Olen miettinyt vuosia, että mitä järkeä tässä kaikessa on

Anonyymi-ap

Olenko helvetin tyhmä, kun puren vain hammasta ja pusken väkisin eteenpäin vuodesta toiseen, vaikka paskaa tulee niskaan vasemmalta ja oikealta. Joku lapsenomainen usko, että vielä minunkin elämääni osuu joku onnenpotku, pitää allekirjoittaneen idiootin toivonkipinän yllä.

Lapsuus oli mitä oli. Tein parhaani niillä korteilla mitä jaettiin. Kiusatuksi tuli koulussa sekä kotona. Aikuisuuteen onnettomalla itsetunnolla. Kiusauksi tuli työpaikoilla. Useita burnoutteja. Maniassa tuli sekoiltua asiat niin solmuun, että päädyin asunnottomaksi vuosiksi. Varmaan lukematon kirjo diagnosoimattomia mielenterveysongelmia. Pari vittumaista perussairauttakin siunaantunut, jotka onneksi pysyvät lääkityksellä kurissa. Kaikkea tätä paskaa tuli paettu uhkapelaamiseen, varmaan siksi koska elämä on niin tyhjää ja tuossa pääsi hetkeksi irti kaikesta. Raha asiat täysin solmussa.

Ei mitään sisältöä elämässä.Ei minkäänlaisia sosiaalisia suhteita ala-asteen jälkeen. Haaveilen vain, että pääsisin jonnekin maaseudulle asumaan. Viimeiset kymmenen vuotta on tuntunut siltä, että sekoan lopullisesti. Ei edes näy sitä kuuluisaa valoa tunnelin päässä.

Vittuilua ja vähättelyä on saanut koko elämän osakseen. Ei minkäänlaista apua. Kun elämässä on ollut niitä ajanjaksoja, jolloin on pyyhkinyt hyvin ja on pyrkinyt auttamaan muita, niin eipä näistä ole mitään kiitosta edes koskaan saanut, mutta on ainakin selvinnyt se ihmisten todellinen luonne. Eli itse on vain se henkilö, jota hyväksikäytetään, muuhun ei kelpaa.

Jokainen päivä on ajan tappamista ja haaveilua paremmasta elämästä. Rakastan elämää, vaikka omani on täyttä paskaa.

9

413

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maaseudulle kannattaa pyrkiä. Itsekin halausin. Onnekseni olen päässyt mökkeilemään. Luonnossa on rauhaa, peuroja ja mahdollisuus puuhastella omia. Harrastaa ja olla poissa ihmisten silmistä. Ehkä joku päivä pääsisi ihan asumaan. Ei oikein muuta osaa sanoa tai toivoa tulevaisuudelta.

  • Hei,

   Jos oikein tulkitsin, niin et koe saaneesi apua tilanteeseesi. Toivottavasti jaksat silti vielä yrittää hakea sitä. On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi saada sekä ammatti- että vertaistukea ja tietoa muista auttavista tahoista.

   - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

   Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

   Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

   Joka viikko maanantaista torstaihin klo 15-19 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

   - Valtakunnallinen kriisipuhelin

   Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

   - Kriisikeskukset

   Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Osassa yksiköistä myös etävastaanotto on mahdollinen. Yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

   Ysätävällisin terveisin
   SOS-kriisikeskus/Kata

  • Anonyymi

   Kivuliastakaan elämää ei kannata heittää hukkaan.

  • Anonyymi

   Mitään ei loppujen lopuksi ansaita tekemällä vaan olemalla. Rajat. Itseänsä kunnioittamalla ja kannoillaan kääntymällä. Jos et riitä omana itsenäsi jollekin- luovuta. Heikot, kateelliset ihmiset käyttää hyväksi- ihmistä, jolla ei ole itsetunto kohdillaan, ja joka mieliskelee. Kateus on yksi perisynti meillä ihmisillä, halutaan tuhota ihminen,etenkin loppujen lopuksi se joka on läheinen.

   • Anonyymi

    vie ajatteluasi piemmälle, niin huomaat kaiken negatiivisen paskan lähtökohta on vihersiirtymä ja komentojärjestelmä eu.
    muista vaaleissa että paskan voi pyyhkiä pois


  • Anonyymi

   Toivottavasti toiveesi toteutuu ja pääset maaseudun rauhaan.
   Yritä saada k-päiset turhat tyypit pois mieltäsi kuormittamasta. Elä enää jaa asioitasi niille turhaan. Voimia ja jaksamista.

  • Anonyymi

   Mulkut pärjää tässä maailmassa. Valitan

   • Anonyymi

    Onko tää muuten joku kepulaisten kokous vai?


  • Anonyymi

   Et ole ainoa, maailmassa on paljon ihmisiä jotka kärsivät tyhjyydestä sekä merkityksettömyydestä kuten minä. Itselläni mm. molemmat vanhemmat kuolleet, ADD, OCD, epävakaa persoonallisuushäiriö, masennus, ahdistus, peliriippuvuus ja muita kompulsiivisia riippuvuuksia, neurooseja, itseinhoa, yksinäisyyttä etc.
   Silti voi mennä hyvin koska voin päättää niin, vaikka kaikki olisikin kamalaa, turhaa ja paskaa voin silti päättää että eikä ole, vaan kaikki on okei vaikkei olisikaan. Minulta löytyy ilmeisesti myös luonteenlujuutta vaikka olenkin mieleltäni jokseenkin sairas. Sitä muuten rupeaa löytymään siinä vaiheessa kun on todella epätoivoinen - eräänlainen suojamekanismi. Herkkyys on kovassa maailmassa hankalaa mutta kovuus on liian helppoa. Viimeiseksi haluan sanoa että lähimuisti on ihmisen huonoin muisti, kannattaa olla vain kärsivällinen ja odotella että se pyyhkiytyy pois.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2080
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   174
   1404
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1301
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1117
  5. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   988
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   72
   841
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   157
   767
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   718
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   90
   681
  Aihe