5 korona rokotusta, hyvin menee!

Anonyymi-ap

Vielä meinaan 10 vuotta keikkua. Lunssarokotteen haen myös.
😁

39

815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastarannan kiiskejä löytyy aina kuten venäläisen ruletin pelaajiakin.
      Tanska on kieltänyt piikit kaikilta alle 49 vuotiailta. Sveitsi tuhosi juuri 9 miljoonaa piikkiä, koska niille ei ole käyttöä. Kuten Pfizerin johtaja todisti EU:n parlamentin järjestämässä kuulemisessa: he eivät edes tutkineet piikkien antamaa suojaa tartunnoilta. Millä argumenteilla piikkejä aluksi kaikille oikein myytiinkään?
      Nyt tutkimukset osoittavat, että piikit eivät suojaa tartunnoilta. Siksi monet maat ovat lopettaneet rokotukset. Sydänongelmat ovat nouseet monissa maissa lähes 100% varsinkin lapsilla. Hiellä niitä esiintyi ennen piikkejä tuskin ollenkaan.
      Ja yhä pitää paikkansa tieto, että rokottomattoman ihmisen omalla immuniteettisuojalla varustetun paranemisprosentti on alle 70-vuotiailla 99,6% ja yli seitsemänkymppisillä 94,2%. Jokainen piikki tai boosteri tiputtaa tuota lukua alaspäin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Odotan vielä hetken että influenssarokotukset alkaa ja sitten otan molemmat kerralla (vitonen odottaa minuakin).

      • Anonyymi

        Nythän voi mahdollisen korona- ja influenssatartunnan testata jo kaupoissa myytävänä olevalla yhdistelmätestillä.
        Ei mene enää kauankaan, kun on vain yksi rokote, jonka pitäisi tehota molempien tautien ehkäisemiseksi.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Joo, 4 julkaisuista on tältä vuodelta.
        Vanhentunutta potaskaa.


    • Anonyymi

      Käy ottamassa jos siltä tuntuu.mitässe meille kuuluu.

      • Anonyymi

        Vain sinä itse olet vastuussa, otat rokotteet tai et ota. Valmistajat, hallitus ja thl ovat päässeet vastuusta irti hyvissä ajoin.


    • Anonyymi

      Jostain syystä niissä maissa joissa rokotekattavuus on liki 100% on koronakuolemat olleet nollilla jo pitkään.

      • Anonyymi

        Höpö höpö.


      • Anonyymi

        Niinkö? Eipä käytetty tuota markkinoinnissa.


      • Anonyymi

        Missä maissa siis?


    • Anonyymi

      Aika varattu parin viikon päähän molempiin rokotuksiin yhdellä kerralla.

      • Anonyymi

        Mika se olikaan rokotteen valmistajan vastuu?


    • Anonyymi

      Ei aloittaja ainakaan virallisia tutkimus tuloksia lue .
      kannattaa ainakin testamentti ja käytännön järjestelyt tehdä valmiiksi
      pääsee omaiset helpommalla.

    • Anonyymi

      Nyt on lunssarokotekin otettu. Aina vaan hyvin pyyhkii!
      😁

      • Anonyymi

        Piikkien aikaansaamaa. Jopas jotakin.


    • Anonyymi

      Kaikki kotieläimet pitäisi rokottaa sekä metsäneläimet levittävät koronaa siten ovat kuoleman vaarassakin.
      kesän hyttyset ja paarmat ehdottomasti injektoitava uusilla kokeellisilla rokotteilla.
      Thl:n valheiden mukaan estää hyvin tartuntoja tuo kokeellinen mrna rokote!!!!!


      Sekä ennenkaikkea virtahevot:

      Kahdella virtahevolla on todettu koronatartunta Antwerpenin eläintarhassa Belgiassa. Kyseessä ovat tiettävästi ensimmäiset virtahevoilla todetut koronavirustartunnat.

