Krista Kiuru jäi kiinni valehtelusta/tuhansia tutkimustuloksia mrna rokotteesta huomioimatta

Anonyymi-ap

Krista kiuru jäi kiinni valehtelusta:

https://injektiopiikki.com/2022/10/20/ema-on-hyvaksynyt-6kk-5-vuotiaiden-mrna-piikitykset/

1000 tutkimusta jotka jätettiin huomioimatta rokote keskustelussa:

https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/

Espanjantauti oli rokotekokeilu – Vain rokotetut kuolivat

Miljardööri Bill Gatesin isoisä Frederick Gates oli takana tappavassa rokotekokeilussa vuonna 1918, joka nimettiin "Espanjantaudiksi". Lisäksi rokotekokeilun tuotti Rockefeller-instituutti. Siis mikä yhteensattuma?
Jos se ei alkanut Espanjasta, niin mistä se sitten alkoi? Yhdysvalloista. Jos se ei ollut flunssavirus, mikä se sitten oli? Se oli bakteeri, joka aiheutti vakavan ja useimmissa tapauksissa tappavan keuhkokuumeen. Vuodelta 2008 peräisin olevan kansallisen terveysviraston asiakirjan mukaan bakteeriperäinen keuhkokuume oli tappanut 92,7% ihmisistä ruumiinavausten perusteella.

Miksi kutsumme sitä sitten espanjantaudiksi? Kyse on hämäyksestä, savuverhosta totuuden peittämiseksi? Miksi? Koska totuus on niin kauhea. Suurin osa ihmisistä kuuntelee mieluummin mukavia valheita. Ensimmäiset bakteeriperäiset keuhkokuume tapaukset jäljitettiin vuonna 1918 Fort Rileyn sotilastukikohtaan Kansasissa. Pitkä tarina lyhyesti. Kokeellista bakteeriperäistä aivokalvontulehdusrokotetta kehitettiin hevosissa vuonna 1918 New Yorkissa sijainneessa Rockefeller-instituutissa.

Rockefeller-yliopisto alkoi rokottamaan sotilaita Fort Rileyssä. Tämä ns. espanjantauti oli rokotekoe, joka meni karmealla tavalla pieleen. Tai oikeastaan näinhän me tavalliset ihmiset sanoisimme. Cabal-salaseura näkee asian toisin. He kutsuvat sitä kokeiluksi, josta saatiin kaikkien aikojen paras lopputulos.

Miljoonat amerikkalaiset sotilaat rokotettiin tällä kokeellisella seerumilla. Kaksi miljoonaa sotilasta lähetettiin ulkomaille. He joutuivat siellä terveydellisesti haastaviin olosuhteisiin, joissa bakteerit levisivät kulovalkean tavoin. Sitten levitettiin tarinaa, että nämä sotilaat palasivat kotiin kaikenlaisten eurooppalaisten tautien kanssa. Niinpä myös Amerikan väestö rokotettiin.

Ja sen lisäksi rokotteita levitettiin vielä ympäri Eurooppaakin. Vain rokotetut kuolivat. Terveet miehet ja naiset elämänsä parhaassa iässä kuolivat. Mutta vanhukset eivät kuolleet, kuten olisi tapahtunut, jos kyseessä olisi ollut flunssavirus. Kuka oli vastuussa tästä massarokotusohjelmasta? Rockefeller-instituutti.

Kuka oli päävastuussa oleva tutkija? Tohtori Frederick Gates, jonka mukaan he injektoivat sotilaisiin satunnaisia annoksia kokeellista bakteeriperäistä aivokalvontulehdusrokotetta. Eloonjääneistä tuli levittäjiä, jotka levittivät bakteeria muihin. Jopa rokottamattomiin. Nyt COVID-ajassa me kutsuisimme sitä shedding-ilmiöksi, jossa rokotetut tartuttavat rokottamattomia.

Eikö olekin hämmästyttävä yhteensattuma? Isoisä Frederick Gates silloin, lapsenlapsi Bill Gates nyt. Rockefeller silloin ja Rockefeller nyt. Sairaus kehitettiin USA:n Fort Rileyssä silloin ja sairaus kehitettiin Kiinan Wuhanissa nyt. Yhteiskuntien sulkeminen silloin ja yhteiskuntien sulkeminen nyt. Levittäjät silloin ja shedding-ilmiö nyt. Kaikki omaksi parhaaksemme ja oman turvallisuutemme vuoksi silloin, ja myös nyt. Ja nämä tapahtuvat aina noin 100 vuoden välein. Siis, sattumaako?”

