Mikä on alkeisvoima?

Anonyymi-ap

Mikä on alkeisvoima?

Jumalan voimassa hyvä.

Alkeisvoimassa paha.

Onko alkeisvoima synti?

Mistä saa alkeisvoimaa?

Homous, esiaviollinen huorintekoseksi.

5

61

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä lie. Olisko saatanan voimaa. Reiki,jooga, idän Jeesuksettomat uskonnot , Jeesuksen jumaluuden kieltävät tai esiintuomattomat saatanan istutukset, uskonnot. Niitähän riittää maailmassa asioita, joiden pariin ihmisiä on eksytetty , jotta huomijo ei osuisi ainovaan helvetiltä Pelastajaan, Yeshuaan,Jeesukseen.

   Kaikki uskonnot, jotka käyttävät valhetta aseenaan ovat saatanan istutuksia huolimatta perusteluista käyttää valhetta aseenaan odottaen murhahetkeä, alle 3,5v kestävää Jaakopin ahtistusta ejeltävän ylöstempauksen jälkeen.

   Voittaen,

   Selef Urge

  • Anonyymi

   Alkeisvoimat ovat lihan sääntöjä: tee näin ja noin ja vältä tätä ja tuota, niin sinun käy hyvin ja menestyt. Mooseksen laki kuuluu maailan alkeisvoimiin.

  • Anonyymi

   Alkeisvoimat ovat ihmismielessä olevia lihan tekoja, jotka eivät tahdo alistua Jumalan armon varaan, vaan tarvitsevat uskonnollisia sääntöjä, mm. juhla-aikoja yms. noudatettavia tekoja uskotellakseen niiden kanssa olevansa Jumalalle otollisia.

   "Mutta nyt, kun te tunnette Jumalan, tai paremminkin, kun Jumala tuntee teidät, miksi te taas käännytte noiden heikkojen ja arvottomien alkeisvoimien puoleen? Tahdotteko jälleen tulla niiden orjiksi? Te seuraatte tarkoin päiviä, kuukausia, juhla-aikoja ja vuosia. Pelkään puolestanne, että olen ehkä turhaan nähnyt teistä vaivaa. " Gal. 4:9-11.
   Jätä siis juutalaisten lakiliitto ja pysy armoliiton opetuksissa.

  • Anonyymi

   Gal.4:1-4 Mutta minä sanon: niin kauvan kuin perillinen on alaikäinen, ei hän missään kohden eroa orjasta, vaikka hän onkin kaiken herra; vaan hän on holhoojain ja huoneeneenhaltijan alainen isän määräämään aikaan asti. Samoin mekin; kun olimme alaikäisiä, olimme orjuutetut maailman alkeisvoimien alle. Mutta kuin aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen. Gal.4:9 Nyt sitävastoin, kun olette tulleet tuntemaan Jumalan ja, mikä enemmän on, kun Jumala tuntee teidät, kuinka te jälleen käännytte noiden heikkojen ja köyhien alkeisvoimien puoleen, joiden orjiksi taas uudestaan tahdotte tulla? Kol.2:8, 20-23

  • Anonyymi

   Paavali (Gal 4:8-9) kirjoitti:
   "Mutta silloin, kun ette tunteneet Jumalaa, te palvelitte jumalia, jotka luonnostaan eivät jumalia ole. Nyt sitä vastoin, kun olette tulleet tuntemaan Jumalan ja, mikä enemmän on, kun Jumala tuntee teidät, kuinka te jälleen käännytte noiden heikkojen ja köyhien alkeisvoimien puoleen, joiden orjiksi taas uudestaan tahdotte tulla?"

   Kristinuskoon sotkettiin ilmeisesti taikauskoa ja paikallisia pakanallisia tapoja sekä uskomuksia. Ei ole täysin vierasta tämänkään päivän kristinuskossa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   326
   2872
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   55
   1200
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1100
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   62
   925
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   58
   853
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   830
  7. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   706
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   701
  9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   691
  10. Älä ees vihjaile mitään

   jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
   Ikävä
   52
   590
  Aihe