Iloinen asunnoton köyhä ja onneton toimeentuleva

Anonyymi-ap

Olen saanut tutustua köyhään asunnottomaan eläkeläiseen.
Hän hymyilee ja nauraa jatkuvasti ja juttua lentää. Kaikki hänet tuntevat sanovat että mies ei ole koskaan masentunut tilanteestaan. Hän asuu vanhassa autossaan ja koko omaisuus on siellä. Hänellä on paljon ystäviä ja puhelin soi jatkuvasti ja hän on jatkuvasti menossa.

Itse olen ihan ok toimeentuleva, vuosipalkka on ihan ok 35-40 tuhatta vuodessa ja tulen toimeen erittäin hyvin. Olen erittäin onneton ja masentunut. Kavereita ei ole ainuttakaan ja töiden jälkeen saan puhella vain kissani kanssa. Illat menee surkutellen tätä ihmiskohtaloa neljän seinän sisällä.
Koen myös häpeää vanhasta talostani ja autostani joka on jo 9 vuotta vanha.


Että kummalla menee paremmin?

16

178

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, mä tunnen kanssa kaikki kylämme eläkeläiset, köyhät masentuneet, surulliset, hullut, ym ym... ja olen siitä etuoikeutettu... olen niin rikas että tienaan vuodessa 3 miljoonaa olemalla vaan, 5 milj satunnaisilla töillä ja osakkeilla 300 miljoonaa... en ole masentunut olen iloinen ja teen mitä haluun, ostan mitä haluun... rahaa riittää, muta ei heille jotka sitä tarvii.
   Teen kuin eduskunta, rahhaa on mutta ei muille kuin itselle... kiva nähdä kun ihmiset penkoo roskiksia ja ite käy viisi kertaa päivässä ulkona syömässä... ai että,,, kumpi on paremi ihminen, minä joka käytän rahani itseeni vai he jotka saa sitä kelasta.

   Kohta lähen ostamaan teippiä.

   • Anonyymi

    Osta myös naru jojoa varten .


   • Anonyymi

    Ja pistä se teippi suusi eteen.


  • Anonyymi

   Ap voisi alkaa jakamaan asioitaan tuon iloisen heppulin kanssa. Ota luoksesi asumaan, piristyt. Kun tulet töistä kotiin hän on iloisena seuraihmisenä kerännyt kaikki kaverinsakin kotiisi viettämään loputonta kulutusjuhlaa.

  • Anonyymi

   Eipä suomessa välttämättä asunnoton tarvi olla kun kyllä asuntoja on.Tarviiko kaikkien asunnotomien vaeltaa kaupungeissa kuin zombie tyhjän katseen kanssa.

   • Anonyymi

    Ei niin, meidänkin kaupungissa rakennetaan jatkuvasti hulppeita asuntoja. Hienoja taloja tulee, lhinnä kerrostaloja, kaikki mukavauudet ja ilmastoinnit ym. En tajuu että ihmiset valittaa asunnottomuutta, nekin kaikki joita nyt rakennetaan on osa ei varattuja. Asuntoja kyllä on, mutta miksi niitä ei sittenosteta? Hulua valittaa asunnottomuutta. Paljon on myös muita tyhjiä asuntoja keskustassa.


  • Anonyymi

   Kyllähän joku niin voi ajatella kun kesällä oluset maistuu ja kavereita ni empä maksa vuokraa ja enempi kaljarahaa. Syksyllä häätölappu huh sitten kavereille notkuun. Joku kloppi sitten kun notkuu kavereilla ja saa työkkärirahaa niin maksaako vuokrarästejä pois voutille ni ei. Kai sosiaalitoimi tietyssä vaiheessa voi tulla vastaan mutta sössii tuonkin.

  • Anonyymi

   Kui sun vuosipalkka noi kauhiast heittelee?

   • Anonyymi

    Riippuu paljonko tekee töitä


  • Anonyymi

   Asuntoja on tyhjillään ja niitä rakennetaan kaiken aikaa. Menkää pankkiin ja ottamaan asuntolainaa, sillä se asumispula ratkee kun ostaa oman kodin. Mitä?

   kaikille löytyy kämppä, mutta ei taida olla heitä jotka osaa niitä hakea senkun valittaa täällä.
   Asuntokaupoille tai vuokraamaan heti!

  • Anonyymi

   Asuntoja jopa puretaan kun ei löydy asukkaita. ehkä jotkut ei halua muuttaa niin syrjään. tai riippuu mitä siellä syrjässä on? mökki parempi kuin joku kerrostalo luukku. Siellä syrjässä. jos edes rivari saunalla. nin hyvä.

  • Anonyymi

   Niimpä ja sosiaalitoimesta saa vakuudet jos ei ole kämmäillyt.Onhan näitä säätiöitä ja järjestöjä jotka voivat jelpata vaikka kuinka solmuun asiansa saanut kunhan itse tulee vähän järkiinsä.

   • Anonyymi

    Mekin myytiin muorin asunto Y-säätiölle, kun se tarvitsi asuntoja niille ihmisille,
    jotka ei oikein kykene hankkimaan niitä itse. On hyvä että tuetaan.


  • Anonyymi

   Maalla on tyhjiä asuntoja, jotka ei kenellekään kelpaa. Kaksionkin saa omaksi 20 000€:lla.

  • Anonyymi

   Isoja asuntoja on vähän, meillä onneksi on 9 h ja iso tupakeittiö, on yläkertaa ja alakertaa ja piharakennusta ja ja ja... vaikkas mitä. Ihana asua isossa talossa, aina voi muuttaa kotinsa sisällä huoneest toiseen ja luulla että on muuttanut. Kätevää. Eilen just maalattiin yks huone ja tehtiin siitä ihana. Nyt kirpparilta osteleen huonekaluja ja maalamaan niitä... meillä on tylttömänä aikaa tehdä kaikkee ja sit joskus myydään niitä kunnotettuja huonekluja ja ostetaan taas lisää... näin pyröii meidän ison talon arki.

   • Anonyymi

    Sehän on kätevää työllistää itse itsensä. Maksaako sossu maalit ja pensselit .


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1857
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1368
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1348
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1058
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   18
   916
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   26
   823
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   738
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   685
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   671
  Aihe