Putin toimeenpanee kansanmurhaa nyt Hersonissa

Anonyymi-ap

Pakkosiirrot Venäjälle ovat sitä samaa politiikkaa, mitä Venäjällä on toteutettu iät ajat. Kansallisuuksien hävittämistä, kulttuurin ja kielen tuhoamista, perheiden hajoittamista, lapset ja vanhukset katoavat, vankiloita, kidutuksia ...
Näin imperialistinen sotarikosten ja ihmisoikeusrikosten suorittaja pyrkii luomaan suurvaltaa muita sortamalla. Kaava on aivan selkeä, avatkaa silmänne.

Tällä kertaa vastassa on kuitenkin toivoton tehtävä.
Putin ei ole oppinut historiasta yhtään mitään.

Slava Ukraini !

7

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos se näyttää siltä, haisee siltä ja kuulostaa siltä ...
   Se on sitä.

  • Anonyymi

   Kohdasta 9 min eteenpäin: https://www.bitchute.com/video/rLnCcNfoKjrO/
   USA on maailman suurin lasten hyväksikäyttäjävaltio. Joka vuosi jää miljoona lasta kadoksiin. Kukaan ei vastaa kysymykseen, mistä tulee kaikki lasten veri, jota käytetään eliitin nuoruuslääkkeenä. Veri siirretään tuoreeltaan lapsesta aikuisiin. Ala on maailman suurinta teollisuutta tällä hetkellä. Ja Ukraina oli lasten salkuljetuksen solmukohta maailmassa. Miksi USA:n politikot kävivät keväällä kaikki vuoron perään maassa? Mitä muuta kuin bioaseita niissä laboratarioissa valmistettiin? Mitä muuta kuin verta niistä abortoiduista sikiöistä otetaan käyttöön? Yhden sikiön markkinahinta on lähemmäs 500 000 taalaa pimeillä markkinoilla.
   Katsokaa video, niin ehkäpä asia aukeaa.

  • Anonyymi

   Olipa lapsellista valehtelua koko sivusto. Aivan MV tasoa. 10 vuotta sitten sairaalaani tuli sairas mies venäjältä. Hänen perheensä jäi talvisodassa liinahamarissa venäläisten vangiksi. Vanhemmat kuolivat sotavankeudessa ja häntä ei koskaan palautettu suomeen. Tuli vasta vanhana ja sairaana. Oli katkera mies. Venäjä ei ole koskaan välittänyt ihmisoikeuksista. Ei nyt eikä ennenkään. Se on hallinnoltaan primitiivinen ja imperialistinen sotavaltio. Siellä oikeasti asustaa se perkele jota he ukrainasta etsivät.

  • Anonyymi

   Aloitus käsittelee Venäjän toimia Hersonissa.

   Mitä vastaa MV-mediaa lukeva tiltunen.
   Alkaa paasata Usa:ssa kadonneista lapsista ja muusta Atlanttin takaisista epäkohdista ja ihmiskaupasta. Syntyy vaikutelma, että Venäjä saa tehdä Ukrainassa mitä huvittaa, koska Usa:ssa on kaikkien tuntemia ongelmia ja epäkohtia.

   Voiko siis tiltusen mielestä missä päin maailmaa hyvänsä toteuttaa mitä tahansa sillä varjolla, että Usa:ssa on joku asia huonosti ? Pitääkö Hersonin tapahtumat pyyhkäistä maton alle ja unohtaa, koska kansainvälistä ihmiskauppaa ei ole saatu aisoihin?

  • Anonyymi

   Putin saa tehdä mitä hän haluaa hänelle ei kukaan mahda mitään, ihan sama mitä mitättömät rääpäleet vinkuu ja vikisee.

  • Anonyymi

   "Putin saa tehdä mitä hän haluaa hänelle ei kukaan mahda mitään, ihan sama mitä mitättömät rääpäleet vinkuu ja vikisee."

   Putinin pitäisi saada lantioihin(sa) enemmän liikettä. Noin 150 vuoden päästä ei ole yhtään venäläistä jos väestödiagrammia tutkii.

   Ihan sama mitä se viimeinen Putinin jälkeläinen siellä vetelee.

  • Anonyymi

   Viimeksi ryssät kiikutti virolaisia uralin taakse. Miten kävi hevosvarkaalle; pääsi kremlin muuriin. Vessanpönttövarkaalle käy samoin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   375
   3631
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   63
   1630
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   74
   1346
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1205
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1127
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   995
  7. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   326
   969
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   933
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   867
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   860
  Aihe