KOKOOMUS huijaa taas - ajaa 2 rattailla KOKo ajan

Anonyymi-ap

Ei kyllä kokoomuksellakaan ole tässä ennallistamisasiassa puhtaat jauhot, eu:ssa kokoomuksen pietikäinen äänesti soisalisoinnin puolesta ja sarvamaa ja virkkunen tyhjää eli käytännössä sosialisoinnin puolesta, ja jos orpo olis siellä ollut niin tyhjää olis äänestäny.
eli Suomessa ollaan muka vastustamassa "sosialisointia" ja EU-tasolla ajetaan liittovaltio-periaatetta ja sosialisointia täysillä.
tyypillistä kok kaksinaamaisuutta ja härskiä vaalihuijausta!

203

311

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EU:n ennallistamisasetuksessa on hyvät tavoitteet, mutta oikeudenmukaisuus toteutuu heikosti. Siksi hallituksen kriittinen mutta rakentava kannanotto on hyvä ja saa erittäin todennäköisesti eduskunnan enemmistön tuen

   • Anonyymi

    Oikealla paniikki nousee kun vaalit lähenee ja kansa vaan tykkää ihminen edellä politiikasta kuten kymmenet jollei jo yli sadat gallupit/tutkimukset osoittaa. ( Koko vaalikauden kannatus historiallisesti yli 50%, muistin virkistämiseksi porvarihallituksen kannatus samaan aikaan ennen vaaleja jotain 30% pintaan.)Miksi oppositio tekee välikysymyksen asiasta,jonka eduskunnan olisi tullut hoitaa.Toissijaisuusperiaatteen mukaan nimittäin eduskunta,sen suuren valiokunnan kuka tahansa jäsen voi tehdä aloitteen komission esityksen käsittelemisestä.Eduskunnan ei siis tarvitse odottaa hallituksen päätöksiä.Näin ei eduskunnnassa kuitekaan tehty,joten välikysymyksen esittäjät voisivat esittää välikysymyksen omasta toiminnastaan tai pikemminkin toimimattomuudestaan


   • Anonyymi

    Kysymys on periaatteellinen Eu toimivallan ja valtiollisen autonomian puitteissa. Kuyse on valtiollisesta itsemääräämisoikeudesta.

    Eu päätöksenteko on valiokuntien kautta ongelmallinen ja lopullinen päätösvalta kuuluu aina eduskunnalle. Suomen eduskunta äänestää päätöksistä jotka viedään Suomen lakeihin päätöksenteon kautta. Kun on kysymys maan päätöksenteon luovuttamisesta ulkoiselle taholle se ei ole laillisesti mahdollista edes eduskunnan yhteisellä päätöksellä.

    Nykyisen Eduskunnan toiminnan puitteissa hallitus esittää ja eduskunta äänestää päätöksestä. Kun toimitaan enemmistö hallituksella on esitys käytännössä päätös. Jatkossa asioiden käsittelyyn ja maan asioiden kannalta suotuisampaa olisi jos toimittaisiin vähemmistö hallituksella jolloin kakki esitykset tulevat puitua ennalta ja myös jokaiseen asian päätöksentekoon tulee puolueiden yhdessä paneuduttua ja myös vaikutettua.

    Se että tuon kaltainen asia on tuotava välikysymyksen kautta esille ei kerro toimivasta hallinnosta tai hallinto tavoista . Autonomiamme ei ole EU pelinappula ja tuon tulisi olla jokaiselle poliittiselle päättäjälle itsestään selvyys ilman sen enempiä mietintöjä.

    Luontomme tila arvion pystyy parhaiten tekemään maamme päättäjät ei prysselin joilla ei ole edes kunnon kuvaa maamme luonnon laadusta tai suojeluohjelmista joihin he voisivat päätöksentekonsa perustaa, joten tuo Eu:n aloite on puhtaasti valta hakuinen.


   • Anonyymi

    Ei kyseessä ole hyviä tavoitteita. Kyseessä on kansallisen päätäntävallan luovuttaminen EU:lle.

    Aivan sama mitä ennallistaminen tulee vaatimaan Suomelta. Jos Suomi hyväksyy vallan luovuttamisen EU:lle, niin sitä valtaa on mahdoton saada takaisin.

    Vallan luovuttaminen mahdollistaa tulevaisuudessa metsien, vesistöjen ja viljelymaiden tai maaperän käytön rajoittamisen tai mitä tulevaisuudessa EU haluaa alueille tehdä.


   • Anonyymi

    Jos se on hyvä että ulkolaiset päättävät Suomen asioita ,niin sitten se on hyvä,mutta voit olla varma että he eivät tunne Suomen oloja niinkuin me täällä ja tällöin päätöksenteko ei tule kohtaamaan arjessa.

    Toiseksi päätöksenteon ulkoistaminen on maanpetos rikos.


  • Anonyymi

   Oppositio teki tavallaan karhunpalveluksen Keskustalle, kun se teki asiasta välikysymyksen. Vaalien lähestyessä Keskusta ei olisi halunnut muodostaa asiassa yhteistä näkemystä muiden hallituspuolueiden kanssa, vaan ylläpitää vastakkainasettelua ja siihen perustuvaa keskustelua.Kokoomuksen voi sanoa tehneen karhunpalveluksen myös itselleen, koska nyt äänestäjille paljastuu, kuinka puolue ajaa kaksilla rattailla ympäristö- ja EU-politiikassa. Kannattaa seurata, kuinka kokoomuksen mepit Euroopan parlamentissa äänestävät ennallistamisasetuksesta ja verrata kokoomuksen eduskuntaryhmän kantaan. Myös puolueen liittovaltiomyönteiset edustajat kuten Elina Valtonen joutuvat outoon valoon vaatiessaan "vahvempaa edunvalvontaa" hallitukselta. Millaista edunvalvontaa Suomi voisi tehdä Euroopan federaation osavaltion asemassa, jota monet kokoomuslaiset tavoittelevat?

   • Anonyymi

    Nyt pallotellaan mielikuvilla kuten tämän maastapoistumisveron kanssa, joka varsinkin opposition mielestä estäisi talouden kehittymisen. Kyse on kuitenkin raadollisuudessaan vain ja ainoastaan verojen välttelystä. Mikä on ennallistamisen "raadollisuus".Ennallistamisen ”raadollisuus” on sen vaikutus hyvinvointivaltion rahoitukseen, maa- ja metsätalouteen sekä kaavoitukseen


  • Anonyymi

   Euroopan parlamentissa kokoomuksen meppi on unohtanut isänmaan edun. Kokoomus pyrkii muutenkin nyt vaalien alla piilottelemaan liittovaltiomyönteisiä kannanottojaan, koska ne ovat ristiriidassa välikysymyksen kanssa.Kokoomus suhtautuu kuitenkin suurista puolueista myönteisimmin EU:n muuttamiseen liittovaltioksi. Siihen nähden on ristiriitaista, että vaaditaan hallitukselta "tiukempaa edunvalvontaa". Voisivat harjoittaa sitä edunvalvontaa omissa riveissään ja irtisanoutua liittovaltiopyrkimyksistä kaksilla rattailla ajamisen sijaan. Tätä samaa pelleilyä nähtiin myös aiemmin tällä vaalikaudella eduskunnan äänestäessä EU:n elvytyspaketista. Kokoomus julisti ensin äänestävänsä tyhjää, mutta sitten mieli muuttui ja lopulta osa taisi jättää äänestämättä. Jos kokoomus olisi nyt hallituspuolueena vihreiden kanssa, sieltä lähtisi ihan samanlainen esitys kuin se, jota kokoomus nyt muka vastustaa.Liittovaltiomallin merkittävin ero nykyiseen kansallisvaltioiden muodostamaan unioniin olisi vallan voimakkaampi keskittyminen Brysseliin ja isoihin jäsenmaihin. Tästä olisi varmasti EU:lle globaalissa kilpailussa omat etunsa, mutta Suomen kannalta seuraukset olisivat ikävämmät, koska jäisimme perifeeriseksi ja merkityksettömäksi reunavaltioksi, joka toimisi lähinnä reservaattina.

  • Anonyymi

   Sirpa Pietikäinen (kok.) syyttää blogissaan Kepua luonnon tuhoamisesta ja kannattaa ennallistamisesitystä. Onko kokoomuslaisten oikaistava rivinsä ennen Keskustan syyttämistä ennallistamisesityksen puolesta toimimisesta?

   • Anonyymi

    Saahan sitä lässyttää mitä mieli tekee. Koko eduskuntaan on mennyt luotto ja arvostus. Pelkkiä ahneita paska-aivoja täynnä. EN ÄÄNESTÄ ENÄÄ IKINÄ!! Se loppui viime vaaleihin, jolloin demarihuora lakaisi kaiken maton alle ja valitsi luuserit hallitukseen. HUORAHALLITUS VEI ARVOSTUKSEN DEMOKRATIAAN, ON VAIN KÄHMINTÄÄ JA OMA KANSA ON UNOHDETTU! MINULLE RIITTI TÄMÄ PASKA


  • Anonyymi

   Taisipa kuivua kokoon koko turha ennenaikainen välikysymys koska päätös tehdään vasta tämän kuun lopussa Suuressa valiokunnassa. Saipahan kokoomus taas esitettyä turhan, ennenaikaisen välikysymyksen.

  • Anonyymi

   On varmasti hankala hoitaa asioita tärkeysjärjestyksessä kun oppositio esittää jatkuvasti jonnin joutavia välikysymyksiä joihin pitää olla vastamassa.

   • Anonyymi

    Marinin piti olla tänään Euroopassa neuvotteluissa, mutta joutu perumaan tapaamisen opposition turhan välikysymyksen takia. Oppositio haluaa heikentää Suomen etujen ajamista EU:sta. Lisäksi oppositio on kyvytön mihinkään yhteistyöhön. Kokoomuksen kannattaa miettiä mitä Sirpa Pietikäinen säätää metsänomistajien tappioksi EU:ssa,kokoomuksen siunauksella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marinin piti olla tänään Euroopassa neuvotteluissa, mutta joutu perumaan tapaamisen opposition turhan välikysymyksen takia. Oppositio haluaa heikentää Suomen etujen ajamista EU:sta. Lisäksi oppositio on kyvytön mihinkään yhteistyöhön. Kokoomuksen kannattaa miettiä mitä Sirpa Pietikäinen säätää metsänomistajien tappioksi EU:ssa,kokoomuksen siunauksella.

    Välikysymys, vaikka kysyjät piutpaut välittää kohteestaan, välikysymyksen tarkoitus nostaa välikysyjän egoa ja tehdä samalla vaalityötä, he itsekkin tietävät EU:n saavan läpi nämä esitykset, mutta ei sovi unohtaa että nämä nyt oppositiossa olevat puolueet ajoivat Suomen liittymään tähän Unioniin. Häpeisivät.


  • Anonyymi

   Oppositio tässä sekoilee kun keskeneräisestä asioista välikysymyksiä rustailee.

   • Anonyymi

    Oppositio haluaisi ettei hallitus pysty käsittelemään ajoissa tärkeitä, yhteiskunnan kannalta välttämättömiä, edellisen hallituksen huonojen päätösten korjauksia ja viiveellä olevien tehtävien hoitoa, kun lähes joka perjantai on välikysymysäänestys turhaan, kun ei ole järkevää aihetta. Vain pelkkää populismia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oppositio haluaisi ettei hallitus pysty käsittelemään ajoissa tärkeitä, yhteiskunnan kannalta välttämättömiä, edellisen hallituksen huonojen päätösten korjauksia ja viiveellä olevien tehtävien hoitoa, kun lähes joka perjantai on välikysymysäänestys turhaan, kun ei ole järkevää aihetta. Vain pelkkää populismia.

    Sanna Marinin (sd) kysyy, pitäisikö kokoomuksen mielestä nyt sanoa etukäteisesti ei vai pyrkiä vaikuttamaan. Pahinta myrkkyä olisi sanoa kategorisesti ei.


  • Anonyymi

   Hyvä, että Kurvinen otti esiin Pietikäisen touhut EU:ssa tässä asiassa ja kysyi Orpolta, koska erottavat Pietikäisen puolueesta! Pietikäinen on koko poliittisen uransa edistänyt vihreiden tavoitteita, miks ihmeessä hän kuuluu kokoomukseen?

  • Anonyymi

   Taas kerran täysin turha välikysymys,josta ei ole mitään hyötyä itse asiaan.Mutta pääseehän persut ja kokoomus telkkariin puhumaan kaikkea muuta kuin itse asiaa.Lukemalla kaiken paperista.

  • Anonyymi

   Aloitan puheenvuoroni muutamalla lainauksella, Harjanne aloitti ja alkoi sitten lukea kokoomuksen periaateohjelmaa:

   ”Päätöksenteossa paikallistasolta valtakunnalliselle, eurooppalaiselle kansainväliselle tasolle saakka on tehtävä johdonmukaisesti valintoja, jotka turvaavat ja edistävät ympäristön puhtautta ja luonnon monimuotoisuutta, lajien säilymistä ja ilmastonmuutoksen torjuntaa. Tämän vastuun kantaminen on se mitta, jolla tekojemme arvo kaikkein eniten määräytyy tulevien sukupolvien silmissä”.

   – Mistä nämä viisaat sanat ovat peräisin? Kokoomuksen periaateohjelmasta, Harjanne sivalsi.

   Seurauksena oli kovaa huutoa ja mölinää kokoomuksen ryhmästä.

   Sitten Harjanne ryhtyi siteeraamaan PS:n periaateohjelmaa. Siinä todetaan, että ”maamme tulee jättää uusille sukupolville sosiaalisesti, taloudellisesti, sivistyksellisesti ja ekologisesti sekä moraaliselta tasoltaan tasoltaan paremmassa kunnossa kuin se on tänä päivänä”.

   – Nämä (naurahtaa) jykevät sanat ovat perussuomalaisten periaateohjelmasta, Harjanne puhisi.https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fecd7c24-e44e-4509-bac0-910de67e0820

   • Anonyymi

    Vaikuttavia eurooppalaisia toimia, Suomen ekologisen tilan parantamista, kaiken mahdollisen tekemistä luontokadon torjumiseksi. Sellaisia asioita oppositiopuolueet ohjelmissaan paaluttavat. Onkin hämmentävää, että oppositio on nyt tehnyt välikysymyksen, jossa se syyttää hallitusta omien periaatteidensa mukaisista toimista, Harjanne sanoi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaikuttavia eurooppalaisia toimia, Suomen ekologisen tilan parantamista, kaiken mahdollisen tekemistä luontokadon torjumiseksi. Sellaisia asioita oppositiopuolueet ohjelmissaan paaluttavat. Onkin hämmentävää, että oppositio on nyt tehnyt välikysymyksen, jossa se syyttää hallitusta omien periaatteidensa mukaisista toimista, Harjanne sanoi.

    On sääli, että Suomen luonnosta on tehty hallituksen horjuttamisen väline, että kaikista asioista juuri tämä — kaikista asioista tämä — on se, jolla oppositio haluaa hallituksen työtä kampittaa, ja niin te todella yritätte.


   • Anonyymi

    Hallitus vei oppositiota kuin "kuoriämpäriä" tässäkin välikysymyskeskustelussa pistein 10 - 0, ja kiitos Harjanteelle hyvästä ja humoristisesta puheesta opposition välikysymykseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hallitus vei oppositiota kuin "kuoriämpäriä" tässäkin välikysymyskeskustelussa pistein 10 - 0, ja kiitos Harjanteelle hyvästä ja humoristisesta puheesta opposition välikysymykseen.

    Harjanteelta nerokas puheenvuoro. Hän vei molemmilta, Kokoomukselta ja Perussuomalaisilta populisteilta, pohjan pois välikysymyksestä heidän omilla teeseillään. Aika noloa oppositiota.


  • Anonyymi

   Politiikot on sellaisia riippumatta puolueesta. Puhuvat muuta ja tekevät toista. Pienituloiset maksaa heidän virheensä.

  • Anonyymi

   Oppositio yhdessä juuri vastusti luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä vaatimalla hallitusta vastaamaan kyllä tai ei EU - komission esitykseen (alustava) ja opposition kanta oli EI. Täydellistä älyllistä epärehellisyyttä oppositiopuolueilta. Ei tuo komission esitys ole nyt edes sellainen josta voisi äänestää kun siitä ei ole vielä edes neuvoteltu EU - valtioiden kesken … melkoinen farssi tuo koko välikysymys.

  • Anonyymi

   Haluaisin kysyä oppositiojohtaja, puheenjohtaja Petteri Orpolta (kok): Kun te haluatte antaa epäluottamuslauseen hallitukselle, milloin kokoomus antaa epäluottamuslauseen Sirpa Pietikäiselle, joka kokoomuksen riveissä koko ajan syö maata Suomen metsäpolitiikan alta EU:ssa? Koska kokoomus erottaa Sirpa Pietikäisen, joka toimii Suomen kansallisia etuja vastaan europarlamentissa kokoomuksen mandaatilla? Kurvinen hiillosti.

   • Anonyymi

    Kurvinen on tässä tapauksessa aivan oikeassa... Eikä pelkästään Pietikäinen vaan kokoomuksen vasemmistosiipi ajaa samoja asioita kuin vihervasemmisto... Kaikkihan muistavat erään pormestariehdokkuudesta kieltäytyneen Kokoomuslaisen... ja hänen "jenginsä"...


  • Anonyymi

   Oppositio esittää täysin tietämätöntä Suomen linjasta vaikka itse ovat olleet valiokunnissa valmistelemassa Suomen linjaa asiassa. Toki on ymmärrettävää heidän paniikkinsa, kun huomasivat ettei tästä tehdä päätöstä tällä hallituskaudella vaan tämä jää seuraavan hallituksen käsiin. Syntipukki on löydettävä tähän etukäteen jotta voivat pestä kätensä asiassa. Saman toki tulemme näkemään, kun oikeisto tulee nostamaan veroja kovalla kädellä vaikka nyt muuta lupaavat. Syntipukki on nimetty tällekkin jo etukäteen. Jälkikäteen olisi kornia syyttää nykyistä hallitusta mistään, koska itse ovat eduskunnassa toistelleet ettei hallitus voi syyttää edellistä hallitusta ja päätösvaltahan on teillä. Irvokas näytelmä oppositiolta jonka hyväuskoiset opposition kannattajat kuvittelevat todeksi.

   • Anonyymi

    Vaalikauden vaihtuessa puolueiden roolit vaihtuvat, mutta asetelma säilyy. Jos kokoomus olisi hallituksessa, se puolustaisi sitä linjaa jota nyt esittää vastustavansa. Samoin jos keskusta olisi oppositiossa, se syyttelisi hallitusta. Luultavasti tämä toteutuukin tulevalla vaalikaudella kun ennallistaminen on jälleen pöydällä.


  • Anonyymi

   mitä on tapahtunut kokoomuksen EU-politiikalle.

   – Näyttää siltä, että se on kasvanut kiinni perussuomalaisiin. Ääni on Jaakobin, mutta ovatko kädet Esaun? Jos tässä jotakin pitäisi pikaisesti ennallistaa, niin se on kokoomuksen EU-politiikka, Tuppurainen totesi.

   Myös Kalmari sanoi olevansa huolissaan, aikooko kokoomus nyt kääntää kelkkansa.

   – Tähän asti kokoomus on ollut sitä mieltä, että vastustetaan, mutta neuvotellaan täysillä, mutta nyt tuntuu, että käännetään kannat vastakkain ja kävellään neuvotteluista pois. Haluaisin, että kokoomuksen kanta olisi selkeä.

   Marin puolestaan sanoi ihmettelevänsä opposition puheenvuoroissa sitä, että nyt jo pitäisi sanoa kategorisesti ei.

   – Se olisi huonointa vaikuttamistyötä, mitä Suomi voisi tehdä. Me emme pystyisi millään tavoin vaikuttamaan enää esityksen sisältöön, jos me nyt sanoisimme ei, Marin sanoi.https://www.is.fi/politiikka/art-2000009191506.html

   • Anonyymi

    Marin huomautti, että Grahn-Laasosen mukaan Suomen olisi pitänyt vastustaa asetusta alusta alkaen, mutta Orpon mielestä tämä ei tarkoita sitä, että Suomen pitäisi jo etukäteisesti sanoa ei.

    – Eli mikä nyt on kokoomuksen linja? Pitäisikö meidän etukäteisesti sanoa ei, vai pitäisikö meidän pyrkiä vaikuttamaan, Marin kysyi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin huomautti, että Grahn-Laasosen mukaan Suomen olisi pitänyt vastustaa asetusta alusta alkaen, mutta Orpon mielestä tämä ei tarkoita sitä, että Suomen pitäisi jo etukäteisesti sanoa ei.

    – Eli mikä nyt on kokoomuksen linja? Pitäisikö meidän etukäteisesti sanoa ei, vai pitäisikö meidän pyrkiä vaikuttamaan, Marin kysyi.

    Pahinta myrkkyä, mitä me voisimme tässä kohtaa tehdä, on sanoa kategorisesti ”ei”. Silloin me emme pystyisi tähän asetuksen sisältöön millään tavalla vaikuttamaan, Marin sanoi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pahinta myrkkyä, mitä me voisimme tässä kohtaa tehdä, on sanoa kategorisesti ”ei”. Silloin me emme pystyisi tähän asetuksen sisältöön millään tavalla vaikuttamaan, Marin sanoi.

    Kokoomus hyökkäsi hallituksen kimppuun ja esitti turhan välikysymyksen.
    Kokoomus yrittää kerätä irtopisteitä,kun vaalit lähestyvät.
    Kokoomus ja persut räksyttävät oppositiosta ,eivätkä muista edellisen hallituksen mokia.
    Sipilän hallitus päätti Uniperin kaupoista ja on syyllinen miljardien tappioihin.
    Fortumin bonuksista päätti Kataisen hallirus,eikä Marinim hallitus
    Kokoomus syyttää.Marinin hallitusta omista mokistaan.Hallitus ei päätä sairaanhoitajien palkoista,niistä sovitaan työmarkkinaneuvotteluissa.
    Onko kookomuksesta vastuun kantamiseen hallituksessa? Ei ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus hyökkäsi hallituksen kimppuun ja esitti turhan välikysymyksen.
    Kokoomus yrittää kerätä irtopisteitä,kun vaalit lähestyvät.
    Kokoomus ja persut räksyttävät oppositiosta ,eivätkä muista edellisen hallituksen mokia.
    Sipilän hallitus päätti Uniperin kaupoista ja on syyllinen miljardien tappioihin.
    Fortumin bonuksista päätti Kataisen hallirus,eikä Marinim hallitus
    Kokoomus syyttää.Marinin hallitusta omista mokistaan.Hallitus ei päätä sairaanhoitajien palkoista,niistä sovitaan työmarkkinaneuvotteluissa.
    Onko kookomuksesta vastuun kantamiseen hallituksessa? Ei ole.

    Kokoomus on kääntänyt takkinsa nurin monta kertaa ,eikä kerro kantaansa ennallistamispäätöksestä
    Sipilän hallitus on syypää Uniperin tappioihin .Kokoomus ,kepu ja persut hyväksyivät Uniperin oston.
    Fortumin hallituksen bonuksista päättivät edelliset hallitukset.
    Kokoomus syyttää Marinin hallitusta omista mokistaaan.Onko kokoomus valmis kantamaan vastuuta omista virhestään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus on kääntänyt takkinsa nurin monta kertaa ,eikä kerro kantaansa ennallistamispäätöksestä
    Sipilän hallitus on syypää Uniperin tappioihin .Kokoomus ,kepu ja persut hyväksyivät Uniperin oston.
    Fortumin hallituksen bonuksista päättivät edelliset hallitukset.
    Kokoomus syyttää Marinin hallitusta omista mokistaaan.Onko kokoomus valmis kantamaan vastuuta omista virhestään?

    Ei tarvitse montaa riviä lukea Orpon sanomisia kun jälleen kerran selviää ,että kokoomus ajelee tässäkin asiassa kaksilla rattailla . Purra jälleen sanoo ettei tästä asiasta pidä edes neuvotella vaan pyyhkäistä koko ennaltamis ehdotus roskakoriin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tarvitse montaa riviä lukea Orpon sanomisia kun jälleen kerran selviää ,että kokoomus ajelee tässäkin asiassa kaksilla rattailla . Purra jälleen sanoo ettei tästä asiasta pidä edes neuvotella vaan pyyhkäistä koko ennaltamis ehdotus roskakoriin

    Jos neuvottelija lähtötilanteessa ilmoittaa haluavansa koko asian hylkäämistä, se on varmin tapa hoitaa oma maansa neuvotteluista ulos. Normaalissa lainsäädäntöasiassa ei tarvita yksimielisyyttä, siinä riittää määräenemmistö. Sitten neuvotteluissa haetaan sitä maajoukkoa, joka määräenemmistön voi muodostaa. Jos ilmoittaa heti kättelyssä, että me ei lähdetä tähän hommaan ollenkaan, tippuu neuvotteluista pois, mutta neuvottelun lopputulos sitoo kuitenkin kaikkia maita. Mitenkähän Kokoomuslaiset toimisivat tällaisessa tilanteessa.
    Kansanedustajien pitäisi puhua asioista oikeilla tiedoilla,eikä kalastella ääniä suorastaan äänestäjille valehtelemalla( Vai eikö kaikki ymmärrä tai lue lakialoitteita). Tuntuu ,että kansanedustajissa on paljon aivan "mutu" tiedoilla puhujia. Mielipiteitähän voi sanoa,mutta mielipiteillä ja asiatiedoilla on suuri ero. Tässäkin ennallistamiskysymyksessä pitäisi puhua totuuden mukaisesti. Mieleen tulee väkisinkin ,eivätkö kaikki kansanedustajat ymmärrä , miten asioita hoidetaan. Opposition puolelta annettiin ymmärtää ,jos Suomi olisi sanonut ei kaikki olisi hyvin,eikä tarvitsi keskustella koko asiasta. Jokainen palkkaansa nauttiva kansanedustaja tietää ,että asia ei ole näin. Neuvottelut alkavat vasta nyt ,ja käsittely kestää varmaan 2023 syksyyn


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tarvitse montaa riviä lukea Orpon sanomisia kun jälleen kerran selviää ,että kokoomus ajelee tässäkin asiassa kaksilla rattailla . Purra jälleen sanoo ettei tästä asiasta pidä edes neuvotella vaan pyyhkäistä koko ennaltamis ehdotus roskakoriin

    HS 26.10.2022 Sirpa Pietikäinen (kok) "Eivät metsät ole mikään villi länsi, joka on kaiken lainsäädännön ulkopuolella. Ennallistaminen koskee samalla tavalla maaseutu- ja kaupunkiluontoa, mutta Suomessa ei ole keskusteltu, miten tämä tehtäisiin järkevästi, vaan on keskitytty vastustamiseen."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    HS 26.10.2022 Sirpa Pietikäinen (kok) "Eivät metsät ole mikään villi länsi, joka on kaiken lainsäädännön ulkopuolella. Ennallistaminen koskee samalla tavalla maaseutu- ja kaupunkiluontoa, mutta Suomessa ei ole keskusteltu, miten tämä tehtäisiin järkevästi, vaan on keskitytty vastustamiseen."

    On surkeaa että meillä oppositio etenkin persut ja kokoomus levittää potaska tietoa ja jotkut jopa uskovat täyttä soopaa.
    Mitä tulee tähän välikysymykseen niin sehän kuuluisi oppositiolle harhaan johtavasta omista toimista


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On surkeaa että meillä oppositio etenkin persut ja kokoomus levittää potaska tietoa ja jotkut jopa uskovat täyttä soopaa.
    Mitä tulee tähän välikysymykseen niin sehän kuuluisi oppositiolle harhaan johtavasta omista toimista

    Kyllähän se niin on, että orpon puolue on ihan sekaisin! Itse on hallituksen linjalla ja muut kokoomuslaiset sekottaa pakkaa. Eikö saa puoluettansa kuriin, jotka önköttää omiansa?! Hallitus vastustaa koko Eu aihetta, mutta vaikuttaminen pitää pinnalla, eikä höpistä ei, kun Laasonen höpisee


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    HS 26.10.2022 Sirpa Pietikäinen (kok) "Eivät metsät ole mikään villi länsi, joka on kaiken lainsäädännön ulkopuolella. Ennallistaminen koskee samalla tavalla maaseutu- ja kaupunkiluontoa, mutta Suomessa ei ole keskusteltu, miten tämä tehtäisiin järkevästi, vaan on keskitytty vastustamiseen."

    Sirpa Pietikäinen (kok) ”Kokoomukselle ja muille puolueille sanoisin, että ensinnäkin kannattaa tutkia faktat, miksi tätä tehdään. Sen jälkeen kannattaa katsoa, mitä asetuksessa ehdotetaan. Kannattaa miettiä, mitkä olisivat kaikkia osapuolia tyydyttäviä lisäratkaisuja. Ja kannattaa katsoa historiaa. En muista yhtään luonnonsuojelualoitetta, jota keskusta olisi ajanut Suomessa eteenpäin tai suhtautunut siihen myötämielisesti.”


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sirpa Pietikäinen (kok) ”Kokoomukselle ja muille puolueille sanoisin, että ensinnäkin kannattaa tutkia faktat, miksi tätä tehdään. Sen jälkeen kannattaa katsoa, mitä asetuksessa ehdotetaan. Kannattaa miettiä, mitkä olisivat kaikkia osapuolia tyydyttäviä lisäratkaisuja. Ja kannattaa katsoa historiaa. En muista yhtään luonnonsuojelualoitetta, jota keskusta olisi ajanut Suomessa eteenpäin tai suhtautunut siihen myötämielisesti.”

    Onhan kokoomuksella omatkin mepit hoitamassa näitä metsäasioita EU:ssa. Ai niin toinenhan näistä lähtikin juuri sopivasti reissaamaan Afrikkaan. Ei tainnut metsäasiat kiinnostaa. On tässä kokoomuksella taas yritystä kerrakseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan kokoomuksella omatkin mepit hoitamassa näitä metsäasioita EU:ssa. Ai niin toinenhan näistä lähtikin juuri sopivasti reissaamaan Afrikkaan. Ei tainnut metsäasiat kiinnostaa. On tässä kokoomuksella taas yritystä kerrakseen.

    EU-parlamentissa oli juuri kotimaan viikko. Euroopan parlamentti oli virallisesti suljettu maanantaista 31.10. keskiviikkoon 2.11. Torstaina ja perjantaina 3.–4.11. Parlamentissa ei ollut virallisia kokouksia ja metsämeppi Sarvamaa lensi lomalle Afrikkaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin huomautti, että Grahn-Laasosen mukaan Suomen olisi pitänyt vastustaa asetusta alusta alkaen, mutta Orpon mielestä tämä ei tarkoita sitä, että Suomen pitäisi jo etukäteisesti sanoa ei.

    – Eli mikä nyt on kokoomuksen linja? Pitäisikö meidän etukäteisesti sanoa ei, vai pitäisikö meidän pyrkiä vaikuttamaan, Marin kysyi.

    oikeisto tulee nostamaan veroja kovalla kädellä vaikka nyt muuta lupaavat.


  • Anonyymi

   Ja taas kerran kokoomus yrittää ajaa kaksilla rattailla. Kokoomuksen europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinenhän toimi parlamentin toisena pääneuvottelijana tuossa taksonomia-asetuksessa pari vuotta sitten. Ja nyt sitten ollaan taas kovasti syyttelemässä tästä muita.

   • Anonyymi

    Ja toinen kokoomuksen metsämeppi lensi nyt keskustelujen aikaan Afrikkaan lomalle. Ja nyt sitten kokoomuslaiset ovat kovasti arvostelemassa tuota esitystä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja toinen kokoomuksen metsämeppi lensi nyt keskustelujen aikaan Afrikkaan lomalle. Ja nyt sitten kokoomuslaiset ovat kovasti arvostelemassa tuota esitystä.

    Sille Marin ei voi mitään, jos meillä on niin mätä oppositio, ettei sillä ole sen verran itsetuntoa, että voisivat joskus myöntää toistenkin olevan oikeassa. Oppositio kyllä tiedostaa tämän, mutta sortuu aina syyttelyyn, kun huomaavat kuinka heikoilla ovat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sille Marin ei voi mitään, jos meillä on niin mätä oppositio, ettei sillä ole sen verran itsetuntoa, että voisivat joskus myöntää toistenkin olevan oikeassa. Oppositio kyllä tiedostaa tämän, mutta sortuu aina syyttelyyn, kun huomaavat kuinka heikoilla ovat.

    Ennallistamisesta ei ole vielä tehty EU:ssa päätöksiä, eikä eduskunnan oppositiopuolueet ole osanneet tai halunneet käsitellä asiaa tähänkään mennessä. Nyt vaan piti tehdä politiikkaa eduskuntavaaleja ajatellen, vaikka siinä taisi kokoomus tehdä enemmän hallaa omalle kannatukselleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ennallistamisesta ei ole vielä tehty EU:ssa päätöksiä, eikä eduskunnan oppositiopuolueet ole osanneet tai halunneet käsitellä asiaa tähänkään mennessä. Nyt vaan piti tehdä politiikkaa eduskuntavaaleja ajatellen, vaikka siinä taisi kokoomus tehdä enemmän hallaa omalle kannatukselleen.

    Kokoomuksen pitäisi saada meppinsä politiikkansa taakse. Onko sekään mahdollista? Ilmeisesti ei ole. Kyllä se oppositiokin sai rantua. Taisi se kokoomus olla se pahis kun keskeneräisistä asiasta teki välikysymyksen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomuksen pitäisi saada meppinsä politiikkansa taakse. Onko sekään mahdollista? Ilmeisesti ei ole. Kyllä se oppositiokin sai rantua. Taisi se kokoomus olla se pahis kun keskeneräisistä asiasta teki välikysymyksen?

    Kokoomus on moittinut hallitusta rinta rottingilla tässä asiassa jossa lopullista lausuntoa vasta valmistellaan.
    Ei kannattaisi kokoomuksen paljon uhota he löytävät sen edestään vaalien jälkeen ensi syksynä jolloin lopullinen kanta muodostetaan.
    Aivan varmasti muistetaan tämän päivän puheet.


  • Anonyymi

   Olipa outo näytelmä tämä välikysymys!
   Olen seurannut poliittisia keskusteluja erilaisista medioista koko aikuisikäni yli 60 vuotta.
   Nyt vaikutti siltä, että välikysymyksen esittäjät jäivät pahasti alakynteen ja nolasivat itsensä totaalisesti.
   Tämä keskustelu oli toki sinänsä hyödyllinen, että kansalaiset, jotka seuraavat mitä eduskunnassa tapahtuu ja mitä asioita puolueet ajavat, saavat käsityksen mitä puolueita ja niiden ehdokkaita kannattaa äänestää.
   Itse olen yleensä äänestänyt taustastani johtuenkin porvaripuolueita, mutta nyt täytyy omaa suhtautumistani puolueisiin ja niiden ajamiin asioihin tarkastella kriittisesti.
   Pääministeri Sanna Marin on ansiokkaasti ajanut Suomen asiaa myös EU:ssa

  • Anonyymi

   Nyt jos joskus, arvoisa pääministeri, Suomi tarvitsisi toimintakykyisen hallituksen. Arvoisa pääministeri, onko teidän hallituksenne toimintakykyinen, Orpo kysyi.

   Marin aloitti sanomalla olevansa samaa mieltä.

   – Me elämme poikkeuksellisen vakavaa aikaa. Meillä on sota Euroopassa, meillä on korkea inflaatio, energiakriisi ja mahdollisesti tuleva talouskriisi. Tämä tilanne on erittäin vakava. Olen täysin samaa mieltä.

   Sen jälkeen Marinin äänensävy koveni selvästi.

   – Ihmettelenkin sitä, että tässä hyvin vakavassa tilanteessa, jossa myös yritämme saada Suomen Nato-jäsenyyden ratifioitua kaikissa maissa, kokoomus tekee hallitukselle välikysymyksen ja huomisessa äänestyksessä siis pyrkii kaatamaan hallituksen... tässä vakavassa tilanteessa. Ihmettelen kyllä, mikä kokoomuksen logiikka tässä tilanteessa on.
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d735184a-4d42-4073-9f23-49e5b3ba39b0

   • Anonyymi

    Petterillä joko ei ole tietoa ja taitoa, tai sitten unohtelee tahallaan, kun tietää että media on hänen puolellaan. Välikysymyksen tekijöiltä jäi huomaamatta, että toissijaisuushuomautus ei ole hallituksen työkalu, vaan eduskunnan itsensä. Sen voi laittaa vireille kuka tahansa suuren valiokunnan jäsen tai erikoisvaliokunta. Sitä ei ole sidottu hallituksen tai pääministerin toimintaan, vaan eduskunta voi ryhtyä käsittelemään toissijaisuusasiaa täysin itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Eduskunnan ei tarvitse odottaa hallituksen linjauksia. Välikysymyksen sisältö siis on, että hallitus ei tehnyt eduskunnalle itselleen kuuluvaa päätöstä, jota yksikään välikysymyksen takana olevien puolueiden kansanedustaja ei koskaan edes vaatinut tehtäväksi. He olisivat taas voineet esittää välikysymyksen itselleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Petterillä joko ei ole tietoa ja taitoa, tai sitten unohtelee tahallaan, kun tietää että media on hänen puolellaan. Välikysymyksen tekijöiltä jäi huomaamatta, että toissijaisuushuomautus ei ole hallituksen työkalu, vaan eduskunnan itsensä. Sen voi laittaa vireille kuka tahansa suuren valiokunnan jäsen tai erikoisvaliokunta. Sitä ei ole sidottu hallituksen tai pääministerin toimintaan, vaan eduskunta voi ryhtyä käsittelemään toissijaisuusasiaa täysin itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Eduskunnan ei tarvitse odottaa hallituksen linjauksia. Välikysymyksen sisältö siis on, että hallitus ei tehnyt eduskunnalle itselleen kuuluvaa päätöstä, jota yksikään välikysymyksen takana olevien puolueiden kansanedustaja ei koskaan edes vaatinut tehtäväksi. He olisivat taas voineet esittää välikysymyksen itselleen.

    Enemmin oppositio on "kriisissä" eri oppositiopuolueiden välihuudoissa.


  • Anonyymi

   Orpo ei kyennyt itsenäiseen päätöksentekoon eikä vaikuttamiseen, Soini ei kyennyt itsenäiseen päätöksentekoon eikä vaikuttamiseen. Näin Keskusta vei koko hallitusta kuin vanhaa rukkasta tekemällä määrätietoisesti ja vakaasti Kokoomuksesta oikealta ohi menevää Kokoomuslaista politiikkaa. Sipilä siis oli viime vyosikymmenten paras kokoomuslainen pääministeri.

   • Anonyymi

    Kosteikkoviljely taitaa olla Kokoomuksen suurin ongelma, ja kiljuvat naiset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kosteikkoviljely taitaa olla Kokoomuksen suurin ongelma, ja kiljuvat naiset.

    Orpon tehtävä on sumuttaa - kaikki omat tekemättömät asiat vyöryy tämän hallituksen viaksi. Kohta Orpo sanoo, että Fortumin hyvä tulos nyt on heidän ansiota. Eihän Orpolla tarvitse olla ensimmäistäkään faktaa, tämä kansa kyllä uskoo ja on jo unohtanut edellisen hallituksen toimet ja ennen kaikkea toimettomuuden.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpon tehtävä on sumuttaa - kaikki omat tekemättömät asiat vyöryy tämän hallituksen viaksi. Kohta Orpo sanoo, että Fortumin hyvä tulos nyt on heidän ansiota. Eihän Orpolla tarvitse olla ensimmäistäkään faktaa, tämä kansa kyllä uskoo ja on jo unohtanut edellisen hallituksen toimet ja ennen kaikkea toimettomuuden.

    Orpo ampui tänään kyselytunnilla omaan jalkaansa vaatiessaan Sanna Marinilta ja hallitukselta vankkaa otetta asioihin. Siihen Marin, että miksi sitten haluatte kaataa koko hallituksen tekemällä välikysymyksen tässä vaikeassa tilanteessa.
    Naulankantaan sanottu. Vain vajaa puoli vuotta tätä hallituskautta ja tulee vaalit. Sitten katsotaan uusi hallitus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo ampui tänään kyselytunnilla omaan jalkaansa vaatiessaan Sanna Marinilta ja hallitukselta vankkaa otetta asioihin. Siihen Marin, että miksi sitten haluatte kaataa koko hallituksen tekemällä välikysymyksen tässä vaikeassa tilanteessa.
    Naulankantaan sanottu. Vain vajaa puoli vuotta tätä hallituskautta ja tulee vaalit. Sitten katsotaan uusi hallitus.

