymisellään, ettei hän viihdy siinä taloudellisessa tai sosiaalisessa asemassa, johon hän on joutunut.
        Hän yrittää nousukasmaisesti päästä ylemmäs yhteiskunnan tikapuilla.
        Tämä taas vaatii älyllistä liikkuvuutta ja vivahteiden tajua, jota Aloittajalla ei ole.

        Leikki sinä itseoppinutta "keittiöpsykologia". Sellaiselle nauravat aidanseipäätkin.

        Eikä kukaan, saati Herra noteeraa valheitasi aloittajasta....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 10:46:28
        >>MIkään hänen esittämistään väitteistä ei pidä paikkaansa aloittajan tapauksessa.
        Ei ensimmäinen eikä viimeinen. Kaikki on SILKKAA mustaa valhetta ja panettelua...>>

        Vastaus.
        Tuo ote tarkoittaa aloittajasta, että hän on nipottaja.
        Mitään hengellistä tuossa aloittajassa ei ole.
        Aloittaja on lihallinen, ateisti ja maailman ihminen. Aloittaja ei ole hengellinen nainen.

        Joten tuo nais-aloittaja on tärkeilijä.
        Myös kyseessä on snobismista, eli aloittaja on myös snobi

        Snobien ryhmä olettaa olevansa muita parempia ihmisiä sellaisilla perusteilla, joilla ei ole mitään pohjaa arkitodellisuudessa [kuten 5 pääkohdan kommentti nais-aloittajan virheistä ja puutteista osoittaa ja todistaa; vain kohtaan 2 saattaa tulla vähäisiä tarkennuksia, mutta kaikki kohdan 2 pääkohdat pätevät edelleenkin].

        Aloittajan tekemä mies-sukupuolen halveksinta on snobismia.

        Snobi on turhamainen [flirttaileva] , hienoina pidettyjen ihmisten jäljittelijä.
        Samalla kun snobi ihailee vaikutusvaltaisia ja äveriäitä ihmisiä, hän halveksii vähävaraisia ja vaikutusvallaltaan vähäisiä ihmisiä.
        Snobia kuvaakin toteamus “häpeää köyhää äitiään”.

        Snobi ilmaisee flirttailevalla käyttäytymisellään, ettei hän viihdy siinä taloudellisessa tai sosiaalisessa asemassa, johon hän on joutunut.
        Hän yrittää nousukasmaisesti päästä ylemmäs yhteiskunnan tikapuilla.
        Tämä taas vaatii älyllistä liikkuvuutta ja vivahteiden tajua, jota Aloittajalla ei ole.

        Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 13:17:21
        >>Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.>>

        Tuossa on näyttö ja todiste kommenttiini tänään aamupäivällä >> Anonyymi
        2022-10-20 09:48:52 …..
        väitekohtaan no 4, jossa kirjoitan mikä nostaa miehen tunteita pintaan naisessa.

        Tunteita nostaa nais-Aloittajan uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan.

        Aloittaja-nainen on tehnyt uhmakkaan ja mahtipontisen ja lapsellisen teon ja tehnyt rikosilmoituksen miehestä.
        Herra tulee kostamaan tuolle nais-aloittajalle kaiken kuten Paavali kirjoittaa seuraavassa:
        1 Tess. 4 : 1-7
        ” 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.


        Ota opiksesi kommenteistani nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 13:17:21
        >>Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.>>

        Tuossa on näyttö ja todiste kommenttiini tänään aamupäivällä >> Anonyymi
        2022-10-20 09:48:52 …..
        väitekohtaan no 4, jossa kirjoitan mikä nostaa miehen tunteita pintaan naisessa.

        Tunteita nostaa nais-Aloittajan uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan.

        Aloittaja-nainen on tehnyt uhmakkaan ja mahtipontisen ja lapsellisen teon ja tehnyt rikosilmoituksen miehestä.
        Herra tulee kostamaan tuolle nais-aloittajalle kaiken kuten Paavali kirjoittaa seuraavassa:
        1 Tess. 4 : 1-7
        ” 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.


        Ota opiksesi kommenteistani nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

        2- A - Tässä aloittajaa vastaan suunnatusta tykityksestä muutama osuma....


        • Anonyymi 2022-10-18 16:48:55 AIVAN KUTEN ARVIOIN:
        "Aloittaja on uhmakas, mahtipontinen ja lapsellinen akka."

        • ote: Anonyymi 2022-10-18 16:04:53
        jatkan vielä tuohon edelliseen kommenttiini, että vaikuttaa siltä, että akkalaumahan täällä onkin pahimmanlaatuisia feministejä. "

        • TUOSSA ILMENEEAaLOITTAJAN HARHAOPPISUUS , JOTA HÄN TÄNNE TYRKYTTÄÄ Aloittaja on tuossa yhdessä asiassa valheesssa niin hän on muissakin asioissa väärässä. Anonyymi

        • "Aloittaja on luonteeltaan myös snobi, siksi ei synny tuolta kannaltakaan katsoen asiallista dialogia."

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita."

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita. Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen."

