Katsotaas, onko Jumalaa

Anonyymi-ap

Olen tänään pelannut montaa eri rahapeliä iltaa varten ja rukoillut Jumalalta voittoa. Jos jostain pelistä ei tule tuntuvaa voittoa, se kertoo, ettei myöskään Jumalaa ole olemassa. Turha tulla uskovaisten sen jälkeen väittämään yhtään mitään kuuntelevasta Herrasta.
Sanon suoraan sen, se on poikki kerrasta,
jos ei merkkiä rupea näkymään Herrasta!

40

328

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jumala ei ymmärrä rahan päälle mitään, koska siihen aikaan kun juutalaiset keksivät Jumalan, ei vielä oikein tajuttu, mitä raha on. Vasta myöhemmin juutalaiset oppivat tajuamaan rahan päälle. Vaikeampi on köyhän kamelin päästä taivaaseen kuin rikkaan hihhulin.

   • Anonyymi

    lainasivat köyhille rahaa ja tekevät sitä edelleen käsiään hieroen 🤣
    krsitityiltä oli rahan lainaaminen korkoa vastaan kielletty


  • Anonyymi

   > Olen tänään pelannut montaa eri rahapeliä iltaa varten ja rukoillut Jumalalta voittoa.

   Jeesus sanoi:

   "Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaatnmurtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi."
   Matt. 6:19-21

   "Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi? Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan."
   Matt. 16:26-27

   "Ja hän sanoi opetuslapsillensa: "Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Sillä henki on enemmän kuin ruoka, ja ruumis enemmän kuin vaatteet. Katselkaa kaarneita: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa, eikä niillä ole säilytyshuonetta eikä aittaa; ja Jumala ruokkii ne. Kuinka paljoa suurempiarvoiset te olette kuin linnut! Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa? Jos siis ette voi sitäkään, mikä vähintä on, mitä te murehditte muusta? Katselkaa kukkia, kuinka ne kasvavat: eivät ne työtä tee eivätkä kehrää. Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä. Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, kuinka paljoa ennemmin teidät, te vähäuskoiset! Älkää siis tekään etsikö, mitä söisitte ja mitä joisitte, älkääkä korkeita tavoitelko. Sillä näitä kaikkia maailman pakanakansat tavoittelevat; mutta teidän Isänne kyllä tietää teidän näitä tarvitsevan. Vaan etsikää Jumalan valtakuntaa, niin myös nämä teille annetaan sen ohessa."
   Luuk. 12:22-31

   • Anonyymi

    Kumma kyllä, minä tiedäb montakin umpiuskovaista, jotka ovat kerä
    änneet ihan näppärän omaisuuden itselleen. Ai niin, uskova tarkoitti meitä uskonnottomia, ei itseään.


  • Anonyymi

   Joopa joo. Ei ole Herraa missään. Nyt se tuli todistetuksi. Ei voiton voittoa yhdestäkään pelistä.

   Turhaa on rukoilla apua mokomilta taikauskon kohteilta. Hassua, että jotkut viitsivätkin jatkaa puuhastelua mokomien turhakkeiden parissa. Joutavaa touhua koko uskovaisuus.

   Mitä hyvää muka pitäisi odottaa kuoltuaan, jos apua ei saa edes eläessään :O
   Naurettava uskovaisuus!!!

   • Anonyymi

    Ei Suomessa ole Jumalaa vaan Perkele ja Saatana.
    Vain Israelissa on Jumala sekä Arabeilla.
    Olen kokenut sen täysin.

    Et voi saada Suomessa pelivoittoa, koska suomalaiset ovat kateita varkaita. Hengessä säädellään Perkeleen alaisuudessa kuka voittaa ja keneltä voitto estetään.

    Olen tämänkin puolen itse kokenut.

    Koko maailma on pahan vallassa. Vain kumartamalla saatanaa voi päästä eteenpäin ja saada osansa valtakuntien loistosta.

    Jumala eli Allah on viisi kertaa vastannut rahanpyyntööni. Suomessa ei Perkelettä kummempaa Jumalaa ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei Suomessa ole Jumalaa vaan Perkele ja Saatana.
    Vain Israelissa on Jumala sekä Arabeilla.
    Olen kokenut sen täysin.