    Saarikon riitely tässä vaiheessa on epätoivoinen keino saada SDP:n kannatusta alemmas ja nostaa Keskustan kannatusta. Mutta ei mene läpi! Myös kokoomus on lähtenyt samaan peliin eli kaatamaan hallitusta, tällaisena aikana. Nyt yhteistuumaisuus ja vakuuttava näyttö edyskunnan toimintakyvystä on ehdottoman tärkeää, uskottavuus täytyy säilyttää, kun tilanne on mikä on Euroopassa ja koko Maailmassa. Nyt ei ole aika kerätä pisteitä asioista, jotka keskustelemalla saadaan päätökseen. Säälittävää poliittista pelleilyä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saarikon riitely tässä vaiheessa on epätoivoinen keino saada SDP:n kannatusta alemmas ja nostaa Keskustan kannatusta. Mutta ei mene läpi! Myös kokoomus on lähtenyt samaan peliin eli kaatamaan hallitusta, tällaisena aikana. Nyt yhteistuumaisuus ja vakuuttava näyttö edyskunnan toimintakyvystä on ehdottoman tärkeää, uskottavuus täytyy säilyttää, kun tilanne on mikä on Euroopassa ja koko Maailmassa. Nyt ei ole aika kerätä pisteitä asioista, jotka keskustelemalla saadaan päätökseen. Säälittävää poliittista pelleilyä.

    miten on mahdollista, että Orpon-Sipilän hallitus otti velkaa? Ei minkäänlaista varautumista huonoihin aikohin, jotka koittivatkin sitten heti ja isosti. Huoltovarmuuskeskuksen varastot pullottivat hapertuneita maskeja, oma rokotustuotanto lopetettu, terveydenhuolto ajettu yksityistämisen kiilto silmissä maan rakoon, THLn rahoitus ajettu alas, Natoon liittymisen sijaan käyty ahnaasti kauppaa Venäjän kanssa, siunattu Fortumin Uniper-kaupat, suhmuroitu Rosatomin kanssa, varmistettu verovälttely isotuloisille samalla kun normipalkansaajat taloilivat kikyä ja maksoivat työnantajamaksuja omasta pussistaan.


  • Anonyymi

   oikeisto sai taas köniinsä, paitsi kepun kieroilijat: Hallitus on saanut eduskunnan luottamuksen äänin 103–73 .

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Me EK:ssa olemme sitä mieltä että koska ruuan ja polttoaineiden hinnat laskevat joka tapauksessa palkkoja voitaisiin alentaa jo nyt.

   • Anonyymi

    Kokoomus ja oppisitio kuluttaa valtion kassaa turhilla äänestyksillä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus ja oppisitio kuluttaa valtion kassaa turhilla äänestyksillä.

    Milloinhan oppositio oppii sen että kun juoksee toistuvasti pää edellä betoniseinään niin kipiää käy vain omaan päähän ? Näyttää että eivät opi koskaan !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Milloinhan oppositio oppii sen että kun juoksee toistuvasti pää edellä betoniseinään niin kipiää käy vain omaan päähän ? Näyttää että eivät opi koskaan !

    Eikö nykyinen oppositio nykyään osaa tosiaankaan muuta tehdä, kuin turhia välikysymyksiä toisensa perään. Niissä vain tuhlautuu eduskunnan, hallituksen ja virkamiesten aikaa. Aivan kuin niillä ei olisi muutakin tekemistä näinä vaikeina aikoina asioidemme hoitamisessa. Miten ihmeessä ko. oppositiopuolueita kannattaa edes harkita maamme asioiden hoitajiksi. Ei tuu mittään, sano Rokka.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö nykyinen oppositio nykyään osaa tosiaankaan muuta tehdä, kuin turhia välikysymyksiä toisensa perään. Niissä vain tuhlautuu eduskunnan, hallituksen ja virkamiesten aikaa. Aivan kuin niillä ei olisi muutakin tekemistä näinä vaikeina aikoina asioidemme hoitamisessa. Miten ihmeessä ko. oppositiopuolueita kannattaa edes harkita maamme asioiden hoitajiksi. Ei tuu mittään, sano Rokka.

    Sitä julkisuustemppuilua kokoomus ja ps ovat harrastaneet koko ajan ja varsinkin nyt. Syytetään hallitusta asioista, jotka kuuluvat omiinkin korulauseisiin. Puolueet luottavat siihen, että kansa ei muista niitä. Suomessakin käy valitettavan usein niin kuin Jenkeissä, että seuraavissa vaaleissa oppositio nousee valtaan. Jatkuvuutta ei ole. Nyt on vähävaraisimpien asioita ja Suomen turvallisuutta saatu parannettua meistä riippumattomista kriiseistä huolimatta. Kun kokoomus astuu vallankahvaan, niin kaikki keikautetaan taas toisin päin ja hyviä asioita ajetaan alas. Luokkaerot kasvavat ja jengiytyminen lisääntyy. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kansa saa sen mitä ansaitsee. Rasistinen kansa ansaitsee tulla päähän potkituksi ja siitä saa syyttää vain sitä päätöstä, jonka vaaliuurnalla tekee


  • Anonyymi

   Vieläkö joku on niin pöljä että kokoomusta äänestää.. huijasivat 1994 eu vaalikampanjallaankin "työttömyys katoaa ja hinnat laskee". koijareita koko sakki.

  • Anonyymi

   Ilmeisesti oppositio laskeskelee, että saamelaisia on niin vähän, ettei vaikuta puolueiden kannatukseen ja mitäpä väliä saamelaisten mielipiteillä oppositiolle muutenkaan on.

  • Anonyymi

   Oppositiopuolueet ovat olleet koko hallituksen ajan niin huonossa hapessa, että Orpo yrittää nyt säälittävästi tylyttää hallitusta asioista, joita ei itse Kokoomuskaan olisi onnistunut hoitamaan.

   • Anonyymi

    Kokoomuksesta yritetään kovasti tehdä jonkinlaista vastavoimaa Demareille ja sitä kautta selvää vaalivoittajaa seuraavissa eduskuntavaaleissa. Valitettavasit Kokoomus ei eroa Demaroista juuri muuten, kuin että se yksityistää terveydenhuoltoa minkä kerkeää (pyyteettömästi tottakai). Virkamiehistä ja muista kuluista Kokkarit eivät ole halukkaita säästämään yhtään sen paremmin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomuksesta yritetään kovasti tehdä jonkinlaista vastavoimaa Demareille ja sitä kautta selvää vaalivoittajaa seuraavissa eduskuntavaaleissa. Valitettavasit Kokoomus ei eroa Demaroista juuri muuten, kuin että se yksityistää terveydenhuoltoa minkä kerkeää (pyyteettömästi tottakai). Virkamiehistä ja muista kuluista Kokkarit eivät ole halukkaita säästämään yhtään sen paremmin.

    Mitä enemmän ihmisiä äänestäisi, sitä pienempi kokoomus olisi, koska porvarit ovat uskollisimpia äänestäjiä tutkitusti. Kokoomus haluaa työllistää,mutta halvalla, historiastakin päätellen. Sdp ees koettaa heikompia puolustaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä enemmän ihmisiä äänestäisi, sitä pienempi kokoomus olisi, koska porvarit ovat uskollisimpia äänestäjiä tutkitusti. Kokoomus haluaa työllistää,mutta halvalla, historiastakin päätellen. Sdp ees koettaa heikompia puolustaa.

    Sanna vei sata - nolla. Orpo meni hiljaiseksi.
    Moni kokoomuslainen haluaa tasaveroa, koska rikkailla verot tippuisi. Faktat pöytään. kokoomuksen unelma on myydä terveyden hoito ja koulutus sijoitusyhtiöille ja antaa markkinoiden hoitaa niin kuin tuon sähkön hinnankin, mutta miksi kokoomus markkinataloudessa palkkapuolella ei markkinat saakkaan enää määrätä - palkathan nousee kun on työvoima pula,no kokoomuksen markkinatalous on mitä on


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanna vei sata - nolla. Orpo meni hiljaiseksi.
    Moni kokoomuslainen haluaa tasaveroa, koska rikkailla verot tippuisi. Faktat pöytään. kokoomuksen unelma on myydä terveyden hoito ja koulutus sijoitusyhtiöille ja antaa markkinoiden hoitaa niin kuin tuon sähkön hinnankin, mutta miksi kokoomus markkinataloudessa palkkapuolella ei markkinat saakkaan enää määrätä - palkathan nousee kun on työvoima pula,no kokoomuksen markkinatalous on mitä on

    Saamelaiskäräjälakia on yritetty sorvata jo monen hallituksen aikana, mutta on aina kaatunut vetkutteluihin. Jos Kepu onnistuu vetkuttelemaan vielä ensi viikon, tämäkään hallitus ei saa tätä lakia tehtyä.
    Kokoomus ja Persut riemastuvat kiistasta ja yrittävät vain lyödä lisää kiilaa hallituksen väliin. Heille asiassa ei ole kysymys ihmisoikeuksista vaan pelkästä itsekkäästä valtataistelusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saamelaiskäräjälakia on yritetty sorvata jo monen hallituksen aikana, mutta on aina kaatunut vetkutteluihin. Jos Kepu onnistuu vetkuttelemaan vielä ensi viikon, tämäkään hallitus ei saa tätä lakia tehtyä.
    Kokoomus ja Persut riemastuvat kiistasta ja yrittävät vain lyödä lisää kiilaa hallituksen väliin. Heille asiassa ei ole kysymys ihmisoikeuksista vaan pelkästä itsekkäästä valtataistelusta.

    Saamelaiskärhämässä on Kysymys on siitä, että uuden lain myötä saamelaiskäräjät voisivat torpata ylä-Lapin kuntien kaivos- ja erityisesti tuulivoimahankkeet. Edellä mainitut ovat tärkeitä keskustan määräysvallassa olevissa kunnissa. Vähän hullultahan tämä tuntuu ja kysymyshän on vallasta, rahasta ja äänestäjistä.
    Tosiasiassa kyse on rahasta ja oikeuksista. Jos kalavesien ja esim porotalouden maankäyttö on lain mukaan helpompaa, mikäli kuuluu johonkin ryhmään, esim romaneihin, niin jokainen pohjoisen kepulainen, p väyrystä myöten, olisi romani.
    Kepulaiset menettävät otteen maankäyttöä, vesistöihin ja kaikkeen siihen mitä he nyt surutta ovat omineet itselleen. Kepu on sortamassa alkuperäiskansan oikeuksia ja haluaa näin säilyttää lestadiolaislappilaisten äänet.
    Lestakepujen mafia häärää..
    Saamelaiskäräjälaki sisältää nyt medioissa esiin nostetun saamelais-statuksen osalta merkittäviä tekijöitä, mm. maankäyttöön liittyvissä kysymyksissä. Juuri tämä tekijä on keskustalle punainen vaate."

    Saamelaiset saisivat päättää enemmän omista maistaan uuden lain mukaan mikä ei kolonialistikepulle sovi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saamelaiskärhämässä on Kysymys on siitä, että uuden lain myötä saamelaiskäräjät voisivat torpata ylä-Lapin kuntien kaivos- ja erityisesti tuulivoimahankkeet. Edellä mainitut ovat tärkeitä keskustan määräysvallassa olevissa kunnissa. Vähän hullultahan tämä tuntuu ja kysymyshän on vallasta, rahasta ja äänestäjistä.
    Tosiasiassa kyse on rahasta ja oikeuksista. Jos kalavesien ja esim porotalouden maankäyttö on lain mukaan helpompaa, mikäli kuuluu johonkin ryhmään, esim romaneihin, niin jokainen pohjoisen kepulainen, p väyrystä myöten, olisi romani.
    Kepulaiset menettävät otteen maankäyttöä, vesistöihin ja kaikkeen siihen mitä he nyt surutta ovat omineet itselleen. Kepu on sortamassa alkuperäiskansan oikeuksia ja haluaa näin säilyttää lestadiolaislappilaisten äänet.
    Lestakepujen mafia häärää..
    Saamelaiskäräjälaki sisältää nyt medioissa esiin nostetun saamelais-statuksen osalta merkittäviä tekijöitä, mm. maankäyttöön liittyvissä kysymyksissä. Juuri tämä tekijä on keskustalle punainen vaate."

    Saamelaiset saisivat päättää enemmän omista maistaan uuden lain mukaan mikä ei kolonialistikepulle sovi.

    saamelaisstatukseen liittyvässä riidassa on kyse siitä, mitkä saamelaisryhmät saavat jatkossa käyttää valtaa ja saavat nauttia saamelaisstatuksen tuomista käyttöoikeuksista esimerkiksi maihin ja vesistöihin. uuden lain ajamisessa on kyse myös siitä, että halutaan varmistaa vallan pysyminen tietyn saamelaisjoukon käsissä.
    Keput haluavat istua saamelaiskäräjillä päättämässä saamelaisten asioista vaikka ovat pelkkiä kepuja. Huolettaa että keput eivät pääse enää sinne häärimään kun saamelaiset saavat itse päättää kuka on saamelainen.
    Tietysti, jos kepu”saamelaiset” menettävät etujaan, menettää Lohi ja kumppanit potentiaalisia äänestäjiä. Koska saamelaislaki joka tapauksessa käsitellään eduskunnassa, on kepuleitten tehtävä kaikkensa näyttääkseen poro”kepuleille” taistelevansa näiden puolesta. Lain läpimeno ei tyydytä poro”kepuleita” ja ainoaksi kepun keinoksi on hajoittaa hallitus, ennen lain läpimenoa.
    Saamelaiskäräjälakia on yritetty sorvata jo monen hallituksen aikana, mutta on aina kaatunut vetkutteluihin. Jos Kepu onnistuu vetkuttelemaan vielä ensi viikon, tämäkään hallitus ei saa tätä lakia tehtyä.
    Kokoomus ja Persut riemastuvat kiistasta ja yrittävät vain lyödä lisää kiilaa hallituksen väliin. Heille asiassa ei ole kysymys ihmisoikeuksista vaan pelkästä itsekkäästä valtataistelusta.


  • Anonyymi

   Opposition välikysymys luonnon ennallistamisesta oli poliittisen historia turhin ja koomisin. Hallitus ja oppositio olivat täysin samaa mieltä siitä että EU:n esitys ennallistamisesta ei tulla hyväksymään ilman merkittäviä muutoksia. Oppositio pelkää jo omia ajatuksia ja työntää ne Hallituksen kontolle.

   • Anonyymi

    Oppositio se tässä syyttelee milloin mistäkin, yleensä asioista, joista ovat edellisessä hallituksessa itse örveltäneet tai jättäneet tekemättä. Tämäkin saamelaislaki jäänyt kahdelta edelliseltä hallitukselta tekemättä... Mitä se sitten kertoo Orpon toimintakyvystä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oppositio se tässä syyttelee milloin mistäkin, yleensä asioista, joista ovat edellisessä hallituksessa itse örveltäneet tai jättäneet tekemättä. Tämäkin saamelaislaki jäänyt kahdelta edelliseltä hallitukselta tekemättä... Mitä se sitten kertoo Orpon toimintakyvystä?

    On se hyvä, että meillä on jämäkkä PM, maa olisi muuten ihan sekaisin. Oppositiolta heikko esitys jälleen kerran.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On se hyvä, että meillä on jämäkkä PM, maa olisi muuten ihan sekaisin. Oppositiolta heikko esitys jälleen kerran.

    Orpon suhmurointi haittaa pahasti eduskuntatyötä. Nyt Keskustakin on alkanut pelata vaalipeliä, mutta nykyiset vedot eivät kyllä sada kepun laariin. Opposition jatkuvat välikysymykset haittaavat kaikkea valtion päätöksentekoa ja maksavat veronmaksajille suunnattomia summia. Orpo ei jatkoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpon suhmurointi haittaa pahasti eduskuntatyötä. Nyt Keskustakin on alkanut pelata vaalipeliä, mutta nykyiset vedot eivät kyllä sada kepun laariin. Opposition jatkuvat välikysymykset haittaavat kaikkea valtion päätöksentekoa ja maksavat veronmaksajille suunnattomia summia. Orpo ei jatkoon.

    Marineille ja Orpoille,kun puhutaan Ukrainan sodasta ja sen tukemisesta,olitte sitä mieltä että meidän tulee tukea,sillä Ukraina taistelee myös meidän puolestamme,sanoitte että Suomalaisten pitää nyt hieman uhrautua asian johdosta"yhdessä kestämme" Mutta Sähköyhtiöt takoneet isoja voittoja omistajilleen sekä pomoilleen,K-kauppiaat ovat vaurastuneet huomattavasti,sekä moni muu suuryritys,ovat käyttäneet tilanteen hyväkseen ja rikastuneet,miten tämä on mahdollista,sähköpulasta uhkaillaan ja nostetaan härskisti hintoja,jotka sitten valuvat omiin taskuihin,tätäkö se Ukrainan tukeminen onkin,jälleen viedään tavallisilta ihmisiltä,mutta rikkaat vain rikastuvat täyttää kyytiä.Ja lehdissä on edelleen mainoksia Ukraina tarvitsee tukeasi.Näin meitä on taas vedätetty.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marineille ja Orpoille,kun puhutaan Ukrainan sodasta ja sen tukemisesta,olitte sitä mieltä että meidän tulee tukea,sillä Ukraina taistelee myös meidän puolestamme,sanoitte että Suomalaisten pitää nyt hieman uhrautua asian johdosta"yhdessä kestämme" Mutta Sähköyhtiöt takoneet isoja voittoja omistajilleen sekä pomoilleen,K-kauppiaat ovat vaurastuneet huomattavasti,sekä moni muu suuryritys,ovat käyttäneet tilanteen hyväkseen ja rikastuneet,miten tämä on mahdollista,sähköpulasta uhkaillaan ja nostetaan härskisti hintoja,jotka sitten valuvat omiin taskuihin,tätäkö se Ukrainan tukeminen onkin,jälleen viedään tavallisilta ihmisiltä,mutta rikkaat vain rikastuvat täyttää kyytiä.Ja lehdissä on edelleen mainoksia Ukraina tarvitsee tukeasi.Näin meitä on taas vedätetty.

    Polttoaineet, Sähkö, Ruoka järjettömissä hinnoissa ja vedotaan sotaan, Miksi nämä tekevät ihan ultimaattiset voitot näillä, niin myös valtio, kun kerää järjettömät alv tuotot noista kaikista


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Polttoaineet, Sähkö, Ruoka järjettömissä hinnoissa ja vedotaan sotaan, Miksi nämä tekevät ihan ultimaattiset voitot näillä, niin myös valtio, kun kerää järjettömät alv tuotot noista kaikista

    Eu.n vika. ei bosnian sotakaan 90luvulla nostanut näin älyttömästi hintoja, eikä suomi ollut eu.ssa.


  • Anonyymi

   Hienoa Marin. Olen ylpeä sinusta ja työsi laadusta. Kiitos, että pistit taas jauhot suuhun ”köyhät-kyykkyyn-Orvolle ja piipittäjä-Harkimolle. Jonkun on vain pidettävä meidän ei rikkaiden puolta.

   • Anonyymi

    Luuleeko joku vielä että Orpo välittää todella kansalaisten hyvinvoinnista ? Kunhan hänen kaverit voi hyvin niin muista ei ole väliä. Hän on luvannut leikata kaikesta mahdollisesta niin sinne häipyy se viimeinenkin hyvinvointi joka meillä vielä on !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luuleeko joku vielä että Orpo välittää todella kansalaisten hyvinvoinnista ? Kunhan hänen kaverit voi hyvin niin muista ei ole väliä. Hän on luvannut leikata kaikesta mahdollisesta niin sinne häipyy se viimeinenkin hyvinvointi joka meillä vielä on !

    Orpo varmistaa noilla jutuilla sen että ovat kokoomus edelleen oppositiossa seuraavankin hallituksen kaudella. Persut kuuluu sinne oppositioon jo vakiona.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo varmistaa noilla jutuilla sen että ovat kokoomus edelleen oppositiossa seuraavankin hallituksen kaudella. Persut kuuluu sinne oppositioon jo vakiona.

    OrPon kysymys paljasti selvästi ettei tekemässään välikysymyksessä ole kyse mistään oikeasta asiasta vaan poliittisesta pelistä, jolla pyrkii kyseenalaistamaan hallituksen kaiken toiminnan. Tuo EU komission esitys oli surkein ja nk. juosten … mitä sieltä koskaan tullut tähän asti. En yhtään ihmettele että hallitus tuo edessä ymmällään miten tuohon pitäisi suhtautua saati sitten oppositio muuten kuin tekemällä välikysymyksen. Melkoinen veto Orpolta syyttää hallitusta ajan tuhlaamisesta tällaisena kriisiaikana arvottomaan poliittiseen pelleilyyn.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luuleeko joku vielä että Orpo välittää todella kansalaisten hyvinvoinnista ? Kunhan hänen kaverit voi hyvin niin muista ei ole väliä. Hän on luvannut leikata kaikesta mahdollisesta niin sinne häipyy se viimeinenkin hyvinvointi joka meillä vielä on !

    Välittää vain yritysten megavoitoista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Välittää vain yritysten megavoitoista.

    rikkaille lisää, köyhiltä pois


  • Anonyymi

   Paripistejärjestelmä ois kiva. Mikroskooppisen pienistä pisteistä ei tosin paljain silmin näe väriä.

  • Anonyymi

   välikysymyksessä on myös sellainen hupaisa piirre, että jos kokoomus on seuraavien vaalien jälkeen pääministeripuolue, se saa itse käydä lyömässä nyrkkiä pöytään Brysselissä ja vaatimassa asioita, joita se nyt huutaa oppositiosta.

