EU-maiden kuolleisuustilastot kertovat karun totuuden - Islanti +55,8%

Anonyymi-ap

Kroatian europarlamentaarikko Mislav Kolakušić julkaisi tämän lyhyen videon 21.10.2022, jolla hän käsittelee Eurostatin virallisia tietoja EU:n kuolleisuudesta. Tilastot paljastavat aivan valtavan ylikuolleisuuden kasvun, kun verrataan heinäkuun 2022 kuolleisuutta vuosien 2016-2019 vastaavaan keskiarvoon.

”Kuolleisuus on noussut Kroatiassa +14,6%, Italiassa +24,9%, Portugalissa +28,8%, Kreikassa +31,2%, Espanjassa +36,9%, ja Islannissa ennätykselliset +55,8%. Mutta samaan aikaan kuolleisuus on noussut Romaniassa vain +2,4% ja Bulgariassa +1,4%. Rokotekattavuudesta löytyy myös yllättävä eroavaisuus. Islannin rokotekattavuus on 83%, kun taas Romanian rokotekattavuus on 42% ja Bulgarian 30%. Tee omat johtopäätöksesi, että voiko tämä EU-maiden kuolleisuuden järkyttävä kasvu olla seurausta ilmastonmuutoksesta, vihreästä siirtymästä vai löytyykö sille syy jostain muualta?”
https://rapsodia.info/eu-maiden-kuolleisuustilastot-kertovat-karun-totuuden/
https://rapsodia.info/eu-maiden-kuolleisuustilastot-kertovat-karun-totuuden/

22

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      0% tuki Sanna Marinille. Hyvää yötä .

      • Anonyymi

        Kokoomus halusi pakkorokotukset ja koronapassit jopa työpaikoille ja Alkoon.


      • Anonyymi

        Meitä ihmisiä kuolee nyt selvästi enemmän kuin tavallisesti. Vuosien 2021 ja 2022 viralliset tilastot lukuisista maista osoittavat tämän kiistämättömästi. Ylikuolleisuus on jatkunut kuukaudesta toiseen aikana, jolloin kuolemia ei ainakaan voi sysätä koronarokotusten vähyyden tilille. Esimerkiksi EU:n alueella kuoli heinäkuussa 2022 tilastojen mukaan 16 % eli 53 000 ihmistä enemmän kuin keskimäärin vuosina 2016-2019.

        Myös Suomessa on kuolleisuus ollut poikkeuksellisen suurta vuoden 2021 kesäkuusta lähtien. Kasper Rönningin ja Tore Gulbrandsenin tekemän tutkimuksen mukaan toukokuun -21 ja helmikuun -22 välillä kuoli noin 3000 suomalaista enemmän, kuin mitä pitkäaikaisen trendin perusteella oli ennustettavissa. Ylikuolleisuus on jatkunut helmikuun jälkeen ja oli esimerkiksi huhtikuussa 21 % korkeampi kuin keskimäärin.

        Kuolemien poikkeuksellisen suuri määrä ei koske vain vanhuksia vaan myös työikäisiä. Tämä näkyy henkivakuutuskorvausten kasvussa. Tiedonvapauslain perusteella julkisuuteen saatujen tilastojen mukaan Yhdysvaltojen kuuden suurimman henkivakuutusyhtiön 18-64-vuotiaiden kuolemista maksamat korvaukset olivat vuonna 2021 aikaisempaan verrattuna 20-160 % suuremmat.

        Hyväkuntoisten nuorten miesten äkilliset kuolemat ovat lisääntyneet merkittävästi ympäri maailmaa. Pelkästään urheilijoita on tammikuun -21 syyskuun -22 välillä kuollut äkillisesti ainakin noin 974. Kuolemista 217 on tapahtunut Yhdysvalloissa. Aikaisemmin tällaisia tapauksia on USA:ssa ollut keskimäärin vain 66 vuodessa. Maailmalla raportoiduista 974 tapauksesta 416:ssä mainitaan syyksi sydämenpysähdys. Kansainvälisen olympiakomitean teettämän tutkimuksen vuosina 1966-2004 äkillisiä sydänkuolemia tapahtui alle 35-vuotiaiden urheilijoiden keskuudessa keskimäärin 29 vuotta kohden.
        http://www.tammilehto.info/blogi/2022/10/06/kiistamaton-ylikuolleisuus-ja-sen-vaarallinen-selitys/

        Sattumaako?