      Todistetusti leviää myös eläimiin niitähän pitäisi olla kuolleina metsät ja viidakot ,eläintarhat ja navetat täynnä .......................(rokottamattomina.)

      Täyttä kusetusta koko injektio Ainoa ylikuolleisuus mitä tapahtuu on mrna injektiosta aiheutuvat .

      • Anonyymi

        Juupajuu- Onhan maapallokin oikeasti lätty eikä pallo.


      • Anonyymi

        ainoa voittaja tässä korona paniikissa on rokottamaton.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ainoa voittaja tässä korona paniikissa on rokottamaton.

        "Uusi normaali" on käydä 3 kuukauden välein ottamassa koronapiikki.


    • Anonyymi

      Lääketehtaille uusi raha sampo nyt ,kun ihmiset on piikitetty 3-5 kertaa
      on eläinkunnan vuoro Ja thl suosittaa todennäköisesti................:)

      • Anonyymi

        Luultavimmin vihreät "suuressa viisaudessaan" esittävät että liito-oravat rokotetetaan ensin sen jälkeen etanat ja kaikki kärpäset.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hehhehhee..heehhee... bitchute. Hahahahhaaaa... jokainen tietää... Brandnewtube ja tokentube myös. Hohoho... hahahhaahaaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hehhehhee..heehhee... bitchute. Hahahahhaaaa... jokainen tietää... Brandnewtube ja tokentube myös. Hohoho... hahahhaahaaa...

        En ota kantaa rokotteiden "tehoon ja turvallisuuteen" mutta on todella huolestuttavaa, että monet pitkänlinjan tutkijat ja alansa huiput, on yhden vuoden aikana syrjäytetty, tehty "näkymättömiksi", äänensä vaiennettu ja heidän sometilejään on lakkautettu ja heidän maineensa mustattu vain sen takia että he ovat tehneet sen, mikä heidän mielestään on moraalisesti oikein.
        Kun luet näiden tutkijoiden ansioluetteloita, niin ne ovat päätähuimaavia! Heidän nimensä löytyy wikipediasta ja he ovat palkittuja tiedemiehiä. Kyse ei siis ole mistään hopeavesi-foliohattuhifistelijöistä vaan pitkänlinjan tutkijoista joiden krediiteillä pyyhkisi jonkun Rämetin ja Nohynekin pöydältä kuin pölyhiukkasen.
        Ainoat kanavat, jossa he saavat varoituksensa kuuluviin on juuri nämä rumblet ja tokentubet, koska muualla heidät sensuroidaan. Esim. Youtuben käyttäjäehdoissa sanotaan selkeästi että on käyttäjäehtojen vastaista puhua rokotteiden tehosta ja turvallisuudesta mitään negatiivistä. Tämä sääntö oli jo alusta asti jo silloin kun rokotteista ei vielä osattu sanoa mitään.
        MRNA tekniikka on tunnettu jo 40 vuotta ja silti ei ainoakaan tähän tekniikkaan perustuva lääke tai hoito ole ikinä saanut FDA-hyväksyntää ja myyntilupaa virallisena hoitona. Yksikään Mrna-tekniikkaan perustuva lääke ei ole edennyt koekäyttöä pidemmälle koko 40 vuoden aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hehhehhee..heehhee... bitchute. Hahahahhaaaa... jokainen tietää... Brandnewtube ja tokentube myös. Hohoho... hahahhaahaaa...

        Taidat nauraa tyhjälle paperillekin. Ei tietenkään ole paperin vika mitä siihen kirjoitetaan etenkin, jos se ei myötäile lukijan ennakkoluuloja.

        Oikea tieto löytyy vain tietyistä papereista esim. niistä joita tämä eliitin hallitsema rahoitus ja yritysmonopoli tukee ja rahoittaa olipa sen sisältö sitten mitä hyvänsä ja räikeästi ristiriidassa todellisten tapahtumien kanssa. Ns. tavalliset ihmisethän eivät pääse näihin papereihin kirjoittamaan edes omia näkemyksiään eli ilmaisemaan sananvapautta.

