Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Äkkiseltään ja kaikkeen "ns" hyvään uskovana ihminen kuvittelee

Anonyymi-ap

Jos tekee asioita hyvin se palkitsee jollain tavalla jatkamaan eteepäin ja vielä parempaan. Se ei kuitenkaan mene niin ja mikään ei koskaan muutu, se saa ihmisen palaamaan siihen kaikkeen huonoon, mikä ei sitten ei edes ollutkaan niin verrattuna siihen mitä lopulta sait.

Ajatellaan vaikka huumeiden käyttöä, lopetat sen ja huomaat kaiken meenevän vain huonompaan viikkotolkulla ja kuukaudenkin jälkeen huomaat, että olisi on vain huonompi mitä se oli käyttäessä. Silloin sentään tunsit edes joskus hyvän ja lopetettuasi et koskaan. Mitä järkeä on siis yrittää ja koittaa olla parempi ihminen jollei mikään muutu paremmaksi. Voisin allekirjoittaa tämän asian, se on 100 prosenttisen paikkansapitävä ja myös tein kaikkeni katsoakseni tuleeko parempi olo ja muuttuuko mikään. Ei muutu paitsi huonompaa, ihminen kuitenkin etsii kirkasta mieltä, tarkkaa kuuloa ja oikeita tunteita. Ei tekaistuja sumussa opittuja mukamas oppeja, jotka ovat toisten kuvitelmia jostain hyvästä, ja sitä ne ei ole.

Onnellista ja hyvinvoivaa elämää voi vain elää silloin, kun ihminen on täysin yksin ilman ketään ja mitään. Se on luonollinen ja tuntee olevansa se joka oikeasti on eikä mikään sumussa elävä kuvitelma. Tähän päivään loppui oma yritykseni olla parempi, kun se ei koskaan antanut mitään hyvää, kaikki oli siis turhaa ja vanhatkin polut olivat tuhansia kertoja parempia, mitä nyt koen. Kysymys mietyttää mikä täällä on kaikessa vialla? Koska kaikilla tämäkään asia ei ole sama, jokin siis siihenkin vaikuttaa ja joidenkin kohdalla todella negatiivisesti. Sääliksi käy niitä joiden naruja joku toinen heiluttaa, kun se ei johda koskaan mihinkään hyvään missään muodossa.

Kehittynyt maailma onkin vain surkeuden lopputulema ja mitään ei osata tehdä oikein, kun ihmisen rauhaan jättäminen olisi ollut ainoa ratkaisu mitä olisi pitänyt tehdä. Jollain on aina tarve ajatella omien oppien ja kuvitelmien olevan toisille oikea ratkaisu, ja sitähän se ei tietenkään ole, koska ihminen ei ole silloin aito oma itsensä. Silloin myöskään ihminen ei tunne olevansa terve eikä voi hyvin. Se on kaikki on vain haitaksi.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tekemällä hyvää toisille, saat hyvän mielen itsellesi. Tekemällä pahaa toisille, saat pahan mielen itsellesi. Niin se vain menee.

      Palkinto ei ole se, että muut tekevät vastavuoroisesti hyvää sinulle (vaikka kivaltahan sekin tuntuu), vaan se, että itse intuitiivisesti palkitset itsesi ja voit hyvin.

    • Anonyymi

      Huumeiden käyttämisessä on juuri se ongelma, että aina muistele kuinka kivaa se oli verrattuna ilman olemiseen ja sillä perustelee retkahtamisensa. Jos olet ihminen jolla ei ole läheisiä joita huumeidenkäyttö haittaa, niin sittenhän sillä ei ole niin väliä. Monet lopettaa jonkun muun kuin itsensä takia. En tiedä yhtään onnellista huumeidenkäyttäjää. Kaikilla on pettymyksiä elämässään ja toiset käsittelee sen eri tavalla. Itse kanavoin sen harrastuksiin.

      Hyvistä teoista saa hyvän mielen, eikä valitettavasti mitään palkintoa universumilta. Luumäellä kuoli kolarissa kahden lapsen vanhemmat ja jäivät orvoiksi. Maailma on niin täynnä vääryyttä, että ei kannata kuvitella saavansa oikeutta tekemällä hyvää. Pitää vain elää.

      • Anonyymi

        Kyse on yksilöistä ja heidän omasta onnellisuudesta omaan elämään. Ei kukaan täällä oikeasti ole kuin itseään varten, joten on aivan turha kuvitella joidenkin etsivänsä hyvää oloa ja onnellisuutta muiden takia.

        Ulkopuolisten mielikuvitukset päihteiden haitasta toisiin ihmisiin on täysin hatusta nostettu juttu. Ihminen on lopulta hiton tyhmä, aina kun se on jossain asiassa toisen yläpuolella, tai se on esimerkiksi lopettanut jonkun asian, niin se kuvittelee juuri sen oman ratkaisun olevan oikea myös muille.

        Sitten kun puhutaan vielä viranomaisista, jotka vain toimivat lakipykälien mukaan on selvää ettei yksilön hyvinvointi kiinnosta, vaan laki menee kaiken yläpuolelle. Todellisuus on kuitenkin jotain aivan muuta, rahaa palaa turhuuteen ja lopulta yhteiskunta on menettänyt järkyttävän määrän resurseja ainoastaan suojellakseen jotain, mitä ei edes ole olemassa. Se on hiukan sama kuin pelko, ihminen pelkää asioita mitä voisi tapahtua eli se pelkää näkymätöntä, niitä ei ole tapahtunut ja silloin ne ovat vain mahdollisuuksia. Yhteiskunnan vääristynyt ajatus varmistaa ja suojella jotain mitä ei ole olemassa on todella erikoista, ja silloin usein tuhotaan täysin turhaan sellaisten ihmisten elämä, jotka voisivatkin olla jollain taholla erittäin päteviä ja tukipilareita.

        Annetaan huulluuden kukoistaa, vaikka jo puolessa maapalloa tämämäkin on ymmärretty ettei pakkolääkkeet ja terapiat vie yhtäkään ihmistä mihinkään muuhun ottaessaan askeleen eteenpäin kuin kaksi askelta huonompaan. Tämäkin on vain vääristynyt näkemys ja peräisin huonosta koulutuksesta. Lopulta kaikkia niitä jotka sorkkivat toisten elämää vain pelkästään oletettujen ja muka mahdollisten asioiden johdota pitäisi surutta vetää turpaan.

        Sitten ihmetellään muksi ihminen pakenee päihteillä todellisuutta, koska se todellisuus ei ollutkaan omaa, vaan jonkun naruissa roikkumista. Kuka sellaista elämää oikeasti jaksaa, ei kukaan. Ei yksikään voi elää sitä elämää, se on täyttä paskaa. Ja siitä on ihan turha kuvitella jotain muuta, ei tietoisesti työtään tekevä ja milloin vain linjansa katkaiseva päivän jälkeen sitä tajua. Se uskottelee aina vain tekevänsä oikein varsinkin, jos taustalla on ollut alunperin joku viranomainen joiden mielestä jokin asia pitäisi olla jotenkin. Siis siihen, mitä ei olemassa vaan voi olla olemassa. Kaikki se kokonaisuudessaan on sairasta ja niillekkin on säännöt, kaikki se meinaa pitää lopettaa heti, oikeasti heti kun siihen ei ole aihetta. Tämä ei tarkoita mitään vuosien taikka kuukausien odottelua, jossittelua tai muutan vaan lakipykälät pätevät näihin hullutuksiin.


    • Anonyymi

      Lörpöttelee vaan mahdollisimman vikkelästi tavattoman paljon kuten asiantuntijoilla on tavaksi tullut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe