Onko piikkejä enää riittävästi kaikille halukkaille?

Anonyymi-ap

Muistamme varmasti vielä, miksei koronan alussa 2020 maskin käyttöä suositeltu. Niin Thl kuin Stm oli sitä mieltä, ettei niistä ole hyötyä viruksen torjunnassa.
Paljastui se tosiasia, ettei niitä ollut maassa kaiken kansan saatavilla!

Nyt on vanhentuneet piikit tuhottu ja uusia omikronvariantteihin räätälöityjä piikkejä on käytettävissä ainoastaan yli 65-vuotiaille sekä tarkoin määritellyille riskiryhmäläisille.
Niinpä Thl on kieli keskellä suuta, koska ei voi kertakaikkiaan antaa suositusta muiden piikittämisestä.
Muutenhan tuossa pihtaamisessa ei olisi mitään järkeä.

15

288

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sveitsi tuhosi juuri 10 miljoonaa annosta ja Ranska hieman vähemmän koronarokotteita. Kaikkialla ei uskota lääketehtaiden ja politikkojen mainospöhinään, vaan luetaan tilastoja rokotusten haitoista. Eivätkä ne tosiaan ole potilaan kannalta hyviä. Ainoastaan osakkeenomistajat niistä hyötyvät. Pfizer nosti piikkiannoksen hintaa 400%, kun USA:ssa yhdessä osavaltiossa tehtiin ehdotus koronapiikkien lisäämisestä koululaisten rokotusohjelmaan. Loppuu rokotettavat, joten yksikköhintaa on nostettava. Samoin Biden valitteli eilen, että liian vähän ihmisiä enää ottaa piikin.
   Lukutaitoisia nuo Jenkit.

  • Anonyymi

   On piikkejä halukkaille ,koska suurin osa ei todellakaan ota niitä enää koskaan .

  • Anonyymi

   Rokotteita tulee koko ajan tehtaalta, joten vaikka vanhentuneet on hävitetty, rokotuksiin riittää kaikille halukkaille.

   • Anonyymi

    Valitettavasti tulee 2024 viimeiset kokeelliset rokotteet. Palaa helvetisti €....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valitettavasti tulee 2024 viimeiset kokeelliset rokotteet. Palaa helvetisti €....

    Ja kun niitä ei juurikaan enää oteta. Ursula teki sellaisen sopimuksen, ettei sitä voi irtisanoa, joten piikkejä tulee Suomeenkin vielä miljoonia. Sitten niitä tuhotaan kaikessa hiljaisuudessa. Eikä media pane Kiurua lujille tästä; hän teki Suomen puolesta sopimuksen Eu:n yhteistilaukseen liittymisestä. Siihen ei Stm:n mukaan annettu aikaa kuin 6 vuorokautta. Tästähän Thl:n Mia Kontiokin mainitsi eräässä haastattelussa.

    Surutta hukataan valtion varoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja kun niitä ei juurikaan enää oteta. Ursula teki sellaisen sopimuksen, ettei sitä voi irtisanoa, joten piikkejä tulee Suomeenkin vielä miljoonia. Sitten niitä tuhotaan kaikessa hiljaisuudessa. Eikä media pane Kiurua lujille tästä; hän teki Suomen puolesta sopimuksen Eu:n yhteistilaukseen liittymisestä. Siihen ei Stm:n mukaan annettu aikaa kuin 6 vuorokautta. Tästähän Thl:n Mia Kontiokin mainitsi eräässä haastattelussa.

    Surutta hukataan valtion varoja.

    Nekin rahat voitaisiin käyttää tämän pahoinvoivan valtion kansan hyväksi. ...


  • Anonyymi

   Ämpärit on valitettavasti nyt loppu,mut kyllä noita ruuttia on muutama arkkupakastin pullollaan.ei mee nuo pakastimen kannet enää kunnolla kiinni.no mutta kyllä löytyy. TV :piikkitäti

   • Anonyymi

    Ja oliko vielä niin, että sen entisen päiväyksen sai vetää mustalla tussilla yli ja jatkaa niillä piikittämistä?
    Kiinnostaisi myös tietää kumpi se Hussissa on oikeassa; Järvinen vai Ruotsalainen?


  • Anonyymi

   KAIKKI MENEE, MIKÄ TULEE, HUUMEVEIKOT, NIIN PIRUISTI KÄYTTÄVÄT...... PITKÄT JONOT ON JA ODOTUS AJAT

  • Anonyymi

   Ursula Gertrud von der Leyen on tilannut piikkejä 4,5 miljardia kpl eli riittää jokaiselle eu-kansalaiselle vastasyntyneestä alkaen 10 kpl/ henkilö

   • Anonyymi

    jippii... onko ämpäreitä tilattu saman verran, muuten ei mene piikit kaupaksi.
    Tuolla ämpärillä on sitten piikitetyn tuhka näppärä levittää kaatopaikalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    jippii... onko ämpäreitä tilattu saman verran, muuten ei mene piikit kaupaksi.
    Tuolla ämpärillä on sitten piikitetyn tuhka näppärä levittää kaatopaikalle.

    Ämpäriin päiväys ja piikittäjän nimmari....


  • Anonyymi

   mv

  • Anonyymi

   Steve Kirsch: Koronarokote on kaikkien aikojen vaarallisin rokote

   Teknologiayrittäjä, filantrooppi ja koronaviruksen (COVID-19) rokoteasiantuntija ja -tutkija Steve Kirsch on koonnut yhteen kaikki julkisesti saatavilla olevat tiedot rokotteesta todistaakseen, että se on historian vaarallisin rokote.

   ”Koronarokote” eli länsimaalaisille piikitettävä mRNA-yhdiste vaarallisin rokote.
   Toimituksen alkukommentti: Tärkeä artikkeli muistuttamaan ihmisiä mRNA-rokotteen vaarallisuudesta. Suomessa taas aletaan tarjota neljänsiä rokotteita ja Helsingin Sanomat kampanjovat sen puolesta tänäänkin propagandallaan. Ja ihmiset tietysti ottavat niitä autuaan tietämättömänä, eivätkä tajua, että heihin pistetään maailman vaarallisin rokote kautta aikojen.

   Kirschin henkilökohtaisessa Substack-blogissa hän esitteli joitakin ”vakuuttavimpia todisteita”, jotka hän pystyi keräämään ja jotka todistavat COVID-19-rokotuksen vaarallisuuden. Luettelo ei ole missään nimessä tyhjentävä, mutta se sisältää keskeiset tiedot, joiden perusteella tiedemiesten on mahdotonta selittää kunnolla, ovatko COVID-19-rokotteet todella turvallisia ja tehokkaita (Liittyy asiaan: Asiantuntijapaneeli: Yhä useammat nuoret kuolevat COVID-19-rokotteiden takia).

   Ylivoimaisesti vakuuttavin todiste on tiedot VAERS-järjestelmästä (Vaccine Adverse Event Reporting System), joka on Yhdysvaltojen hallituksen ohjelma rokotteiden turvallisuuteen liittyvien ongelmien raportoimiseksi ja jota hallinnoivat yhdessä Food and Drug Administration (FDA) ja Centers for Disease Control and Prevention (CDC). VAERS:n mukaan arviolta sadattuhannet amerikkalaiset ovat kuolleet COVID-19-rokotteisiin ja useat miljoonat ovat vammautuneet.

   VAERS:lle toimitettujen, rokotteisiin liittyvien kuolemantapausten lukumäärää kuvaavat kaaviot osoittavat, että vuonna 2021 tapahtuu massiivinen hyppäys heti, kun COVID-19-rokotteita aletaan levittää Yhdysvalloissa. CDC väittää, että VAERS-ilmoitukset ovat ylimitoitettuja, mutta ei mainitse mitään todisteita. Kirschin oman tutkimuksen mukaan VAERS saattaa olla 5,4-kertaisesti aliraportoitu.

   ”Tämä on selkeä viesti siitä, että CDC ei seuraa turvallisuustapahtumia. Meille on valehdeltu. He sanoivat tarkkailevansa turvallisuussignaaleja kuin haukka. He unohtivat mainita, että haukalla oli silmäside”, Kirsch kirjoitti. ”Jos nämä [kuolemantapaukset ja vammat] eivät johtuneet rokotteesta, mikä ne sitten aiheutti? Miksi näistä rokotteista on raportoitu enemmän haittatapahtumia kuin kaikista muista rokotteista yhteensä? Kukaan ei osaa vastata tähän kysymykseen.”

   Hallitukset eri puolilla maailmaa yrittävät salata tietyntyyppisiä COVID-19-rokotetietoja
   Tietyntyyppisten tietojen kätevä katoaminen kaikkialta maailmasta todistaa entisestään, kuinka vaarallinen COVID-19-rokote on. Yhdysvalloissa FDA salaa ruumiinavausraportteja ihmisistä, jotka kuolivat tuntien tai päivien kuluessa rokotuksen saamisesta.

   Jos COVID-19-rokotteet eivät olisi näiden kuolemantapausten syynä, Kirsch totesi, ettei FDA:lla olisi mitään syytä estää ruumiinavausraporttien julkistamista. Kanadassa kuolinsyy numero yksi on ”selittämätön”. Tämä niin sanottu ”tuntematon syy” on yksi tärkeimmistä kuolinsyistä useimmissa Kanadan provinsseissa ja territorioissa, ja Albertan provinssissa se on kuolemantapausten ykkönen.

   Israelissa terveysministeriön virkamiesten ja israelilaisten huippututkijoiden välisessä luottamuksellisessa kokouksessa väitettiin, että tiedemiehet ja suuret lääkeyhtiöt eivät ole koskaan ilmoittaneet Israelin viranomaisille rokotteiden turvallisuusongelmista lähinnä budjetti- ja henkilöstöongelmien vuoksi.

   ”Ilmeisesti heillä oli miljoonia dollareita käytettävissään rokotteiden mainostamiseen turvallisina ja tehokkaina, mutta he unohtivat varautua siihen mahdollisuuteen, että he olivat väärässä”, Kirsch kirjoitti.

   Kirsch kysyi artikkelinsa lopuksi, jossa hän esitteli kaikki todisteet: ”Ovatko rokotteet ’turvallisia ja tehokkaita’, kuten väitetään?” Kirsch kysyi.

   ”Tähän vastaamiseksi tiede edellyttää, että tarkastelemme kaikkia saatavilla olevia tietoja ja katsomme, ovatko tiedot johdonmukaisempia hypoteesin ’turvallinen ja tehokas’ vai ’ei turvallinen ja tehokas’ kanssa”, hän kirjoitti. ”Kaikki minun ja kollegojeni näkemät tiedot päätyvät ’ei’ -vaihtoehtoon. Olemme avoimia sille, että meille osoitetaan, että olemme erehtyneet tutkimistamme sadoista todisteista, mutta kukaan ei ole halukas keskustelemaan kanssamme tiedoista asian ratkaisemiseksi, ei edes miljoonasta dollarista.””


   Katso tämä lyhyt klippi, jossa Steve Kirsch selittää, miten Medicaren tiedot osoittavat, että COVID-19-rokote tappaa valtavia määriä ihmisiä.

   https://www.brighteon.com/4fc962ad-496e-4af0-8ae2-118d2c436ba0

  • Anonyymi

   En tiedä .Väitävät heillä on ritävästi rooteita. Vaikka panttaavat niitä tietyn ikäisille.Itse menen infulenssa piikille ja samalla otan 4 korona rokteen Itis. Viellä en sairastanut koronaa,en flunssaa. Tuttavani minua 12 vuotta ainakin vanhempi.Sano tilasi Maisasta flunssa piikille ajan.Minä puhelimella,hän sai maisan kautta ajan myöhemmin tilattuna,kuin minä puhelimella: 3 päivää aikaisemin. Väitti ei saanut siihen korona rokotus aikaa samalla?Pyytää sen paikanpäällä?Vai eikö sitä ota? yskii kamalasti liikuntatunilla,niin että muita häiritsee.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   76
   6049
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   3295
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2447
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   77
   1111
  5. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   77
   1074
  6. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   515
   1066
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   56
   962
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   32
   945
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   49
   850
  Aihe