        • "Arvioin, että Aloittaja on luterilainen eläkkeelläoleva naispappi ja katkeroitunut miehensä omaishoitaja tällä hetkellä."

        • "Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja."

        • "Tuohon kysymykseen pitää Aloittajan vastata.
        Miksi Aloittaja ei tottele Herraa, vaan on tottelematon pappi ja opettaja ja valehtelija ja ihmisiä harhaajohtaja. Herra tulee rankaisemaan tuota Aloittajaa."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."

        • "Sinun päätelmäsi ovat turhanpäiväistä naisen jupinaa ja Herraa kohtaa tottelemattomuutta."

        2- B -- yleinen "tykitys" naisia kohtaan!
        ------------------------------------------------
        • "Te olette tyypillinen harhaoppisten kristinuskovien naislauma, nenästävedettyjä kristinuskovia. Mitä sinä oikein nyt sekoilet ???"

        • "Minä olen vain ja ainoastaan tuonut Raamatusta tiedoksi sen, että mitä se opettaa naisen asemasta yksilö USKOVANA ja kotonaan ja myös siitä, miten Seurakunnassa naisen tulee toimia !

        • "Aloituskommentissa on katkeran ämmän turhia tarinoita. Joten miehen johtajuus on voimassa kaikkialla ja kaikissa asioissa naisen suhteen.

        • Miehellä on valta naisen yli aina ja iankaikkisesti.
        Tuota tulee naisten noudattaa lasten kasvatuksessa läpi sukupolvien, polvesta polveen, vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen."

        • "Aloittaja kuuluu Herran hylkäämään naisjoukkoon tekemään sopimattomia asioita käymällä miesten kimppuun miehiä sortaen ja potkien ja kiukutellen vastoin Herran tahtoa ja käskyjä ja säädöksiä."
        -------------------------------------------

        Huomautus: Noin upeaa solvaamista opettaa - Jeesusko? - no ei sentään vaaan itse paholaisen kirjeopiston hedelmää nuo ovat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 13:17:21
        >>Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.>>

        Tuossa on näyttö ja todiste kommenttiini tänään aamupäivällä >> Anonyymi
        2022-10-20 09:48:52 …..
        väitekohtaan no 4, jossa kirjoitan mikä nostaa miehen tunteita pintaan naisessa.

        Tunteita nostaa nais-Aloittajan uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan.

        Aloittaja-nainen on tehnyt uhmakkaan ja mahtipontisen ja lapsellisen teon ja tehnyt rikosilmoituksen miehestä.
        Herra tulee kostamaan tuolle nais-aloittajalle kaiken kuten Paavali kirjoittaa seuraavassa:
        1 Tess. 4 : 1-7
        ” 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.


        Ota opiksesi kommenteistani nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

        Onnea jatkossa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 13:17:21
        >>Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.>>

        Tuossa on näyttö ja todiste kommenttiini tänään aamupäivällä >> Anonyymi
        2022-10-20 09:48:52 …..
        väitekohtaan no 4, jossa kirjoitan mikä nostaa miehen tunteita pintaan naisessa.

        Tunteita nostaa nais-Aloittajan uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan.

        Aloittaja-nainen on tehnyt uhmakkaan ja mahtipontisen ja lapsellisen teon ja tehnyt rikosilmoituksen miehestä.
        Herra tulee kostamaan tuolle nais-aloittajalle kaiken kuten Paavali kirjoittaa seuraavassa:
        1 Tess. 4 : 1-7
        ” 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.


        Ota opiksesi kommenteistani nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

        Aloittaja ei kumarra ihmisten edessä.

        "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä" sanoi Jeesus.

        Vain Jeesuksella on käskyvalta aloittajan asioissa.
        Hän poistuu tai ei poistu, vaan Mestarin ohjeistuksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 13:17:21
        >>Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.>>

        Tuossa on näyttö ja todiste kommenttiini tänään aamupäivällä >> Anonyymi
        2022-10-20 09:48:52 …..
        väitekohtaan no 4, jossa kirjoitan mikä nostaa miehen tunteita pintaan naisessa.

        Tunteita nostaa nais-Aloittajan uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan.

        Aloittaja-nainen on tehnyt uhmakkaan ja mahtipontisen ja lapsellisen teon ja tehnyt rikosilmoituksen miehestä.
        Herra tulee kostamaan tuolle nais-aloittajalle kaiken kuten Paavali kirjoittaa seuraavassa:
        1 Tess. 4 : 1-7
        ” 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.


        Ota opiksesi kommenteistani nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

        3-B) - Jeesus valvoi ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta! ( Joh 8: 3-17)
        --------------------------------------------------------------------------------

        Jeesuksenkin aikana miehet halusivat harjoittaa maskuliinista hegemoniaa ja vallankäytön mallia!

        Yhtenä aamuna miehet roudasivat erään naisen Jeesuksen tuomittavaksi! Vetosivat Mooseksen lakiin, että "tuommoiset on kivitettävä"! Mitä Jeesus?