        Oman näkemykseni mukaan kaikki ongelmat johtuvat ahneudesta maapallolla oleviin resursseihin nähden, sekä niiden hyödyntämiseen pyrkivän rahanluontijärjestelmän mekanismeihin. Yksityiset pankit luovat rahaa velkaa vastaan josta perivät koron jonka maksamiseen ei ole rahaa kuin taas uutta velkaa luomalla tyhjästä. Systeemi toimii niin kauan kuin siihen uskotaan sillä velkasummalla kun ei mitään ylärajaa voi edes olla jos halutaan pitää talouden pyörät pyörimässä.

        Korona, Ukrainan kriisi ym. ovat vain keino pitää huomio aivan muissa asioissa kuin ongelmien todellisissa aiheuttajissa eli harvalukuisessa eliitissä, jotka ovat myös syypää koronapandemiaan kuin Ukrainan kriisiinkin.

        Maapalloa hallitseva eliitti on pohjattomassa ahneudessaan, jolla ei ole minkäänlaista tarpeeseen perustuvaa kattoa edes olemassa kuvitelmissa on lähes yksin syypää nykyisin vallitsevaan tilanteeseen. Todellisuudessa vaurautta luodaan vain tekemällä työtä ei keinottelemalla ja keplottelemalla, jolla siirretään vain työn tuloksia eliitille vaikka heillä ei olisi mitään konkreettista tarvettakaan niille.


    • Anonyymi

      Hieno homma että otatte piikkejä.Eihän sitä muuten tiedettäisi että mikä ero on esim. kolmesti ja seitsemän kertaa piikitetyllä.
      Omasta puolestani kiitän testiryhmää,ja omat piikkini luovutan mieluusti myös halukkaille.20 piikkiä saattaa antaa jopa supervoimat?Kuka kokeilee ensimmäisenä?

      • Anonyymi

        Loistavaa.Kokeilemalla kepillä heikoilla jäillä on menty ennekin.Kiitos näille rohkeille sankareille,muistamme teitä.


    • Anonyymi

      Uutispommi: Floridan korkein oikeus määräsi rikostutkinnan lääkejättien mRNA-COVID-piikityksistä

      Massiivisena voitona ihmiskunnalle: Floridan korkein oikeus on hyväksynyt rikostutkinnan kokeellisista COVID-piikityksistä, jotka monissa tapauksissa pakotettiin kansalaisille.

      Floridan kuvernööri Ron DeSantis (R) oli pyytänyt osavaltion korkeimman oikeuden kokoamaan suuren valamiehistön tarkastelemaan todisteita siitä, että COVID-19-rokotteet käyttäneet lääkeyhtiöt pitäisi saattaa vastuuseen rokotevammoista. Floridan korkein oikeus hyväksyi hänen pyyntönsä torstaina.

      Floridan korkeimman oikeuden määräys on seuraava:

