Loppu YK:n päivälle, tilalle Ukrainan päivä!

Anonyymi-ap

YK on hampaaton paperitiikeri, joka ei pystynyt puolustamaan Ukrainaa koska Venäjä ja Kiina pystyvät veto-oikeudellaa torppaamaan kaikki niille epämieluisat päätökset.
Suomen on turha enää tätä korruptiojärjestöä rahoittaa ja juhlia, Suomen lumenpuhdas Siniristippu on liian arvokas vedettäväksi salkoon moisen turhakejärjestön takia ja liian arvokas olemaan samassa rivissä kaikemmaailmam rosvovaltioiden ja diktatuurien kanssa.

Suomi ulos YK:sta ja YK päivänä juhlittakoon Ukrainaa! Slava Ukrainii!

5

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Monet suomalaiset setämiehet ylpeilevät olevansa YK:n rauhanturvaaja veteraaneja. Mokomat möhömahat sinibaretteineen ja kilisevine mitaleineen, HÄVETKÄÄ!!!

   Loikoilitte etelän auringossa, toitte Suomeen verovapaasti uusia autoja, ruinasitte itsellenne mojovia eläkkeitä, ylennyksiä ja kunniamitalleita, kaikki tämä valtion piikkiin. Mitä tapahtui operaatioalueilla? Meno muuttunu mihinkään vuosikymmenten aikana. Mikä häpeä suomalaiselle palvella organisaatiota, jonka toimintaa ohjailee ryssät ja kinukit, HYI!!!

   • Anonyymi

    Eli, lepositeisiin...

    Häpeä ihan itse jos osaat! Nato-huuma saa monilla mopon keulimaan mutta tämä oli kyllä ehdottomasti noloin lukemani aivopieru.

    Rauhanturvaajien ansiosta puolustusvoimat ovat saaneet ja saavat edelleen ajantasaista taistelukokemusta ja hyväksi koettuja käytänteitä operaatioista sotatoimialueilla. Tällä tietotaidolla olemme vahvistaneet omaa osaamistamme korkealle ja hyvälle tasolle. Ukrainalla ei ollut lähellekään Suomeen verrattavaa taistelukokemusta, joten rauhanturvaajien tietotaito ja kokemus on yksi syy siihen, miksi sinäkin voit nukkua yösi rauhassa, ikävistä psykooseistasi huolimatta.


  • Anonyymi

   MISTÄS ALOITTAJALLE ON VIHAN KIIHKO TULLUT - IHAN SAIRAALTA VAIKUTAT!

   Taidat olla mennyt tuohon myrkkyruiskekusetukseenkin ja nyt helposti retkahdit vielä vihan kiihotukseen - tuskin edes tiesit missä tuo natsivaltio sijaitsee aiemmin...

   Hyvin on mennyt aivopesu aloittajalle tosiaan ja psykopaattinen sairaus vihan valta iskenyt.

  • Anonyymi

   https://www.youtube.com/watch?v=UQAufsmxBaQ

   Tuolla näkyy olevan natsien kannattajia jenkeissä eikä mitään rauhan kansaa - aina vihaa ja sotaa pistämässä kansan aivoihin median kautta jonka jenkit omistavat.

   Vain nämä sairaat piikitetyt ja omaa tahtoa vailla olevat uskovaiset retkahtivat vihan kiihotukseen...se on säälittävää miten lampaita voidaan näin pistää sekoamaan median avulla - eivätkä todella itse huomaa sairauttaan..

   • Anonyymi

    lakeuksilla ollaan aina osattu uhota..siinä se


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   156
   2098
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1601
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1082
  4. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   1008
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   910
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   361
   880
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   315
   806
  8. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   803
  9. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   66
   720
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   669
  Aihe