        Hän antoi noiden miesten uhota ja muhia vihassaan. Kun he inttivät ja usuttivat Jeesusta naisen kimppuun, Jeesus lopulta otti Totuuden Miekan esille:
        • " Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." ( Joh 8:7)


        Miten kävi? Kyseiset miehet eivät olleet ihan pohjia myöten paatuneita. Heidän omatuntonsa kolkutti. Olivat itsekin rikkoneet käskyjä vastaan, tehneet huorin, rikkoneet avion? Joku oli voinut olla jopa kivitettäväksi tuodun naisen rakastaja? Tai ainakin huorinteko oli tapahtunut siten, miten Jeesus sen sanoi? ( Matt 7: 27-28)

        • "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. "

        Tuskin löytynee ainuttakaan miestä, joka olisi puhdas huorinteon synnistä? Kuka voi väittää, ettei KOSKAAN olisi katsonut naista himoiten?

        Kaikki luikkivat pois, yksi toisensa perästä, kuin koirat häntä koipien välissä. . . ( Joh 8: 8-9)

        Tässä esimerkissä 3-B, Jeesus osoitti yhdenvertaista kunnioitusta, ei asettanut kiihkoisaa miesjoukkiota naisen yläpuolelle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote: Anonyymi
        2022-10-20 13:17:21
        >>Ole valmis vastaamaan rikoslain 24:8-9 § mukaisesta asiasta.
        Ilmoitus tehty Suomi24 ylläpidolle, he luovuttavat henkilötietosi tutkintaa varten.>>

        Tuossa on näyttö ja todiste kommenttiini tänään aamupäivällä >> Anonyymi
        2022-10-20 09:48:52 …..
        väitekohtaan no 4, jossa kirjoitan mikä nostaa miehen tunteita pintaan naisessa.

        Tunteita nostaa nais-Aloittajan uhmakkuus ja mahtipontisuus [snobi] miestä kohtaan.

        Aloittaja-nainen on tehnyt uhmakkaan ja mahtipontisen ja lapsellisen teon ja tehnyt rikosilmoituksen miehestä.
        Herra tulee kostamaan tuolle nais-aloittajalle kaiken kuten Paavali kirjoittaa seuraavassa:
        1 Tess. 4 : 1-7
        ” 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.


        Ota opiksesi kommenteistani nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi.

        Aloittaja ottaa opikseen fiksummista kommenteista, sorry! Hukkaan meni KAIKKI kommenttisi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei kumarra ihmisten edessä.

        "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä" sanoi Jeesus.

        Vain Jeesuksella on käskyvalta aloittajan asioissa.
        Hän poistuu tai ei poistu, vaan Mestarin ohjeistuksesta.

        Tässä näkyy aloittajan syvä paatumus ja ylpeys ja paisuneisuus hyvin !

        . Piet. 5:5 Samoin te, nuoremmat, olkaa vanhemmille alamaiset ja pukeutukaa kaikki keskinäiseen nöyryyteen, sillä "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon".

        Nöyryys loistaa poissaolollaan !

        Kysessä on nainen joka haluaa himoitsee valtaa ja haluaa itse hallita ja vallita !

        Tulee mieleen Iisebel, tästä touhusta kaiken kaikkiaan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        3-B) - Jeesus valvoi ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta! ( Joh 8: 3-17)
        --------------------------------------------------------------------------------

        Jeesuksenkin aikana miehet halusivat harjoittaa maskuliinista hegemoniaa ja vallankäytön mallia!

        Yhtenä aamuna miehet roudasivat erään naisen Jeesuksen tuomittavaksi! Vetosivat Mooseksen lakiin, että "tuommoiset on kivitettävä"! Mitä Jeesus?

        Hän antoi noiden miesten uhota ja muhia vihassaan. Kun he inttivät ja usuttivat Jeesusta naisen kimppuun, Jeesus lopulta otti Totuuden Miekan esille:
        • " Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." ( Joh 8:7)


        Miten kävi? Kyseiset miehet eivät olleet ihan pohjia myöten paatuneita. Heidän omatuntonsa kolkutti. Olivat itsekin rikkoneet käskyjä vastaan, tehneet huorin, rikkoneet avion? Joku oli voinut olla jopa kivitettäväksi tuodun naisen rakastaja? Tai ainakin huorinteko oli tapahtunut siten, miten Jeesus sen sanoi? ( Matt 7: 27-28)

        • "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. "

        Tuskin löytynee ainuttakaan miestä, joka olisi puhdas huorinteon synnistä? Kuka voi väittää, ettei KOSKAAN olisi katsonut naista himoiten?

        Kaikki luikkivat pois, yksi toisensa perästä, kuin koirat häntä koipien välissä. . . ( Joh 8: 8-9)

        Tässä esimerkissä 3-B, Jeesus osoitti yhdenvertaista kunnioitusta, ei asettanut kiihkoisaa miesjoukkiota naisen yläpuolelle!

        Nyt oikein purkaantuu kaikki patoumat ja saasta sydämestä !

        Ja yhä vaan samaa Jumalaa vastaan taistelua !

        Joten toistetaan itse asian ydin:

        Täällä jokainen saa toki kirjoittaa ihan mitä vain, sitä en ole missään kieltänyt !