    Et voi saada Suomessa pelivoittoa, koska suomalaiset ovat kateita varkaita. Hengessä säädellään Perkeleen alaisuudessa kuka voittaa ja keneltä voitto estetään.

    Olen tämänkin puolen itse kokenut.

    Koko maailma on pahan vallassa. Vain kumartamalla saatanaa voi päästä eteenpäin ja saada osansa valtakuntien loistosta.

    Jumala eli Allah on viisi kertaa vastannut rahanpyyntööni. Suomessa ei Perkelettä kummempaa Jumalaa ole.

    "Jumala eli Allah on viisi kertaa vastannut rahanpyyntööni. Suomessa ei Perkelettä kummempaa Jumalaa ole."

    OK! Pitää näemmä vaihtaa jumalaa ja lopettaa vääräuskoisuus. Kyllä sitten alkaa voittoja ropista! Kokeilen heti tänään, koska on tuo iso potti eurojackpotissa.


  • Anonyymi

   Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne.

   • Anonyymi

    Ei minulla mitään ihmeempää himoa ole. Asia on vaan niin, että kuoltuaan kukaan ei kaipaa enää yhtään mitään, mutta nyt olis rahalle käyttöä. Siitä huolimatta vaikka sinä kelvoton kutale et sillä mitään teekään.


  • Mikä uskosta luopumisessa on noin vaikeaa ? Voit ryhtyä ateistiksi koska tahansa siitä ei tarvitse edes internettiin ilmoittaa.
   Olen 77 vuotias toisen polven ateisti jo edesmennyt isäni oli ateisti.
   Suosittelen lämpimästi ateismia.

   • Anonyymi

    Mutta enhän minä voi rukoilla miltään jumalalta apua rahapelivoittoa varten, jos en pyydä sitä oletetulta jumalalta. Tietenkään en voi mitään apua saada, jos kyseistä jumalaa ei vaan satu millään olemaan, vaikka jotkut kuinka väittäisivät sellaisen olevan olemassa. Ateistina en voisi edes rukoilla apua miltään jumalalta, koska ateistina en saattaisi mitenkään uskoa mitään taivaallisia hörhöjä olevan olemassakaan.

    Yksinkertaisella testilläni voin kuitenkin peräti konkreettisesti todistaa, ettei kyseistä jumalaa aikuisten oikeasti ole. Että tänään katsotaan, auttaako Allah minua saamaan jättipotin eurojackpotissa. Ellei auta, hän on yhtä olematon kuin Jumala, jolla eilen oli mahdollisuus osoittaa olevansa olemassa. Kokeillaan huomenna, onko Zeus suosiollinen lottopotin kanssa. Jatkan tätä testiä niin pitkään, kunnes löytyy jumala, joka auttaa.


  • Anonyymi

   Minun alallani, joka ei ole veikkaus ala. Kaikki rikastuneet ihmiset pitävät He....rikkauksia Herran lahjana. Joskus käy niin että karman laki toimii ja kärsimys palkitaaan, mutta suuri mutta, tämä edellyttää nöyryyttä ja kiitollisuutta. Muuten lompsa halkeaa, jos käännytään Elvis-puolelle. Esimerkkejä on siis kartalla paljon.

  • Anonyymi

   jos uskovaiset oikeasti uskoisivat jumalaan niin lainaisivat minulle sen miljoonan jonka lupaan maksaa kuoltuani jumalalle korkoineen takaisin 🤣

   • Uskovaiset kirjoittavat sen miljoonan shekin ja laittavat sen ruumisarkkuun kanssasi kun lähdön hetki koittaa


   • Anonyymi
    MattiA kirjoitti:

    Uskovaiset kirjoittavat sen miljoonan shekin ja laittavat sen ruumisarkkuun kanssasi kun lähdön hetki koittaa

    Uskovaiset ovat siis Laihialta kotoisin, koska käyttävät heikäläisten vanhaa kikkaa mukamas reiluuden merkkinä. Itse voisin lahjoittaa kahden miljoonan shekin ja ottaisin vaihtorahana sen uskovaisten miljoonan itselleni.


  • Anonyymi

   Kerta murhe kerrallaan.

   • Anonyymi

    Toivottavasti kaikki jumalat eivät aiheuta murhetta, vaan jonakin päivänä onnistaa. Saas nähdä, mikä jumala on se, joka voittaa tämän skapan.


