Saksan Scholtz on täysin moraaliton pelle. On myymässä Kiinalle sataman,

Anonyymi-ap

vaikka tietää Kiinan olevan liitossa Venäjän kanssa ja odottaa vaan tilaisuutta hyökätä Taiwaniin. Hyökkäyksen aikataulikin alkaa olla selvä. Hyökkäyksen on alettava ennen kuin Venäjä häviää Ukrainassa. Silloin USA joutuu jakamaan voimansa kahdelle suunnalle. Kiinalle on liian myöhäistä aloittaa sota sen jälkeen kun Venäjä on lyöty.

Mutta mitä tekee Scholtz? Veljeiilee tulevan vihollisen kanssa ja tekee samoin Venäjän kanssa. On esittävänsä olevan naton jäsen, mutta puukotta selkään koko ajan natoa ja varsinkin USAta. Nato ei kyllä tarvitse Scholtzin johtamaa Saksaa.

10

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisko korruptiokyhny liikkunut??

  • Anonyymi

   E korruptio vaan synnynnäinen luonnevika eli ahneus ja saituus. Kuka on nähnyt aidosti solidäärisen saksalasen? En mimä ainakaan. Sosialistiseksi niitä ei saanut edes Stasi, ei NL, ei piikkilangat, joten miten niistä olisi nyt kehkeytynyt solidaarisia muuten kuin puheissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Missä viipyvät Scholtz lupaamat ilmapuolustusjärjestelmät tai sitten tankit, ei näy ei kuulu. Sen sijaan veljeilee vihollisleirin kanssa. Ei mene pitkään kun Xi on hyökännyt Taiwaniin, kun hänellä on nyt siihen jopa kiinalaisten antama lupa. Saksalaisten olisi syytä hävetä johtajaansa samoin kuin venäläisillä omaansa. Mutta eihän niin todellisuudessa ole vaan kyylät saksalaiset ihalisevay aidosti Scholtzsia ja rasistiset ryssät Putinia ja ukrainalaisten hävitystä.

   • Anonyymi

    Scholzhan kiertää rättipäiden luona lakki kädessä kerjäämässä kaasua ja öljyä? Rättipäät määrää hinnan! Sai Saksaan ja Eurooppaan lamaan?


  • Anonyymi

   Kreikkalaiset möivät myös sataman kiinalaisille.
   Kreikkalaisen kommentti kaupan jälkeen oli, kiinalaiset suostuvat kaikkeen, mutta eivät toteuta mitään.

   • Anonyymi

    Saksa etunenässä pakotti Kreikan myymään omaisuuttaan ja jopa omia alueitaan ja saariaan velkojensa lyhentämiseski. Eivät suotunee maa-alueittensa myymisiin, mutta myivät lopulta satamasta.

    Nyt Scholtz leikkii ovelaa ja myy satamasta osuuden Kiinalle. Mitenkähän käy Suomen ja Saksan meriliikenteen? Scholtz päättää kenen laivat joutuvat käyttämään Kiinan omistamaa laituria ja kuka saa edullisemmat laituripaikat Saksan laitureista. Arvatenkin laiturit määrätään asiakkaan typeryyden mukaan.


  • Anonyymi

   Se on rähmällään Usalle.. sulki kasuputkenkin Usan käskystä ja sai aikaan laman!

  • Anonyymi

   Saksa on rähmälleen vaan itselleen. Mitkään rauhan tai EU-sopimukset eivät muuta kansan luonnetta. Saksalainen on itsekäs kitsasta ahne kuten ennen sopimuksiakin. Sopimukset ovat vaan sitä varten, että niill saadaan sopu kuten nimikin sanoo. Kun on mahdollista tai edullsita rikkoa sopimusta , ne eivät ole enään voimassa ja Saksa on sen osoitanut jo Uniperin kohdalla. Saksa on epäluotettava ja sen nykyinen johto erityisesti.

  • Anonyymi

   Ja Saksa vie Suomea kuin pässiä narussa , ei suomen päättäjät pärjää isoissa
   eu -pöydissä vaikka kuin muuta koittavat esittää kansalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   108
   6941
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   3786
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2857
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   86
   1277
  5. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   527
   1224
  6. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   79
   1201
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   66
   1133
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   33
   1094
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1022
  Aihe