Tällä videolla käydään läpi Rockefeller-säätiön vuonna 2010 julkaisemia ”Lockstep” -dokumentteja, joista löytyy tämän nykyisen pandemian askelmerkit: Rockefeller dokumentit vuodelta 2010.

Bill Gates vuonna 2011 – ”Väestönvähennys pakkorokotuksilla”

The Sovereign Independent -lehti on säästynyt paperiversiona vuodelta 2011. Sen kannessa on nyt ajankohtainen otsikko: "Väestönvähennys pakkorokotuksilla: Ratkaisu hiilipäästöjen nollaamiseen". Kuvassa komeilee lausunnon antanut miljardööri Bill Gates.

https://injektiopiikki.com/2022/10/21/euroopan-komissiota-ja-ursula-von-der-leyenia-tutkitaan-rikoksista/

Lääkejätin pääjohtaja piikitti suolaliuosta – Epäiltynä COVID-rokotepassinsa väärentämisestä eliitin rikollisliigassa

Espanjan viranomaiset löysivät massiivisen verkoston julkkiksia ja eliitin jäseniä, jotka maksoivat saadakseen nimensä väärennetyksi kansalliseen rokoterekisteriin, kieltäydyttyään piikittämästä itseään kokeellisilla koronarokotteilla. Lääkeyhtiön PharmaMarin pääjohtaja oli yksi rokotevapautetusta eliitistä.

https://www.youtube.com/watch?v=2A3ykVvkp-g&t=7s

Eliitin uutisointi vain injektioylistystä ja kansa maksaa /kärsii haitat.

6

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilannekatsaus 22.10.2022: https://www.bitchute.com/video/BWkj3hgpgKEk/
      Kohdassa 16min 20 s. hautajaisurakoitasija Englannista kertoo, mitä siellä oikein tapahtuu näiden "koronatapusten" kanssa.
      Tilastokeskus julkaisi juuri, että Suomalaisten odotettavissa ole keskiikä on laskenut ensimmäisen kerran. Ja kas kummaa, tuo lasku on tapahtunut vuosina 2020 ja 2021.
      Mutta sillä ei ole mitään tekemistä ylikuolleisuuden tai rokotusten kanssa?
      Eihän?
      Nukkukaa rauhassa lampoloiden asukit, Australiassa armeija pakkorokottaa Aboriginaaleja rynnäkkökiväärin piippu rokotettavan ohimolla. Ihan tavallista lääketieteellistä toimintaa kautta maailman. Oppi otettu suoraan Natsi-Saksasta, josta noita natseja siirrettiin Australiaan pakoon Nyrnbergin oikeudenkäyntejä. Mutta eihän noita natseja ole missään maailmassa, kuten faktantarkastajat ovat niin monta kertaa joutuneet todistamaan.
      Linkki tilannekatsauksen ihan alussa.

    • Anonyymi

      Mitäköhän tuo mrna piikki sisältää oikeasti ,kun puoli väkisin se pitää ottaa .

      Vaikka tartunta ei ole edes vaarallinen , tuo kokeellinen mrna piikki on se ongelma.
      ei korona .

    • Anonyymi

      Krista Kiuru haluaa nähdä sen "viimeisen suomalaisen." Kun muut ovat jo piikkeihin kuolleet. Maailmalla jo herätty kuolevien tulvaan, mutta meillä viedään viimeisetkin sosialistien toimesta.

    • Anonyymi

      Pfizer jäi kiinni jättimäisestä valheesta EU-parlamentin kuulemisessa menneellä viikolla. Tuohon valheeseen perustuu kaikkien EU-maiden toimet ja velanotto koronan verukkeella: https://www.bitchute.com/video/rBERERkhpoSF/
      Ja kuten odotettua YLE kertoo avoimesti tästä kaikesta ja varsinkin rokotusten aiheuttamista kuolemista ja vakavista haittavaikutuksista.
      Eikö?
      No, Brasiliaisetkin tajuavat jo, mikä on WEF ja mitä sen ajaman koronapolitiikan takana. Väestönvähennys, kuten Kairon WHO:n kokouksessa 1994 päätettiin.
      https://www.bitchute.com/video/sOpkJAAay5db/
      Keneltä EU otti tuon jättimäisen velan? EU:n keskupankki on yksityinen pankki, jonka omistavat samat suvut, jotka ovat WEF:n ja IMF:n takana. Niiden johtajia ei ole kukaan kansalainen vaaleilla valinnut, vaan herrat kabineteissa ovat nostaneet sinne vasallejaan johtoasemiin.
      Keitän Suomalaisia onkaan siellä vilahdellut?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mielenkiintoista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      305
      3080
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      218
      1941
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1380
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1261
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      268
      1191
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      847
    Aihe