Taas myydään kiinteistöä venäläisille

Anonyymi-ap

Niin ja taas varuskunnan liepeiltä. Kai täältä täytyy muuttaa ulkomaille, ei kestä näin idioottimaisen tyhmää toimintaa, jota ohjaa tyhmääkin tyhmempi hallitus ja viranomaiset.

13

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos kyseenalaistaa ryssien ostot, niin heti sanotaan, että SUPO on tarkistanut heidän taustansa eikä sieltä ole löytynyt mitään epäilyttävää. En usko millään ilveellä, että SUPO olisi niin taitava, että pystyy tarkistamaan kaiken. Ei pysty EI!

   • Anonyymi

    Yleensähän venäläiset ostavat kiinteistönsä jonkun tekaistun yrityksen nimiin, jonka omistajista tai paikasta ei ota millään selvää. On sitten virkamiesten hyvä sanoa, ettei ole mitään ongelmaa, kun se ei hyppää suoraan silmille.


   • Anonyymi

    Venäläinen ostaja voi myydä tai vuokrata kiinteistön helposti toiselle venäläiselle tai jopa suoraan Putinille.


  • Anonyymi

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009144340.html

   Ei voi ymmärtää enää tätä suomalaisten järjen köyhyyttä. Mitkä tahot näitä kiinteistökauppoja ovat päättämässä, ettei taustavaikuttajana liene Venäjän kätyrit? Suomessakin näitä sokeita riittää jotka ovat maan pettureita!
   Venäjään ei ole yhdelläkään luottamista, kaikkein vähiten nyt,
   Tämä on jo käsittämätöntä jos ei saada lainvoimaa lopettaa nämä maa- ja kiinteistökaupat. Hallitus pikapikaa vaihtoon jos asiat ei etene ja heistä ei ole edes maataan suojelemaan.
   Vihreisiin ei ole luottamista tässä maassa. Heillä ei ole lakia, ei rajaa ja vaivoin heille järkeä kasvaa ajaa Suomen etua ja suojelua. Suomi on tuhon oma tällä menolla ja suomalaisen turvallisuus on retuperällä jos tämä meno vaan jatkuu.
   Raja-aitakin rajalle on vitsi jos pohjoisessa katsotaan vähemmän tärkeäksi tehdä kunnon aitaa vähäisempien tiestöjen takia! Lopettakaa jo pelleily eduskunta ja maan hallitus ja herätkää tähän aikaan vakavuudella!
   Maan hallitus ja eduskunta, nyt järkeä päähän, maa-aluieiden ja kiinteistöjen myynti on lopetettava venäläisille jo kiireellä!!

   • Anonyymi

    Suomalaisten järjenköyhyys on jo ollut nähtävissä vuosikausia. Ei pystytä näkemään olevia eikä tulevia ongelmia missään asiassa, vaan mennään edelleenkin silmät ummessa tärkeimpänä kriteerinä "suvaitsevaisuus". Ei edes perustuslaki suojaa enää tavallista suomalaista!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Myyjät pitäisi viedä leivättömän pöydän ääreen.

   • Anonyymi

    Juurikin niin .
    Siihen mitään lakia tarvitse laatia.
    Myyjällä velvoitteet olla sen verran isänmaan ja demokratian kansalainen ettei myy diktaattorin alaiselle kansalle mitään.
    Isänmaan petosta myydä muualle isänmaataan.


  • Anonyymi

   Mitäs ryssä tekee vanhainkodissa Satakunnassa? Ja onko katsojat puhtaasti FSB: henkilökuntaa? Ja vielä: kuka h: tti aikoo myydä tuommoisen venäläisille? Kuka kehtaa tehdä noin? Niitä ei olisi pitänyt alunperinkään päästää ostelemaan yhtään mitään. Ja ne on tehneet sitä jo 20 vuotta. Eikä vieläkään oo tukittu. Mitä ihmettä . Siitä ei tykätty essolla ym. Arkadiassa tykättiin. Että näitä on äänestetty. Osaamattomuus. Tyhjiä puheita. Isänmaan myyntiä epäilyttäviä porukoille.

  • Anonyymi

   On ihme että ei saada venäläisten kiinteistöostoja kuriin..tyhmää toimintaa Hallitukselta.

  • Anonyymi

   Varuskunnan läheltä....voiko olla tyhmempää tunarointia suomalaisten pään menoksi!Ei voi,Miksi venäläiset ostaa kiinteistön varuskunnan läheltä ja vielä suuren,jonkun mökin osto jostain korvesta vorvesta voisin ymmärtää.

  • Anonyymi

   Eikös kaikki myynnissä olevat kohteet ole "varuskunnan lähellä"?

  • Anonyymi

   Vaikea niitä on selvittää jos käyttävät suomalaista bulvaania. Joku deeku kadulta jolle annetaan pari euroa koska sehän on kiinteistöjen hinta tuolla takahikiällä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   607
   2099
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   84
   1621
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   1333
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1231
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   941
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   82
   897
  7. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   891
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   825
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   53
   750
  Aihe