Mitä järkeä siinä on mitä kuljettavat maasta?

Anonyymi-ap

Onko ymmärretty oikein?

Vilja lasteja tarkastettu Ukrainasta lähteneisiin laivoihin Turkissa?

Eikö tärkeämpää olisi Venäjän kannalta tarkistaa laivat jotka pyrkiin Ukrainan satamaan, ne laivat kun pitäisi olla tyhjät, puhtaat viljan kuljetukseen?

No nyt uutisoitiin jotain ettei ne laivat enää kulkisi Ukrainaan tai Ukrainasta?

Mielenkiintoista on myös sekin kun jostain 1965 alkaen eurooppa tuputti Afrikanmaissa milloin mitäkin toimenpiteitä ja kuljetutti maitojauhoa heille jolloin Afrikkalaisten oma maidontuotantoteollisuutta ei monellakaan alueilla kehittynyt. Nyt niilläkin seuduilla maatalouskaan ei kehittynyt kun viljaa tuli aina riittävästi (tuolloin 1965 oli ajoittain nälkään näkeviä noin 100000 kun nykyisin jopa satojamiljoonia).

Kaiken lisäksi niin inhottavaa kuin onkin Venäjä jos jatkaa, merkittävästi vähenee ylikansoitus maapallolla jos viljakuljetukset eivät jatku. Venäjä siis tekee sen mihin länsimaat eivät ole pystyneet tekemään minkään laisilla menetelmillä, eli mahdollistamalla luonnon monipuolisen kasvamisen uudestaan alueilla joissa on kestämätön määrä ihmisiä. Tuolta osin tosi on, Venäjä pelastaa ihmiskunnan edellyttäen ettei syty ydinsotaa, ydinsotakin syttyy vain jos länsi ja yhdysvallat osallistuu nälkää näkevienkin joukkomurhaan heidän ydiaseilla?

Onko käytännössä myös kyse propakandasta kun yhdysvalloissa on laajat alueet viljan ylituotantoa, lihateollisuutta, siis miksi yhdysvallat eivät toimita samassa määrin maataloustuotteita köyhimpiin maihin kuin toimittaa aseita Ukrainaan?

0

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kaikkea hyvää

    Emme enää tapaa.
    Ikävä
    201
    2327
   2. Haluaisin tutustua suhun

    kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
    Ikävä
    135
    1539
   3. Kumpa tietäisin mies

    Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
    Ikävä
    149
    1339
   4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

    Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
    Maailman menoa
    457
    1090
   5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

    Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
    Tv-sarjat
    32
    867
   6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

    Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
    Helsinki
    148
    834
   7. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

    Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
    Ikävä
    83
    807
   8. Työpaikkaromanssit...

    Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
    Ikävä
    60
    756
   9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

    ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
    Ikävä
    89
    694
   10. Siihen ei voi vastata

    Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
    Ikävä
    37
    693
   Aihe