Menin viemään roskapussia ja yllättäen...

Anonyymi-ap

Puolen yön jälkeen menin vielä viemään roskapussia ja takasinpäin roskapöntöltä tullessani huomasin autotallinoven olevan raollaan.

Lähdin tutkimaan sitä ja mieleeni tuli lehti jutut viime viikoilta, alueellamme on tehty murtoja ja ne ovat vielä selvittämättä.

Varovasti avasin raollaan olevan oven ja samalla tunsin nyrkin iskun niskassani, tuuperruin sekunnin sadasosaksi eli muutuin matkustajaksi. Mutta samantien oli taas homma hanskassa ja jalkeillani. Samassa joku törmäsi minuun tullessa ulos autotallista ja vaistomaisesti itseäni suojallekseni lähti oikea suora ja kuului outo äänähdys, aivan kuin joku olisi parkaissut mutta jäi kesken.
-

Sain valot nopeasti päälle ja näin kuinka yksi yön timo on tulossa päälleni rengasraudan kanssa. Toinen yön timo oli maassa ja vaikeroi. Potkaisin sitä kantapäällä naamaan ja kuulin kuinka nenä painui aivoihin.

Rengasraudalla päälleni tuleva yön timo huusi minulle että tapamme sinut ja siinä hetkessä tajusin, että vielä yksi yön timo on takanani. Minulle ei jäänyt paljon vaihtoehtoja, piti toimia heti.

En tarkkaan muista mitä tapahtui, mutta aikamoista nujakointia ennenkuin maassa oli kolme yön timoa. Kaksi oli elossa, nippusidetin ne ja tutkin kolmatta. Ei pulssia.

Olin jo soittamassa 112, mutta jätin painamatta vihreää. Päätin miettiä mitä tehdä ja samalla tutkin mitä murtautujat olivat tehneet, jotka tarkastelun jälkeen olivat selventyneet somaleiksi.

Se selvisikin nopeasti, vuoden -82 Suzuki Katana oli yritetty varastaa. Oli todella tuuria että olin lähtenyt viemään roskia siihen aikaan. Samassa päätin tiputtaa somalit maakellariini, joka on autotallin lattian alla. Siellä ne säilyisivät, kunnes keksin mitä niille teen. Teippasin vielä kaksi elossa olevaa kunnolla, etteivät pääsisi pakenemaan.

Seuraavana iltana vein somalit louhoksen altaalle Dodgellani, joka sijaitsee ruskeasannan hautausmaan takana. Siellä ei pimeän aikaa juuri ketään liiku, sen verran synkkä paikka.

16

149

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä tee tuollaista joudut linnaan. Kyllä somppujen pitää antaa varastaa ja tuhota toisten omaisuutta. Sinun olisi kuulunut hakea niille vielä rahaa jolla palkitset nämä hyvästä työstä. Etkö tiedä, että rasismi on rikos. Käy nyt hyvä mies noukkimassa ne sieltä montulta ja ilmoittaudu virkavallalle vakavana rikollisena.

  • Anonyymi

   hehe. Olipas hieno tarina

   • Anonyymi

    Hyvä sadunkertoja asialla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä sadunkertoja asialla.

    Ei ole satu. Tämä on journalismia.


  • Anonyymi

   Kyllä on törkeää mennä häiritsemään somppuja jotka ovat yövuorossa töissä. Ei sitten minkäänlaisia käytöstapoja.🤣🤣

  • Anonyymi

   Miksi säilytät Dodgeasi hautausmaan takana?

   • Anonyymi

    Samaa ihmettelin. Mutta ei nosta hillbilly-tyypeistä ota selvää.
    Lähti kirjoitus tosin kohti metsää heti alussa. Miksi pitäisi selitellä syytä ulkona olemiselle? Nyt otettiin roskapussi käyttöön. Sen tarkoitus on vakuuttaa lukija siitä, että ulkona oltiin ja syystä.


   • Anonyymi

    Hahahaa. Vanhaa Ladaa ei kannata näytellä. Voi kertoilla sitten satuja Dodgesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa ihmettelin. Mutta ei nosta hillbilly-tyypeistä ota selvää.
    Lähti kirjoitus tosin kohti metsää heti alussa. Miksi pitäisi selitellä syytä ulkona olemiselle? Nyt otettiin roskapussi käyttöön. Sen tarkoitus on vakuuttaa lukija siitä, että ulkona oltiin ja syystä.

    Naurattaa.


  • Anonyymi

   Oikein toimittu, mutta luuletko että nuo apinat osaisivat ajaa moottoripyörää?

   • Anonyymi

    Eihän ne osaa ajaa edes potkulautaa. Ne hylkäilee niitä mihin sattuu.


  • Anonyymi

   Joopa joo. Höpöhöpö.

  • Anonyymi

   Oliko tuo jatkokertomuksen ensimmäinen osa? Tuleeko seuraava osa enslauantaina samaan aikaan? Jännää ja kivaa, ihan kuin naistenlehtien jatkokertomukset.

  • Anonyymi

   Sarkasmia parhaimmillaan.

  • Anonyymi

   Niin oli hyvä tarina että voisit kokeeksi kirjoittaa kokonaisen dekkarin.
   Kustannusyhtiöt eivät salli rasismia joten vaihda rosmot kantasuomalaisiin.

  • Anonyymi

   näitkö siis tämän unen. persu selvästi. se on ok

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   609
   2142
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   84
   1635
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   1365
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1238
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   949
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   83
   918
  7. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   900
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   39
   842
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   54
   775
  Aihe