EU-maiden kuolleisuustilastot kertovat karun totuuden - Islanti +55,8%

Anonyymi-ap

Kroatian europarlamentaarikko Mislav Kolakušić julkaisi tämän lyhyen videon 21.10.2022, jolla hän käsittelee Eurostatin virallisia tietoja EU:n kuolleisuudesta. Tilastot paljastavat aivan valtavan ylikuolleisuuden kasvun, kun verrataan heinäkuun 2022 kuolleisuutta vuosien 2016-2019 vastaavaan keskiarvoon.

”Kuolleisuus on noussut Kroatiassa +14,6%, Italiassa +24,9%, Portugalissa +28,8%, Kreikassa +31,2%, Espanjassa +36,9%, ja Islannissa ennätykselliset +55,8%. Mutta samaan aikaan kuolleisuus on noussut Romaniassa vain +2,4% ja Bulgariassa +1,4%. Rokotekattavuudesta löytyy myös yllättävä eroavaisuus. Islannin rokotekattavuus on 83%, kun taas Romanian rokotekattavuus on 42% ja Bulgarian 30%. Tee omat johtopäätöksesi, että voiko tämä EU-maiden kuolleisuuden järkyttävä kasvu olla seurausta ilmastonmuutoksesta, vihreästä siirtymästä vai löytyykö sille syy jostain muualta?”
https://rapsodia.info/eu-maiden-kuolleisuustilastot-kertovat-karun-totuuden/
https://rapsodia.info/eu-maiden-kuolleisuustilastot-kertovat-karun-totuuden/

22

199

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   0% tuki Sanna Marinille. Hyvää yötä .

   • Anonyymi

    Kokoomus halusi pakkorokotukset ja koronapassit jopa työpaikoille ja Alkoon.


   • Anonyymi

    Meitä ihmisiä kuolee nyt selvästi enemmän kuin tavallisesti. Vuosien 2021 ja 2022 viralliset tilastot lukuisista maista osoittavat tämän kiistämättömästi. Ylikuolleisuus on jatkunut kuukaudesta toiseen aikana, jolloin kuolemia ei ainakaan voi sysätä koronarokotusten vähyyden tilille. Esimerkiksi EU:n alueella kuoli heinäkuussa 2022 tilastojen mukaan 16 % eli 53 000 ihmistä enemmän kuin keskimäärin vuosina 2016-2019.

    Myös Suomessa on kuolleisuus ollut poikkeuksellisen suurta vuoden 2021 kesäkuusta lähtien. Kasper Rönningin ja Tore Gulbrandsenin tekemän tutkimuksen mukaan toukokuun -21 ja helmikuun -22 välillä kuoli noin 3000 suomalaista enemmän, kuin mitä pitkäaikaisen trendin perusteella oli ennustettavissa. Ylikuolleisuus on jatkunut helmikuun jälkeen ja oli esimerkiksi huhtikuussa 21 % korkeampi kuin keskimäärin.

    Kuolemien poikkeuksellisen suuri määrä ei koske vain vanhuksia vaan myös työikäisiä. Tämä näkyy henkivakuutuskorvausten kasvussa. Tiedonvapauslain perusteella julkisuuteen saatujen tilastojen mukaan Yhdysvaltojen kuuden suurimman henkivakuutusyhtiön 18-64-vuotiaiden kuolemista maksamat korvaukset olivat vuonna 2021 aikaisempaan verrattuna 20-160 % suuremmat.

    Hyväkuntoisten nuorten miesten äkilliset kuolemat ovat lisääntyneet merkittävästi ympäri maailmaa. Pelkästään urheilijoita on tammikuun -21 syyskuun -22 välillä kuollut äkillisesti ainakin noin 974. Kuolemista 217 on tapahtunut Yhdysvalloissa. Aikaisemmin tällaisia tapauksia on USA:ssa ollut keskimäärin vain 66 vuodessa. Maailmalla raportoiduista 974 tapauksesta 416:ssä mainitaan syyksi sydämenpysähdys. Kansainvälisen olympiakomitean teettämän tutkimuksen vuosina 1966-2004 äkillisiä sydänkuolemia tapahtui alle 35-vuotiaiden urheilijoiden keskuudessa keskimäärin 29 vuotta kohden.
    http://www.tammilehto.info/blogi/2022/10/06/kiistamaton-ylikuolleisuus-ja-sen-vaarallinen-selitys/

    Sattumaako?


   • Anonyymi

    Ylikuolleisuus Suomessa

    Ohessa on Eurostatin taulukko ylikuolleisuudesta Suomessa aikaväliltä 01/2020 - 07/2022. ( Eurostat on Euroopan komission alainen yksikkö, jonka tehtävänä on tuottaa tilastotietoa Euroopan unionin käyttöön. Eurostat sijaitsee Luxemburgissa. )

    https://i.ylilauta.org/87/a0/87a0074549ed00a6.jpg

    Huomio kiinnittyy viime huhtikuuhun, jolloin ylikuolleisuus oli peräti 20,7 %. Mikään taho ei ole uutisoinut tästä, ei THL, ei STM, eikä mikään media. Luulisi hälytyskellojen soivan vähemmästäkin, etenkin kun ilmiö vain jatkuu ja jatkuu kuukaudesta toiseen.


  • Anonyymi

   Tartuntakuolleisuus on 0-19-vuotiailla 0,0003%. Tiedetään, että wuhanin mRNA-injektio ei estä tartuntaa tai jatkotartuntaa. Miksi Amerikan ja Euroopan lääkevirastot suosittelevat YKSIMIELISESTI 6 kk - 5-vuotiaiden piikittämistä?

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    EU komission toimintasuunnitelma 2023. Lisätään rokotuksia ja targetoidaan voimakkaammin rokottamattomia. Painostetaan yli 60 v ja raskaana olevia ottamaan rokotteita ja boostereita. Hyvä puhe tältä mepiltä.
    https://mobile.twitter.com/Elisabe56634162/status/1583015822527979521

    Miksi depopulaatioagendan mainitseminen kysymysmerkillä johti viestin poistoon?


  • Anonyymi

   Marin hallituksineen ovat murhaajia.

   • Anonyymi

    Orpo, MaRa ja EK vaativat k-passit.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Intia tuhosi satoja miljoonia rokoteannoksia, kansa kyllästyi korona paskaan ja jätti rokotteet ottamatta. 1,3 miljardia ihmistä joista 1 miljardi jätti rokotukset väliin 😭😭😭😭😭😂

   Mitä rokotetut tähän?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Islanti ei ole EU-maa.

  • Anonyymi

   Myös rokottamattomat ovat vaarassa, rokotetut levittävät piikkiänsä ympäristöön niin että myös rokottamattomilta on löydetty verestä nanopartikkeleita:

   https://ylilauta.org/koronavirus/130909007#194465262

   Peters: ”Tohtori Yanowitz, mitä tarkoitatte sillä, että te ja kolleganne voitte huonosti? Miksi olette huonovointisia?”

   Yanowitz: ”No, koska kun katsomme omaa vertamme, ei kaikki meistä, mutta aika monet tutkijat, kun katsomme omaa vertamme mikroskoopin alla, ja olen rokottamaton Stew. Miksi siis omasta verestäni löytyy tällaisia nanoteknologisia rakenteita?”

   Peters: ”Väitätkö, että pelkästään altistuminen näissä pulloissa olevalle aineelle on vaikuttanut sinuun ja sisälläsi on tämä itseään kokoava nanorakenne, piirityyppinen tekoäly?”

   Yanowitz: ”Se tapahtui luultavasti jo ennen kuin aloin tutkia pullojen materiaalia. Luultavasti voin ajatella kahta tapaa. Toinen on pistettyjen ihmisten kohtaaminen, ja minulla on hyvä syy olettaa, että kyseessä on ihokontaktin kautta tapahtuva irtoaminen. Toinen mahdollinen tapa levittää tätä teknologiaa olisi, tiedäthän, vain suihkuttamalla ilmasta kemiallisia aineita tai ruoan ja veden välityksellä. Mahdollisuuksia on siis aika monta, mutta mielestäni meillä on myös hyvin huolestuttavia todisteita tästä. Tämä rakenne ja teknologia itsessään irtoaa ihmisistä.”

  • Anonyymi

   Ylikuolleisuuden syyksi ei varmasti myönnetä koronapiikkejä, muttei myöskään niistä aiheutuvia sairauksia jotka johtavat kuolemaan, esim. veritulpat, joten ainut keino taitaa olla keksiä taas joku uusi variantti jonka piikkiin laitetaan kaikki rokotekuolemat.

   • Anonyymi

    Miksi ylikuolleiden joukossa on enemmän rokottamattomia kuin rokotettuja?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi ylikuolleiden joukossa on enemmän rokottamattomia kuin rokotettuja?

    90% koronaan kuolleista on rokotettuja.
    Lähde: THL


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   240
   11608
  2. 735
   4174
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   155
   2094
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   177
   1626
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   145
   1524
  6. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   220
   1018
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   264
   999
  8. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   992
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   43
   977
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   432
   867
  Aihe