Päästökauppa?

Anonyymi-ap

Mielipiteitä siihen, että isot yritykset vapautuu kokonaan päästöjen vähentämiseltä kun myy päästöt kehitysmaahan? Mä en tajua tätä.

Siis kun esim. Finnair yhdessä muiden lentoyhtiöiden kanssa "opettaa" köyhät Intialais kylät tuottamaan lehmänpaskasta biokaasua ja antaa rahaa kaasukeittimiin, niin lentoliikennettä ei tarvitse rajoittaa päästöjen takia, yli 4 miljardia lentomatkaa vuodessa on turvattu.

Kyseessä on kuulemma päästökompensointi 🤭

4

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mä tajuan ton, kun minä en käytä lentokonetta ikinä, niin voin poistaa tehoa ja polttoainetta kuluttavat saastelaitteet pois mun autosta, kyse on kompensoinnista.

   No tietenkään Ohisalo ei tästä tykkää, mutta häntä ei haittaa vaikka lentäisin vuodessa satoja kertoja. Ohisalin mukaan ne matkat tehtäisiin joka tapauksessa 🤭

   Mut ei ne lennot tapahdu ilman matkustajia, joten miksei vaan kielletä järjetöntä lentomatkailubisnestä, eikö ihmisillä ole niille euroille mitään muuta käyttöä kuin polttaa taivaan tuuliin vain siksi, että saa taas naapurin kateelliseksi.

  • Anonyymi

   Tyhmintä mitä tiedän on Golfin pelaaminen, miten järjettämän helppoa pitää ihmisen elämän illa, kun on päiväkaisia aikaa puttailla viheriöllä harrastamassa täysin hyödytöntä lajia, jossa ei voi oppia yhtään mitään hyödyllistä, ei saa edes kunnon liikuntaa, maksaa helvetisti, sitoo valtavia alueita vain tuohon yhteen asiaan?

   Mopopojat jotka ajoitte crossia Golfkentällä, teidät pitäisi palkita, olette hiffanneet jotain oleellista, kiitos.

  • Anonyymi

   Päästökauppa koskee vain hiilidioksipäästöjä, mitkä ovat olematon osa kaikista päästöistä. Mitä eroa on hiilivapaalla televisiolla ja perinteisellä? Samaa myrkkyä kaikki.

  • Anonyymi

   Päästökauppa on anekauppaa ja tätä tulevat sukupolvet ihmettelevät kuinka tyhmiä ihmiset tuolloin olivat. Eihän päästöt mihinkään katoa jos painetaan painokoneella dollareita ja annetaan niitä köyhille intialaisille. Päästöthän tuossa vain lisääntyy.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   326
   2872
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   55
   1200
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1100
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   62
   925
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   58
   853
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   830
  7. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   706
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   701
  9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   691
  10. Älä ees vihjaile mitään

   jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
   Ikävä
   52
   590
  Aihe