        Mutta uskovaksi itseään nimittävän ihmisen tulisi ojentautua toimimaan Raamatun / Jumalan ohjeiden mukaan.

        Uskovan ei siis tulisi taistella Raamatussa ilmoitettua Jumalan tahto vastaan !

        Uskosta osattomat taas eivät ole sitoutuneet millään tavalla Jumalan tahtoon ja Raamatun ilmoitukseen, eikä heiltä voi siten sellaista edes millään vaatiakkaan !

        Eli ymmärrä hyvä ihminen nyt edes tämä perus asia.

        Mutta jos ja kun USKOVAKSI itseään nimittävä aloittaja aloittaa heti alkuunsa täysin Raamatun vastaisella kirjoituksella, niin kyseinen uskova on pahasti pilesssä, kun ei usko Jumalaa eikä Hänen sanaansa / selvääkin selvempiä ohjeitaan !

        Siis aloittaja aloitti näin:

        ---------------------------

        Kuten useimmat näitä S24 uskontopalstoja silmäilleet ja lukeneet ovat voineet todeta, näillä foorumeilla on näkynyt jopa silmitön "tykitys" naisia vastaan. Miesten (veljien) osuutta Jumalan palvelusasioissa ei juurikaan ole spekuloitu? Sitä vastoin on ollut jatkuva kapeli siitä, että
        • Naisen Pitää Olla Hiljaa
        • Nainen vaietkoon
        • Nainen ei saa puhua...

        --------------------

        Joten kirjoittaja heti alkuunsa alkoi vastustamaan tätä kaikkea Raamatun selvääkin selvempää opetusta:

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
        36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?
        37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.
        38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        Tämä siis on Jumalan sanaa ja Jumalan ohjeita !

        EI MIESTEN OMIA, kuten aloittaja väittää !

        Eli tässä seuraavassa aloittaja väittää siis oikeasti Jumalan viihaavan naisia ja toimivan monellakin tapaa väärin !

        --------------------------------
        Tilastomatematiikkaa soveltaen voi (kommentoinnin) synteesissä nähdä niin VAHVAA negatiivisuutta ja VIHAA naisia (minuakin) vastaan, että kenellekään ei jää epäselväksi, että vihamielisyys (uskonnollinen?) naisia vastaan on jopa kriminaalisen tasoista:
        • vihakirjoituksia
        • syrjintää todistavia kirjoituksia
        • kunnianloukkauksen ja naisen persoonaan häpäiseviä postauksia ( RL 24:8-9 §)
        • yhdenvertaisen sananvapauden tallaamisyritystä ( lopeta, älä kirjoita tällä palstalla!)
        • yhdenvertaisen ihmisarvon romuttamisen himoa (nainen alempi, halvempi kuin mies...)

        ----------------------------

        Jumala siis tuon aloittajan mukaan rikkoo rikoslakia !

        Aloittaja, joka siis itse sanoo itseään uskovaksi, sotii Jumalaa ja Jumalan säätämystä vastaan !

        Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !

        Jos kyseessä olisi uskosta osaton, ei asiaan tarvitsisi ollenkaan puuttua, mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !

        Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !

        Tästä on ollu ja on kyse !


    • Anonyymi

      Voiko joku olla noin pimennossa, etä kirjoittaa:

      "Ota opiksesi kommenteistani nais-Aloittaja ja poistu täältä ja laita S24-palsta pois elämästäsi."

      Paljon on kadoksissa. Eihän tällaisella vapaalla Suomi24 palstalla KUKAAN kirjoittaja voi koettaa käyttää komentovaltaa, käskyttää "poistu"....

      Tosi pahasti on kadoksissa lailliset rajat!

      Yhdenvertainen sanan-, mielipiteen -ja uskonnonvapaus pätee täälläkin.

      Tuollainen tyrannimainen käskytys? Ei mitään legaalia kompetenssia!
      Ei maallisen, eikä taivaallisen valtakunnan tasolla!

      Eikä tämä "käskytys" - komennus ollut ihan eka! Näitä on satanut jo monta.

      Mutta?

      Turhaan, turhaan. Turhaa ruudin haaskausta.

      Ehkä tällaiset tyypit on tottuneet että ihmiset tottelevat? Naiset?
      Ehkä vallankäyttö on jo niin kroonista ja paatunutta, että se on SOKAISSUT.
      Vienyt terveen järkilinjan, realismin?

      Mutta jokainen jolla on pitkän linjan elämänkokemus tietää, että tällaiset ärhentelijät kaatuvat omiin barrikadeihinsa. Ennemmin tai myöhemmin.

      Kun paise kasvaa täyteen mittaan, kirurgi tarttuu asiaan!

      • Anonyymi

        Jotenkin pimeää se onkin? Sokeaa naisvihaa? Ei Jumalasta!


    • Anonyymi

      Selatessa osui hyvä kommentti joltakin mieheltä:

      Anonyymi
      2022-10-18 22:48:10

      Oikein hyvä aloitus!