   • Anonyymi

    ensi vaalikaudella oppositiossa istuu sitten nykyisiä hallituspuolueita, jotka kritisoivat rajusti kokoomusta epäonnistumisesta EU-vaikuttamistyössä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ensi vaalikaudella oppositiossa istuu sitten nykyisiä hallituspuolueita, jotka kritisoivat rajusti kokoomusta epäonnistumisesta EU-vaikuttamistyössä!

    SDP aikoo Marinin tahdonvoimalla runtata ns. saamelaiskäräjälakiesityksen eduskuntaan, vaikka sen läpimenosta ei ole mitään takeita keskustan sitä vastustaessa.

    Jos oppositiossa majaileva kokoomus ei suostu tukemaan hallitusta tässä asiassa, koko esitys kaatuu ja SDP saa syyttää siitä sekä keskustaa että kokoomusta.


  • Anonyymi

   Toivottavasti Kokoomus ja Orpo ei ole isoin puolue seuraavissa vaaleissa. Eikä varmasti olisikaan, jos vain lehdistö kertoisi totuuksia puolueesta. Huomaisi kansa, mitä kokoomus haluaa. Kuten esimerkiksi että aikovat leikata pieni ja keskituloisilta ja lisätä heille veroja. Kun taas kokoomus haluaa parempi tuloisille helpotuksia ja veronkevennyksiä. Tämän ovat kertoneet mm. puolueohjelmassaan.

   • Anonyymi

    Kyllähän Orpo härski ja häikäilemätön totuuden vierestä puhuja on sen sai kuulla taas aamulla. Mutta nuo ominaisuudet hän suuntaa täysimääräisenä kotimaan kansalaisten selkänahkoihin. EU:ssa ollaan nöyrää poikaa ja yritetään hoputtaa sekä pakottaa nyky hallitusta tekemään nämä EU:n kannalta hankalat päätökset jottei ne vaan jää seuraavalle hallitukselle jossa hän itse saattaa joutua vastaamaan EU:n ikäviin kysymyksiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän Orpo härski ja häikäilemätön totuuden vierestä puhuja on sen sai kuulla taas aamulla. Mutta nuo ominaisuudet hän suuntaa täysimääräisenä kotimaan kansalaisten selkänahkoihin. EU:ssa ollaan nöyrää poikaa ja yritetään hoputtaa sekä pakottaa nyky hallitusta tekemään nämä EU:n kannalta hankalat päätökset jottei ne vaan jää seuraavalle hallitukselle jossa hän itse saattaa joutua vastaamaan EU:n ikäviin kysymyksiin.

    Orpo äänesti eu-tukiaisten puolesta ja mahdollisti miljardisiirron suomalaisilta Italiaa ja Etelä-Eurooppaan. Se ei ollut isänmaallista. Tällä piti kuulemma tulla paljon tilauksia Suomeen, mutta faktana: mafia on vaurastunut ja Moni Italialainen pientalo on saatu remontoitua rahoillamme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo äänesti eu-tukiaisten puolesta ja mahdollisti miljardisiirron suomalaisilta Italiaa ja Etelä-Eurooppaan. Se ei ollut isänmaallista. Tällä piti kuulemma tulla paljon tilauksia Suomeen, mutta faktana: mafia on vaurastunut ja Moni Italialainen pientalo on saatu remontoitua rahoillamme.

    kertoo kaiken kokoomuksen talousosaamisesta. Velkaa se elvytyspakettikin on ja sen kokoomus nielaisi kuin hauki Rapalan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kertoo kaiken kokoomuksen talousosaamisesta. Velkaa se elvytyspakettikin on ja sen kokoomus nielaisi kuin hauki Rapalan.

    yhteen Orpon väittämään en usko. kun hän sanoi,että työnantajiltakin voidaan leikata. Eilen EK toimitusjohtaja Häkämies varoitteli hallituksia siitä,että yritykset tulee tarvitsemaan edelleen tukea. Voitte itse arvata kumman puhe pätee kokoomuksessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    yhteen Orpon väittämään en usko. kun hän sanoi,että työnantajiltakin voidaan leikata. Eilen EK toimitusjohtaja Häkämies varoitteli hallituksia siitä,että yritykset tulee tarvitsemaan edelleen tukea. Voitte itse arvata kumman puhe pätee kokoomuksessa.

    Missään ei ole sanottu, että kokoomuksesta edes tulee pääministeripuolue, jokainen kohu nakertaa kannatusta ja Orpolla ei ole mitään karismaa mitä tehtävä vaatii. Puhuu vain että pitäisi tehdä sitä taikka tätä ilman mitään ideaa mitä pitää tehdä ja kykenemättömyys kääntyy toisten haukkumiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missään ei ole sanottu, että kokoomuksesta edes tulee pääministeripuolue, jokainen kohu nakertaa kannatusta ja Orpolla ei ole mitään karismaa mitä tehtävä vaatii. Puhuu vain että pitäisi tehdä sitä taikka tätä ilman mitään ideaa mitä pitää tehdä ja kykenemättömyys kääntyy toisten haukkumiseksi.

    Orpo on EU,n puudeli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo on EU,n puudeli.

    Niin, muistan Petterin tekemiset sisäministerinä 2015, jolloin meikäläiseltä meni kyseiseen henkilöön luotto täysin. Kokoomus on ollut joskus isänmaallinen puolue, mutta onko nykyään, siitä voi olla montaa mieltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, muistan Petterin tekemiset sisäministerinä 2015, jolloin meikäläiseltä meni kyseiseen henkilöön luotto täysin. Kokoomus on ollut joskus isänmaallinen puolue, mutta onko nykyään, siitä voi olla montaa mieltä.

    Kokoomus esiintyy isänmaallisena, mutta on käytännössä kaikkea muuta kuin isänmaallinen puolue. Mikään muu puolue ei ole saanut aikaan niin paljoa taloudellista tuhoa Suomelle kuin Kokoomus. Varsinainen kykypuolue.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus esiintyy isänmaallisena, mutta on käytännössä kaikkea muuta kuin isänmaallinen puolue. Mikään muu puolue ei ole saanut aikaan niin paljoa taloudellista tuhoa Suomelle kuin Kokoomus. Varsinainen kykypuolue.

    Orpolla ei ole mitään karismaa mitä tehtävä vaatii. Puhuu vain että pitäisi tehdä sitä taikka tätä ilman mitään ideaa mitä pitää tehdä ja kykenemättömyys kääntyy toisten haukkumiseks


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpolla ei ole mitään karismaa mitä tehtävä vaatii. Puhuu vain että pitäisi tehdä sitä taikka tätä ilman mitään ideaa mitä pitää tehdä ja kykenemättömyys kääntyy toisten haukkumiseks

    Englannin Truss aiheutti kaaoksen rahoitusmarkkinoilla, kun julisti samaa talouspolitiikkaa kuin Orpo meillä.
    Nyt uusi konservatiivihallitus hätäpäissään korottaa veroja korjatakseen vahingon.
    Lupasihan myös Orpo että velkarahalla alennetaan verotusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpolla ei ole mitään karismaa mitä tehtävä vaatii. Puhuu vain että pitäisi tehdä sitä taikka tätä ilman mitään ideaa mitä pitää tehdä ja kykenemättömyys kääntyy toisten haukkumiseks

    Orpo jaksaa koko ajan julkisuudessa jauhaa, " on näin ja näin paljon työpaikkoja, ja näin ja näin paljon työttömiä" vaan kertaakaan en ole kuullut häneltä tahi muilta kokoomuslaisilta tarkkaa lukua siitä, kuinka moni niistä työpaikoista on oikeita työpaikkoja, eli vakituinen ja palkka sellainen, että ihminen tulee sillä toimeen.
    Toisaalta, eipä heitä ( kokoomuslaisia ) sellaiset asiat kiinnosta, joten miksipä he sillä aivojaan liikoja rasittaisivat.Tärkeintähän heille on, että sijoittajat nettoavat ja rikkaat rikastuvat.


  • Anonyymi

   Tämä show pyörii. Ahneet kusettaa kansaa. En mene enää äänestämään ketään. Kaikki on samanlaisia paskoja.

   • Anonyymi

    Arvonnousuveron saaminen maaliin olisi ehdottoman tärkeää. Veronkiertäjät kuriin.


  • Anonyymi

   Poliitikot tuhoavat aivan kaiken!

   • Anonyymi

    nyt ois hyökättävä ukrainan mukana natoon


   • Anonyymi

    Huolestuttavaa on vain se kuinka mahdollinen tuleva pääministeripuolue uskoo niin sokeasti kaikenmailman uutisiin. Kokoomuksen Orpolla ja Heinosella lähti laukalle tuo kommentoiminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Huolestuttavaa on vain se kuinka mahdollinen tuleva pääministeripuolue uskoo niin sokeasti kaikenmailman uutisiin. Kokoomuksen Orpolla ja Heinosella lähti laukalle tuo kommentoiminen.

    Niin, johan gallupjohtaja Kokoomuksen puheenjohtaja syytti tuoreeltaan Venäjää ohjusten ampumisesta Puolaan. Ja muutama saman puolueen kansanedustaja.
    Valtiojohto piti onneksi kuitenkin päänsä kylmänä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, johan gallupjohtaja Kokoomuksen puheenjohtaja syytti tuoreeltaan Venäjää ohjusten ampumisesta Puolaan. Ja muutama saman puolueen kansanedustaja.
    Valtiojohto piti onneksi kuitenkin päänsä kylmänä.

    Kokoomuksen omilla miehillä Petteri Orpolla ja Timo Heinosella taisi itsellään karata mopo käsistä. Kannattaa käydä twitterissä toteamassa tuo Heinosen järjetön älämölö. Ei kyllä ole päättäjä ainesta alkuunkaan. Harkinta petti jälleen pahasti.

    Oli taas saatu päämisterikin vedettyä mukaan, kuinkas muutenkaan - koska kokoomus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomuksen omilla miehillä Petteri Orpolla ja Timo Heinosella taisi itsellään karata mopo käsistä. Kannattaa käydä twitterissä toteamassa tuo Heinosen järjetön älämölö. Ei kyllä ole päättäjä ainesta alkuunkaan. Harkinta petti jälleen pahasti.

    Oli taas saatu päämisterikin vedettyä mukaan, kuinkas muutenkaan - koska kokoomus.

    Nyt pitää meidän kaikkien äänestäjien tarkkaan miettiä sitä, sopiiko Petteri Orpo Kokoomuksen arvopallille tai edes jäseneksi. Tällaisissa asioissa ei saa hötkyillä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt pitää meidän kaikkien äänestäjien tarkkaan miettiä sitä, sopiiko Petteri Orpo Kokoomuksen arvopallille tai edes jäseneksi. Tällaisissa asioissa ei saa hötkyillä!

    Orpon ja Vikmanin lisäksi poliitikoista ainakin myös kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kirjoitti tviiteissään ”Venäjän iskusta”.

    – Mikä on NATOn vastaus? Venäjän isku Puolaan on selvä artikla 5 -tapaus, Heinonen tviittasi. heinonen vaatii naton hyökkäystä ukrainaan heti !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt pitää meidän kaikkien äänestäjien tarkkaan miettiä sitä, sopiiko Petteri Orpo Kokoomuksen arvopallille tai edes jäseneksi. Tällaisissa asioissa ei saa hötkyillä!

    Orpo yrittää niin kovasti olla vahva miesjohtaja, ilme totisena hiukan ääntä matalammaksi. Koomista lähinnä ja mokailee sekä päästelee sammakoita suusta kun pitää yrittää ensimmäisenä päteä tai jälkiviisastella. Pikkupoikamainen mies, ei jämäkkyyttä johtotehtäviin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpon ja Vikmanin lisäksi poliitikoista ainakin myös kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kirjoitti tviiteissään ”Venäjän iskusta”.

    – Mikä on NATOn vastaus? Venäjän isku Puolaan on selvä artikla 5 -tapaus, Heinonen tviittasi. heinonen vaatii naton hyökkäystä ukrainaan heti !

    Suomalaiset kokoomuspoliitikot Petteri Orpon johdolla ovat kuin Trumpistit Amerikassa. On vain yksi totuus...meidän totuus... ja muut ovat väärässä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset kokoomuspoliitikot Petteri Orpon johdolla ovat kuin Trumpistit Amerikassa. On vain yksi totuus...meidän totuus... ja muut ovat väärässä!

    Orpon twiitistä paljastui hänen todellinen toiveensa eli saada sota eskaloitumaan niin, että siihen osallistuisi Nato koko kapasiteetillaan. Tämä on ollut pitkään myös Zelenskyin pyrkimys. Kun kuitenkin on käynyt ilmi, että ohjus on tullut Ukrainasta, pyritään asia kääntämään "vahingoksi" pohtimatta lainkaan sitä, että asia voisi olla myös Ukrainan tahallinen provokaatio saattaa Venäjä syylliseksi iskuun natomaahan ja tätä kautta Nato suoraan osalliseksi Venäjää vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpon twiitistä paljastui hänen todellinen toiveensa eli saada sota eskaloitumaan niin, että siihen osallistuisi Nato koko kapasiteetillaan. Tämä on ollut pitkään myös Zelenskyin pyrkimys. Kun kuitenkin on käynyt ilmi, että ohjus on tullut Ukrainasta, pyritään asia kääntämään "vahingoksi" pohtimatta lainkaan sitä, että asia voisi olla myös Ukrainan tahallinen provokaatio saattaa Venäjä syylliseksi iskuun natomaahan ja tätä kautta Nato suoraan osalliseksi Venäjää vastaan.

    Orpo ei kerta kaikkiaan ole valtiomiestasoa. Harkintakyky pettää liian herkästi. Ei olisi ollut kiva nähdä häntä puikoissa koronakurimuksessa tai Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Kiitos Sanna hienosti hoidetusta raskaasta työstäsi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo ei kerta kaikkiaan ole valtiomiestasoa. Harkintakyky pettää liian herkästi. Ei olisi ollut kiva nähdä häntä puikoissa koronakurimuksessa tai Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Kiitos Sanna hienosti hoidetusta raskaasta työstäsi.

    Orpo ja kokoomus järjestävät lausunnoillaan vielä ulkopoliittisen kriisin. Kyllä huolettaa jos tuosta pääministeri vielä tulee.
    normi toimintaa kokkareilta,ensin hutkitaan ,sitten tutkitaan
    Syyllinen on jo päätetty hyvissä ajoissa. Enää pitää löytää todisteet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo ja kokoomus järjestävät lausunnoillaan vielä ulkopoliittisen kriisin. Kyllä huolettaa jos tuosta pääministeri vielä tulee.
    normi toimintaa kokkareilta,ensin hutkitaan ,sitten tutkitaan
    Syyllinen on jo päätetty hyvissä ajoissa. Enää pitää löytää todisteet.

    Miksei tuo ikinä opi? Heti huutaa vaalikiimassaan harkitsematta yhtään, onko asia varmistettu vsi ei. Ei ministeriksi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksei tuo ikinä opi? Heti huutaa vaalikiimassaan harkitsematta yhtään, onko asia varmistettu vsi ei. Ei ministeriksi

    On hyvä ,että Petteri ja Kokoomus on oppositiossa,eihän Petteri ole pystynyt muuhun kuin arvostelemaan epäkohtia joiden tarkempi tutkiminen johtaa Kokoomuksen hallitusaikaisiin päätöksiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On hyvä ,että Petteri ja Kokoomus on oppositiossa,eihän Petteri ole pystynyt muuhun kuin arvostelemaan epäkohtia joiden tarkempi tutkiminen johtaa Kokoomuksen hallitusaikaisiin päätöksiin.

    Toivottavasti Petteri Orposta ei tule koskaan pääministeriä tai ulkoministeriä. Sellaisessa tehtävässä ei tällaisia hätäisiä johtopäätöksiä saa möläytellä missään tapauksessa vaikka olisi kuinka innoissaan liittymässä NATOon.
    Orpo päästää suustaan välillä sellaisia sammakoita pakoon ettei mitään rajaa. Olisi mieluummin hiljaa 🙊. Ei missään nimessä pääministeri eikä pressa ainesta!
    95% kommentoijista vaati Naton iskua Venäjää vastaan vaikkei kukaan edes tiennyt mitä oli tapahtunut. Siinä valossa Orpo sopii mainiosti edustamaan kansaa.
    Ei ole ensimmäinen kerta kun Orpo joutuu sanojaan asettelemaan oikein päin,jälestäpäin kun on ulostuloillaan tuonut epävakautta.Joo,joutuu miettimään hänellähän tulee tässä asiassa vaikeuksia,jos vastuullisempaan asemaan joutuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toivottavasti Petteri Orposta ei tule koskaan pääministeriä tai ulkoministeriä. Sellaisessa tehtävässä ei tällaisia hätäisiä johtopäätöksiä saa möläytellä missään tapauksessa vaikka olisi kuinka innoissaan liittymässä NATOon.
    Orpo päästää suustaan välillä sellaisia sammakoita pakoon ettei mitään rajaa. Olisi mieluummin hiljaa 🙊. Ei missään nimessä pääministeri eikä pressa ainesta!
    95% kommentoijista vaati Naton iskua Venäjää vastaan vaikkei kukaan edes tiennyt mitä oli tapahtunut. Siinä valossa Orpo sopii mainiosti edustamaan kansaa.
    Ei ole ensimmäinen kerta kun Orpo joutuu sanojaan asettelemaan oikein päin,jälestäpäin kun on ulostuloillaan tuonut epävakautta.Joo,joutuu miettimään hänellähän tulee tässä asiassa vaikeuksia,jos vastuullisempaan asemaan joutuu.

    No nyt viimeistään tuli selväksi, mikä puolue ei sovi vastuuseen Suomesta tällaisina kriisiaikoina. Nykyinen hallituspohja on turvallisin. Ministerit olivat eilenkin tehtäviensä tasalla ja tiiviissä yhteydessä kansainvälisiin kollegoihinsa.
    Yrittääkö tuo Orpo sössiä ensi kevään mahdollisen vaalivoiton? Liian moni ulostulo on aivan harkitsemattomia.
    Hyvä, että sössisi kunnolla jatkossakin. Tuollaista henkilöä ei kaivata pääministerinä.
    Jos olisi laiton vallankaappaus jäänyt tekemättä 2014, niin polttoaineet ja sähkö olisivat kohtuullisissa hinnoissa ja inflaatio kurissa. Yritykset tekisivät tulosta ja sijoituksista saisi osinkoja eikä pelättäisi WW3:sta ja ydinsotaa. Yhdysvaltojen johtama maailmanjärjestys oli kuitenkin tärkeämpi ja Venäjän heikentäminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No nyt viimeistään tuli selväksi, mikä puolue ei sovi vastuuseen Suomesta tällaisina kriisiaikoina. Nykyinen hallituspohja on turvallisin. Ministerit olivat eilenkin tehtäviensä tasalla ja tiiviissä yhteydessä kansainvälisiin kollegoihinsa.
    Yrittääkö tuo Orpo sössiä ensi kevään mahdollisen vaalivoiton? Liian moni ulostulo on aivan harkitsemattomia.
    Hyvä, että sössisi kunnolla jatkossakin. Tuollaista henkilöä ei kaivata pääministerinä.
    Jos olisi laiton vallankaappaus jäänyt tekemättä 2014, niin polttoaineet ja sähkö olisivat kohtuullisissa hinnoissa ja inflaatio kurissa. Yritykset tekisivät tulosta ja sijoituksista saisi osinkoja eikä pelättäisi WW3:sta ja ydinsotaa. Yhdysvaltojen johtama maailmanjärjestys oli kuitenkin tärkeämpi ja Venäjän heikentäminen.

