Ilkka Kanervan myrkyttäminen oli USA:lle välttämätön teko.

Anonyymi-ap

Viime vuoden lopulla alkoi Kanervassa näkyä murtumisen merkkejä siitä, kuinka hänen mieltään painoi suunnattomasti tieto Ukrainan sodan väistämättömyydestä, ja kuinka hän tiesi itsensä ETYJin presidenttinä, sekä muiden järjestön informaation tuottajien auttaneen USA:ta sodan aikaansaamiseksi vuodesta 2014 lähtien. ETYJ kun oli koko ajan pimittänyt USA:n järjestämän nukkehallinnon suorittamaa venäläisväestön vainoa ja kiihtyvää kansanmurhaa, sekä oli valehdellut raporteissaan maailmalle maan venäläisväestön olevan hyvää ja rehellistä hallintoa vastustavia rikollisia. Todellisuudessa venäläisväestö yritti selviytyä hengissä natsihallinnon vainolta ja murhilta, jolloin Kanervan ja ETYJin tuottama valheinformaatio ohjasi Suomea ja muuta Eurooppaa tukemaan Kiovan natsihallintoa venäläisväestön piinaamisessa ja tappamisessa.

JOS Kanervan olisi annettu elää puolikaan vuotta pidempään, olisi hän voinut murtua ja paljastaa kuinka USA suunnitteli Ukrainan sodan jo ennen järjestämäänsä vallan vaihtoa v. 2014, ja että kuinka hän ja ETYJ olivat auttaneet sodan sytyttämisessä tukemalla maan venäläisväestön kansamurhaa.

Kun fyysisesti hyväkuntoiselta näyttänyt Kanerva sekoili Puopolon haastattelussa MTV3:lla joulukuussa 2021, sanoin kavereille, että USA tulee tappamaan tuon henkisesti hajoamispisteessä olevan apurinsa lähikuukausina. Ensin Kanerva maalasi kauhukuvan sodasta, jota tuskin enää mitenkään voidaan välttää, ja huomattuaan puhuneensa mielen kuohunnassaan sivu suunsa, ryhtyi selittämään, kuinka sodan syttyminen oli erittäin epätodennäköistä. Kaikesta näki, että kun miehen tietämä sota lähiaikoina syttyy, ei tämä sen jälkeen enää pysty pidättelemään ulos pyrkivää totuutta USA:n ja ETYJin yhteistyöstä sodan aikaansaamiseksi.

4

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ile oli hieno mies , levätköön hän rauhassa.

   • Anonyymi

    Mikään kovin hieno mies nyt ei ollut ja paskanen loppu tuli poliittisen aseman ahnehtimisesta.
    Ehkä siivottiin pois varmuuden vuoksi.


  • Anonyymi

   Taasko aloittaja tuota viimevuotista tarinaansa lämmittelee..hohoii..

  • Anonyymi

   "USA suunnitteli Ukrainan sodan jo ennen järjestämäänsä vallan vaihtoa v. 2014"

   Kyllä. Mutta niinkin yllättävä henkilö kuin Barack Obama esti tämän. Ei suostunut toimittamaan "kuolettavia aseita" Ukrainalle, koska ymmärsi, että Ukraina on "elintärkeä" intressi Venäjälle, mutta ei USAlle. Jos Clinton olisi voittanut 2016, niin sota olisi alkanut jo 2017. Trumpin voiton jälkeenkin oli vielä kova hinku päästä aloittamaan sota, kuten alla oleva artikkeli kertoo, mutta vaikka Trump suostuikin toimittamaan aseita, niin hän kuitenkin samalla piti vielä Ukrainan hallinnon kurissa provosaatioiden suhteen. Kaikki muuttui sitten lopullisesti, kun Biden nousi valtaan. Ainoa taho, joka USAssa vastustaa näitä USAn loputtomia sotia, on republikaanipuolueen "trumpistit". Ja siksipä heihin kohdistetaan aivan perkeleenmoista propagandaa ja vainoa. Sekä demokraateista, republikaanipuolueen sisältä, että valtamediasta.

   Mitäs maita se Putin on muuten tässä viiden vuoden aikana valloittanut, kun häntä ei "pysäytetty" 2017?

   https://www.express.co.uk/news/world/749555/Vladimir-Putin-Ukraine-Crimea-Russia-John-McCain-Lindsey-Graham-Trump-Obama

   "Top US senators John McCain and Lindsey Graham travelled to Ukraine’s frontline in Shyrokyne to proclaim to a crack team of marines “2017 will be the year of offense” and vowed to defeat Putin on battlefields of Eastern Europe.

   If Putin claims victory in Ukraine then he may go on to invade, annexe and conquer other parts of the world, warned former Republican presidential candidate and prisoner of war in Vietnam John McCain."

   "Fellow Republican Mr Graham also issued a damning statement to Mr Putin ... “So I thank you and the world is watching and the world is watching because we cannot allow Vladimir Putin to succeed here because if he succeeds here, he will succeed in other countries.”""

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1829
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1339
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1332
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1048
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   18
   898
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   26
   794
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   736
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   681
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   651
  Aihe