Äkkiseltään ja kaikkeen "ns" hyvään uskovana ihminen kuvittelee

Anonyymi-ap

Jos tekee asioita hyvin se palkitsee jollain tavalla jatkamaan eteepäin ja vielä parempaan. Se ei kuitenkaan mene niin ja mikään ei koskaan muutu, se saa ihmisen palaamaan siihen kaikkeen huonoon, mikä ei sitten ei edes ollutkaan niin verrattuna siihen mitä lopulta sait.

Ajatellaan vaikka huumeiden käyttöä, lopetat sen ja huomaat kaiken meenevän vain huonompaan viikkotolkulla ja kuukaudenkin jälkeen huomaat, että olisi on vain huonompi mitä se oli käyttäessä. Silloin sentään tunsit edes joskus hyvän ja lopetettuasi et koskaan. Mitä järkeä on siis yrittää ja koittaa olla parempi ihminen jollei mikään muutu paremmaksi. Voisin allekirjoittaa tämän asian, se on 100 prosenttisen paikkansapitävä ja myös tein kaikkeni katsoakseni tuleeko parempi olo ja muuttuuko mikään. Ei muutu paitsi huonompaa, ihminen kuitenkin etsii kirkasta mieltä, tarkkaa kuuloa ja oikeita tunteita. Ei tekaistuja sumussa opittuja mukamas oppeja, jotka ovat toisten kuvitelmia jostain hyvästä, ja sitä ne ei ole.

Onnellista ja hyvinvoivaa elämää voi vain elää silloin, kun ihminen on täysin yksin ilman ketään ja mitään. Se on luonollinen ja tuntee olevansa se joka oikeasti on eikä mikään sumussa elävä kuvitelma. Tähän päivään loppui oma yritykseni olla parempi, kun se ei koskaan antanut mitään hyvää, kaikki oli siis turhaa ja vanhatkin polut olivat tuhansia kertoja parempia, mitä nyt koen. Kysymys mietyttää mikä täällä on kaikessa vialla? Koska kaikilla tämäkään asia ei ole sama, jokin siis siihenkin vaikuttaa ja joidenkin kohdalla todella negatiivisesti. Sääliksi käy niitä joiden naruja joku toinen heiluttaa, kun se ei johda koskaan mihinkään hyvään missään muodossa.

Kehittynyt maailma onkin vain surkeuden lopputulema ja mitään ei osata tehdä oikein, kun ihmisen rauhaan jättäminen olisi ollut ainoa ratkaisu mitä olisi pitänyt tehdä. Jollain on aina tarve ajatella omien oppien ja kuvitelmien olevan toisille oikea ratkaisu, ja sitähän se ei tietenkään ole, koska ihminen ei ole silloin aito oma itsensä. Silloin myöskään ihminen ei tunne olevansa terve eikä voi hyvin. Se on kaikki on vain haitaksi.

4

129

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tekemällä hyvää toisille, saat hyvän mielen itsellesi. Tekemällä pahaa toisille, saat pahan mielen itsellesi. Niin se vain menee.

   Palkinto ei ole se, että muut tekevät vastavuoroisesti hyvää sinulle (vaikka kivaltahan sekin tuntuu), vaan se, että itse intuitiivisesti palkitset itsesi ja voit hyvin.

  • Anonyymi

   Huumeiden käyttämisessä on juuri se ongelma, että aina muistele kuinka kivaa se oli verrattuna ilman olemiseen ja sillä perustelee retkahtamisensa. Jos olet ihminen jolla ei ole läheisiä joita huumeidenkäyttö haittaa, niin sittenhän sillä ei ole niin väliä. Monet lopettaa jonkun muun kuin itsensä takia. En tiedä yhtään onnellista huumeidenkäyttäjää. Kaikilla on pettymyksiä elämässään ja toiset käsittelee sen eri tavalla. Itse kanavoin sen harrastuksiin.

