Sähkön ja energian hinnannousu ajaa köyhät taloudet umpikujaan

Anonyymi-ap

Suomen ja EU:n järjetön pakotepolitiikka on tekemässä monelle suomalaisille hallaa, jopa vuosiksi eteenpäin. Se ajaa perheet totaaliseen kaaokseen.
Talouksia on syytetty liiallisesta velan otosta ja holtittomasta elämäntavasta.
Miten nyt, kun kaaoksen aiheuttajia ovat Suomea johtavat, viisaat politiikot?
Ketä nyt syyttävä sormi osoittaa?
EU:ta johtava Euroopan kerma ei elä todellisuudessa. Säälimällä ulkokullaisesti Ukrainaa, omia pyrkimyksiä pönkittääkseen ja turvatakseen oman rahakkaan elämänsä, aiheutetaan suurimmalle osalle Euroopan vähävaraisesta väestöstä ennennäkemätön katastrofi.
Jos rahaa ei ole sähköön ja öljyyn, millä lämmittää asuintilansa ja pyörittää arkeaan?
Ja kaiken lisäksi ruoka ja kaikki muukin on kohta niin kallista, että ihmisillä on miltei mahdotonta ravita itseään edes jokseenkin terveellisesti ja hoitaa terveyttään.

Nyt ehdotetaan hallituksen ja kansanedustajain toimesta, jopa velkajärjestelyä hätätilaan joutuville ihmisille.
Ketkä nyt ovat eläneet holtittomasti, ja aiheuttavat näin monien ihmisten elämään holtittomuudellaan vaikeuksia? Vastaus on: Suomen ja EU:N johtajat, jotka punovat juoniaan ja tekevät päätöksiään vain omaksi hyödykseen.
Ja aseisiin ja ja jopa muiden maiden aseistamiseen kyllä löytyy rahaa ja samalla on pitkittämällä sotaa aiheutettu kuolonuhreja, jotka kaikki ovat ainoastaan ja vain heidän omallatunnollaan.
Ja kukaan heistä ei edes aio korvata ihmisille aiheuttamiansa taloudellisia vahinkoja ja kärsimyksiä, jotka vain jatkuvat jatkumistaan.
Ja sotilasliitto, sotilasjuntta, Nato on päivän puheenaihe, vaikka se tuo ainoastaan menoja ja kenties vielä ennakoimatta kurjuutta ja aseellisia yhteenottoja Suomen kamaralle läsnäolollaan.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja Ruotsi on hyvä Natokumppanuusmaa, vaikka se on jättänyt hoitamatta koronaa sairastaneet suomensyntyiset vanhukset, yli 10 000, laittamalla sairastuneet vain suoraan saattohoitoon .
   Ja nyt vie suomalaisilta suomeen maksamansa takuueläkkeen 20 000:n eläkeläisen kukkarosta, jopa yli sata euroa kuukaudessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   585
   1785
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   77
   1430
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1175
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   254
   1168
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   70
   845
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   816
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   753
  8. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   708
  9. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   668
  Aihe