      Osavaltion laajuinen valamiehistö asetetaan viipymättä kahdentoista kalenterikuukauden ajaksi sulkuun, joka alkaa siitä päivästä, ja sillä on lainkäyttövalta koko Floridan osavaltiossa tutkimaan rikollisuutta, palauttamaan syytteitä, esittämään esityksiä ja muutoin suorittamaan kaikki suuren yleisön tehtävät tässä mainittujen rikosten osalta.
      Osavaltion laajuinen tuomaristo valitaan viidennen, kuudennen, kymmenennen, kahdennentoista ja kolmannetoista oikeuspiirin päätuomarin toimittamien sertifioitujen tuomaristoluetteloiden perusteella.
      Kunnianarvoisa Ronald Ficarrotta, 13. oikeuskierroksen päätuomari, on nimetty osavaltion suuren tuomariston puheenjohtajaksi. Johtavana tuomarina arvoisa Ronald Ficarrotta ylläpitää osavaltion laajuisen valamiehistön oikeudellista valvontaa, ja kaikki tällaisen suuren valamiehistön esittämät syytteet, esitykset ja muodolliset palautukset on palautettava puheenjohtajalle. Puheenjohtaja voi nimetä varapuheenjohtajan tuomarin kalenteriristiriitojen varalta tai muuten ja avustamaan osavaltion laajuisen valamiehistön hallinnollisessa prosessissa.
      John A. Tomasino, Floridan korkeimman oikeuden virkailija, nimetään täten tämän osavaltion laajuisen suuren valamiehistön virkailijaksi, ja hänellä on valtuudet toimia piirituomioistuimen virkailijoiden sijaisena tai piirituomioistuimen apulaisvirkailijana antamaan tarvittavat menettelyt ja suorittamaan osavaltion laajuisen tuomariston hallinnolliset tehtävät.
      DeSantis ilmoitti pyynnöstään suuren tuomariston tutkimukseen pyöreän pöydän konferenssissa, jossa oli lukuisia lääketieteen ja terveydenhuollon asiantuntijoita COVID-piikityksistä ja niihin liittyvistä monista haittavaikutuksista.


      Kuvernööri Ron DeSantis: ”Globalistieliitti käyttää Covid-rokotteita planeetan väestön vähentämiseen”

      oikeutta kansalle

    • Anonyymi

      Eli tuo floridan kuvernööri ja koko korkein oikeus ovat folio hattuja,eiks jeah?

    • Anonyymi

      Vakuuttunut aloittajan olevan eksyksissä laitoshuoltajien palstalta.

    • Anonyymi

      Ap onkin nykyisin hyyyyvin sairas piikeistään..

    • Anonyymi

      Hyvä. Hae kaikki mitä tarjolla on. Jos on niin tyhmä, että vielä tässä vaiheessa uskoo tähän hölmöläisssatuun niin paljon, että menee piikille, niin tosiaan toivon, että hakee vielä monta lisää. Siis jos pysyy hengissä.

    • Anonyymi

      sillä on ihan evolutiivinen funktionsa että joukkoon osuu näitä edelläkävijöitä joiden esimerkkiä fiksummat voi sitten olla seuraamatta

    • Anonyymi

      Justiinsa lähti 76-vuotias täysin piikitetty mies, kun yllättäen iski leukemia, jota ei tuon ikäisillä enää hoideta kantasolusiirroilla. Vajaa puoli vuotta meni diagnoosista hautaan.
      Hyvin tehoaa piikit niillä, jotka ovat saaneet arvalla täysannoksen tehoaineita piikissään. Nauttikaa niin kauan kuin voitte. USA:n tiedustelupalvelun edustaja sanoi, että viimeistään 10 vuoden sisällä kaikki tehoainetta saaneet ovat poistuneet täältä.
      Voipi tietysti olla propagandaakin, mutta aika tehokasta poistuma on jo nyt.

      • Anonyymi

        Tehokasta poistumista? Tätä vuotta on kulunut vasta viikko ja maailman väkiluku on kasvanut jo yli miljoonalla! Missä se poistuma näkyy?


    • Anonyymi

      No ap olet onnekas, ainakin toistaiseksi. Mun viimeksi kuulemat uutiset "täysin terveiltä" neulatyynyiltä: munasarjasyöpä, kohtusyöpä, haimasyöpä, aivoinfarkti ( ei puhu, ei liiku, ei voi syödä eikä juoda, täysin hoidettava). Iät 57- 66 v. Julistivat olevansa täysin terveitä ties monennenko piikin jälkeen, nauroivat mun koronapiikkikielteisyydelle. Eivät muuten naura enää.

    • Anonyymi

      Luurankojen maailmassa ei aina ihan tiedä elävistä kuolleista. Ja takaperoisesti samoin. Eihän?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe