Rokotetut jatkuvasti sairaslomilla.

Anonyymi-ap

Rokottamattomat eivät sairastele ja ylityöllistettyinä he paikkaavat rokotettujen sairauspoissaoloja.

26

222

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jäykkäkouristusrokote esim.
   Peruskoulussakin en orranu¨¨t.avaaja

  • Anonyymi

   1995 piti ottaa rokotteet sekä tehdä täydellinen terv.tarkistus meille
   KOULULAISENA KIELTÄÄNNYIN
   t. Avaaja

  • Anonyymi

   minähän en riisuunnu tyttöjen edessä sanoin opettajalleni
   ja terkkarille 1995¨¨

   tuo rintaliivitön isotissinen luokkatovirini on RUPIKONNA''
   KILJUIN ÄÄNEEN KÄYTÄVÄLLE JA HEITIN VIRTSANÄYTEENO PÖYDÄLLE

   t. Avaaja

  • Anonyymi

   Höpö höpö, jo viis rokotusta koronaan olen saanu, ja en ole saanu koronaa, enkä muutakaan flunssaa.

   • Anonyymi

    Naamavaibismin ja rokotteiden nimeen. Kuriton nasmastevsibiste joka naamaria ei kanna teke koronasynni jota llehtoben ei armahda. Kultti lahko jots ealhstebi kannattaa.


   • Anonyymi

    On muitakin ihmisiä kuin sinä, jos et ole sattunut huomaamaan.


   • Anonyymi

    Viittä rokotusta ei ole edes annettu missään, hyvä kun edes neljättä rajoitetulle porukalle.
    Joten valehtelet. Valheillako niitä piikkejä pitää puolustaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viittä rokotusta ei ole edes annettu missään, hyvä kun edes neljättä rajoitetulle porukalle.
    Joten valehtelet. Valheillako niitä piikkejä pitää puolustaa?

    Ystävälläni on mstauti, kuten myös veljellään. Ovat saaneet 5. Koronarokotteen jo joskus kesällä


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Naisystäväni on kolmesti rokotettu sairaanhoitaja. Hän on toistuvasti lievässä räkätaudissa ja nyt sairastui melko kovaoireiseen koronaan, josta on kärsinyt jo yli kolme viikkoa. Itse olen rokottamaton, enkä lähellekään samalla tavalla sairasteleva. Sairastuin itsekin koronaan, mutta selkeästi lievempään ja meni jo ohi. Naisystäväni on monesti kironnut rokotteet alimpaan helvettiin ja toivoo, ettei olisi koskaan niitä ottanut.

  • Anonyymi

   Kolkytvuotta ottanut, joka syksy influenssarokotteen, eikä ole kolmeenkymmeneenvuoteen ollut mitään räkätauteja. Mihinköhän tietoon tämäkin aloitus perustuu?

   • Anonyymi

    20 vuotta täällä. Kaikki rokotukset otettu mitä saa ja 20 vuotta viimeksi kun oli sellainen räkätauti että piti maata sängyssä. Immuniteetti huippu luokkaa.


   • Anonyymi

    Jos totta, mitä epäilen että on, niin influenssarokotteet eivät toimi kuin osaan influenssakansasta. Se joudutaan arvaamaan etukäteen mitä kantaa tuleva talven influenssaepidemia on. Usein arvaus menee pieleen ja piikki ei suojaa influenssalta.

    Eli suoraan sanoen en usko että ei ole ollut kolmeenkymmeneen vuoteen räkätauteja. Varmaan vähän sama kuin isäni, "saldo" nollautuu kun viimeisimmästä räkätaudista on yli vuosi.


  • Anonyymi

   Olen ottanut neljä koronarokotetta ja tänä syksynä influenssarokotteen. Päivääkään en ole sairastanut kolmeen vuoteen. Paljonko minulla on vielä elinaikaa jäljellä?

   • Anonyymi

    En ole ottanut yhtään ainutta koronarokotetta enkä koskaan elämässäni myöskään influenssarokotetta eikä ole ollut vielä koronaa eikä edes perusflunssaa useaan vuoteen. Olenkohan joku ihmeellinen poikkeustapaus, kun median mukaan minun olisi pitänyt sairastua siihen vakavaan koronan muotoon ja kuolla tai ainakin joutua tehohoitoon rasittamaan kansantaloutta?


  • Anonyymi

   Moni kommentoija osoittaa selkeästi, kuinka sairas on ainakin yläpää. Jokainen heistä tajuaa, että aloitus koskee koronarokotetta, mutta koska sitä ei erikseen mainita, sönkkäävät he muista rokoteohjelmista, ihan ne liittyisivät koronarokotuksiin.

   • Anonyymi

    Se on sitä hätävalehtelua. Ei kannata uskoa noihin jotka väittävät että on otettu 4-5 piikkiä influenssarokotteineen eivätkä ole olleet kipeitä.
    Se on valhetta, yrittävät vakuutella joko itselleen ja muille että ovat tehneet oikean valinnan. Monet ihmiset eivät vaan kertakaikkiaan voi myöntää olleensa väärässä vasta kun on aivan absoluuttinen pakko myöntää.


  • Anonyymi

   Hupaisaa, että niin moni kehuu ottamiaan koronarokotteita ja uskoo sinisilmäisesti, että ovat koronarokotteen ansiosta välttäneet koronaan sairastumisen tai sairastaneet sen lievänä rokotteen ansiosta. Samalla he jättävät huomiotta sen tosiasian, että onhan moni rokottamatonkin säästynyt koronalta tai sairastanut sen lievänä. Sama pätee influenssarokotteeseen. Moni kuvittelee, ettei ole vuosiin sairastunut flunssaan influenssarokotteen ansiosta, mutta unohtavat sen, että moni saa flunssan hyvin harvoin vaikka ei mitään influenssarokotetta ottaisikaan.

   • Anonyymi

    Olin 15 vuotta samassa työpaikassa, missä oli 12-14 vakituista työtekijää. Muut ottivat joka vuosi influenssarokotteen, itse ainoana en ottanut. Minulla oli koko ajan vähiten sairaslomia, kun oli useiden vuosien jaksoja, etten ollut päivääkään sairauslomalla. Yhtenä vuonna podin noin viikon nilkan nyrjähdystä, se pahin. Monilla oli vuosittain useita useiden päivien ja yli viikon sairausloimia, yleensä flunssan vuoksi.

    Kukaan viiden hengen perheestämme ei ole ottanut koronarokotetta, eikä kukaan meistä ole koronaa sairastanut. Itselläni ei ole ollut ainutta sairauspäivää kahteen vuoteen ja siksi tuntuu hurjalta, kun moni tuttu rokotettu on ollut viime aikoina yli kuukauden flunssassa. Muutama päivän kuumetta, muutama päivä ei, ja taas kuume. Yli kuukausi tuollaista jojoa ja kaverit ovat todella haamun näköisiä. Kokemusteni pohjalta sanon, että jos yleisessä rokotehysteriassa ei ole paljon mätää, täytyy minun ja perheeni olla poikkeuksellisella vastustuskyvyllä siunattuja, kun emme sairasta, vaikka emme ota rokotteita.


  • Anonyymi

   Veljeni poika n.40v.on piikitetty koronaa vastaan 3.kertaa ja nyt ollut kesän/syksy n aikana vähänväliä kipeenä.Isänsä taasen koipileikkauksen takia joutunut käymään/olemaan sairaalassa useita kertoja piikittämätön,eikä mitään sairauksia.-75v.Itse samaten piikitön eikä mitään tautia ollut.

   • Anonyymi

    Samaa sanoi vaimo, hänen työpaikallaan on koko ajan porukkaa sairaana. Rokotettuja tietysti koska kaikki siellä ovat täysrokotettuja.


  • Anonyymi

   Kohta ne tajuaa duunissa miksen ole saikulla ollut vuosiin, sehän ei ole ottanut influenssarokotuksia eikä koronarokotuksiakaan.

  • Anonyymi

   siksi en tule ottamaan kokeellista geeniterapia piikkiä...

  • Anonyymi

   Tietämättömyys ruokkii itsevarmuutta enemmän kuin tieto

  • Anonyymi

   Avaajalla on luonnollisesti laittaa luotettavat todisteet väittämästään asiasta? Ei ei vai?? Tekisit sinäkin valehtelija jotain hyödyllistä elämälläsi.

  • Anonyymi

   Se on se immuunikato.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   203
   10529
  2. Puolialaston sambaryhmä oli tanssimassa kirkossa hoosiannaa

   Nyt on kaikki nähty.
   Maailman menoa
   656
   3259
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   135
   1782
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   119
   1238
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   102
   1231
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   961
  7. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   218
   859
  8. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   254
   854
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   811
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   372
   751
  Aihe