  • Anonyymi

   Jumala ei osallistu uhkapeleihin, vaikka voittajat aina kiittelevät pää kumarassa.
   Voitot vedetään pitkäkätisestä kuten Las Vegasissa tai ruletti- pokeripöydässä,
   tai veikkaus, hedelmäpeli Casino netti, huoltoasema, EuroJackpot etc. etc.
   Et siis voi vetää kahvasta, kun pyydät voittoja Jumalalta, vaan kiittää että osaat
   pelata terveesti. Alkoholismi ja pelihimo ovat samalla lammella syntyneitä ja
   Jumala on keksinyt, Luonut, lääkekasvit joita ihmiset jalostavat tuotteiksi, joilla
   nämä aktiviteetit saadaan kokonaan pois, jos ne aiheuttavat liikaa kärsimystä.
   Olen pelannut yhden yön kokonaan ja aamulla rutiköyhä, joten tämä harrastus
   hyytyi ensialkuun, ennenkuin yltyi riippuvuudeksi.

   • Anonyymi

    Hassua, ettei Jumala osallistu, vaikka hyvin tietää pelien lopputuloksen jo etukäteen. Hänhän tiesi aikoinaan etukäteen senkin, että hänen luomistyönsä menee perseelleen ja lopputuloksena syntyy maapallollinen pelkkiä syntiä tekeviä ääliöitä, jotka pistävät hermoon niin, että heidän valtaisasti sikiävää joukkoaan pitää harventaa vedenpaisumuksella.


  • Anonyymi

   Voitin eilen euron panoksella 1,55 euroa, joten sain 55 senttiä voittoa. Tämä tuli rukoiltuani Allahilta apua. Näin ollen Allah johtaa Jumalaa 55 sentillä. Jumala on täys nolla.

   Katsotaan, paljonko Zeus tänään antaa lotossa. Laitan myös vakioon panoksen, koska osallistuin vakion SM-kisaan. Huomenna kokeillaan, onko Aasa suosiollinen. Kyllä jännittää, kuka jumalista on rahapelien kunkku.

   • Anonyymi

    Zeus auttaa varmasti. En minäkään muihin jumaliin luota.


  • Jumalahan tietää jo kuinka paljon rahaa tulet voittamaan, ei siinä rukoilut auta muuttamaan Jumalan suunnitelmaa. Rukoilutkin hän tietää jo etukäteen, se lukee Raamatussakin.

   • Anonyymi

    Jumalan vaikeus on siinä, että hän ei osaa kirjoittaa. Hän olisi voittanut lotossa jo monet kerrat, mutta hän ei osaa täyttää kuponkia. Siksi hänen sanansakin eli Raamattu piti kirjoittaa hänen puolestaan. Tai osaa hän tavallaan kirjoittaa, mutta se on vain siansaksaa. Ei sitä kukaan ymmärrä. Se on sitä samaa kieltä, jota uskovaiset höpisevät tilaisuuksissaan aina sen jälkeen, kun he ovat kaatuneet seljälleen ja lyöneet päänsä lattiaan.


  • Anonyymi

   Nyt tilannetiedotus tässä jumalien välisessä rahapelikisassa!
   Voitin eilen vakiossa 10 oikein tuloksella 3,13 euroa. Tämä siis oli Zeuksen ansiota. Tällä hetkellä siis tilanne: 1. Zeus 3,13 pistettä 2. Allah 1,55 pistettä 3. Jumala 0 pistettä.

   Tänään katsotaan, miten Aasa pärjää. Laitan pari euroa totoon ja kaikki tai ei mitään -peliin. Rukoilkaamme!

   • Anonyymi

    No niin. Nyt taas jatkoa tutkimuksessa. Aasan ansiosta voitin 55 senttiä.
    Tilanne tällä hetkellä:

    1. Zeus 3,13 pojoo
    2. Allah 1,55 "
    3. Aasa 0,55 "
    4. Jumala 0.00 "

    Tänään pyydän apua Buddhalta. Katsotaan, kuinka suosiollinen hän on voittoja jakamaan. Voi olla, että annan myöhemmin Jumalalle uuden mahdollisuuden yrittää, koska hän raukkaparka on täys nolla. Rukoilkaamme!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No niin. Nyt taas jatkoa tutkimuksessa. Aasan ansiosta voitin 55 senttiä.
    Tilanne tällä hetkellä:

    1. Zeus 3,13 pojoo
    2. Allah 1,55 "
    3. Aasa 0,55 "
    4. Jumala 0.00 "

    Tänään pyydän apua Buddhalta. Katsotaan, kuinka suosiollinen hän on voittoja jakamaan. Voi olla, että annan myöhemmin Jumalalle uuden mahdollisuuden yrittää, koska hän raukkaparka on täys nolla. Rukoilkaamme!

