Kauhea talvi taas tulossa

Anonyymi-ap

Onneksi ollaan työttömiä, ei tarvi alkaa lumitöihin aamulla, ei raapata autoa, eikä herätä aikaseen, saa olla lämpimässä kotona, ja nauttia kuumasta teesta tai mennä peiton alle, nukkua pitkään. Uloskaan ei tarvi mennä jos ei halua.
Onneksi on auto sisätiloissa, autoon pääsee suoraan sisältä talliin, ei tarvi sillonkaan mennä ulos.
En voisi olla töissä, olisi kauheeta mennä pakkasella, liukkailla, lumihangessa ym minnekkään.
Talvi on kauhea, onneksi työtön voi olla kotona.

30

227

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Työttömän pitäisi pysyä työnhakukunnossa reippailemalla lumitöissä, missä
   selkä pysyy notkeana. Työttömällä olisi sitä paitsi aikaa eli voisi luoda lumet
   jo 05 aikaan niin aamuvuorolaiset pääsee kivasti töihin.
   Toisen rupeaman lumitöitä voisi sitten tehdä iltapäivällä, että töistä
   tulijat pääsisivät lumetonta reittiä utopaikoilleen ja siitä sisälle.
   Sehän olisi palkitsevaa ja kuntoa ylläpitävää toimintaa.

   • Anonyymi

    Ei onneksi tarvi. ;) Hyvä et kotipihan saa päivisin aurattua, se riittää. Muut tehkööt itse lumityötnsä, se on heille terapiaa.

    Mie laitan takan tulille ja nautin olosta kun pakkanen tuivertaa ja lumimyrkkä pyryttää.... ihanaa katsella ikkunasta kun toiet uurastaa. Ai että.


  • Anonyymi

   Juu, mukava köllötellä lämpöisen peiton alla, aamupala klo 10:00 jälkeen ja sitten käydä vähän kylillä puolen päivän jälkeen jolloin tiet ovat jo auratut.

   • Anonyymi

    Niin on, mie kaatusin viime talvena kun läksin 12 jälkeen kaupalle, soitin heti kaupungille, että heikottakaa heti taikaatuun uuelleen. Kurjaa lähtä kauppaan kunon liukasa, no ne tuli samana päivänä hiekottaa vielä.

    Kurjaa kun työttömät kaatuilee kun teistä ei pidetä huolta.


  • Anonyymi

   Työttömät kuntouttavaantyötoimintaan että vään piristyisivät.

  • Anonyymi

   Onneksi ei ole töitä. En ole koskaan tykännyt talvesta, ja on aivan ihanaa, lottovoitto ettei ole talvisin tarvinnu lähtä. On ihanaa vaan olla kotona ja rahaa tulee joka neljäs viikko ja laskut maksettu. Kun ei tarvi enää edes mihinkäänlähteäkkään, kaikki hoituu netissä. Aivan mahtavaa. Ulos voi mennä kun haluaa, mutta ei pakko. Ruoankin voi tilata kotiin tuotuna.

   Talvi on kauheeta aikaa, meillä on aina takassa tuli, teetä pannussa, ja nautimme kotona olosta, aamutakissa käppäilemme lähes koko päivän.
   Ei permapaa voi olla. Työ vaan ärsyttäisi ja haittaisi elämistä onnellisena. TYÖTTÖMYYS ON ONNEN POTKU!!!

   • Anonyymi

    Muistitko kaataa lirauksen rommia teen sekaan, suositan Captain Morgania.
    Sellainen maittava seos lämmittää mukavasti sisuskaluja pakkasella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muistitko kaataa lirauksen rommia teen sekaan, suositan Captain Morgania.
    Sellainen maittava seos lämmittää mukavasti sisuskaluja pakkasella.

    Nou, en käytä moisia litkuja. Minä juon mustaherkukka teetä tai vadelma teetä, ne on parhaita. Haudutetut teet on ihania, mutta iana ei jaksa niitä odotella. Sitten ihana sämpylä ja hedelmiä ai että. Pienet aamupiv unet ja sitten voikin taas reippaana keksiä tekemistä, jos on kylmä ollaan sisällä koko pivä. Kesällä taas rannoilla ja kaupungilla. Ai että.

    Harmittaa sun puolesta jos itse aloitat päiväsi aina viinalla, ongelmatilanteessa voit hakea apua. Mutta koita kestää, ja hae sitä apua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nou, en käytä moisia litkuja. Minä juon mustaherkukka teetä tai vadelma teetä, ne on parhaita. Haudutetut teet on ihania, mutta iana ei jaksa niitä odotella. Sitten ihana sämpylä ja hedelmiä ai että. Pienet aamupiv unet ja sitten voikin taas reippaana keksiä tekemistä, jos on kylmä ollaan sisällä koko pivä. Kesällä taas rannoilla ja kaupungilla. Ai että.

