Onneksi on BELLINGCAT

Anonyymi-ap

Taas on jääneet venäläiset housut kintuissa kiinni. Bellingcat paljasti uhjusupseerit jotka venäjällä tunteettomasti ohjelmoivat hyökkäykset siviilejä vastaan. Ovat todellisia terroristeja. Hyvä kun liitymme puolustusjärjestö NATOon.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäläisten korruptiota on helppo käyttää hyväksi...

   Bellingcatin toimitusjohtaja Helsingissä: Venäjän korruptiohallinto myy tietoja ja toimii itseään vastaan
   Tutkivan journalismin Bellingcat-järjestö on paljastanut salaisia venäläistoimijoita avoimien lähteiden ja pimeiltä markkinoilta ostetun tiedon avulla.

   Venäjän hallinnon korruptiota voi käyttää autoritaarisen hallinnon horjuttamiseen, sanoo Bellingcatin toimitusjohtaja ja johtava tutkija Christo Grozev.

   Tutkivan journalismin ryhmä Bellingcat on hyödyntänyt tutkimuksissaan Venäjän korruptoituneen turvallisuuseliitin myymää tietoa jo vuosia.

   Bellingcat-järjestön perustaja Eliot Higgins on kuvannut esimerkiksi kirjassaan Me olemme Bellingcat, kuinka järjestö osti pimeiltä markkinoilta lentomatkustajaluettelon, joka auttoi jäljittämään venäläisen kaksoisagentin Sergei Skripalin ja tämän tyttären myrkytyksestä epäillyt venäläismiehet.

   Grozev kertoi Helsingissä pidettävässä Innovation Forum -tapahtumassa keskiviikkona näkemyksensä siitä, mikä on johtanut asetelmaan ja miten journalistit voivat käyttää hyväkseen Venäjän luomaa kontrollijärjestelmää.

   Grozevin mukaan suurin osa venäläisistä on ollut tyytyväisiä hyvin toimivaan sosiaaliseen mediaan, hakupalveluihin ja viestintäyhteyksiin, joita kontrolloi Venäjän turvallisuuskoneisto. Ihmiset ovat käytännössä tyytyneet siihen, että heillä ei ole yksityisyydensuojaa palveluissa, jotka tuottavat hyvältä tuntuvia palveluita.

   Grozevin mukaan Venäjä ymmärsi 2000-luvun alkuvuosina, että kaikkea mielipiteenilmaisua ei tarvitse tukahduttaa, kunhan ilmaisunvapaus pidetään samanmielisissä ”kuplissa”, joita turvallisuuspalvelut voivat tarkkailla.

   – Tällainen kupla saattaa sisältää esimerkiksi äärimmäisen konservatiivisia ja uskonnollisia piirejä, Grozev sanoo.

   – Tai [toinen] kupla saattaa sisältää hyvin liberaaleja, lähes anarkistisia piirejä.

   Sosiaalisen median algoritmit tukevat samanmielisyyttä. Se taas johti Grozevin mukaan siihen, että ihmiset jakoivat omassa kuplassaan itsestään liikaa tietoa netissä. Järjestelmä toimi Venäjän hallinnon kannalta hyvin niin kauan, kun liberaali kupla ei päässyt vaikuttamaan muiden kuplien sisällä eläviin kansalaisiin.

   https://yle.fi/uutiset/3-12667645

  • Anonyymi

   Bellingat tekee loistavaa työtä.

   Pian ketjuun ilmestyy russotrolleja haukkumaan Bellingatia. Totuus on heille pahinta myrkkyä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   194
   3128
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   12
   2960
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2165
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1269
  5. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   93
   1158
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   410
   1139
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   349
   1138
  8. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1109
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   1010
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   770
  Aihe