      Olen näin miehenä ihmetellyt, miten kyvyttömiä useat miehet ovat perustelemaan omia naisvihakommenttejaan. Uskovat johonkin mutta eivät itsekään tiedä mihin heidän uskonsa perustuu, koska eivät osaa opettaa omaa asiaansa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä keskustelut jotakin selittävät? Mistä on kyse

    • Anonyymi

      Joo. Kun lukee noita tiettyjen miesten kommentteja, sokeakin näkee miten pahassa vihassa he elävät, naisia kohtaan!!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Laitetaan taas muistutukseksi se, mistä oikeasti on kyse:

        Täällä jokainen saa toki kirjoittaa ihan mitä vain, sitä en ole missään kieltänyt !

        Mutta uskovaksi itseään nimittävän ihmisen tulisi ojentautua toimimaan Raamatun / Jumalan ohjeiden mukaan.

        Uskovan ei siis tulisi taistella Raamatussa ilmoitettua Jumalan tahto vastaan !

        Uskosta osattomat taas eivät ole sitoutuneet millään tavalla Jumalan tahtoon ja Raamatun ilmoitukseen, eikä heiltä voi siten sellaista edes millään vaatiakkaan !

        Eli ymmärrä hyvä ihminen nyt edes tämä perus asia.

        Mutta jos ja kun USKOVAKSI itseään nimittävä aloittaja aloittaa heti alkuunsa täysin Raamatun vastaisella kirjoituksella, niin kyseinen uskova on pahasti pilesssä, kun ei usko Jumalaa eikä Hänen sanaansa / selvääkin selvempiä ohjeitaan !

        Siis aloittaja aloitti näin:

        ---------------------------

        Kuten useimmat näitä S24 uskontopalstoja silmäilleet ja lukeneet ovat voineet todeta, näillä foorumeilla on näkynyt jopa silmitön "tykitys" naisia vastaan. Miesten (veljien) osuutta Jumalan palvelusasioissa ei juurikaan ole spekuloitu? Sitä vastoin on ollut jatkuva kapeli siitä, että
        • Naisen Pitää Olla Hiljaa
        • Nainen vaietkoon
        • Nainen ei saa puhua...

        --------------------

        Joten kirjoittaja heti alkuunsa alkoi vastustamaan tätä kaikkea Raamatun selvääkin selvempää opetusta:

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
        36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?
        37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.
        38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        Tämä siis on Jumalan sanaa ja Jumalan ohjeita !

        EI MIESTEN OMIA, kuten aloittaja väittää !

        Eli tässä seuraavassa aloittaja väittää siis oikeasti Jumalan viihaavan naisia ja toimivan monellakin tapaa väärin !

        --------------------------------
        Tilastomatematiikkaa soveltaen voi (kommentoinnin) synteesissä nähdä niin VAHVAA negatiivisuutta ja VIHAA naisia (minuakin) vastaan, että kenellekään ei jää epäselväksi, että vihamielisyys (uskonnollinen?) naisia vastaan on jopa kriminaalisen tasoista:
        • vihakirjoituksia
        • syrjintää todistavia kirjoituksia
        • kunnianloukkauksen ja naisen persoonaan häpäiseviä postauksia ( RL 24:8-9 §)
        • yhdenvertaisen sananvapauden tallaamisyritystä ( lopeta, älä kirjoita tällä palstalla!)
        • yhdenvertaisen ihmisarvon romuttamisen himoa (nainen alempi, halvempi kuin mies...)

        ----------------------------

        Jumala siis tuon aloittajan mukaan rikkoo rikoslakia !

        Aloittaja, joka siis itse sanoo itseään uskovaksi, sotii Jumalaa ja Jumalan säätämystä vastaan !

        Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !

        Jos kyseessä olisi uskosta osaton, ei asiaan tarvitsisi ollenkaan puuttua, mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !

        Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !

        Tästä on ollu ja on kyse !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitetaan taas muistutukseksi se, mistä oikeasti on kyse:

        Täällä jokainen saa toki kirjoittaa ihan mitä vain, sitä en ole missään kieltänyt !

        Mutta uskovaksi itseään nimittävän ihmisen tulisi ojentautua toimimaan Raamatun / Jumalan ohjeiden mukaan.

        Uskovan ei siis tulisi taistella Raamatussa ilmoitettua Jumalan tahto vastaan !

        Uskosta osattomat taas eivät ole sitoutuneet millään tavalla Jumalan tahtoon ja Raamatun ilmoitukseen, eikä heiltä voi siten sellaista edes millään vaatiakkaan !

        Eli ymmärrä hyvä ihminen nyt edes tämä perus asia.

        Mutta jos ja kun USKOVAKSI itseään nimittävä aloittaja aloittaa heti alkuunsa täysin Raamatun vastaisella kirjoituksella, niin kyseinen uskova on pahasti pilesssä, kun ei usko Jumalaa eikä Hänen sanaansa / selvääkin selvempiä ohjeitaan !

