Olen miettinyt vuosia, että mitä järkeä tässä kaikessa on

Anonyymi-ap

Olenko helvetin tyhmä, kun puren vain hammasta ja pusken väkisin eteenpäin vuodesta toiseen, vaikka paskaa tulee niskaan vasemmalta ja oikealta. Joku lapsenomainen usko, että vielä minunkin elämääni osuu joku onnenpotku, pitää allekirjoittaneen idiootin toivonkipinän yllä.

Lapsuus oli mitä oli. Tein parhaani niillä korteilla mitä jaettiin. Kiusatuksi tuli koulussa sekä kotona. Aikuisuuteen onnettomalla itsetunnolla. Kiusauksi tuli työpaikoilla. Useita burnoutteja. Maniassa tuli sekoiltua asiat niin solmuun, että päädyin asunnottomaksi vuosiksi. Varmaan lukematon kirjo diagnosoimattomia mielenterveysongelmia. Pari vittumaista perussairauttakin siunaantunut, jotka onneksi pysyvät lääkityksellä kurissa. Kaikkea tätä paskaa tuli paettu uhkapelaamiseen, varmaan siksi koska elämä on niin tyhjää ja tuossa pääsi hetkeksi irti kaikesta. Raha asiat täysin solmussa.

Ei mitään sisältöä elämässä.Ei minkäänlaisia sosiaalisia suhteita ala-asteen jälkeen. Haaveilen vain, että pääsisin jonnekin maaseudulle asumaan. Viimeiset kymmenen vuotta on tuntunut siltä, että sekoan lopullisesti. Ei edes näy sitä kuuluisaa valoa tunnelin päässä.

Vittuilua ja vähättelyä on saanut koko elämän osakseen. Ei minkäänlaista apua. Kun elämässä on ollut niitä ajanjaksoja, jolloin on pyyhkinyt hyvin ja on pyrkinyt auttamaan muita, niin eipä näistä ole mitään kiitosta edes koskaan saanut, mutta on ainakin selvinnyt se ihmisten todellinen luonne. Eli itse on vain se henkilö, jota hyväksikäytetään, muuhun ei kelpaa.

Jokainen päivä on ajan tappamista ja haaveilua paremmasta elämästä. Rakastan elämää, vaikka omani on täyttä paskaa.

8

254

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maaseudulle kannattaa pyrkiä. Itsekin halausin. Onnekseni olen päässyt mökkeilemään. Luonnossa on rauhaa, peuroja ja mahdollisuus puuhastella omia. Harrastaa ja olla poissa ihmisten silmistä. Ehkä joku päivä pääsisi ihan asumaan. Ei oikein muuta osaa sanoa tai toivoa tulevaisuudelta.

  • Hei,

   Jos oikein tulkitsin, niin et koe saaneesi apua tilanteeseesi. Toivottavasti jaksat silti vielä yrittää hakea sitä. On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi saada sekä ammatti- että vertaistukea ja tietoa muista auttavista tahoista.

   - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

   Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

   Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

   Joka viikko maanantaista torstaihin klo 15-19 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

   - Valtakunnallinen kriisipuhelin

   Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

   - Kriisikeskukset

   Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Osassa yksiköistä myös etävastaanotto on mahdollinen. Yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

   Ysätävällisin terveisin
   SOS-kriisikeskus/Kata

  • Anonyymi

   Kivuliastakaan elämää ei kannata heittää hukkaan.

  • Anonyymi

   Mitään ei loppujen lopuksi ansaita tekemällä vaan olemalla. Rajat. Itseänsä kunnioittamalla ja kannoillaan kääntymällä. Jos et riitä omana itsenäsi jollekin- luovuta. Heikot, kateelliset ihmiset käyttää hyväksi- ihmistä, jolla ei ole itsetunto kohdillaan, ja joka mieliskelee. Kateus on yksi perisynti meillä ihmisillä, halutaan tuhota ihminen,etenkin loppujen lopuksi se joka on läheinen.

   • Anonyymi

    vie ajatteluasi piemmälle, niin huomaat kaiken negatiivisen paskan lähtökohta on vihersiirtymä ja komentojärjestelmä eu.
    muista vaaleissa että paskan voi pyyhkiä pois


  • Anonyymi

   Toivottavasti toiveesi toteutuu ja pääset maaseudun rauhaan.
   Yritä saada k-päiset turhat tyypit pois mieltäsi kuormittamasta. Elä enää jaa asioitasi niille turhaan. Voimia ja jaksamista.

  • Anonyymi

   Mulkut pärjää tässä maailmassa. Valitan

   • Anonyymi

    Onko tää muuten joku kepulaisten kokous vai?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   2629
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   2135
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   95
   1644
  4. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   38
   1626
  5. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   56
   1346
  6. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   175
   1260
  7. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   91
   1040
  8. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   993
  9. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   58
   934
  10. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   54
   923
  Aihe