   Hyvistä teoista saa hyvän mielen, eikä valitettavasti mitään palkintoa universumilta. Luumäellä kuoli kolarissa kahden lapsen vanhemmat ja jäivät orvoiksi. Maailma on niin täynnä vääryyttä, että ei kannata kuvitella saavansa oikeutta tekemällä hyvää. Pitää vain elää.

   • Anonyymi

    Kyse on yksilöistä ja heidän omasta onnellisuudesta omaan elämään. Ei kukaan täällä oikeasti ole kuin itseään varten, joten on aivan turha kuvitella joidenkin etsivänsä hyvää oloa ja onnellisuutta muiden takia.

    Ulkopuolisten mielikuvitukset päihteiden haitasta toisiin ihmisiin on täysin hatusta nostettu juttu. Ihminen on lopulta hiton tyhmä, aina kun se on jossain asiassa toisen yläpuolella, tai se on esimerkiksi lopettanut jonkun asian, niin se kuvittelee juuri sen oman ratkaisun olevan oikea myös muille.

    Sitten kun puhutaan vielä viranomaisista, jotka vain toimivat lakipykälien mukaan on selvää ettei yksilön hyvinvointi kiinnosta, vaan laki menee kaiken yläpuolelle. Todellisuus on kuitenkin jotain aivan muuta, rahaa palaa turhuuteen ja lopulta yhteiskunta on menettänyt järkyttävän määrän resurseja ainoastaan suojellakseen jotain, mitä ei edes ole olemassa. Se on hiukan sama kuin pelko, ihminen pelkää asioita mitä voisi tapahtua eli se pelkää näkymätöntä, niitä ei ole tapahtunut ja silloin ne ovat vain mahdollisuuksia. Yhteiskunnan vääristynyt ajatus varmistaa ja suojella jotain mitä ei ole olemassa on todella erikoista, ja silloin usein tuhotaan täysin turhaan sellaisten ihmisten elämä, jotka voisivatkin olla jollain taholla erittäin päteviä ja tukipilareita.

    Annetaan huulluuden kukoistaa, vaikka jo puolessa maapalloa tämämäkin on ymmärretty ettei pakkolääkkeet ja terapiat vie yhtäkään ihmistä mihinkään muuhun ottaessaan askeleen eteenpäin kuin kaksi askelta huonompaan. Tämäkin on vain vääristynyt näkemys ja peräisin huonosta koulutuksesta. Lopulta kaikkia niitä jotka sorkkivat toisten elämää vain pelkästään oletettujen ja muka mahdollisten asioiden johdota pitäisi surutta vetää turpaan.

    Sitten ihmetellään muksi ihminen pakenee päihteillä todellisuutta, koska se todellisuus ei ollutkaan omaa, vaan jonkun naruissa roikkumista. Kuka sellaista elämää oikeasti jaksaa, ei kukaan. Ei yksikään voi elää sitä elämää, se on täyttä paskaa. Ja siitä on ihan turha kuvitella jotain muuta, ei tietoisesti työtään tekevä ja milloin vain linjansa katkaiseva päivän jälkeen sitä tajua. Se uskottelee aina vain tekevänsä oikein varsinkin, jos taustalla on ollut alunperin joku viranomainen joiden mielestä jokin asia pitäisi olla jotenkin. Siis siihen, mitä ei olemassa vaan voi olla olemassa. Kaikki se kokonaisuudessaan on sairasta ja niillekkin on säännöt, kaikki se meinaa pitää lopettaa heti, oikeasti heti kun siihen ei ole aihetta. Tämä ei tarkoita mitään vuosien taikka kuukausien odottelua, jossittelua tai muutan vaan lakipykälät pätevät näihin hullutuksiin.


  • Anonyymi

   Lörpöttelee vaan mahdollisimman vikkelästi tavattoman paljon kuten asiantuntijoilla on tavaksi tullut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   45
   1400
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   72
   1210
  3. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   102
   1138
  4. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1067
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   45
   948
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   923
  7. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   84
   788
  8. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   56
   757
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   741
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   32
   659
  Aihe