    Et ole rehellinen. Kuka uskoo valheitasi? Kysyin Jahvelta, niin sanoi, että ei kukaan. Antoi minulle 10000 euroa rahaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ole rehellinen. Kuka uskoo valheitasi? Kysyin Jahvelta, niin sanoi, että ei kukaan. Antoi minulle 10000 euroa rahaa.

    Jahve puhuu paskaa ja antoi sulle väärää rahaa!!!


  • Anonyymi

   Nonni. Homma etenee. Eilisessä veikkauskarkelossa Buddha antoi kahdessa pelissä seuraavasti: kaikki tai ei mitään -pelissä 60 senttiä ja synttärit pelissä 20 senttiä. Yhteensä 80 senttiä. Tällä tuloksella Buddha kiilaa kolmanneksi. Zeus jatkaa vakuuttavasti johdossa.

   1. Zeus 3,13 pojoo
   2. Allah 1,55 "
   3. Buddha 0,80 "
   4. Aasa 0,55 "
   5. Jumala 0.00 "

   Tänään aion rukoilla hyvää voimaa rahapeleihin mm. eurojackpottiin pyhältä lehmältä ja sen brahmanilta, koska hinduismissa ei varsinaisesti ole jumalaa. Jännää nähdä, kuinka käy. Rukoilkaamme!

   • Anonyymi

    Jumala ei pärjää tässä kisassa, koska hänen bisneksensä perustuu vain Raamatulla ja siihen liittyvillä jutuilla huijaamiseen. Jumala rahastaa Raamattuja ja muuta humpuukia myymällä, kirkollisverottamalla ja kolehdeilla. Jotkut hänen kätyreistään, kuten vaikka Pirkko Jalovaara, huijaavat hyväuskoisia hölmöjä ihan muuten vain rikastuakseen. Rahapeleihin hän ei sorru.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jumala ei pärjää tässä kisassa, koska hänen bisneksensä perustuu vain Raamatulla ja siihen liittyvillä jutuilla huijaamiseen. Jumala rahastaa Raamattuja ja muuta humpuukia myymällä, kirkollisverottamalla ja kolehdeilla. Jotkut hänen kätyreistään, kuten vaikka Pirkko Jalovaara, huijaavat hyväuskoisia hölmöjä ihan muuten vain rikastuakseen. Rahapeleihin hän ei sorru.

    Toi on täyttä totta! Jumala on huijareitten suuri ruhtinas.


  • Anonyymi

   Päivitys kilpailutilanteeseen!

   Pyhä Lehmä toi minulle eurojackpotissa 35 senttiä ja kaikki tai ei mitään -pelissä euron. Yhteensä siis 1,35 euroa. Pyhä Lehmä sijoittuu näin ollen näissä uskonnollisissa raveissa totosijalle kolmanneksi. Onnea!

   1. Zeus 3,13 pojoo
   2. Allah 1,55 "
   3. Pyhä Lehmä 1,35 "
   4. Buddha 0,80 "
   5. Aasa 0,55 "
   6. Jumala 0.00 "

   Tänään pyydän apua rahapelimenestykseeni Atonilta. Rukoilkaamme!

  • Anonyymi

   Ja kisa jatkuu!

   Atonin oli vuoro näyttää kyntensä rahapelionnettarena. Hänen suosiollisella avustuksellaan onnistuin voittamaan 1,76 euroa. Tällä tuloksella hän punnertaa itsensä jopa toiseksi! Mahtavaa!
   Mutta Zeus jatkaa vakuuttavasti johdossa.

   1. Zeus 3,13 pojoo
   2. Aton 1,76 "
   3. Allah 1,55 "
   4. Pyhä Lehmä 1,35 "
   5. Buddha 0,80 "
   6. Aasa 0,55 "
   7. Jumala 0.00 "

   Tänään rukoilen apua Ra-jumalalta. Veikkaan, että juuri Rahaan kannattaa luottaa rahapeleissä. Katsotaas kuinka käy. Rukoilkaamme!