      • Anonyymi

        Ylikuolleisuus Suomessa

        Ohessa on Eurostatin taulukko ylikuolleisuudesta Suomessa aikaväliltä 01/2020 - 07/2022. ( Eurostat on Euroopan komission alainen yksikkö, jonka tehtävänä on tuottaa tilastotietoa Euroopan unionin käyttöön. Eurostat sijaitsee Luxemburgissa. )

        https://i.ylilauta.org/87/a0/87a0074549ed00a6.jpg

        Huomio kiinnittyy viime huhtikuuhun, jolloin ylikuolleisuus oli peräti 20,7 %. Mikään taho ei ole uutisoinut tästä, ei THL, ei STM, eikä mikään media. Luulisi hälytyskellojen soivan vähemmästäkin, etenkin kun ilmiö vain jatkuu ja jatkuu kuukaudesta toiseen.


    • Anonyymi

      Tartuntakuolleisuus on 0-19-vuotiailla 0,0003%. Tiedetään, että wuhanin mRNA-injektio ei estä tartuntaa tai jatkotartuntaa. Miksi Amerikan ja Euroopan lääkevirastot suosittelevat YKSIMIELISESTI 6 kk - 5-vuotiaiden piikittämistä?

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EU komission toimintasuunnitelma 2023. Lisätään rokotuksia ja targetoidaan voimakkaammin rokottamattomia. Painostetaan yli 60 v ja raskaana olevia ottamaan rokotteita ja boostereita. Hyvä puhe tältä mepiltä.
        https://mobile.twitter.com/Elisabe56634162/status/1583015822527979521

        Miksi depopulaatioagendan mainitseminen kysymysmerkillä johti viestin poistoon?


    • Anonyymi

      Marin hallituksineen ovat murhaajia.

      • Anonyymi

        Orpo, MaRa ja EK vaativat k-passit.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Intia tuhosi satoja miljoonia rokoteannoksia, kansa kyllästyi korona paskaan ja jätti rokotteet ottamatta. 1,3 miljardia ihmistä joista 1 miljardi jätti rokotukset väliin 😭😭😭😭😭😂

      Mitä rokotetut tähän?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Islanti ei ole EU-maa.

    • Anonyymi

      Myös rokottamattomat ovat vaarassa, rokotetut levittävät piikkiänsä ympäristöön niin että myös rokottamattomilta on löydetty verestä nanopartikkeleita:

      https://ylilauta.org/koronavirus/130909007#194465262

      Peters: ”Tohtori Yanowitz, mitä tarkoitatte sillä, että te ja kolleganne voitte huonosti? Miksi olette huonovointisia?”

      Yanowitz: ”No, koska kun katsomme omaa vertamme, ei kaikki meistä, mutta aika monet tutkijat, kun katsomme omaa vertamme mikroskoopin alla, ja olen rokottamaton Stew. Miksi siis omasta verestäni löytyy tällaisia nanoteknologisia rakenteita?”

      Peters: ”Väitätkö, että pelkästään altistuminen näissä pulloissa olevalle aineelle on vaikuttanut sinuun ja sisälläsi on tämä itseään kokoava nanorakenne, piirityyppinen tekoäly?”

      Yanowitz: ”Se tapahtui luultavasti jo ennen kuin aloin tutkia pullojen materiaalia. Luultavasti voin ajatella kahta tapaa. Toinen on pistettyjen ihmisten kohtaaminen, ja minulla on hyvä syy olettaa, että kyseessä on ihokontaktin kautta tapahtuva irtoaminen. Toinen mahdollinen tapa levittää tätä teknologiaa olisi, tiedäthän, vain suihkuttamalla ilmasta kemiallisia aineita tai ruoan ja veden välityksellä. Mahdollisuuksia on siis aika monta, mutta mielestäni meillä on myös hyvin huolestuttavia todisteita tästä. Tämä rakenne ja teknologia itsessään irtoaa ihmisistä.”

    • Anonyymi

      Ylikuolleisuuden syyksi ei varmasti myönnetä koronapiikkejä, muttei myöskään niistä aiheutuvia sairauksia jotka johtavat kuolemaan, esim. veritulpat, joten ainut keino taitaa olla keksiä taas joku uusi variantti jonka piikkiin laitetaan kaikki rokotekuolemat.

      • Anonyymi

        Miksi ylikuolleiden joukossa on enemmän rokottamattomia kuin rokotettuja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ylikuolleiden joukossa on enemmän rokottamattomia kuin rokotettuja?

        90% koronaan kuolleista on rokotettuja.
        Lähde: THL


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1438
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1225
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1174
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1062
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe