Ilkka Kanervan myrkyttäminen oli USA:lle välttämätön teko.

Anonyymi-ap

Viime vuoden lopulla alkoi Kanervassa näkyä murtumisen merkkejä siitä, kuinka hänen mieltään painoi suunnattomasti tieto Ukrainan sodan väistämättömyydestä, ja kuinka hän tiesi itsensä ETYJin presidenttinä, sekä muiden järjestön informaation tuottajien auttaneen USA:ta sodan aikaansaamiseksi vuodesta 2014 lähtien. ETYJ kun oli koko ajan pimittänyt USA:n järjestämän nukkehallinnon suorittamaa venäläisväestön vainoa ja kiihtyvää kansanmurhaa, sekä oli valehdellut raporteissaan maailmalle maan venäläisväestön olevan hyvää ja rehellistä hallintoa vastustavia rikollisia. Todellisuudessa venäläisväestö yritti selviytyä hengissä natsihallinnon vainolta ja murhilta, jolloin Kanervan ja ETYJin tuottama valheinformaatio ohjasi Suomea ja muuta Eurooppaa tukemaan Kiovan natsihallintoa venäläisväestön piinaamisessa ja tappamisessa.

JOS Kanervan olisi annettu elää puolikaan vuotta pidempään, olisi hän voinut murtua ja paljastaa kuinka USA suunnitteli Ukrainan sodan jo ennen järjestämäänsä vallan vaihtoa v. 2014, ja että kuinka hän ja ETYJ olivat auttaneet sodan sytyttämisessä tukemalla maan venäläisväestön kansamurhaa.

Kun fyysisesti hyväkuntoiselta näyttänyt Kanerva sekoili Puopolon haastattelussa MTV3:lla joulukuussa 2021, sanoin kavereille, että USA tulee tappamaan tuon henkisesti hajoamispisteessä olevan apurinsa lähikuukausina. Ensin Kanerva maalasi kauhukuvan sodasta, jota tuskin enää mitenkään voidaan välttää, ja huomattuaan puhuneensa mielen kuohunnassaan sivu suunsa, ryhtyi selittämään, kuinka sodan syttyminen oli erittäin epätodennäköistä. Kaikesta näki, että kun miehen tietämä sota lähiaikoina syttyy, ei tämä sen jälkeen enää pysty pidättelemään ulos pyrkivää totuutta USA:n ja ETYJin yhteistyöstä sodan aikaansaamiseksi.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ile oli hieno mies , levätköön hän rauhassa.

      • Anonyymi

        Mikään kovin hieno mies nyt ei ollut ja paskanen loppu tuli poliittisen aseman ahnehtimisesta.
        Ehkä siivottiin pois varmuuden vuoksi.


    • Anonyymi

      Taasko aloittaja tuota viimevuotista tarinaansa lämmittelee..hohoii..

    • Anonyymi

      "USA suunnitteli Ukrainan sodan jo ennen järjestämäänsä vallan vaihtoa v. 2014"

      Kyllä. Mutta niinkin yllättävä henkilö kuin Barack Obama esti tämän. Ei suostunut toimittamaan "kuolettavia aseita" Ukrainalle, koska ymmärsi, että Ukraina on "elintärkeä" intressi Venäjälle, mutta ei USAlle. Jos Clinton olisi voittanut 2016, niin sota olisi alkanut jo 2017. Trumpin voiton jälkeenkin oli vielä kova hinku päästä aloittamaan sota, kuten alla oleva artikkeli kertoo, mutta vaikka Trump suostuikin toimittamaan aseita, niin hän kuitenkin samalla piti vielä Ukrainan hallinnon kurissa provosaatioiden suhteen. Kaikki muuttui sitten lopullisesti, kun Biden nousi valtaan. Ainoa taho, joka USAssa vastustaa näitä USAn loputtomia sotia, on republikaanipuolueen "trumpistit". Ja siksipä heihin kohdistetaan aivan perkeleenmoista propagandaa ja vainoa. Sekä demokraateista, republikaanipuolueen sisältä, että valtamediasta.

      Mitäs maita se Putin on muuten tässä viiden vuoden aikana valloittanut, kun häntä ei "pysäytetty" 2017?

      https://www.express.co.uk/news/world/749555/Vladimir-Putin-Ukraine-Crimea-Russia-John-McCain-Lindsey-Graham-Trump-Obama

      "Top US senators John McCain and Lindsey Graham travelled to Ukraine’s frontline in Shyrokyne to proclaim to a crack team of marines “2017 will be the year of offense” and vowed to defeat Putin on battlefields of Eastern Europe.

      If Putin claims victory in Ukraine then he may go on to invade, annexe and conquer other parts of the world, warned former Republican presidential candidate and prisoner of war in Vietnam John McCain."

      "Fellow Republican Mr Graham also issued a damning statement to Mr Putin ... “So I thank you and the world is watching and the world is watching because we cannot allow Vladimir Putin to succeed here because if he succeeds here, he will succeed in other countries.”""

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe