Miehen "perhe" tapaamisten esteenä?

Anonyymi-ap

Olen kirjoitellut erään miehen kanssa muutaman viikon. Ollaan tavattu kerran. Viime viikonloppuna meidän piti tavata uudestaan. Ehdotin miehelle tapaamista lauantaina. Jotenkin odotukset on korkealla toisen tapaamisen kohdalla. Eli toivoisin romanttista iltaa vaikka ravintolaillallisen tai elokuvien merkeissä. Mies ehdottikin tapaamista sunnuntaille ja haluaisi tulla luokseni käymään. Sanoin miehelle, etten ole vielä valmis kyläilyyn. Syynä sille, miksei voitu nähdä lauantaina oli miehen 3 jo aikuista lasta, jotka viettävät koko viikonlopun miehen luona perjantaista sunnuntaihin.

Käsittääkseni viettävät joka viikonloppu tiiviisti yhdessä aikaa. Itse olen lapseton sinkku nainen, miten sovin tuohon kuvioon? Jos olisin miehelle hänen elämänsä nainen, luulisi, että hän järjestäisi aikaa ja antaisi aikuisten lastensa olla edes hetken keskenään. Mies vielä kyseli tutustumisen alussa, onko minulla aikaa miehelle työkiireitteni vuoksi. Nyt näyttää pahasti siltä, ettei miehellä ole aikaa perheensä vuoksi. Mitä tästä pitäisi ajatella, olenko nipottaja?

7

206

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et ole nipottaja. Ihan oikein teit kun et suostu pompoteltavaksi. Aivan älytöntä ettei muka voi jättää aikuisia lapsiaan yksikseen! Epäilen että se on tekosyy. Eikä tuo jatkuva treffien ajankohdan muuttaminenkaan kuulosta kivalta.

   Tulee mieleen että mies on varattu ja asuu jonkun naisen kanssa tai ainakin seurustelee. Tai hän etsii sinusta pelkkää seksiseuraa eikä ole tippaakaan innostunut elokuvissa käymisestä tai ravintolaillasta.

   Sano hänelle että jo Tinderin virallisen ohjeistuksenkin mukaan ensimmäiset treffit kannattaa pitää julkisella paikalla eikä varsinkaan kummankaan kotona. Et kai ole kertonut hänelle osoitetietojasi?

  • Anonyymi

   Perhe menee aina edelle. Oletko valmis elämään kakkosena sillä niin siinä käy.

  • Anonyymi

   Tämä tulee vielä useimmin esiin naisten kanssa.
   On mitä ihmeellisempiä tapaamisia ja todella usein aikuisten lasten kanssa. Niitä on toisinaan niin usein että onko se jokin tekosyy. Ja jos mukaan mahtuu vielä joku lapsenlapsi niin se on siinä sitten.

   Eli sivuutan itse kaikki nämä tapaukset koska niistä ei vaan tule yhtään mitään.

   Niin, tapasin viime kesänä naisen joka hoisi aikuisen poikansa luona kaksi viikkoa kesälomastaan pojan koiria. Kerran kävin paikan päällä ja sen jälkeen päätin että tästä ei tule yhtään mitään. Nainen ei lähtenyt koirien luota mihinkään muualle kuin takapihalle.

  • Anonyymi

   SeksiSeppohan se siellä kun halusi tulla luoksesi käymään..

  • Anonyymi

   Miksi oletat että sinut laitetaan automaattisesti numero ykköseksi?, Miehellä on vuosien mittaiset siteet lapsiinsa. Ei puolituntematonta ihmistä aseteta noin vain etusijalle ja unohdeta kaikki vanha suitsait. Sinä olet tulossa heidän ympyröihinsä, eivätkä he sinun, siis maltti on valttia. Hiljakseen mukaan kuvioihin ja homma on siinä.

  • Anonyymi

   Voisitko ajatella itseäsi hyvänä kakkosena? sitten vois toimia.

  • Anonyymi

   Sitähän ei voi tietää. Jos mies on vaikka aiemmin sopinut aikuisten lasten kanssa että vietetään se lauantai-ilta yhdessä. Tai joku lapsista kertoi että hänelle on nyt sattunut jotain ikävää ja hän haluaa,puhua.

   Älä vielä lyö hanskoja tiskiin ennen kuin tiedät enemmän. Voi olla että hän on hellä ja rakastava ihminen ja hyvä isä. Jos niin on, saat hänestä hyvän miesystävän.

   Jos mies ei välitä lapsistaan - olivat nämä aikuisia tai eivät - niin hän on kylmä ihminen, ja sellaisen kanssa ei parisuhteesta tule mitään.

   Sekin on mahdollista että hän käyttää lapsia tekosyynä kun ei ole kiinnostunut tapaamaan sinua.

   Selvitä mistä on kysymys.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   441
   2143
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   34
   1864
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   20
   1806
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1073
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   98
   1054
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   39
   957
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   98
   844
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   62
   800
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   15
   646
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   39
   566
  Aihe