Onko aikuisen oikeus harrastaa emätinyhdyntää suurempi kuin lapsen oikeus elää?

Anonyymi-ap

Lopulta koko aborttikysymys kiteytyy hyvin yksinkertaisiin vaihtoehtoihin: kumpi on arvokkaampaa, aikuisen oikeus emätinyhdyntään vaiko lapsen oikeus elämään? Tästä lähdetään ja tähän palataan lopulta joka kerta. Ja tähän olisi jokaisen naisasialiikkeen naisen myös pystyttävä vastaamaan ja pohtimaan sitä, onko oma vastaus oikeudenmukainen ja kohtuullinen. Kyse on pelkästään aikuisen valinnasta. Raiskaus on ainoa poikkeus, jossa omaa tahtoa ei voi tältä osin totetuttaa. Meillä Suomessa ala-asteikäisille jo opetetaan miten nainen voi tulla raskaaksi ja miten ehkäisyä käytetään. Tiedon puute ei varmasti vaivaa ketään peruskoulun käynyttä suomalaista. Sekin on tiedossa varmasti lähes jokaisella, että mikään ehkäisy ei ole 100% varma. Ehkäisyn epävarmuus ei ole kuitenkaan peruste abortille. Ei se ole moraalisesti lieventävä asianhaara sen tosiasian edessä, jos ihmiselämä on jo saanut alkunsa. Ei silloin ole enää mitään merkitystä sillä, oliko tilanne vahinko vai ei vaan silloin on merkitystä sillä saako tuo alkunsa saanut ihminen elää vaiko ei. Pitäisi lisäksi olla aivan selvää, että pelkkä kondomi ei riitä mihinkään, jos raskautta ei toivota. Se pitäisi laskea heti alkuunsa kuvioon että pelkkä kortsu=vauva voi olla tulossa. Tuplaehkäisyn pitäisi olla automaatio, jos raskaus on pahin mahdollinen skenaario. Kaikille naisille ei tahdo löytyä sopivaa ehkäisymenetelmää, mutta se tarkoittaa vain sitä, että sukupuolielämän kanssa on oltava tarkempi. Kuukautiskierron tarkkailun pitäisi olla osa normaalia sukupuolielämän vastuunottoa. Tämä rasite on yksinkertaisesti kannettava ja siedettävä. Seksi ei ole yhtä kuin yhdyntä, ja ihminen voi todellakin harrastaa seksiä vaikka ja miten paljon ilman, että raskauden mahdollisuutta tarvitsee edes pohtia. Seksipositiivisten aikakaudella luulisi olevan uskallusta ja intressiä laajentaa seksin käsitettä emätinyhdynnästä muualle varsinkin silloin, kun raskautta ei toivota. Mikä on tärkeintä? Oma seksuaalinen nautinto, vaiko uuden ihmisen oikeus elää?

12

107

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos ei halua lapsia pitää pidättäytyä yhdynnästä

   • Anonyymi

    En tosiaan pidättäydy


  • Anonyymi

   Kyllä julkisuudessa pitäisi puhua enemmän homoseksin ja anaaliyhdynnän puolesta!

  • Anonyymi

   Kyllä elämästä saa nauttia muutenkin kuin lapsia suunnittelemalla.
   Vain murto-osa meistä on lestoja.
   Läheisyys, lähimmäisen kosketus on terveen elämän tukiranka.

  • Anonyymi

   Jotkut miehet ihan hinkuu sitä yhdyntää, vaikka ei olis lapsenteko mielessäkään eikä vastuunkanto seuraavien 20 vuoden aikana. Ja monet niistä on ainakin peruskoulun käyneitä.

  • Anonyymi

   Rafloissa sänkyseuraa etsivät naiset eivät ole kuulleet jälkiehkäisystä.

   • Anonyymi

    Eiks ne ole jo 'luonnonsuojeluksessa' noi puumat?


  • Anonyymi

   Onko siittiösolu ihminen? Vai muuttuuko hän ihmiseksi kohdatessaan munasolun? Onko solurykelmä ihminen? Jos saa keskenmenon niin millä viikolla on järjestettävä hautajaiset roskiin laiton sijaan?

   • Anonyymi

    Jokaisella siittiöllä, joita on yhdessä ejakulaation seurauksena noin 100 miljoonaan, on oikeus elää, kun noudatamme avauksen tehneen erinomaisia perusteluja. Ja miksemme noudattaisi?

    Kaikenlainen ehkäisy ja pidättyminen sukupuoliyhteydestä pitäisi kieltää. Myös jokaisella munasolulla on oikeus elää, eikä kuukautisten aikaan naisen saa olla olematta itsekkäästi ilman yhdyntöjä. Halukkaita miehiä aivan varmasti löytyy, joka voisi naisen hedelmöittää jokaisen munasolun osalta.

    Siittiöiden ja munasolujen oikeutta perusoikeutena kuuluvaan elämään ei saa millään tavalla koskaan rajoittaa. Oikeus elämään on ehdottomasti absoluuttinen!


  • Anonyymi

   Itse vetelen naisia aina pebaanoon

   • Anonyymi

    Tiedätkö ettei se ole naisesta miellyttävää.
    Aiheuttaa myös kiusallisia vaivoja naiselle. Itse en suostu tuohon. Inhottaa mies joka sitä vaatii. Menkööt reilusti vain homostelemaan miehen kanssa.


  • Anonyymi

   Eihän pankissakaan pano enää korkoja kasva.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   3122
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   56
   1305
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1145
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1075
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   60
   923
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   890
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   767
  8. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   760
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   742
  10. Älä ees vihjaile mitään

   jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
   Ikävä
   52
   613
  Aihe