    Harmittaa sun puolesta jos itse aloitat päiväsi aina viinalla, ongelmatilanteessa voit hakea apua. Mutta koita kestää, ja hae sitä apua.

    Nyt meni hakuammunta pieleen, kun ei koskaan ole tarvinnut viinaa aamulla, vaikka
    sitä onkin useita litroja kaapissa. Kohta kun valmistetaan itselle ja tuttaville niitä
    joulusinappeja, niin voi valita laittaako mausteeksi konjakkia, brandyä vai armanjakkia.
    Sellainen seos antaa joulukinkun päälle hienostuneen säväyksen.


  • Anonyymi

   Kokoomukselainen siellä taas esiintyy laiskana työttömänä koska haluaa lietsoa vihaa työttömiä "notkujia" kohtaan. Kokoomukselainen petaa hyväksyvää asenneilmapiiriä mahdollista tulevaa hallitusrupeamaansa ajatellen sille, että "passivoivaa sosiaaliturvaa" on leikattava.

   Huono esitys ei jatkoon.

  • Anonyymi

   En aio ajaa autollani talven aikaa kovin paljoo. Säästän rahaa. Jos on kova pakkanen niin menen autolla kauppaan koska fillarilla se on raskasta kun pitää tuoda 2-3 kassia ruokaa kerralla. Muuten kuljen fillarilla koko talven. Aion kuntoilla talven, kotona on painoja ja kuntopyärä.

   • Anonyymi

    Joo en minkään, eikä tarvikkaan. Kauppa on tien toisella puolella, ja muut aiat hoituu netissä.
    Ajan tosi vähän,, ja oikein suututtaa työlliseten takia, kun bensaa kuluu holtittomasti työmatkoihin, onneksi työttömällä ei ole niitä. Ei tarvi tankata kun joka toinen viikko, riippuen paljon ajaa, mulle se riittää. Ruuat ostetaan yhdellä kertaa et eletään toista viikkoa, ja jalkasin käydään tossa lähimarketissa.

    On ihanaa kun ei ole töitä, talvella ei mitenkään viiitsisiä lähtä pakkaseen rämpimään. kesällä taas istutaan rannalla ja terassilla.


   • Anonyymi

    Joskus kanssa kuljin kesät talvet pyörällä niin mikäs siinä kun siihen tottuu.Oudokseltaan jos talvella lähtee pyörällä niin heti reidet tukossa ni onkohan maitohapot.


  • Anonyymi

   Työtön talossa?

  • Anonyymi

   Tämä on uutta

   • Anonyymi

    Talviko? Ei kyllä talvi on tullut joka vuosi. V A L I TET T A V A S T I
    Ei voisi kurjempaa säätä olla kuin talvi. HYI HYI.. en voi sietää talvea. Jumiiudun joka syksy tänne koloseeni, ja ulkona käyn vaan ruokaa hakemassa. Onneksi sun kerrostalossa, taloyhti hoitlee lumityöt, ei tarvi niitäkään tehdä. Ruoka tulee kun tilaa, ei ole siis pakko mennä ulos lainkaan.

    Mutta tämä on vaan kivaa, katsella kun muut menevät nenä jäässä raappaa autoo, ja käynnistelee... hyi hyi.

    Vaatteitakaan ei tarvi tal veksi kun ei pahemmin ulkona käy. Vilkuttelen täällä työllisille kun lähtevät naama jäässä duunaa. Hyi hyi.

    Kesä kun tulee ja 35 niin istun aina rannalla tai terassilla, se on nastaa, tämä on työttömien etuoikeus, tehdä mitä tykkää.


  • Anonyymi

   Ei terve ihminen makoile puolillepäivin viikolla muut toki tietenki jos ollut yövuorossa.

   • Anonyymi

    Miksei? Kylläminä ainakin maoilen, yleensä luen tai piirtelen, tai teen käsitöitä samalla kun makilen. Aina pitää olla jotain tekemistä, ettei tylsisty. Tai sitten on läppäri, ja selailen pivän lehtiä.
    Minusta on kiva tehdä juuri sitä mitä sillä hetkellä haluaa tehdä. Talvella sisällä olo on parasta.


  • Anonyymi

   Monilla on autoissa sisätilalämppärit ni tai laittaa hupun päälle ni ei tarvi skrakata.

  • Anonyymi

   Jos tulee paljon lunta niin minut kutsutaan töihin lunta auraamaan Saan palkka 15 euroa tunti, viikonloppuna tulee 3 kertainen palkka. Usein onkin viikonloppuisin töitä. Iltatyötä on myös joten kuukaudessa voi tienata 3500 nettona.

   • Anonyymi

    On se isot lumimyräkät niin liikenne sekasin vähän aikaa ja bussia käytän ikas paljon,jos lunta tulee perhanasti ni en vättämättä bussilla sillon kulje.


  • Anonyymi

   Tänään mittarissa meillä -4 hrrrr... onneksi sai jäädä peiton alle lämpimään. Nyt on taka tulilla ja aamuteet tulossa, ja nautitaan tuvan lämmöstä. Tää on vaan niin ihanaa, ollut jo 10 v, että parasta on olla kotona. Tänään tulee taas korvaukset molemmille että laskut maksaa niin kaikki muu on omaan käyttöön. Kerrostalossa ei laskuja pahemmin tule, oma kolmio kun on niin vastike on reilusti alle 300 e,

   Tänään vois pitää kotipäivän ja huomenna mennä ruokakauppaan ja jos ilma suosii. Voisi vaikka saunan pestä jouluksi ja tapetoida makuuhuoneen uudelleen, siinä parin päivän orjojekti, kunhan pääsee ensin alkuun.

   Ihanaa tämä vaan on, ei voi muuta sanoa.

   • Anonyymi

    Eihän se 4h k vastikekaan ole kuin 330 € joten sen eläkeläinenkin selvittää helposti.
    Voi asua tilavasti ainakin sen ajan, kun perheessä on kaksi eläkkeensaajaa eli
    käytännössä vuosikymmeniä . Siinä ikkunan alla puisto ja merimaisemaa.
    Eli ei olla Jakomäen ankeassa betonibunkkerissa eikä Turun Varissuolla.
    Ennen sanottiin että "ei olla suolasta eikä sokerista tehtyjä " joiten
    ulos ja kauppaan voi mennä huonommallakin ilmalla, sillä se vain karaisee.
    Ei tarvitse vilusta väristä sisälläkään, sillä termostaatti antaa tasaisen lämmön.


  • Anonyymi

   Eipä tarvii liikkua paljon jos tulee paljon pakkas kelejä. En ainakaan autolla aja.

   • Anonyymi

    Ei tarvi, autolla ajetaan vaan keran viikossa markettiin, tuossa lähikaupassa käydään jalan. Bensaa ei tarvi kun kerran pari kuussa tnakata, töissä ollessa kaksi kertaa viikossa! Hirveetä bensan tuhlausta. Onneksi ei olla enää töissä... Meillä kiinteet maskut on alle 400 e kk, joten meillä rahat riittää ihan mihin vaan. Emme matkusta muualla kuin kotimaassa. Harvoin täälläkin, kotona on tosi kiva olla ollaan koti ihmisiä, ja tehdään valtavasti kaikkea. Töissä ollessa baan nukuttiin ja syötiin jos jaksettiin, tai sairastettiin.

    Nyt on virtaa tehdä vaikka mitä. Aateliin ostaa vanha mökki jota alettais kunnostamaan... tai jotain muuta vaikka vanhoja huonekaluja joita voi myydä. Tuoleja maalataan ja vaihdetaan istuimia... niistä saa hyvin rahaa, niitä tehdään ainakun viitsitään. 40 e yksi tuoi niin kymmenestä tulee jo 400 e.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tarvi, autolla ajetaan vaan keran viikossa markettiin, tuossa lähikaupassa käydään jalan. Bensaa ei tarvi kun kerran pari kuussa tnakata, töissä ollessa kaksi kertaa viikossa! Hirveetä bensan tuhlausta. Onneksi ei olla enää töissä... Meillä kiinteet maskut on alle 400 e kk, joten meillä rahat riittää ihan mihin vaan. Emme matkusta muualla kuin kotimaassa. Harvoin täälläkin, kotona on tosi kiva olla ollaan koti ihmisiä, ja tehdään valtavasti kaikkea. Töissä ollessa baan nukuttiin ja syötiin jos jaksettiin, tai sairastettiin.

    Nyt on virtaa tehdä vaikka mitä. Aateliin ostaa vanha mökki jota alettais kunnostamaan... tai jotain muuta vaikka vanhoja huonekaluja joita voi myydä. Tuoleja maalataan ja vaihdetaan istuimia... niistä saa hyvin rahaa, niitä tehdään ainakun viitsitään. 40 e yksi tuoi niin kymmenestä tulee jo 400 e.

    Uudet tuolit on Jyskissä 30-40 € ja nekin menee hyvin kaupaksi.


  • Anonyymi

   Talven aikana säästä helposti tonnin kun ei aja autolla. Näin tein viime talvenakin.

   • Anonyymi

    Seisonnassa oli jenkkiauto jo -80-luvulla talvet ja ne lyhyet ajot tehtiin toisella .
    Kyllä siinä säästi melkoisesti polttonesteessä ja vakuutuksissa .


  • Anonyymi

   Toivottavasti ei tule kylmää talvea että olis paljon lunta ja pakkasta. Meri sais sulaa jo helmikuussa että pääsee siikaa onkimaan.

  • Anonyymi

   Eikö siellä porissa löydy hoitopaikkaa sulle,päivä kerrallaan tässä mennään eikä tuollaista tulevaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1521
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   176
   730
  3. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   71
   711
  4. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   33
   618
  5. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   533
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   526
  7. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   52
   511
  8. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   35
   468
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   21
   458
  Aihe