        Siis aloittaja aloitti näin:

        ---------------------------

        Kuten useimmat näitä S24 uskontopalstoja silmäilleet ja lukeneet ovat voineet todeta, näillä foorumeilla on näkynyt jopa silmitön "tykitys" naisia vastaan. Miesten (veljien) osuutta Jumalan palvelusasioissa ei juurikaan ole spekuloitu? Sitä vastoin on ollut jatkuva kapeli siitä, että
        • Naisen Pitää Olla Hiljaa
        • Nainen vaietkoon
        • Nainen ei saa puhua...

        --------------------

        Joten kirjoittaja heti alkuunsa alkoi vastustamaan tätä kaikkea Raamatun selvääkin selvempää opetusta:

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
        36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?
        37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.
        38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        Tämä siis on Jumalan sanaa ja Jumalan ohjeita !

        EI MIESTEN OMIA, kuten aloittaja väittää !

        Eli tässä seuraavassa aloittaja väittää siis oikeasti Jumalan viihaavan naisia ja toimivan monellakin tapaa väärin !

        --------------------------------
        Tilastomatematiikkaa soveltaen voi (kommentoinnin) synteesissä nähdä niin VAHVAA negatiivisuutta ja VIHAA naisia (minuakin) vastaan, että kenellekään ei jää epäselväksi, että vihamielisyys (uskonnollinen?) naisia vastaan on jopa kriminaalisen tasoista:
        • vihakirjoituksia
        • syrjintää todistavia kirjoituksia
        • kunnianloukkauksen ja naisen persoonaan häpäiseviä postauksia ( RL 24:8-9 §)
        • yhdenvertaisen sananvapauden tallaamisyritystä ( lopeta, älä kirjoita tällä palstalla!)
        • yhdenvertaisen ihmisarvon romuttamisen himoa (nainen alempi, halvempi kuin mies...)

        ----------------------------

        Jumala siis tuon aloittajan mukaan rikkoo rikoslakia !

        Aloittaja, joka siis itse sanoo itseään uskovaksi, sotii Jumalaa ja Jumalan säätämystä vastaan !

        Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !

        Jos kyseessä olisi uskosta osaton, ei asiaan tarvitsisi ollenkaan puuttua, mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !

        Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !

        Tästä on ollu ja on kyse !

        Vain perkele pakottaa vihaamaan!

        "mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan.."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain perkele pakottaa vihaamaan!

        "mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan.."

        Älä lausu väräää todistusta lähimmäisestäsi !

        Olen JO useaan kertaan sanonut hyvin selvästi sen, etten vihaa ketään !

        Mutta pakko on puuttua siihen, jos ja kun uskovaksi itseään nimittävä nainen opettaa täysin vastoin Jumalan sanaa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä lausu väräää todistusta lähimmäisestäsi !

        Olen JO useaan kertaan sanonut hyvin selvästi sen, etten vihaa ketään !

        Mutta pakko on puuttua siihen, jos ja kun uskovaksi itseään nimittävä nainen opettaa täysin vastoin Jumalan sanaa !

        Sinulla ei ole mitään pakkoa, Jumalan taholta. Vain oma vihasi ja paha himosi koukuttaa sinua nousemaan Jumalan naista vastaan.


    • Anonyymi

      Aloittaja? Tässä täysin perättömiä väitteitä:


      "Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !"
      " mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !"
      "Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !"
      ------------------------

      Valoa em:uun "pimeyteen"!
      * Aloittaja on sulassa sovussa Jumalan ja Herran Jeesuksen kanssa!
      * Ei ole kapinahengessä, vaan on alamainen Jumalan edessä, ja kunnioittaa ja kiittää Herraa!
      * Aloittaja ei ole tastelussa miehiä eikä yleensä ihmisiä vastaan! Kiitos Herran!
      * Aloittaja ei taistele Jumalaa vastaan, vaan karaistuna sotilaana Häenn riveissään!

      * Pahuutta ja perkelettä vastaan, voittoisassa Jeesuksen Kristuksen nimessä!
      * Jeesuksen voitossa valhetta, uskonnollista tekopyhyyyttä, ja fanaattista kiihkao vastaan.

      VOITTO on jo saatu, kuolemakin on nielty, sanoo Raamatun Sana!



      1) Kaikki seuraavat Raamatun jakeet on osoitettu
      VAIMOILLE!

      2) Kaikissa vaimoja kehotetaan olemaan OMILLE MIEHILLEEN alamaisia.

      3) Missään ei lue, etät joku "sivullinen" mies voisi käskyttää toisen VAIMOA?

      4) Eikä myöskään lue, että joku kuka tahansa mies, voisi omin luvin ruveta kieltämään tai käskemään naisia yleensä..

      • 1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti

      • Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset

      • Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

      • 1. Piet. 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne,

      • 1. Piet. 3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;


      • Siis? Ettei Raamatun Sanan TOTUUS unohtuisi?
      • JK. Kukin voi ahkeroida ja paimentaa "omaa vaimoaan" - jos sellainen on?
      • Toisen miesten vaimot on jätettävä pois hyökkäysten kohteista.
      • Kaikkien muiden naisten asioihin ei ole laillista lupaa sekaantua...

    • Anonyymi

      Tämä sama naisvihaaja joka ahkeroi tässäkin ketjussa aloittajaa vastaan, ei ole parantunut eikä puhdistunut sisuksissaan vellovasta vihast!

      Eilen 05.01.2023 Hän postaili jopa 14-15 kommenttia samassa ketjussa, kaikki tuota iljettävää vihapostausta naisvihaa siis. Jota sitten koetti piilottaa Raamatun Sanan alle!

      Oikein yököttävää. Ihmisten silmissä. Ja Mitä Herran silmissä, tuollainen musta vihan virta?

      Tässä siis jatko-osa sarjaan: Osa exstra:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17694446/naiset-jumalan-asioissa--a-b-c----(osa-extra)

      • Anonyymi

        Jumala siis vihaa naisia !

        Se on nyt kaiken aikaa sinun oma sanomasi !

        Ne Raamatunpaikat ovat Jumalan sanaa ja säätämystä, ei miesten omia !


    • Anonyymi

      Anonyymi
      2023-01-06 14:31:01
      UUSI

      Aloittaja? Tässä täysin perättömiä väitteitä:


      "Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !"
      " mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !"
      "Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !"
      ------------------------

      Valoa em:uun "pimeyteen"!
      * Aloittaja on sulassa sovussa Jumalan ja Herran Jeesuksen kanssa!
      * Ei ole kapinahengessä, vaan on alamainen Jumalan edessä, ja kunnioittaa ja kiittää Herraa!
      * Aloittaja ei ole tastelussa miehiä eikä yleensä ihmisiä vastaan! Kiitos Herran!
      * Aloittaja ei taistele Jumalaa vastaan, vaan karaistuna sotilaana Häenn riveissään!

      * Pahuutta ja perkelettä vastaan, voittoisassa Jeesuksen Kristuksen nimessä!
      * Jeesuksen voitossa valhetta, uskonnollista tekopyhyyyttä, ja fanaattista kiihkao vastaan.

      VOITTO on jo saatu, kuolemakin on nielty, sanoo Raamatun Sana!



      1) Kaikki seuraavat Raamatun jakeet on osoitettu
      VAIMOILLE!

      2) Kaikissa vaimoja kehotetaan olemaan OMILLE MIEHILLEEN alamaisia.

      3) Missään ei lue, etät joku "sivullinen" mies voisi käskyttää toisen VAIMOA?

      4) Eikä myöskään lue, että joku kuka tahansa mies, voisi omin luvin ruveta kieltämään tai käskemään naisia yleensä..

      • 1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti

      • Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset

      • Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

      • 1. Piet. 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne,

      • 1. Piet. 3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;


      • Siis? Ettei Raamatun Sanan TOTUUS unohtuisi?
      • JK. Kukin voi ahkeroida ja paimentaa "omaa vaimoaan" - jos sellainen on?
      • Toisen miesten vaimot on jätettävä pois hyökkäysten kohteista.
      • Kaikkien muiden naisten asioihin ei ole laillista lupaa sekaantua...

      • Anonyymi

        Kauanko aiot yhä jatkaa avointa kapinaasi Jumalaa ja Hänen säätämystään vastaan ?

        Laitetaan taas muistutukseksi se, mistä oikeasti on kyse:

        Täällä jokainen saa toki kirjoittaa ihan mitä vain, sitä en ole missään kieltänyt !

        Mutta uskovaksi itseään nimittävän ihmisen tulisi ojentautua toimimaan Raamatun / Jumalan ohjeiden mukaan.

        Uskovan ei siis tulisi taistella Raamatussa ilmoitettua Jumalan tahto vastaan !

        Uskosta osattomat taas eivät ole sitoutuneet millään tavalla Jumalan tahtoon ja Raamatun ilmoitukseen, eikä heiltä voi siten sellaista edes millään vaatiakkaan !

        Eli ymmärrä hyvä ihminen nyt edes tämä perus asia.

        Mutta jos ja kun USKOVAKSI itseään nimittävä aloittaja aloittaa heti alkuunsa täysin Raamatun vastaisella kirjoituksella, niin kyseinen uskova on pahasti pilesssä, kun ei usko Jumalaa eikä Hänen sanaansa / selvääkin selvempiä ohjeitaan !

        Siis aloittaja aloitti näin:

        ---------------------------

        Kuten useimmat näitä S24 uskontopalstoja silmäilleet ja lukeneet ovat voineet todeta, näillä foorumeilla on näkynyt jopa silmitön "tykitys" naisia vastaan. Miesten (veljien) osuutta Jumalan palvelusasioissa ei juurikaan ole spekuloitu? Sitä vastoin on ollut jatkuva kapeli siitä, että
        • Naisen Pitää Olla Hiljaa
        • Nainen vaietkoon
        • Nainen ei saa puhua...

        --------------------

        Joten kirjoittaja heti alkuunsa alkoi vastustamaan tätä kaikkea Raamatun selvääkin selvempää opetusta:

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
        36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?
        37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.
        38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        Tämä siis on Jumalan sanaa ja Jumalan ohjeita !

        EI MIESTEN OMIA, kuten aloittaja väittää !

        Eli tässä seuraavassa aloittaja väittää siis oikeasti Jumalan viihaavan naisia ja toimivan monellakin tapaa väärin !

        --------------------------------
        Tilastomatematiikkaa soveltaen voi (kommentoinnin) synteesissä nähdä niin VAHVAA negatiivisuutta ja VIHAA naisia (minuakin) vastaan, että kenellekään ei jää epäselväksi, että vihamielisyys (uskonnollinen?) naisia vastaan on jopa kriminaalisen tasoista:
        • vihakirjoituksia
        • syrjintää todistavia kirjoituksia
        • kunnianloukkauksen ja naisen persoonaan häpäiseviä postauksia ( RL 24:8-9 §)
        • yhdenvertaisen sananvapauden tallaamisyritystä ( lopeta, älä kirjoita tällä palstalla!)
        • yhdenvertaisen ihmisarvon romuttamisen himoa (nainen alempi, halvempi kuin mies...)

        ----------------------------

        Jumala siis tuon aloittajan mukaan rikkoo rikoslakia !

        Aloittaja, joka siis itse sanoo itseään uskovaksi, sotii Jumalaa ja Jumalan säätämystä vastaan !

        Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !

        Jos kyseessä olisi uskosta osaton, ei asiaan tarvitsisi ollenkaan puuttua, mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !

        Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !

        Tästä on ollu ja on kyse !


      • Anonyymi

        Ei onnistu näkäkään kieroilut !

        Sana sanoo näet:

        19 Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa,
        20 niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden.

        Siis jopa veljille on lupa sanoa !

        Paljon ennemmin Jumalaa vastaan sotivalle naiselle !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei onnistu näkäkään kieroilut !

        Sana sanoo näet:

        19 Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa,
        20 niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden.

        Siis jopa veljille on lupa sanoa !

        Paljon ennemmin Jumalaa vastaan sotivalle naiselle !

        Aloittaja? Tässä täysin perättömiä väitteitä:


        "Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !"
        " mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !"
        "Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !"
        ------------------------

        Valoa em:uun "pimeyteen"!
        * Aloittaja on sulassa sovussa Jumalan ja Herran Jeesuksen kanssa!
        * Ei ole kapinahengessä, vaan on alamainen Jumalan edessä, ja kunnioittaa ja kiittää Herraa!
        * Aloittaja ei ole tastelussa miehiä eikä yleensä ihmisiä vastaan! Kiitos Herran!
        * Aloittaja ei taistele Jumalaa vastaan, vaan karaistuna sotilaana Häenn riveissään!

        * Pahuutta ja perkelettä vastaan, voittoisassa Jeesuksen Kristuksen nimessä!
        * Jeesuksen voitossa valhetta, uskonnollista tekopyhyyyttä, ja fanaattista kiihkao vastaan.

        VOITTO on jo saatu, kuolemakin on nielty, sanoo Raamatun Sana!



        1) Kaikki seuraavat Raamatun jakeet on osoitettu
        VAIMOILLE!

        2) Kaikissa vaimoja kehotetaan olemaan OMILLE MIEHILLEEN alamaisia.

        3) Missään ei lue, etät joku "sivullinen" mies voisi käskyttää toisen VAIMOA?

        4) Eikä myöskään lue, että joku kuka tahansa mies, voisi omin luvin ruveta kieltämään tai käskemään naisia yleensä..

        • 1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti

        • Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset

        • Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        • 1. Piet. 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne,

        • 1. Piet. 3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;


        • Siis? Ettei Raamatun Sanan TOTUUS unohtuisi?
        • JK. Kukin voi ahkeroida ja paimentaa "omaa vaimoaan" - jos sellainen on?
        • Toisen miesten vaimot on jätettävä pois hyökkäysten kohteista.
        • Kaikkien muiden naisten asioihin ei ole laillista lupaa sekaantua...


    • Anonyymi

      Ja oikeammin siis tämän aloituksen otsikon tulisi siis mennä näin:

      Mikä nostaa Jumalan vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? ( Osa 2)

    • Anonyymi

      Viha on paholaisen energiaa, ja jokainen joka toimii vihan voimalla, on murhaaja. Sanoo Raamattu. 1 Joh 3:15

      Ei ihme, ettei taivaan ovet koskaan aukene murhaajille? Siinä ei auta, vaikka latelisi koko Raamatun sanat ulkoa!
      Ja vaikka syyttäisi kaikkia maailman naisia--- ei auta.

      Jumala sanoo: MIksi vihasit sitä ja tuota? Kenen luvalla käsit kimppuun, kuin vihaava susi?

      Ei auta.

      Jumala sanoo: menkää te kaikki sinne missä perkele ja hänen enkelinsä ovat.
      Sinne missä on vihaajien paikka.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu tuolle aloittajalle !

        Joka vihaa jopa Jumalaakin ja Hänen sanaansa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin sanottu tuolle aloittajalle !

        Joka vihaa jopa Jumalaakin ja Hänen sanaansa !

        Kirottua valhetta aloittajasta!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kirottuja olkoot valhekirjoituksesi aloittajasta. Ja kirottu se käsi joka valheita lähimmäisestään kirjoittaa.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe