Naton myötä ydinaseet Suomeen

Anonyymi-ap

Jenkit saavat hyvän aseen Venäjää vastaan koska tähän maahan tuodaan ydinaseet pelotteeksi. Kaukana niiden omasta maasta. Itse pitävät huolen siitä etteivät jää taistelutantereeksi. Jos ydinaseet eivät pelotteeksi jää, säteilevällä, saastuneella elinkelvottomalla maa-alueella ei ole enää mitään arvoa kenellekkään eikä kukaan selviä haitoista jos pamahtaa.
Hulluutta on idän ja lännen kahtiajakoa syventää sotahulluudella ja vihan lietsonnalla. Koko Nato on iso virhe. Siihen ei olisi ollut mitään syytä sotkeentua.
Venäjä ei uhkaillut Suomea mitenkään. Vasta Suomen epäystävällisten toimien jälkeen (jotka nyt kurittavat omia kansalaisia) he kertoivat maamme kuuluvan epäystävällisten maiden joukkoon.
Typerimmät kokkareet sanovat että olisi jo ajat sitten pitänyt liittyä Natoon.
No, kuluja siitä olisi tullut hirmuiset summat ja välit viilenneet jo paljon aiemmin itään.
Miksi ei liennytys eikä sovittelu olleet konsteina Ukrainan ja Venäjän välisissä kiistoissa vaan isompi uho ja tuhon lisääminen? Miksi siihen piti sotkea monet maat? Jenkit ne siellä vaikuttivat taustalla kuten monissa muissakin konflikteissa. Selvitelköön aivan itse aikaansaannoksiaan, omalla kustannuksellaan.
Suomen ei olisi pitänyt rauhanomaista mainettaam mustata jenkkien vanavedessä kulkemisella ja tuhon mahdollistamisella aseavuin. Rauhanneuvottelujen tarjoaminen avuksi olisi ollut viisaampaa.
Päättäjät ovat kärjistäneet välejä Venäjään mutta vallan vaihdolla ja Natottomuudella asian saisi korjaantumaan. Kaupankäynti ja matkailu jatkukoon taas halvan idän kanssa. Ystävyys jännitteiden tilalle.

1

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei pysty, lampaat on ruoskittu jonkinlaisen lapsellisen moraaliposeerauksen raivoon. Pyhää sotaa odotellessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   149
   1780
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1338
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   960
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   785
  5. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   46
   694
  6. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   685
  7. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   290
   661
  8. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   617
  9. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   233
   580
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   524
  Aihe