  • Anonyymi

   Jopas! Ra antoi toton troikkapelistä 8 euroa ja synttäripelistä 16 senttiä! Tämä tarkoittaa sitä, että Ra siirtyi ansaittuun johtoon.

   1. Ra 8,16 pojoo
   2. Zeus 3,13 "
   3. Aton 1,76 "
   4. Allah 1,55 "
   5. Pyhä Lehmä 1,35 "
   6. Buddha 0,80 "
   7. Aasa 0,55 "
   8. Jumala 0,00 "

   Tänään ajattelin antaa Jumalalle uuden mahdollisuuden yrittää, koska hänen nollatuloksensa on jotenkin säälittävä. Josko hän tällä kertaa olisi suosiollinen muussakin rahabisneksessä kuin vain Raamattuun liittyvässä varojen keruussa. Katsotaan tänään mm. eurojackpotin merkeissä. Rukoilkaamme!

   • Anonyymi

    Turhaan sille Jumalalle annat uusia mahdollisuuksia. Avauksessahan kirjoitit: "Jos jostain pelistä ei tule tuntuvaa voittoa, se kertoo, ettei myöskään Jumalaa ole olemassa. " Jumala osoittaa nollatuloksellaan olevansa olemattomissa. Sen sijaan muut jumalat ilmeisesti ovat pienessä määrin olemassa. Siis todella vähäisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turhaan sille Jumalalle annat uusia mahdollisuuksia. Avauksessahan kirjoitit: "Jos jostain pelistä ei tule tuntuvaa voittoa, se kertoo, ettei myöskään Jumalaa ole olemassa. " Jumala osoittaa nollatuloksellaan olevansa olemattomissa. Sen sijaan muut jumalat ilmeisesti ovat pienessä määrin olemassa. Siis todella vähäisesti.

    Jumala haluaa voittaa vain raamattukaupalla. Kannattaa siis ruveta myymään uskonnollista kirjallisuutta niin rikastuu ihan huomaamatta.


   • Anonyymi

    Jumala heräsi eilen eloon! Hän siunasi minulle euron voiton totossa. Uuden mahdollisuutensa ansiosta hän nousi jopa kuudennelle sijalle. Halleluja Herra!

    1. Ra 8,16 pojoo
    2. Zeus 3,13 "
    3. Aton 1,76 "
    4. Allah 1,55 "
    5. Pyhä Lehmä 1,35 "
    6. Jumala 1,00 "
    7. Buddha 0,80 "
    8. Aasa 0,55 "

    Tänään rukoilen uudelleen apua Rahalta. Hänhän antoi tähän mennessä suurimman voiton. Nyt pyydän häneltä apua lotossa. Toivottavasti Raha jyllää!!! Katsotaan kuinka käy. Rukoilkaamme!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jumala heräsi eilen eloon! Hän siunasi minulle euron voiton totossa. Uuden mahdollisuutensa ansiosta hän nousi jopa kuudennelle sijalle. Halleluja Herra!

    1. Ra 8,16 pojoo
    2. Zeus 3,13 "
    3. Aton 1,76 "
    4. Allah 1,55 "
    5. Pyhä Lehmä 1,35 "
    6. Jumala 1,00 "
    7. Buddha 0,80 "
    8. Aasa 0,55 "

    Tänään rukoilen uudelleen apua Rahalta. Hänhän antoi tähän mennessä suurimman voiton. Nyt pyydän häneltä apua lotossa. Toivottavasti Raha jyllää!!! Katsotaan kuinka käy. Rukoilkaamme!

    Eipä ollut Ra eilen kovin suosiollinen. Vain 10 senttiä tuli. Näin ollen Ra vankisti asemaansa todella hieman.

    Lopputulos:
    1. Ra 8,26 pojoo
    2. Zeus 3,13 "
    3. Aton 1,76 "
    4. Allah 1,55 "
    5. Pyhä Lehmä 1,35 "
    6. Jumala 1,00 "
    7. Buddha 0,80 "
    8. Aasa 0,55 "

    Taidan lopettaa tämän tutkimuksen tähän, koska ei siitä rahallisesti ole mitään hyötyä. Noin yleisesti ottaen täytyy todeta, ettei jumalista ole rahapeleissä käytännössä onnea. Samaan lopputulokseen pääsee, vaikka ei rukoilisikaan miltään maailman jumalalta mitään onnenapua. Pelatkaa ihan itse vaan itsenänne ja toivokaa parasta!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä ollut Ra eilen kovin suosiollinen. Vain 10 senttiä tuli. Näin ollen Ra vankisti asemaansa todella hieman.

    Lopputulos:
    1. Ra 8,26 pojoo
    2. Zeus 3,13 "
    3. Aton 1,76 "
    4. Allah 1,55 "
    5. Pyhä Lehmä 1,35 "
    6. Jumala 1,00 "
    7. Buddha 0,80 "
    8. Aasa 0,55 "

    Taidan lopettaa tämän tutkimuksen tähän, koska ei siitä rahallisesti ole mitään hyötyä. Noin yleisesti ottaen täytyy todeta, ettei jumalista ole rahapeleissä käytännössä onnea. Samaan lopputulokseen pääsee, vaikka ei rukoilisikaan miltään maailman jumalalta mitään onnenapua. Pelatkaa ihan itse vaan itsenänne ja toivokaa parasta!!!

    Kokeilin rahapelionnea eilen vielä ateismin avulla. En siis rukoillut keneltäkään jumalalta vaan tein troikan totoon täysin uskomattomana. Lisäksi laitoin rivin kaikki tai ei mitään -peliin. Kävi niin, että voitin troikassa 19,86 euroa ja jälkimmäisessä euron. Näin ollen ateismi voitti tämän rahapeliskapan täysin ylivoimaisesti tuloksella 20,86. Taikauskomisesta ei ole siis mitään apua mihinkään.

    Loppujen lopuksi:
    1. Ateismi 20,86 pojoo
    2. Ra 8,26 "
    3. Zeus 3,13 "
    4. Aton 1,76 "
    5. Allah 1,55 "
    6. Pyhä Lehmä 1,35 "
    7. Jumala 1,00 "
    8. Buddha 0,80 "
    9. Aasa 0,55 "


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokeilin rahapelionnea eilen vielä ateismin avulla. En siis rukoillut keneltäkään jumalalta vaan tein troikan totoon täysin uskomattomana. Lisäksi laitoin rivin kaikki tai ei mitään -peliin. Kävi niin, että voitin troikassa 19,86 euroa ja jälkimmäisessä euron. Näin ollen ateismi voitti tämän rahapeliskapan täysin ylivoimaisesti tuloksella 20,86. Taikauskomisesta ei ole siis mitään apua mihinkään.

    Loppujen lopuksi:
    1. Ateismi 20,86 pojoo
    2. Ra 8,26 "
    3. Zeus 3,13 "
    4. Aton 1,76 "
    5. Allah 1,55 "
    6. Pyhä Lehmä 1,35 "
    7. Jumala 1,00 "
    8. Buddha 0,80 "
    9. Aasa 0,55 "

    Kannattaa luottaa ateismiin. Siinä piilee tie, totuus ja elämä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokeilin rahapelionnea eilen vielä ateismin avulla. En siis rukoillut keneltäkään jumalalta vaan tein troikan totoon täysin uskomattomana. Lisäksi laitoin rivin kaikki tai ei mitään -peliin. Kävi niin, että voitin troikassa 19,86 euroa ja jälkimmäisessä euron. Näin ollen ateismi voitti tämän rahapeliskapan täysin ylivoimaisesti tuloksella 20,86. Taikauskomisesta ei ole siis mitään apua mihinkään.

    Loppujen lopuksi:
    1. Ateismi 20,86 pojoo
    2. Ra 8,26 "
    3. Zeus 3,13 "
    4. Aton 1,76 "
    5. Allah 1,55 "
    6. Pyhä Lehmä 1,35 "
    7. Jumala 1,00 "
    8. Buddha 0,80 "
    9. Aasa 0,55 "

    Ateismilla saa rahaa rehellisesti rahapeleistä. Raamatulla rikastuvat vain konnat.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   2993
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   55
   1254
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1127
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   63
   994
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   60
   890
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   862
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   742
  8. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   727
  9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   723
  10. Älä ees vihjaile mitään

   jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
   Ikävä
   52
   606
  Aihe