    Orvolta on tullut näitä ohi lyöntejä nyt aikalailla. Vieläkö purukat haluaa näin tietämätöntä ja hätäistä kaveri pääministeriksi? En minä vaan uskaltaisi päästää kyseistä miestä pääministeriksi.
    Tästä Orpon ja muiden kokoomukselaisten julkikommenteista ja heti seuraavaksi anteeksipyynnön kera korjaamisista alkaa tulla enemmän sääntö kuin poikkeus,ja vielä pääministeriksi,huh.
    Orpo yrittää näyttää huolestuneelta. Että ihmiset luulisivat, että hän välittää. Vaalit tulossa. Kyllä se oikeasti välittää vain siitä, että heikoimmilla menisi heikommin ja että pieni ja keskituloiset pääsisivät heikoimpien joukkoon.
    Ihmiset on täydellisiä typeryksiä jos ne kokoomuksen valtaan äänestää, kokoomuksesta ja persuista on vähiten vahinkoa oppositiossa, se on vanha viisaus, joka toivottavasti kirkastuu ihmisille ennen vaaliuurnille menoa. Jos kokoomus pääsee valtaa, meillä yksityistetään kaikki ja sitten ei ole palveluita edes keskiluokalle, köyhistä puhumattakaan. Eikö me ole jo yksityistämisen ilot kansalle nähty?
    Tämän miehen ei koskaan pidä päästä päättäjien pallille ,hälle sopii räksytys oppositiossa. Hän ajaisi maamme äkkiä pahoihin väleihin.
    Ei petteri, ei vielä, et päässyt hyökkämään Venäjälle suursuomea tekemään, malttia.
    Orpo ei nyt vaan ole mikään nerouden tyyssija. Toivottavasti puolue ymmärtää vaihtaa pomon ennen vaaleja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orvolta on tullut näitä ohi lyöntejä nyt aikalailla. Vieläkö purukat haluaa näin tietämätöntä ja hätäistä kaveri pääministeriksi? En minä vaan uskaltaisi päästää kyseistä miestä pääministeriksi.
    Tästä Orpon ja muiden kokoomukselaisten julkikommenteista ja heti seuraavaksi anteeksipyynnön kera korjaamisista alkaa tulla enemmän sääntö kuin poikkeus,ja vielä pääministeriksi,huh.
    Orpo yrittää näyttää huolestuneelta. Että ihmiset luulisivat, että hän välittää. Vaalit tulossa. Kyllä se oikeasti välittää vain siitä, että heikoimmilla menisi heikommin ja että pieni ja keskituloiset pääsisivät heikoimpien joukkoon.
    Ihmiset on täydellisiä typeryksiä jos ne kokoomuksen valtaan äänestää, kokoomuksesta ja persuista on vähiten vahinkoa oppositiossa, se on vanha viisaus, joka toivottavasti kirkastuu ihmisille ennen vaaliuurnille menoa. Jos kokoomus pääsee valtaa, meillä yksityistetään kaikki ja sitten ei ole palveluita edes keskiluokalle, köyhistä puhumattakaan. Eikö me ole jo yksityistämisen ilot kansalle nähty?
    Tämän miehen ei koskaan pidä päästä päättäjien pallille ,hälle sopii räksytys oppositiossa. Hän ajaisi maamme äkkiä pahoihin väleihin.
    Ei petteri, ei vielä, et päässyt hyökkämään Venäjälle suursuomea tekemään, malttia.
    Orpo ei nyt vaan ole mikään nerouden tyyssija. Toivottavasti puolue ymmärtää vaihtaa pomon ennen vaaleja.

    Kokoomus on kyllä aikamoinen sodanlietsojapuolue. Heinonenkin heti vaatimassa Artikla 5:sta ja provosoitumista. Muutenkin Kokoomus haluaa Suomeen kaikki mahdolliset Naton tukikohdat. Suomen tulee huolehtia omista rajoistaan ja suvereniteetistaan. Ei provosoida eikä provosoitua.
    Luoja paratkoon meitä, jos Petteri Orposta tulee Suomen pääministeri. Hän on kykenemätön tehtävään. Päästää suustaan "sammakoita" alvariinsa. Ne ovat vakavia virheitä, joita on tulossa jatkossa kaiken aikaa. Pysymällä piilossa, ei tietysti tule, mutta pääministeri on kaiken aikaa median ripitettävänä. Se ei sovi Suomen pääministerille. Tuskin edes Kokoomuksen puheenjohtajallekaan?
    Valitettavasti Kokoomus EI hallitse näitä sota asioita. Heidän johdollaan olisimme olleet tukalassa tilanteessa. Sotapuolue kun on. Ei missään nimessä jatkoon. Mopo keulii aivan liikaa. Jäitä hattuun Kokoomus.
    Ihme, että kokoomus paistattelee aina vaan gallupin kärjessä. Se kertoo vain huonoista vaihtoehdoista, eli ihmiset poissulkee huonoista huonoimmat.
    Ja tällainen henkilö on tulossa seuraavaan hallitukseen, kyllä hirvittää jo etukäteen. Tällaiset äkkipikaiset ja väärät tulkinnat saattavat koko suomen turvallisuuden vaaraan ja pilaavat mutenkin maineen. Eikö kansan olisi jo syytä avata silmänsä ja miettiä ketä kannatetaan ja ketä ei. Senkin kokoomus on kertonut tietävän että opiskelijoilla ja köyhillä on on vielä löysää rahaa jota voidaan ottaa velan sijasta. Näin saadaan valtion budjetti tasapainnon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus on kyllä aikamoinen sodanlietsojapuolue. Heinonenkin heti vaatimassa Artikla 5:sta ja provosoitumista. Muutenkin Kokoomus haluaa Suomeen kaikki mahdolliset Naton tukikohdat. Suomen tulee huolehtia omista rajoistaan ja suvereniteetistaan. Ei provosoida eikä provosoitua.
    Luoja paratkoon meitä, jos Petteri Orposta tulee Suomen pääministeri. Hän on kykenemätön tehtävään. Päästää suustaan "sammakoita" alvariinsa. Ne ovat vakavia virheitä, joita on tulossa jatkossa kaiken aikaa. Pysymällä piilossa, ei tietysti tule, mutta pääministeri on kaiken aikaa median ripitettävänä. Se ei sovi Suomen pääministerille. Tuskin edes Kokoomuksen puheenjohtajallekaan?
    Valitettavasti Kokoomus EI hallitse näitä sota asioita. Heidän johdollaan olisimme olleet tukalassa tilanteessa. Sotapuolue kun on. Ei missään nimessä jatkoon. Mopo keulii aivan liikaa. Jäitä hattuun Kokoomus.
    Ihme, että kokoomus paistattelee aina vaan gallupin kärjessä. Se kertoo vain huonoista vaihtoehdoista, eli ihmiset poissulkee huonoista huonoimmat.
    Ja tällainen henkilö on tulossa seuraavaan hallitukseen, kyllä hirvittää jo etukäteen. Tällaiset äkkipikaiset ja väärät tulkinnat saattavat koko suomen turvallisuuden vaaraan ja pilaavat mutenkin maineen. Eikö kansan olisi jo syytä avata silmänsä ja miettiä ketä kannatetaan ja ketä ei. Senkin kokoomus on kertonut tietävän että opiskelijoilla ja köyhillä on on vielä löysää rahaa jota voidaan ottaa velan sijasta. Näin saadaan valtion budjetti tasapainnon.

    Kun Petteri Orpi ja kokoomus oli hallituksessa ,kasvoi varallisuuserot valtavasti.Tilastokeskuksen raportin mukaan v.2016-2019 vauraimman kymmenyksen varallisuus kasvoi keskimäärin 70458 eurolla per kotitalous.Loput yhdeksän tulokymmenystä puolestaan köyhtyivät keskimäärin 5346 eurolla kotitaloutta kohden.Suomen valtion pitkäaikaisen velan luottoluokitus oli pitkään korkeimmalla AAA tasolla,kunnes luottoluokittaja Fitch Ratings pudotti luokituksen alemmalle AA tasolle Sipilän hallituksen aikana.Luottoluokitus on arvio valtion kyvystä hoitaa taloudelliset velvoitteensa.Sipilän hallituksessa istuivat Persussuomalaiset/Siniset,Keskusta ja Kokoomus.Valtionvarainministerinä toimi Petteri Orpo.
    Se vielä, että kylläpä on iltapäivälehdet pienin kirjaimin tätä kokoomuksen hätiköintiä tuutanneet, herrasiunaa mikä ero Marinin kohteluun. Toki sen ymmärrän kun porvarien äänitorveä tässä nyt moitin.
    Onhan tuo aika noloa, koska Orpo on arvostellut pääministeriä tämän ”liian hätäisistä tviiteistä”. Nyt olisi hyvä ottaa täydellinen mediahiljaisuus vaalien yli, josko se sitten siitä unohtuisi.
    Oikeiston presidentti- ja eduskuntavaaliehdokkaiden kannattaa jatkossa tukeutua vain faktoihin, sillä iskut kaasuputkiin ja Puolaan eivät ole vakuuttaneet äänestäjien enemmistöä.
    Yhä enemmän alkaa näyttää siltä, että kokoomus saa itse munittua seuraavat eduskuntavaalit. Puoluekokouksessahan Orpo sanoi vahingossa auki olleeseen mikkiin, että näitä vaaleja ei voi hävitä. Kyllä voi.
    Jotain rajaa höpötyksillä pitäisi olla. Kokoomus alkaa näyttää naurettavalta Amerikan juoksupojalta. Ei pelleily jatkossa enää lisää kannatusta,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun Petteri Orpi ja kokoomus oli hallituksessa ,kasvoi varallisuuserot valtavasti.Tilastokeskuksen raportin mukaan v.2016-2019 vauraimman kymmenyksen varallisuus kasvoi keskimäärin 70458 eurolla per kotitalous.Loput yhdeksän tulokymmenystä puolestaan köyhtyivät keskimäärin 5346 eurolla kotitaloutta kohden.Suomen valtion pitkäaikaisen velan luottoluokitus oli pitkään korkeimmalla AAA tasolla,kunnes luottoluokittaja Fitch Ratings pudotti luokituksen alemmalle AA tasolle Sipilän hallituksen aikana.Luottoluokitus on arvio valtion kyvystä hoitaa taloudelliset velvoitteensa.Sipilän hallituksessa istuivat Persussuomalaiset/Siniset,Keskusta ja Kokoomus.Valtionvarainministerinä toimi Petteri Orpo.
    Se vielä, että kylläpä on iltapäivälehdet pienin kirjaimin tätä kokoomuksen hätiköintiä tuutanneet, herrasiunaa mikä ero Marinin kohteluun. Toki sen ymmärrän kun porvarien äänitorveä tässä nyt moitin.
    Onhan tuo aika noloa, koska Orpo on arvostellut pääministeriä tämän ”liian hätäisistä tviiteistä”. Nyt olisi hyvä ottaa täydellinen mediahiljaisuus vaalien yli, josko se sitten siitä unohtuisi.
    Oikeiston presidentti- ja eduskuntavaaliehdokkaiden kannattaa jatkossa tukeutua vain faktoihin, sillä iskut kaasuputkiin ja Puolaan eivät ole vakuuttaneet äänestäjien enemmistöä.
    Yhä enemmän alkaa näyttää siltä, että kokoomus saa itse munittua seuraavat eduskuntavaalit. Puoluekokouksessahan Orpo sanoi vahingossa auki olleeseen mikkiin, että näitä vaaleja ei voi hävitä. Kyllä voi.
    Jotain rajaa höpötyksillä pitäisi olla. Kokoomus alkaa näyttää naurettavalta Amerikan juoksupojalta. Ei pelleily jatkossa enää lisää kannatusta,

    siinäpä meillä pääministeriainesta, ja pääministeripuoluetta kerrakseen ...jos oli ministeri niin ulkopoliittinen skandaali oli valmis, eikä sitä vieläkään tiedä mihin tuollaiset puoluejohtajan kaikkien luettavissa olevat kommentit johtaa huom! suomen natojäsenyyttä ei ole edes vielä ratifioitu ja orpo se vaan käyttäytyy niinkuin olisi joku natokenraali.
    Niin jos minä ajan vahingossa ylinopeutta joudun velalliseksi mutta jos Ukraina tuhoaa kaksi henkilöä taivaan tuuliin niin siitä ei seuraa mitään?
    Jotain kertoo noiden Kokoomuksen "höyrypäiden" ajatusmaailmasta, kun heti twiitataan senkummenkin asiaa puntaroimatta.Vähän näyttää siltä, että gallupsuosio on mennyt päähän. Luulevat, että suomalaiset odottavat heti Kokoomuksen kantaa, kun on kyse ulko-ja turvallisuusasioista. Muutenkin näiden "tyyppien" käyttäyminenkään eduskunnan kyselytunnilla ole ollut mitenkään valtiomiesmäistä;olleet pahempia kuin persut, mikä muistuttaa lähinnä "tontun käyttäymistä".
    Nyt korjaus kevään vaaleihin. Ei ääniä Kokoomukselle eikä Persuille. Se tietää sotaa.
    Ettei vain olisi niin, että Ukraina lähetti ohjuksen tarkoituksella Puolaan saadakseen Naton vahvemmin mukaan ? Jos ja kun Venäjän Puolaa lähinnä olevat kohteet olivat yli 30km rajasta, tuntuu vähintään oudolta että kysymyksessä on torjuntaohjus joka ei osunut maaliinsa.
    Heinoselle kysymys että onko myös selkeä artikla 5-tapaus jos ohjuksen ampuikin Ukraina? Vaatiiko Heinonen Ukrainan aseistamisen lopettamista, kyseessähän on tuolloin vihollisvaltio?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    siinäpä meillä pääministeriainesta, ja pääministeripuoluetta kerrakseen ...jos oli ministeri niin ulkopoliittinen skandaali oli valmis, eikä sitä vieläkään tiedä mihin tuollaiset puoluejohtajan kaikkien luettavissa olevat kommentit johtaa huom! suomen natojäsenyyttä ei ole edes vielä ratifioitu ja orpo se vaan käyttäytyy niinkuin olisi joku natokenraali.
    Niin jos minä ajan vahingossa ylinopeutta joudun velalliseksi mutta jos Ukraina tuhoaa kaksi henkilöä taivaan tuuliin niin siitä ei seuraa mitään?
    Jotain kertoo noiden Kokoomuksen "höyrypäiden" ajatusmaailmasta, kun heti twiitataan senkummenkin asiaa puntaroimatta.Vähän näyttää siltä, että gallupsuosio on mennyt päähän. Luulevat, että suomalaiset odottavat heti Kokoomuksen kantaa, kun on kyse ulko-ja turvallisuusasioista. Muutenkin näiden "tyyppien" käyttäyminenkään eduskunnan kyselytunnilla ole ollut mitenkään valtiomiesmäistä;olleet pahempia kuin persut, mikä muistuttaa lähinnä "tontun käyttäymistä".
    Nyt korjaus kevään vaaleihin. Ei ääniä Kokoomukselle eikä Persuille. Se tietää sotaa.
    Ettei vain olisi niin, että Ukraina lähetti ohjuksen tarkoituksella Puolaan saadakseen Naton vahvemmin mukaan ? Jos ja kun Venäjän Puolaa lähinnä olevat kohteet olivat yli 30km rajasta, tuntuu vähintään oudolta että kysymyksessä on torjuntaohjus joka ei osunut maaliinsa.
    Heinoselle kysymys että onko myös selkeä artikla 5-tapaus jos ohjuksen ampuikin Ukraina? Vaatiiko Heinonen Ukrainan aseistamisen lopettamista, kyseessähän on tuolloin vihollisvaltio?

    Miksi Kokoomus haluaa saada Ukrainan sodan laajenemaan? Tuskin nuo poliitikot ensimmäisenä rintamalle rientävät.
    Innoikkaimpien toive tuntuu olevan että päästäisiin artiklan 4 ja 5 täytäntöönpanoon ! Olisi kyllä väärin jos NATO kostaa sattuneen ohjus iskun ! Ukrainalla on ihan riittävästi harmia jo Venäjän kanssa! Timo ja kumppanit jäitä pipoon!
    Taitaa olla petterille vähän liian suuret asiat kyseessä. Osaaminen ei taida riittää. Poliittinen lööperin puhuminen on kuitenkin mukavaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi Kokoomus haluaa saada Ukrainan sodan laajenemaan? Tuskin nuo poliitikot ensimmäisenä rintamalle rientävät.
    Innoikkaimpien toive tuntuu olevan että päästäisiin artiklan 4 ja 5 täytäntöönpanoon ! Olisi kyllä väärin jos NATO kostaa sattuneen ohjus iskun ! Ukrainalla on ihan riittävästi harmia jo Venäjän kanssa! Timo ja kumppanit jäitä pipoon!
    Taitaa olla petterille vähän liian suuret asiat kyseessä. Osaaminen ei taida riittää. Poliittinen lööperin puhuminen on kuitenkin mukavaa.

    Kokoomus ja Orpo pyrkivät nyt liikaa lausumaan sodasta,johtuuko tämä sotilasasiantuntijoina esiintymiset kokoomuksessa siitä että olivat täysin sivussa kun Suomi jätti Nato-jäsenyyshakemuksen,Marinin hallituksen aikana,samoin Marinin hallitus osti 64 kpl Nato-yhteensopivia Lockheed-Martin F-35 hävittäjiä Suomen puolustukseen ja teki rajaturvallisuuslain uudistuksen.
    Ehkä olisi syytä jatkaa rauhoittumista oppositiossa. Sama keulinta käynnissä köyhien leikkauksissa ja rikkaitten verokevennyksissä.
    Siinä meni Kokoomuksen jo varmalta näyttänyt vaalivoitto. Eihän näin malttamatonta pidä äänestää pää- tai ulkoministeriksi. Noin on.
    Ensin sanottiin, että Venäjä on heikko ja hukassa ja vaikka mitä, nyt se sitten ensin halusi tuhota omat kaasuputkensa nerouttaan ja nyt vieläpä haluaa laajentaa sotaa Puolaan, koska ei pärjää ukrainallekaan pelkästään. Jotta ihmiset uskovat tätä soopaa, on jokseenkin käsittämätöntä. No, toisaalta, uskomaan suuri joukko ihmisiä vielä siihenkin, että 4. Ja 5. Annoskin on tarpeellinen kaikille, vauvasta vaariin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus ja Orpo pyrkivät nyt liikaa lausumaan sodasta,johtuuko tämä sotilasasiantuntijoina esiintymiset kokoomuksessa siitä että olivat täysin sivussa kun Suomi jätti Nato-jäsenyyshakemuksen,Marinin hallituksen aikana,samoin Marinin hallitus osti 64 kpl Nato-yhteensopivia Lockheed-Martin F-35 hävittäjiä Suomen puolustukseen ja teki rajaturvallisuuslain uudistuksen.
    Ehkä olisi syytä jatkaa rauhoittumista oppositiossa. Sama keulinta käynnissä köyhien leikkauksissa ja rikkaitten verokevennyksissä.
    Siinä meni Kokoomuksen jo varmalta näyttänyt vaalivoitto. Eihän näin malttamatonta pidä äänestää pää- tai ulkoministeriksi. Noin on.
    Ensin sanottiin, että Venäjä on heikko ja hukassa ja vaikka mitä, nyt se sitten ensin halusi tuhota omat kaasuputkensa nerouttaan ja nyt vieläpä haluaa laajentaa sotaa Puolaan, koska ei pärjää ukrainallekaan pelkästään. Jotta ihmiset uskovat tätä soopaa, on jokseenkin käsittämätöntä. No, toisaalta, uskomaan suuri joukko ihmisiä vielä siihenkin, että 4. Ja 5. Annoskin on tarpeellinen kaikille, vauvasta vaariin.

    Nyt Orpo jäitä hattuun. Toinen huoli on lähestyvät vaalit. Tähän saakka Orpo on toistuvasti keskusteluissa jäänyt Marinin ja Saarikon jalkoihin. Ottaakseen sivistys puolueen aseman on Kokoomuksella paljon parannettavaa.
    Olihan Kekkonenkin aikanaan oikeassa. Ei koskaan kokoomusta hallitukseen. Urkki menehtyi 1986. Kokoomus nousi hallitukseen 1987 Holkerin johdolla. Sen jälkeen tämä maa on mennyt pahasti pieleen.
    Välittömästi tämän räjähdyksen jälkeen, ukraina tiedotti kyseessä olleen venäjä ja yksin venäjä ja vaati koko maailmaa liittymään sotaan. Mitä mietteitä Herää tällaisesta retoriikasta, kun ottaa huomioon, että Ukraina tiesi tasan tarkkaan itse olleensa syyllinen. Minusta tämä näyttää houkuttelulta 3. Maailmansotaan, oli isku sitten vahinko tai suunniteltu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt Orpo jäitä hattuun. Toinen huoli on lähestyvät vaalit. Tähän saakka Orpo on toistuvasti keskusteluissa jäänyt Marinin ja Saarikon jalkoihin. Ottaakseen sivistys puolueen aseman on Kokoomuksella paljon parannettavaa.
    Olihan Kekkonenkin aikanaan oikeassa. Ei koskaan kokoomusta hallitukseen. Urkki menehtyi 1986. Kokoomus nousi hallitukseen 1987 Holkerin johdolla. Sen jälkeen tämä maa on mennyt pahasti pieleen.
    Välittömästi tämän räjähdyksen jälkeen, ukraina tiedotti kyseessä olleen venäjä ja yksin venäjä ja vaati koko maailmaa liittymään sotaan. Mitä mietteitä Herää tällaisesta retoriikasta, kun ottaa huomioon, että Ukraina tiesi tasan tarkkaan itse olleensa syyllinen. Minusta tämä näyttää houkuttelulta 3. Maailmansotaan, oli isku sitten vahinko tai suunniteltu.

    Orpo on yhtä iuin kokoomus, josta on poistettu kirurgisesti Stubbin innostus ja avoimuus, Pihan liberaalius ja Zyskowiczin realismi.
    Orpo ja kokoomus leikkii vaarallista peliä. Siis puhutaan asioista joista ei olla varmoja jotta saadaan ääniä lisää. Hyvin vaarallista peliä jopa röyhkeä. Kokoomus tietää enemmän kuin muut viralliset tahot. Jotenka pannaanko asiat nyt sekaisin jo ennen vaalia...ja sotketaan asioita ja totuus.
    Taas Kokoomus munasi itsensä Heinosen ja Orpon twiiteilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo on yhtä iuin kokoomus, josta on poistettu kirurgisesti Stubbin innostus ja avoimuus, Pihan liberaalius ja Zyskowiczin realismi.
    Orpo ja kokoomus leikkii vaarallista peliä. Siis puhutaan asioista joista ei olla varmoja jotta saadaan ääniä lisää. Hyvin vaarallista peliä jopa röyhkeä. Kokoomus tietää enemmän kuin muut viralliset tahot. Jotenka pannaanko asiat nyt sekaisin jo ennen vaalia...ja sotketaan asioita ja totuus.
    Taas Kokoomus munasi itsensä Heinosen ja Orpon twiiteilla.

    Petterillä keulii niin monessa muussakin asiassa, esimerkiksi taloutta arvioidessaan. Kokoomuksen taloustaidot on nähty, ei mitään tavan kansalaisten eduksi.
    Juu juu, mutta eihän ne tarvikkaan tavallista työläistä muulloin kuin vaalipäivänä.
    On vaarallista peliä Kokoomukselta, todennäköiseltä pääministeripuolueelta. Pitäisikö harkita joitain kokeneempaa ja ymmärtävämpää vaihtoehtoa puheenjohtajaksi ja ainakin ministereiksi. Eihän tuollainen tunnepurkauksiin perustuva öyhkäily sovi nykytilanteeseen. Kokoomuksella ei kovin häävejä vaihtoehtoja ole, mutta kai nyt joku sentään. Orpo voisi olla vaikka kauppa- ja teollisuusministeri, kun on muutenkin EK:n renki.
    Kokoomuksen kannalta se on positiivista, että johdon taso ei pysty enää laskemaan ennen vaaleja. Alin taso on saavutettu.
    Taisi nyt kokoomuksen kannatuksen gallup-alamäki alkaa. Sen suuruusluokan moka Orpolta kansanedustajineen.
    Orpo vetää mutkat suoriksi kuten kollegansa Halla-aho joka onnitteli Trumpia vaalivoitosta heti kun äänestyspaikat sulkeutuivat Yhdysvalloissa. Presidentti ja pääministeri hallitsevat tilannetajun eivätkä tee harhalaukauksia. Valitettava totuus on se, että ensimmäiset Nato-maassa aiheutuneet ihmishenkien menetykset aiheuttivat näillä näkymin Ukrainan ohjus.
    Ei sitä nyt niin tarkaan tarvi ohjusten ampujaa tunnistaa. Mielipide on aina faktaa tärkeämpää tuon puolueen johdossa.
    Orpoa kismittää yhä se, että NATOon mennään SDP:n johdolla ja paljolti suurta kansansuosiota nauttivan Marinin ansiosta. Siinä on pakko twiittailla ahkerasti jottei unohtuisi kokonaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Petterillä keulii niin monessa muussakin asiassa, esimerkiksi taloutta arvioidessaan. Kokoomuksen taloustaidot on nähty, ei mitään tavan kansalaisten eduksi.
    Juu juu, mutta eihän ne tarvikkaan tavallista työläistä muulloin kuin vaalipäivänä.
    On vaarallista peliä Kokoomukselta, todennäköiseltä pääministeripuolueelta. Pitäisikö harkita joitain kokeneempaa ja ymmärtävämpää vaihtoehtoa puheenjohtajaksi ja ainakin ministereiksi. Eihän tuollainen tunnepurkauksiin perustuva öyhkäily sovi nykytilanteeseen. Kokoomuksella ei kovin häävejä vaihtoehtoja ole, mutta kai nyt joku sentään. Orpo voisi olla vaikka kauppa- ja teollisuusministeri, kun on muutenkin EK:n renki.
    Kokoomuksen kannalta se on positiivista, että johdon taso ei pysty enää laskemaan ennen vaaleja. Alin taso on saavutettu.
    Taisi nyt kokoomuksen kannatuksen gallup-alamäki alkaa. Sen suuruusluokan moka Orpolta kansanedustajineen.
    Orpo vetää mutkat suoriksi kuten kollegansa Halla-aho joka onnitteli Trumpia vaalivoitosta heti kun äänestyspaikat sulkeutuivat Yhdysvalloissa. Presidentti ja pääministeri hallitsevat tilannetajun eivätkä tee harhalaukauksia. Valitettava totuus on se, että ensimmäiset Nato-maassa aiheutuneet ihmishenkien menetykset aiheuttivat näillä näkymin Ukrainan ohjus.
    Ei sitä nyt niin tarkaan tarvi ohjusten ampujaa tunnistaa. Mielipide on aina faktaa tärkeämpää tuon puolueen johdossa.
    Orpoa kismittää yhä se, että NATOon mennään SDP:n johdolla ja paljolti suurta kansansuosiota nauttivan Marinin ansiosta. Siinä on pakko twiittailla ahkerasti jottei unohtuisi kokonaan.

    Ihmettelen, mistä johtuu kokoomuksen yli 24 % kannatus. Onko tulevat äänestäjät uskoneet todella näihin kokoomusedustajien vääristeltyihin ja osin hallitusvastaisiin twitteihin. Kannattaa katsoa vuosia taaksepäin, kun kokoomus on ollut hallitusvastuussa, suomen talous ei ole kehittynyt mihinkään, ja jättivät Marinin hallitukselle riesaksi "läksiäisinä" 105 miljardin velat
    kokoomus saa ottaa hallituksessa roimasti velkaa ja se on ihan okei, mutta jos SDP ottaa velkaa vaikka täysin poikkeuksellisen koronakriisin jälkeen, se on pahaa ja turmiollista.
    No tottakai, koska kokoomuksen mielestä rahat tulisi käyttää yritysten ja johtajien veronkevennyksiin. Terveydenhuoltoa tulee myös heidän mukaansa yksityistää, ja hoitajille kikyä jotta ulkomaisille terveydenhuoltoon sijoittajville pörssiyhtiöille taataan hyvä tuotto. Tällä tehdään Suomi houkuttelevaksi sijoituskohteeksi. Tähän lisäksi muille aloille paikallista sopimista. Se on se kokoomuksen märkä päiväuni.
    Innoissaa vaan yrittää nostaa kannatustaan. Tarttuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mutta, tässä näkee myös sen, älykkyyden ja tilannetajun. Jos sitä ei ole, sitä ei ole.
    Niin paitsi hätiköivän populisti Orpon kokoomus tulee nyt alas ja kylmän rauhallisen pääministeri Marinin demarit ylös ja nousee suurimmaksi puolueeksi taas.
    kokoomus voisi pysyä ihan omassa ainoassa asiassa eli köyhien ja työntekijöiden kyykyttämisessä,taas rohkeasti etulinjassa ukrainalaisten seläntakana huutelemassa tuo on sitä kokoomuksen vastuun kantoa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihmettelen, mistä johtuu kokoomuksen yli 24 % kannatus. Onko tulevat äänestäjät uskoneet todella näihin kokoomusedustajien vääristeltyihin ja osin hallitusvastaisiin twitteihin. Kannattaa katsoa vuosia taaksepäin, kun kokoomus on ollut hallitusvastuussa, suomen talous ei ole kehittynyt mihinkään, ja jättivät Marinin hallitukselle riesaksi "läksiäisinä" 105 miljardin velat
    kokoomus saa ottaa hallituksessa roimasti velkaa ja se on ihan okei, mutta jos SDP ottaa velkaa vaikka täysin poikkeuksellisen koronakriisin jälkeen, se on pahaa ja turmiollista.
    No tottakai, koska kokoomuksen mielestä rahat tulisi käyttää yritysten ja johtajien veronkevennyksiin. Terveydenhuoltoa tulee myös heidän mukaansa yksityistää, ja hoitajille kikyä jotta ulkomaisille terveydenhuoltoon sijoittajville pörssiyhtiöille taataan hyvä tuotto. Tällä tehdään Suomi houkuttelevaksi sijoituskohteeksi. Tähän lisäksi muille aloille paikallista sopimista. Se on se kokoomuksen märkä päiväuni.
    Innoissaa vaan yrittää nostaa kannatustaan. Tarttuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mutta, tässä näkee myös sen, älykkyyden ja tilannetajun. Jos sitä ei ole, sitä ei ole.
    Niin paitsi hätiköivän populisti Orpon kokoomus tulee nyt alas ja kylmän rauhallisen pääministeri Marinin demarit ylös ja nousee suurimmaksi puolueeksi taas.
    kokoomus voisi pysyä ihan omassa ainoassa asiassa eli köyhien ja työntekijöiden kyykyttämisessä,taas rohkeasti etulinjassa ukrainalaisten seläntakana huutelemassa tuo on sitä kokoomuksen vastuun kantoa

    kokoomus voisi mennä sanomaan että sopisivat paikallisesti ihan niin kuin kokoomuksen neuvot yleensä
    Ei ole pitkä aika, kun Sari(ei sairaanhoitaja) hankki 20 eurolla monen viikon ruoat. Näitä sitten keväällä äänestämään.
    Orpohan on hokenut joka asiassa että, hallitus on jo myöhässä. Orpo ei ollut myöhässä, tiesi Heinosen kanssa ensimmäisenä Euroopassa syylliset. Ei pääministeri ainesta, siinä vaaditaan harkintaa.
    taas kokoomuslaiset kertoo miten orpo on ymmärretty väärin ihan kun tuo että kahdella kympillä syö monta viikkoa ja senkin kielsivät samana päivänä mutta tuo on suomen tuleva pääministeri
    Toivottavasti kokoomus pysyy ikuisesti oppositiossa, he eivät osaa kuin käyttää muita etenkin heikomassa asemassa olevia hyväkseen omaa etuaan ajaessaan. He tarjoavat työtä ja vaativat työntekjöitä, mutta palkkaa he eivät kyllä maksaisi, ainakaan sellaista jolla tulisi toimeen ilman muita tukia ja avustuksia. On pidettävä yhdessä huolta että kokoomus pysyy oppositiossa, se on pieni ja keskituloisen sekä köyhän ja eläkeläisen etu joita Suomessa on eniten. 🙄
    Valitettavasti Petteristä voi tulla pääministeri,mutta se murhe koittaa vasta vaalien jälkeen.Toivoa sopii, että kokoomus löytää taitavan henkilön tehtävään eikä näitä hosuleita ministereiksi.Vähällä maltilla ja älyllä kokoomusta johdetaan.
    Mitä eroa on Petteri Orpolla ja Hannu Karpolla? -Karpolla on sentään asiaa. 🙄
    Miksi pitää tulla julkisuuteen joka asiassa. Silloin tulee näitä mokia. Entä sitten EU:ssa Suomen edustajana? Eikö kokoomus ollut se puolue joka ehdotti ydinaseita Suomeen kunnes presidentti siihen asiaan puuttui?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kokoomus voisi mennä sanomaan että sopisivat paikallisesti ihan niin kuin kokoomuksen neuvot yleensä
    Ei ole pitkä aika, kun Sari(ei sairaanhoitaja) hankki 20 eurolla monen viikon ruoat. Näitä sitten keväällä äänestämään.
    Orpohan on hokenut joka asiassa että, hallitus on jo myöhässä. Orpo ei ollut myöhässä, tiesi Heinosen kanssa ensimmäisenä Euroopassa syylliset. Ei pääministeri ainesta, siinä vaaditaan harkintaa.
    taas kokoomuslaiset kertoo miten orpo on ymmärretty väärin ihan kun tuo että kahdella kympillä syö monta viikkoa ja senkin kielsivät samana päivänä mutta tuo on suomen tuleva pääministeri
    Toivottavasti kokoomus pysyy ikuisesti oppositiossa, he eivät osaa kuin käyttää muita etenkin heikomassa asemassa olevia hyväkseen omaa etuaan ajaessaan. He tarjoavat työtä ja vaativat työntekjöitä, mutta palkkaa he eivät kyllä maksaisi, ainakaan sellaista jolla tulisi toimeen ilman muita tukia ja avustuksia. On pidettävä yhdessä huolta että kokoomus pysyy oppositiossa, se on pieni ja keskituloisen sekä köyhän ja eläkeläisen etu joita Suomessa on eniten. 🙄
    Valitettavasti Petteristä voi tulla pääministeri,mutta se murhe koittaa vasta vaalien jälkeen.Toivoa sopii, että kokoomus löytää taitavan henkilön tehtävään eikä näitä hosuleita ministereiksi.Vähällä maltilla ja älyllä kokoomusta johdetaan.
    Mitä eroa on Petteri Orpolla ja Hannu Karpolla? -Karpolla on sentään asiaa. 🙄
    Miksi pitää tulla julkisuuteen joka asiassa. Silloin tulee näitä mokia. Entä sitten EU:ssa Suomen edustajana? Eikö kokoomus ollut se puolue joka ehdotti ydinaseita Suomeen kunnes presidentti siihen asiaan puuttui?

    Toivottavast kansa tajuaa, ettei Petteri Orpoa valita MIHINKÄÄN, valtiolliseen johtotehtävään. Kyseinen herra on todella usein ”möläytellyt” asioita, joita ei pitäisi kenenkään mennä sanomaan. Etenkin Pääministerin ja Presidentin tulee olla argumenteissa hyvin tarkka ja varovainen, ennemmin olla sanomatta mitään, jos ei ole varmaa sanottavaa. Syyttää ei saa ketään ilman varmaa tietoa!
    Kyllähän se kokoomusta harmittaa kun demareiden johdolla mennään Natoon että heilahtaa. Jotain irtopisteitä oli kokoomuksen pakko yrittää poimia. Tällä kertaa ei nyt vaan ihan onnistunut.
    kokoomus gallup-huumassaan intoili vähän liikaa,nythän on paljastunut että se oli ukrainan harhautunut itsepuolustus ilmaohjus,eipä taida olla kokoomuksesta vielä pääministeripuolueeksi,kun tämän tasoista on harkinta.
    On moneen kertaan todistettu Petteri Orpon kykenemättömyys suurempiin tehtäviin. Luetteloa en ala tekemään, mutta näitä hänen möläytyksiä on miltei päivittäin. Ei pääministeriainesta! Kokoomus: Herätys!
    taas kokoomuslaiset kertoo miten orpo on ymmärretty väärin ihan kun tuo että kahdella kympillä syö monta viikkoa ja senkin kielsivät samana päivänä mutta tuo on suomen tuleva pääministeri
    Orpo ei ole johtaja-ainesta. Liian populistinen.
    Kaikkeen johtamiseen kuuluu maltti ja hyvä harkintakyky. Erityisesti nämä ominaisuudet korostuvat valtionjohdossa toimivilla henkilöillä. On suorastaan vaarallista, jos harkitsemattomia lausuntoja viljellään kovin herkästi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toivottavast kansa tajuaa, ettei Petteri Orpoa valita MIHINKÄÄN, valtiolliseen johtotehtävään. Kyseinen herra on todella usein ”möläytellyt” asioita, joita ei pitäisi kenenkään mennä sanomaan. Etenkin Pääministerin ja Presidentin tulee olla argumenteissa hyvin tarkka ja varovainen, ennemmin olla sanomatta mitään, jos ei ole varmaa sanottavaa. Syyttää ei saa ketään ilman varmaa tietoa!
    Kyllähän se kokoomusta harmittaa kun demareiden johdolla mennään Natoon että heilahtaa. Jotain irtopisteitä oli kokoomuksen pakko yrittää poimia. Tällä kertaa ei nyt vaan ihan onnistunut.
    kokoomus gallup-huumassaan intoili vähän liikaa,nythän on paljastunut että se oli ukrainan harhautunut itsepuolustus ilmaohjus,eipä taida olla kokoomuksesta vielä pääministeripuolueeksi,kun tämän tasoista on harkinta.
    On moneen kertaan todistettu Petteri Orpon kykenemättömyys suurempiin tehtäviin. Luetteloa en ala tekemään, mutta näitä hänen möläytyksiä on miltei päivittäin. Ei pääministeriainesta! Kokoomus: Herätys!
    taas kokoomuslaiset kertoo miten orpo on ymmärretty väärin ihan kun tuo että kahdella kympillä syö monta viikkoa ja senkin kielsivät samana päivänä mutta tuo on suomen tuleva pääministeri
    Orpo ei ole johtaja-ainesta. Liian populistinen.
    Kaikkeen johtamiseen kuuluu maltti ja hyvä harkintakyky. Erityisesti nämä ominaisuudet korostuvat valtionjohdossa toimivilla henkilöillä. On suorastaan vaarallista, jos harkitsemattomia lausuntoja viljellään kovin herkästi.

    Petteri Orpo erottui suomalaisista kärkipoliitikoista laukaisemalla hätäisesti virheellisen väitteen tapahtumista Twitteriin, ja joutui totuuden valjettua katumapäälle. Kokoomuksen ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiantuntija Timo Heinosen äkkiväärät lausunnot vanhenivat niin ikään muutamassa tunnissa, joita sitten jälkikäteen myös peruttiin ,vahinkoa ei kuitenkaan ”onneksi Suomelle tullut, sillä Heinonen ja Orpo eivät toistaiseksi puhu Suomen suulla”.

    – Tehdyt virhearviot äärivakavassa asiassa ovat toivottavasti opiksi ja ojennukseksi, valtiojohdolle tällaisia virheitä ei saa tulla. Twitter-liipaisin ei saa olla herkkä näissä asioissa. Ulko- ja turvallisuuspolitiikassa on osoitettava harkintaa ja malttia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Petteri Orpo erottui suomalaisista kärkipoliitikoista laukaisemalla hätäisesti virheellisen väitteen tapahtumista Twitteriin, ja joutui totuuden valjettua katumapäälle. Kokoomuksen ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiantuntija Timo Heinosen äkkiväärät lausunnot vanhenivat niin ikään muutamassa tunnissa, joita sitten jälkikäteen myös peruttiin ,vahinkoa ei kuitenkaan ”onneksi Suomelle tullut, sillä Heinonen ja Orpo eivät toistaiseksi puhu Suomen suulla”.

    – Tehdyt virhearviot äärivakavassa asiassa ovat toivottavasti opiksi ja ojennukseksi, valtiojohdolle tällaisia virheitä ei saa tulla. Twitter-liipaisin ei saa olla herkkä näissä asioissa. Ulko- ja turvallisuuspolitiikassa on osoitettava harkintaa ja malttia.

    Meitä kokoomuslaisia ilahduttaa suuresti, että arvonnousuvero jää toteutumatta. Verojen suunnittelu (=välttely) voi jatkua ennallaan, ja keinoja lisätä suunnittelua jatketaan kuumeisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meitä kokoomuslaisia ilahduttaa suuresti, että arvonnousuvero jää toteutumatta. Verojen suunnittelu (=välttely) voi jatkua ennallaan, ja keinoja lisätä suunnittelua jatketaan kuumeisesti.

    Kiitos kepu! Nyt voin jatkaa korkoa korolle sijoittamisia vakuutuskuoriin odottamaan eläköitymistäni ja muuttoa Sveitsiin. Sveitsissä nostan miljoonani ja palaan takaisin Suomeen. Näin Suomen valtio ei saa tuloistani latin latia veroja! Hä, hää! Vielä kerran, kiitos kepu!


   • Anonyymi

    kokoomus on erittäin tyytyväinen ettei arvonnousuvero toteudu. Veroparatiisikikkailu saa siis hallituksen siunauksella jatkua.


  • Anonyymi

   Kokoomus o ylivoimainen gallup ykkönen ja tulee muodostamaan seuraavan hallituksen.

   • Anonyymi

    Se sitten kana varmistaa että tulevilla sukupolvilla ei ole mahdollisuutta elättää itseään palkoilla ,eikä heillä tule olemaan eläkkeitä. Jos noin on että Kokoomusta kannatetaan, niin käy siitä voit olla varma.


   • Anonyymi

    Älähä nuolsse ennenkuin tipahtaa.
    Orpolaiset ovat onnettoman osaamatonta porukkaa, joka osaisi hallituksessa ainoastaan leikata tavan kansalaisilta ja ohjata verorahat rikkaimpien rikastuttamisrksi.
    Sitä kyykytystä kansa sai kärsiä Sipilän äärimmäisen kokoomuuspolitikan takia.


  • Anonyymi

   Ei ole ei, mutta Sarvipää ja Virkkunen opportunisteina on sangen tietoisia jotta Eun päätös pitää ennaltamisessa se on hyväksytty jo eussa läpi. Suomi ei voi rueta venkoilemaan Euta vastaa, eun lait ja valta ohittaa suomen perustuslain (itsenäisyydenajalta. Viikonloppuna tulee herttuatar Leyn jos kerkiään käymään provinsissa, uskon jotta niin niijata niksauttaa neidot kilvan kuka parhaiten herttuattarelle eikä pahaa sanaa, saattaa leuka väpätttää sikalanemännälläkin jos piösöö ees kättelemään, mitehän se niijaus jottei pyllähdä koko täti ? Marin osasi ensikerralla Leyn edessä huolimatta punajuurista niijaamaan mallikaasti. Minusta hupaisaa seurata tätä sirkusta onneksi ollaan voitonpuolella tästä viisikosta turmiolan tädit osa yksi on ohi. Ja kassakin tyhjä vielä on energiayhtiöillä kaupanalan liikeillä ryöstelyn kulta-aika, miten käy joutuuko porvari sanomaan toiselle vaalin jälkeen, jotta älä enää taskuille sehän on jo vainaa;-D

  • Anonyymi

   Orpo ja kokoomus tarkoituksellisesti tai tyhmästi provosoi tätä ohjusiskua. Venäjä hyötyy tästä ja saa lisää lyömäaseita esim, Suomea kohtaan. Harkitsematonta ja hölmöä.

   • Anonyymi

    Jollei olisi totta, voisi pitää mustana huumorina. Tälät pohjalta tehtyjen päätösten tulos ei päivänvaloa kestä. Vastaava, kuin Irakin taistelukaasut. Nyt vastassa Venäjä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jollei olisi totta, voisi pitää mustana huumorina. Tälät pohjalta tehtyjen päätösten tulos ei päivänvaloa kestä. Vastaava, kuin Irakin taistelukaasut. Nyt vastassa Venäjä.

    Kaikkea pitää kommentoida ja aina menee pieleen. Seuraavana päivänä pyydellään sitte anteeksi.
    Orpo on jo kovempi nolaamaan itseään kuin persut ja se on paljon!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikkea pitää kommentoida ja aina menee pieleen. Seuraavana päivänä pyydellään sitte anteeksi.
    Orpo on jo kovempi nolaamaan itseään kuin persut ja se on paljon!

    orpo hyökkää pietariin kohta uljaasti ratsastaen häkämiehen selässä.


  • Anonyymi

   Poliitikot voisivat hieman miettiä, että mitä milloinkin sanovat. Vaalit lähestyvät, mutta voisi silti olla asiallinen . Tässä tapauksessa Mykkänen tuntuu unohtaneen täysin mitä edellinen hallitus, siis se jossa hänen puolueensa oli leikkasi mm. Mykkäsen mainitsemista rahoista.

   • Anonyymi

    Onko Orpo pistetty puhekieltoon viimeaikaisten mokiensa takia. Siis ensin väitti Ykkösaamussa, että toissijaisuusvaatimuksen esittäminen kuuluu "ihan työjärjestyksenkin mukaan " halloitukselle. Tietää koska on ollut ministerinä. Yle oikaisee asian tänään. Kokoomuksen Petteri Orpo sanoi näin Ylen ykkösaamussa jne. Mutta Toissijaisuusmenettely on kuitenkin luotu nimenomaan parlamentteja varten eli sen esittäminen on eduskunnan tehtävä. Ja valiokunnathan kokoontuivat kesä-heinäkuussa 3 kertaa. Toinen moka oli tämä Puolan osuneiden ohjuksien tietäminen venäläisiksi (pikkujoulutunnelmissa?).


   • Anonyymi

    Onko kenties, kokoomuksen tavoite,että heikennetään tässä taloustilanteessa palkansaajan tilipussia mm poistamalla yleissitovuuden,ja mm sunnuntai korvaukset ko Moni kokoomuslainen puhunut näitä? Kokoomuksen tavoitteet ei siten olisi yhtä ko työväen tavoitteet. Faktat pöytään.
    Moni kokoomuslainen haluaa poistaa yleissitovuuden, eli pienentää työnantajan palkkakuluja,ja siinä sivussa pienentää palkansaajan tilipussia,jos esim sunnuntai työstä saa vaan arkipäivän palkan. Sdp ees koettaa heikompia puolustaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko kenties, kokoomuksen tavoite,että heikennetään tässä taloustilanteessa palkansaajan tilipussia mm poistamalla yleissitovuuden,ja mm sunnuntai korvaukset ko Moni kokoomuslainen puhunut näitä? Kokoomuksen tavoitteet ei siten olisi yhtä ko työväen tavoitteet. Faktat pöytään.
    Moni kokoomuslainen haluaa poistaa yleissitovuuden, eli pienentää työnantajan palkkakuluja,ja siinä sivussa pienentää palkansaajan tilipussia,jos esim sunnuntai työstä saa vaan arkipäivän palkan. Sdp ees koettaa heikompia puolustaa.

    kokoomus pääsee kyykyttään,mm Moni kokoomuslainen haluaa poistaa yleissitovuuden, esim sunnuntai korvaukset ja lomarahat ja pekkaset ja vuorolisät, et normi palkalla,ja työväki kiittää 😂😂😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kokoomus pääsee kyykyttään,mm Moni kokoomuslainen haluaa poistaa yleissitovuuden, esim sunnuntai korvaukset ja lomarahat ja pekkaset ja vuorolisät, et normi palkalla,ja työväki kiittää 😂😂😂😂😂

    Työssä, vkl ,arkipäivän hinnnalla,monen kokoomuksen ihmisen tavoite palkansaajalle. Työväen edut ja kokoomus 😂😂😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Työssä, vkl ,arkipäivän hinnnalla,monen kokoomuksen ihmisen tavoite palkansaajalle. Työväen edut ja kokoomus 😂😂😂😂😂

    Johan Helsingin kaupunki toteuttaa kokoomuksen tavoitetta maksetaan kun jaksetaan, osalla ihmisistä palkkasaatavat odottaneet jo puoltakin vuotta.


  • Anonyymi

   Orpo ja kokoomus tarkoituksellisesti tai tyhmästi provosoi tätä ohjusiskua.

   • Anonyymi

    Näiden nykyisten oppositiopuolueiden ainoa tehtävä, jota he juuri ja juuri osaavat on rustailla kaiken sortin välikysymyksiä ja muita kapulanheittoja lähes päivittäin. He varmaan katsovat onnistuneensa, jos pystyvät estämään suomen asioiden hoidon ja vieneensä virkamiestenkin työajan turhaakin turhemmilla välikysymyksillä. Kunhan ne turhapurot vain jollain tavalla pääsevät otsikoihin. Onkohan ne sittenkään ymmärtäneet oikein sen, mitä varten heidät on valittu kansanedustajiksi.


   • Anonyymi

    Miksei orpo vaahtoa sopeutumisrahasta, mutta ansiosidonnaisen päivärahan heikkenemisen puolesta vaahtoaa? Moni ex kokoomuksen kansanedustaja nostaa sopeutumisrahaa
    eniten nimenomaan sopeutumisrahaa saa nimenomaan kokoomuksen ex kansanedustajat
    Kokoomus, monikin heistä,käsittääkseni haluaa työkuluja pienentää,mm sunnuntai korvaukset pois,mitä monikin kokoomuksen Ihminen jutellut. Eli,duunari ei saa hyötyä sunnuntai työstä. Työväen puolella kok
    Kun hallitus esittää maataloudelle lisää tukirahaa, oppositio vastustaa. Kun hallitus ei esitä maataloudelle lisää tukirahaa, oppositio vastustaa.


  • Anonyymi

   Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu syyllistyi kerralla kahdeksaan rikokseen
   Kanta-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut Hämeenlinnan entisen kaupunginvaltuutettu Anni Fredriika Puntilan, 31, puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen.
   Tuomionsa käräjäoikeus luki väärennyksestä, kavalluksesta, kotirauhan rikkomisesta, kolmesta vahingonteosta, työturvallisuusrikoksesta ja ympäristön turmelemisesta.

   Puntilan syyksi luetut kahdeksan rikosta tapahtuivat maaliskuun 2018 ja toukokuun 2020 välisenä aikana.

   Tekoaikaan hän oli paitsi kaupunginvaltuutettu myös Hämeenlinnan kaupungin vesiyhtiön puheenjohtaja. Luottamustehtävistä kokoomusta edustanut Puntila erosi toukokuussa 2020, kun poliisi kaivoi hänen johtamansa kiinteistöyrityksen omistamalta tontilta purkujätettä, joka sisälsi muun muassa sekä asbestia että elohopeaa
   Harvinaisen aikaansaavaa sakkia.

   Mietitään miksi kokoomus on lakimiestenpuolue. Siellä kaikki kiertää lakeja minkä kerkiää ja myös opastaa muitakin. Taviokin perussuomalaisista lukee perustuslakiakin kun piru Raamattua. Näin tuo laitaoikeisto toimii.
   Pieni ja keskituloisen sekä köyhän ja eläkeläisen silmin katsottuna voidaan jo kokoomukseen kuulumista tai kokoomuspuolueen kannattamista katsoa rikolliseksi toiminnaksi. Kuten saatiin taas huomata niin kokoomuslaisilla on kaikki konstit käytössä kun ajavat omaa etuaan. Olisi korkea aika ihmisten huomata millainen puolue kokoomus todellisuudessa on, ja ymmärtää että kokoomuksen paikka on oppositiossa jatkossakin. 🙄
   Kahdeksan rikosta kerralla ja ehdollinen tuomio huolimatta ympäristön turmelemisesta ja ihmisten vaarantamisesta ja toisten omaisuuden anastamisesta. Kertoo kovasti tekijän arvomaailmasta. Paljousalennus jälleen käytössä.
   Kertoo myös kokoomuksen eriarvoisesta kohtelusta. Kun kokoomuksen jäsenkirjan haltija törttöilee, niin asia haudataan vähin äänin mahdollisimman nopeasti.

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/081f8289-6248-49df-afd9-216d3a4e370b

   • Anonyymi

    Taas kykypuolueen nouseva kyky näytti miten bisneksiä hoidellaan,noudattakoon muut lakia! minä en.Nyt näitä pullahtelee joka viikko esiin näitä kokoomuksen töppäilyjä,ja valtionhoitajapuolueeksi olisi kova hinku,luoja meitä varjele.Näinköhän jo huomenna pyytää kaikilta anteeksi,kuten muutkin aina pyytävät,
    kokoomuslainen ja tuomion pituus kulkee näköjään puoluekirjan mukaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taas kykypuolueen nouseva kyky näytti miten bisneksiä hoidellaan,noudattakoon muut lakia! minä en.Nyt näitä pullahtelee joka viikko esiin näitä kokoomuksen töppäilyjä,ja valtionhoitajapuolueeksi olisi kova hinku,luoja meitä varjele.Näinköhän jo huomenna pyytää kaikilta anteeksi,kuten muutkin aina pyytävät,
    kokoomuslainen ja tuomion pituus kulkee näköjään puoluekirjan mukaan

    Olikohan tässä tapauksessa työntekijöiden kannalta tyyppi-esimerkki Kokoomuksen ajamasta "paikallisesta sopimisesta"? Kun työttömyyskorvaukset ajetaan alas, niin töissä on paikallisesti sopien pakko tehdä täysin mitä pomo määrää, kuten em. asbestitöitä ilman pätevyyttä työmenetelmiä ja suojaimia.
    Jos Kokoomus ei veronkierrolla pärjää ,niin törkeillä talousrikoksilla sitten.Suomen onni ettei rahanahne Kokoomus ole nyt korona aikaan hallituksessa,varmasti oltaisiin menty raha edellä eikä terveys.
    Aito kokoomuslainen,voitto tärkeintä !!
    normaali kokoomuslaista yrittäjyyttä ja noiden kanssa sovitaan paikallisesti kyllä kahdella kympillä syö monta viikkoa
    Kokoomus saa "hyvää" mainosta nyt mutta yllättääkö ketään? Oma, yrittäjän etu ohittaa kaiken, jopa rikollisuutta käyttäen. Tähän on totuttava tulevaisuudessa, työntekijän tehtävä on vaurastuttaa näitä yrittäjiä, sovitaan kaikki "saunan takana", ihan vaan kaksistaan, lupaan sitä ja tätä....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olikohan tässä tapauksessa työntekijöiden kannalta tyyppi-esimerkki Kokoomuksen ajamasta "paikallisesta sopimisesta"? Kun työttömyyskorvaukset ajetaan alas, niin töissä on paikallisesti sopien pakko tehdä täysin mitä pomo määrää, kuten em. asbestitöitä ilman pätevyyttä työmenetelmiä ja suojaimia.
    Jos Kokoomus ei veronkierrolla pärjää ,niin törkeillä talousrikoksilla sitten.Suomen onni ettei rahanahne Kokoomus ole nyt korona aikaan hallituksessa,varmasti oltaisiin menty raha edellä eikä terveys.
    Aito kokoomuslainen,voitto tärkeintä !!
    normaali kokoomuslaista yrittäjyyttä ja noiden kanssa sovitaan paikallisesti kyllä kahdella kympillä syö monta viikkoa
    Kokoomus saa "hyvää" mainosta nyt mutta yllättääkö ketään? Oma, yrittäjän etu ohittaa kaiken, jopa rikollisuutta käyttäen. Tähän on totuttava tulevaisuudessa, työntekijän tehtävä on vaurastuttaa näitä yrittäjiä, sovitaan kaikki "saunan takana", ihan vaan kaksistaan, lupaan sitä ja tätä....

    Kokoomus päästi pullonhengen karkuun Jyrki Kataisen hallituskaudella jolloin veronmaksajien jo kertaalleen kustantamat sähköverkot myytiin yksityisille. Nyt sähköyhtiöillä on valinnanvapaus viedä tuhkatkin pesästä omakotitaloissa asuvilta ja hallitus on kädetön puuttumaan. En usko että heille tulee vaalivoittoa kylmän talven jälkeen huhtikuussa sähkömarkkinoiden kaaoksenkin takia.
    Kokoomus voittaa vaalit ja varakkaille veroale jolloin pienituloisilta joudutaan leikkaamaan,se on kansan tahto joten pulinat pois.
    Taisi ennen kuluttajien sähköt mennä Imatran Voiman linjoja pitkin, oli valtionyhtiö.
    Se myytiin eräälle suurelle yhtiölle, joka taas laittoi kaiken rahaksi, hyvästä hinnasta ja näin me menetettiinkin kaikki, tai ei menetetty kaikkea jäi meille edes maksajan rooli.
    Valtiovallan toheloinnin vuoksi, maksamme hieman vanhemmissa kerrostaloissa, vielä toiseen kertaan, kaapelointien asentamisesta maan alle.
    Mitä suotta hermostua, markkinatalous nyt vain toimii näin.Jos vapaa markkinatalous on
    tällaista sähkönhinnoilla rosvousta,
    niin ehdottomasti
    sähköyhtiöt muutettava
    yhdeksi valtion
    sähköyhtiöksi
    piste


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus päästi pullonhengen karkuun Jyrki Kataisen hallituskaudella jolloin veronmaksajien jo kertaalleen kustantamat sähköverkot myytiin yksityisille. Nyt sähköyhtiöillä on valinnanvapaus viedä tuhkatkin pesästä omakotitaloissa asuvilta ja hallitus on kädetön puuttumaan. En usko että heille tulee vaalivoittoa kylmän talven jälkeen huhtikuussa sähkömarkkinoiden kaaoksenkin takia.
    Kokoomus voittaa vaalit ja varakkaille veroale jolloin pienituloisilta joudutaan leikkaamaan,se on kansan tahto joten pulinat pois.
    Taisi ennen kuluttajien sähköt mennä Imatran Voiman linjoja pitkin, oli valtionyhtiö.
    Se myytiin eräälle suurelle yhtiölle, joka taas laittoi kaiken rahaksi, hyvästä hinnasta ja näin me menetettiinkin kaikki, tai ei menetetty kaikkea jäi meille edes maksajan rooli.
    Valtiovallan toheloinnin vuoksi, maksamme hieman vanhemmissa kerrostaloissa, vielä toiseen kertaan, kaapelointien asentamisesta maan alle.
    Mitä suotta hermostua, markkinatalous nyt vain toimii näin.Jos vapaa markkinatalous on
    tällaista sähkönhinnoilla rosvousta,
    niin ehdottomasti
    sähköyhtiöt muutettava
    yhdeksi valtion
    sähköyhtiöksi
    piste

    Eikö hallitus voi tällaisessa tilanteessa tehdä verolakia, jolla valtavat voitot minimoitaisiin ja samalla laki, joka estää miljoonien bonuksien maksut kun tavan kansa kärsii.
    Sähköyhtiöistä suuri osa, ellei suurin, on osakeyhtiöitä eikä niihin voi hallitus puuttua. Jos osakeyhtiölakia aletaan muuttaan, se oskee muitakin kuin sähköyhtiöitä. Voi vain arvata mitek Ek asian ottaisi.
    Markkinatalous toimii näin. Kokoomus kannattaa puhdasta markkinataloutta, vain tappiot sosialisoidaan veronmaksajien maksettaviksi.
    Kokoomus saa todennäköisesti vaalivoiton.
    linjojen myynnissä oli mukana eräs kokoomuslainen fantastinen Jyrki.
    monet sähköyhtiöt on kuntien omistamia, niin poliittiset päättäjät eivät halua omia tulonlähteitään pilata. Esim. Helenin ylisuuret voitothan on kaupungin piiloveroa. Ja Fortumin Uniper tappiot halutaan kompensoida suurilla energian marginaaleilla, kuluttajien selkänahasta.
    Mielenkiintoista nähdä minkälaista rosvo kapitalismia sähköyhtiöt tulevat keväällä osoittamaan johdon bonuksineen ym. Ihmiset ovat jo muutenkin monella tapaa ahdingossa energian hinnan rajun nousun takia, minkä monet yhtiöt ottavat hyödykseen täysimittaisesti ja samalla voi todeta, ettei energiayhtiöiden johtajat ole tehneet mitään voiton hankkimiseen eteen vaan voitto on ainoastaan saatu hintojen nousun muodossa mihin yritysjohto ei ole omilla toimillaan vaikuttanut, kertyneet voitot johtuvat puhtaasti maailmanpolitiitista tekijöistä. Katsotaan mikä on yritysten solidaarisuus kansalaisia kohtaan, pelkään kyllä pahinta.


  • Anonyymi

   Harvempitietää, kuinka toissijaisuushuomatus tehdään. Ja sitäkään ei ainakaan kukaan persujen eikä kokoomuksen istuvista kansanedustajista tiennyt, kun eivät sitä tehneet vaikka se oli heistä kuulema tärkeäkin asia.

   • Anonyymi

    Kokoomuslaisen matematiikka: jos puolitetaan valtion menot, niin minä ja mun kovatuloiset frendit saa enemmän rahaa, ja enemmän on parempi kuin vähemmän.


  • Anonyymi

   Kyllä oikeisto on kuitenkin yhteiskunnan turva . Sanna ja Mäkynen ei herätä luottamusta menneen toimintansa ansiosta . HE ajavat lastenrattailla .

   • Anonyymi

    Oikealla paniikki nousee kun vaalit lähenee ja kansa vaan tykkää ihminen edellä politiikasta kuten kymmenet jollei jo yli sadat gallupit/tutkimukset osoittaa. ( Koko vaalikauden kannatus historiallisesti yli 50%, muistin virkistämiseksi porvarihallituksen kannatus samaan aikaan ennen vaaleja jotain 30% pintaan.)Miksi oppositio tekee välikysymyksen asiasta,jonka eduskunnan olisi tullut hoitaa.Toissijaisuusperiaatteen mukaan nimittäin eduskunta,sen suuren valiokunnan kuka tahansa jäsen voi tehdä aloitteen komission esityksen käsittelemisestä.Eduskunnan ei siis tarvitse odottaa hallituksen päätöksiä.Näin ei eduskunnnassa kuitekaan tehty,joten välikysymyksen esittäjät voisivat esittää välikysymyksen omasta toiminnastaan tai pikemminkin toimimattomuudestaan,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oikealla paniikki nousee kun vaalit lähenee ja kansa vaan tykkää ihminen edellä politiikasta kuten kymmenet jollei jo yli sadat gallupit/tutkimukset osoittaa. ( Koko vaalikauden kannatus historiallisesti yli 50%, muistin virkistämiseksi porvarihallituksen kannatus samaan aikaan ennen vaaleja jotain 30% pintaan.)Miksi oppositio tekee välikysymyksen asiasta,jonka eduskunnan olisi tullut hoitaa.Toissijaisuusperiaatteen mukaan nimittäin eduskunta,sen suuren valiokunnan kuka tahansa jäsen voi tehdä aloitteen komission esityksen käsittelemisestä.Eduskunnan ei siis tarvitse odottaa hallituksen päätöksiä.Näin ei eduskunnnassa kuitekaan tehty,joten välikysymyksen esittäjät voisivat esittää välikysymyksen omasta toiminnastaan tai pikemminkin toimimattomuudestaan,

    Kokoomus aikoo ottaa miljardin lisävelkaa, jolla rahoittaa verohelpotukset rikkaille. Se siitä vastuullisesta talouden pidosta. Lisäksi he ovat anti-Robin Hood: varastavat köyhiltä ja antavat rikkaille.
    Miksi miljardien yritystuet (suorat ja epäsuorat tuet), vaikka Suomen yritysverotus on Euroopan kevein ? Suomessa 20 %, Ranska 27,5 %, Italia 27,9 %, Saksa 30 %.
    Taloustieteen Nobelilla palkittu Maailmanpankin pääekonomisti Joseph Stiglitz kutsui Suomen vierailullaan Sipilän hallituksen leikkauspäätöksiä liiallisiksi: "Nuorten tulevaisuudennäkymien tuhoamisella tulee olemaan poliittisia ja sosiaalisia seurauksia. Maanne hallitus rapauttaa Suomen tulevaisuutta." Hän varoitti leikkausten heikentävän kasvua kotimaisen kysynnän pienenemisen kautta. Myös luottoluokittaja Fitch pienensi Suomen kasvuennustetta hallituksen leikkaussuunnitelmien vuoksi.
    Sipilän porvarihallituksen kannatus oli 2019 tammikuussa 34% kun Marinin hallituksen kannatus on 53% .
    Veronalennukset, jotka maksetaan verottamalla " haittoja " kokoomuksen " haittoja " ovat jokapäiväisen elämän perustarpeet . Asuminen, ruoka energia, vesi, lämpö, sähkö liikenne ym. tarpeet. Miten kokoomus luokittelee nämä perustarpeet " haitoiksi". Hinnat nousseet jo todella paljon jokapäiväisen elämisen, tarpeita ei saa enää verottaa yhtään kovempaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus aikoo ottaa miljardin lisävelkaa, jolla rahoittaa verohelpotukset rikkaille. Se siitä vastuullisesta talouden pidosta. Lisäksi he ovat anti-Robin Hood: varastavat köyhiltä ja antavat rikkaille.
    Miksi miljardien yritystuet (suorat ja epäsuorat tuet), vaikka Suomen yritysverotus on Euroopan kevein ? Suomessa 20 %, Ranska 27,5 %, Italia 27,9 %, Saksa 30 %.
    Taloustieteen Nobelilla palkittu Maailmanpankin pääekonomisti Joseph Stiglitz kutsui Suomen vierailullaan Sipilän hallituksen leikkauspäätöksiä liiallisiksi: "Nuorten tulevaisuudennäkymien tuhoamisella tulee olemaan poliittisia ja sosiaalisia seurauksia. Maanne hallitus rapauttaa Suomen tulevaisuutta." Hän varoitti leikkausten heikentävän kasvua kotimaisen kysynnän pienenemisen kautta. Myös luottoluokittaja Fitch pienensi Suomen kasvuennustetta hallituksen leikkaussuunnitelmien vuoksi.
    Sipilän porvarihallituksen kannatus oli 2019 tammikuussa 34% kun Marinin hallituksen kannatus on 53% .
    Veronalennukset, jotka maksetaan verottamalla " haittoja " kokoomuksen " haittoja " ovat jokapäiväisen elämän perustarpeet . Asuminen, ruoka energia, vesi, lämpö, sähkö liikenne ym. tarpeet. Miten kokoomus luokittelee nämä perustarpeet " haitoiksi". Hinnat nousseet jo todella paljon jokapäiväisen elämisen, tarpeita ei saa enää verottaa yhtään kovempaa.

    Ex edustajien sopeutus rahan voi poistaa. Monet olleet sopeutumisrahoilla vuosikymmenet, samaan aikaan saa tienata miljoonien osinko tulot. Kokoomus viemässä köyhän viimesen, killingin varakkaiden sopeutus rahoihin ei kosketa.
    Se ainakin on varmaa, että vaikea on kasata seuraava hallitus. Minun on vaikea uskoa siihen, että vihreät tai RKP lähtisi Orpon kelkkaan jos PS on mukana. Lisäksi hallitus hajoaisi nopeasti jos kokoomus onnistuisi leikkauslistoineen rokottamaan elämämkoululaisilta, jotka ovat perussuomalaisten kannattajia... Kokoomuksen ja SDP:n tilanne on samanlainen..
    Mitä taas tulee harhaan vasemmisto Niin Sdp ,Vas. 2 puolueella EI koulutuksesta päätetä. Opetus/Sivistys-valiokunnan Pj Kokoomus. Opetus-hallituksen johtaja O.P Heinonen (kok). Pisa meni kallelleen Porvari-hallituksen ,peruskoulujen, AMKK ,yliopistojen rahojen leikkausten takia. Ennen vaaleja Sipilä ,Orpo ,Soini esiintyi lappu kädessä kuvissa: Koulutuksesta EI leikata.

    kokoomuslaiset toteaa että ammattiliitot palkkavaatimuksineen ajaa suomen ahdinkoon ja seuraavassa lauseessa että ammattiliitot hyväksyy liian pieniä palkankorotuksia että ilman ammattiliittoja saisi parempaa palkkaa, - tuohon pystyy vain kokoomuslainen ja vielä uskoo tuon epäloogisuuden.
    onneksi kaikkia lohduttaa tuo että kokoomuksen mielestä suomessa kahdella kympillä syö monta viikkoa ja nyt on oikea hetki leikata minimi toimeen tuloa.orpi lupasi kaikille työssä käyville niin suuret vero alennukset että kaikki saa 270 euroa enemmän käteen niin paljonko sen 1400 euroa kuukaudessa ansaitsevan veroja pitää laskea että tuo orpon lupaus toteutuu ja tietenkin kokoomus tyylin kaikille samat prosenttialennukset , noin orpo lupasi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ex edustajien sopeutus rahan voi poistaa. Monet olleet sopeutumisrahoilla vuosikymmenet, samaan aikaan saa tienata miljoonien osinko tulot. Kokoomus viemässä köyhän viimesen, killingin varakkaiden sopeutus rahoihin ei kosketa.
    Se ainakin on varmaa, että vaikea on kasata seuraava hallitus. Minun on vaikea uskoa siihen, että vihreät tai RKP lähtisi Orpon kelkkaan jos PS on mukana. Lisäksi hallitus hajoaisi nopeasti jos kokoomus onnistuisi leikkauslistoineen rokottamaan elämämkoululaisilta, jotka ovat perussuomalaisten kannattajia... Kokoomuksen ja SDP:n tilanne on samanlainen..
    Mitä taas tulee harhaan vasemmisto Niin Sdp ,Vas. 2 puolueella EI koulutuksesta päätetä. Opetus/Sivistys-valiokunnan Pj Kokoomus. Opetus-hallituksen johtaja O.P Heinonen (kok). Pisa meni kallelleen Porvari-hallituksen ,peruskoulujen, AMKK ,yliopistojen rahojen leikkausten takia. Ennen vaaleja Sipilä ,Orpo ,Soini esiintyi lappu kädessä kuvissa: Koulutuksesta EI leikata.

    kokoomuslaiset toteaa että ammattiliitot palkkavaatimuksineen ajaa suomen ahdinkoon ja seuraavassa lauseessa että ammattiliitot hyväksyy liian pieniä palkankorotuksia että ilman ammattiliittoja saisi parempaa palkkaa, - tuohon pystyy vain kokoomuslainen ja vielä uskoo tuon epäloogisuuden.
    onneksi kaikkia lohduttaa tuo että kokoomuksen mielestä suomessa kahdella kympillä syö monta viikkoa ja nyt on oikea hetki leikata minimi toimeen tuloa.orpi lupasi kaikille työssä käyville niin suuret vero alennukset että kaikki saa 270 euroa enemmän käteen niin paljonko sen 1400 euroa kuukaudessa ansaitsevan veroja pitää laskea että tuo orpon lupaus toteutuu ja tietenkin kokoomus tyylin kaikille samat prosenttialennukset , noin orpo lupasi

    Kokoomus lupasi TAAS Ansiosidonnaista n.1 520e/kk (ohhoh) kaikille työttömille. Kok ilmeisesti "perui" ansiosidonnaisen porrastamisen? (ainakin vaalien ajaksi) Samalla lupauksella KOK voitti kuntavaalit.
    Kokoomuksen velan otosta ei hyödy kun rikkaat.
    Jos Porvaripuolueita olisi ollut 6 kuten nyt on .Ei Suomi olisi hyvinvointivaltio. Nimittäin -87 Asti oli Porvareita vain RKP ja KOK. Kokoomus pääsi hallitukseen vasta -87 Urkin jäähyltä. Sosiaaliturvan, ilmaisen koulun, neuvolat ym. teki Keskusta, Sdp ,Vasemmisto ja SAK. Kaikille . -91 lähtien porvarihallitukset alkoi ajaa alas terveyspalveluita, koulutusta ,työehtoja ja palkkoja. Näin Suomi päätti -90 luvulla: Huonot työehdot-Matalat palkat. TS-11 Kiristämällä työttömyys ja toimeentulotuen saamisen ehtoja. Ei huolta. Kok Orpo oli jo -19 keväällä ennen vaaleja valmis tekemään lakisääteisesti paikallisen sopimisen joka alalle. Ei suinkaan korottamalla palkkoja . Jotka on aina olleet liian suuria EK mielestä. Vaan "paikallisesti": "Kaikilta aloilta ei vielä voida laskea palkkoja .Koska osalla aloista on vielä sopimukset voimassa".
    Ei marin varmasti leikkaisi ainakaan vammaisilta, köyhiltä ja pitkäaikaissairailta - kuten kilpailijansa kokoomuspuolue.
    Mykkänen toisti puheessaan moneen kertaan sosiaaliturvan kokoomuksen leikkauskohteeksi. Sieltä sitä löytyy hänen mukaansa tingittävää. Kun 10 vuotta on pitkäaikaisnuori ollut ainoan tulonsa, vammaistuen 93 euron tulolla, ei siin ole paljon leikattavaa - kai? JA kun eläminen on siis 10 vuotta joka kuukausi ollut toimeentulotuen 400 euron suuruinen, olisi hienoa nähdä se, miten sitä leikkaamalla luodaan menestystä maahamme. JA asumistuen lupaa leikata vielä kristillisdemokraatit. Eli puun alle, käpyjä syömään vaan köyhät, sairaat ja vammaiset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus lupasi TAAS Ansiosidonnaista n.1 520e/kk (ohhoh) kaikille työttömille. Kok ilmeisesti "perui" ansiosidonnaisen porrastamisen? (ainakin vaalien ajaksi) Samalla lupauksella KOK voitti kuntavaalit.
    Kokoomuksen velan otosta ei hyödy kun rikkaat.
    Jos Porvaripuolueita olisi ollut 6 kuten nyt on .Ei Suomi olisi hyvinvointivaltio. Nimittäin -87 Asti oli Porvareita vain RKP ja KOK. Kokoomus pääsi hallitukseen vasta -87 Urkin jäähyltä. Sosiaaliturvan, ilmaisen koulun, neuvolat ym. teki Keskusta, Sdp ,Vasemmisto ja SAK. Kaikille . -91 lähtien porvarihallitukset alkoi ajaa alas terveyspalveluita, koulutusta ,työehtoja ja palkkoja. Näin Suomi päätti -90 luvulla: Huonot työehdot-Matalat palkat. TS-11 Kiristämällä työttömyys ja toimeentulotuen saamisen ehtoja. Ei huolta. Kok Orpo oli jo -19 keväällä ennen vaaleja valmis tekemään lakisääteisesti paikallisen sopimisen joka alalle. Ei suinkaan korottamalla palkkoja . Jotka on aina olleet liian suuria EK mielestä. Vaan "paikallisesti": "Kaikilta aloilta ei vielä voida laskea palkkoja .Koska osalla aloista on vielä sopimukset voimassa".
    Ei marin varmasti leikkaisi ainakaan vammaisilta, köyhiltä ja pitkäaikaissairailta - kuten kilpailijansa kokoomuspuolue.
    Mykkänen toisti puheessaan moneen kertaan sosiaaliturvan kokoomuksen leikkauskohteeksi. Sieltä sitä löytyy hänen mukaansa tingittävää. Kun 10 vuotta on pitkäaikaisnuori ollut ainoan tulonsa, vammaistuen 93 euron tulolla, ei siin ole paljon leikattavaa - kai? JA kun eläminen on siis 10 vuotta joka kuukausi ollut toimeentulotuen 400 euron suuruinen, olisi hienoa nähdä se, miten sitä leikkaamalla luodaan menestystä maahamme. JA asumistuen lupaa leikata vielä kristillisdemokraatit. Eli puun alle, käpyjä syömään vaan köyhät, sairaat ja vammaiset.

    Ei näy uutista, jossa kerrotaan Kokoomuksen tavoite, eli vähentää tukia pieni ja keskituloisilta. Sekä lisäten heille veroja. Tänään tässä tapahtumassa siitä jälleen kertoivat. Samalla haluavat lisätä varakkaampien etuisuuksia ja veronalennusta. Johtuuko uutisoimattomuus siitä, ettei näyttäisi galluppeihin hyvältä Vai se, etteivät ihmiset tietäisi.

    Kokoomus leikkaisi sosiaalituista, jotta voi antaa veroalen hyvätuloisille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei näy uutista, jossa kerrotaan Kokoomuksen tavoite, eli vähentää tukia pieni ja keskituloisilta. Sekä lisäten heille veroja. Tänään tässä tapahtumassa siitä jälleen kertoivat. Samalla haluavat lisätä varakkaampien etuisuuksia ja veronalennusta. Johtuuko uutisoimattomuus siitä, ettei näyttäisi galluppeihin hyvältä Vai se, etteivät ihmiset tietäisi.

    Kokoomus leikkaisi sosiaalituista, jotta voi antaa veroalen hyvätuloisille.

    Sekin verokikkailujuttu oli suunnattu valmiiksi rikkaille vaikka sähkön hinta on noussut monilla muillakin. Näin ne rikkaat päättää edukseen.
    Joo kyllä se on rikkaille tehty tää kelan vähennys..pitää olla yli 400 e yli että saa hyvitystä ...perseestä koko homma.hävetkää päättäjät.


  • Anonyymi

   Perinteisesti kokoomuksen veljespuolue Venäjällä on tämä vallassa oleva porukka. Kuinka yhteistyö on sujunut nyt kun Ukrainaa ollaan komentamassa riviin?
   Veljeksil yhteinen etu, piilotettu varallisuus. Trump, Putin ja Kokoomus tunnetusti ajavat varallisuuden kätkemisen maksimointia.

   Kätketty varallisuus on mahdollistanut putinin nousun. Investoinnit lännestä puuttuvat, mutta isästä tullut hyviä sijoituksia. Kokoomuspudokkaat eivät tajunneet että ne ovat strategisia sijoituksia. Nyt kusi sukassa ettei kaikki tule ilmi. .
   "Kykypuolue" Kokoomuksen johtohenkilöt ovat kaikki hyvin lyhytsanaisia ja oudon "huonomuistisia", kun heiltä tästä asiasta kysyy - miksi? Myös aina terävä ja utelias "neljäs valtiomahti" - siis mediaväki - on milteinpä menettänyt puhekykynsä ja -halunsa tämän tiimoilta, kysyn edelleen - miksi? Oma arvaukseni on, että tästä on sovittu yhteisissä illanistujaisissa, samasta puolueesta kun ollaan!

   Niin kauan kuin on mahdollista kätkeä rahaa veroparatiisiin niin kokoomuksen ja rikollisten valta maapallolla kasvaa ja putinin kaltaisilla tyranneilla on pelikenttä hallussa.
   oikeistolle sota on hyvää bisnestä, jep jep....
   MInuakin kävi nyt uuden isänmaallisen aallon harjalla kiinnostamaan mikä tämä Kansallisen Kokoomuksen ja Putini valtapuolueen suhteen nykyisen status oikein on?
   Venäläisen median mukaan "sisarpuolueita".
   samaa kansan kurjuuttamis-ideologiaa kokkareilla ja putinisteilla.

   Orpo aloittanut taas vuosi ennen tulevia eduskuntavaaleja kovan mekkalan, kuinka suomalaisten sosiaaliturvaa on leikattava, ettei Suomen tarvitsisi ottaa velkaa antaakseen humanitääristä apua putinistien järjettömän sodan ajamille ukrainalaisille pakolaisille Suomessa.

   Orpolaisille tuntuukin olevan ukrainalaisten turvaan Suomeen ottamisessa tärkeintä sotapakolaisista hyötyminen, mutta toivottavasti ei kuitenkaan entiseen malliin koulutettujen ihmisten halpatyövoimana.

   • Anonyymi

    Pidettävä myös huoli, ettei Suomen kansaa törkeimmin kyykyttävä puolue pääse nousemaan oppositiosta.
    Jokohan kaikki suomalaiset alkavat ymmärtämään kokoomuslaisten politiikan tärkeimmän tavoitteen?
    Rikkaimpien rikastuttaminen ja köyhimpien köyhdyttäminen.

    Kuulostaa muuten aikalailla itäisen naapurimme nykypolitiikalta.
    Niin se on maapallo pyörähtänyt että kremli ja oikeisto on ne joilta löytyy yhteisiä arvoja. Varallisuuden kätkemisen mahdollistaminen kaikkein merkittävimpänä. Se on se juttu joka nykyisen menon on mahdollistanut. Ne luurangot sieltä kaivetaan vielä ja sitä kipeämmin sattuu mitä kauemmin onnistuu kätkentä
    globaalikokkarit sotii keskenään että kumpi ahne saa enemmän hallintaansa
    Ovathan kokoomuksen mepit Orbanin kanssa samassa ryhmässä eu:ssa, putinin kavereita kokoomuslaiset.
    Kokoomuksen veljespuolue ajaa Venäjän kaaokseen.
    Samaa yritti amerikkalainen veljespuolue Trumpin johdolla.
    Suomessa emme halua kokeilla edes kokoomusta vallan kahvassa.
    Trump-Putin-Orpo linja-EI KIITOS!

    EU:ssa konservatiivit,joihin kokoomus kuuluu,eivät ole saaneet mitään aikaan Ukrainan hyväksi.

    Kokouksia-päivällisiä-illallisia -tulos nolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pidettävä myös huoli, ettei Suomen kansaa törkeimmin kyykyttävä puolue pääse nousemaan oppositiosta.
    Jokohan kaikki suomalaiset alkavat ymmärtämään kokoomuslaisten politiikan tärkeimmän tavoitteen?
    Rikkaimpien rikastuttaminen ja köyhimpien köyhdyttäminen.

    Kuulostaa muuten aikalailla itäisen naapurimme nykypolitiikalta.
    Niin se on maapallo pyörähtänyt että kremli ja oikeisto on ne joilta löytyy yhteisiä arvoja. Varallisuuden kätkemisen mahdollistaminen kaikkein merkittävimpänä. Se on se juttu joka nykyisen menon on mahdollistanut. Ne luurangot sieltä kaivetaan vielä ja sitä kipeämmin sattuu mitä kauemmin onnistuu kätkentä
    globaalikokkarit sotii keskenään että kumpi ahne saa enemmän hallintaansa
    Ovathan kokoomuksen mepit Orbanin kanssa samassa ryhmässä eu:ssa, putinin kavereita kokoomuslaiset.
    Kokoomuksen veljespuolue ajaa Venäjän kaaokseen.
    Samaa yritti amerikkalainen veljespuolue Trumpin johdolla.
    Suomessa emme halua kokeilla edes kokoomusta vallan kahvassa.
    Trump-Putin-Orpo linja-EI KIITOS!

    EU:ssa konservatiivit,joihin kokoomus kuuluu,eivät ole saaneet mitään aikaan Ukrainan hyväksi.

    Kokouksia-päivällisiä-illallisia -tulos nolla.

    Euroopan oikeistopuolueiden kytkeminen venäläiseen vaikuttamiskoneistoon alkoi toden teolla 2000 luvun vaihteen tienoilla Sauli Niinistön noustua edu puolueliiton johtoon. Silloin Berlusconit niinistöt ym suuntasivat matkalle venäjälle. Edu liittyi pian osaksi epp ja Niinistöstä nuijittiin kunniapuheenjohtaja saavutuksiensa johdosta

    Yhtenäinen venäjä on vallassa oleva puolue venäjällä. Perustettiin yhtenäisyys-puoleen tilalle 2000 luvun vaihteen tienoilla. sen valta perustuu varastetun pääoman kätkemiseen, korruptioon, uhkailuun, kiristämiseen, väkivaltaan ja murhiin. Se kaapii voitot luonnonvarojen myynnistä, sijoittaa ne veroparatiiseihin ja pyrkii maksimoimaan vaikutusvaltaansa länsimaissa mm sijoituksilla veroparatiisien kautta, rahoittamisella, korruptiolla ja väkivallalla.

    Sauli Niinistön siirryttyä euroopan investointipankkiin alkoi eu rahan sijoittaminen venäjälle, energiaan, infrastruktuuriin mm.

    Niinistön presidenttiyden aikana venäläisvaikutteiden lisääntyminen suomessa on ollut ennennäkemätöntä ja muusta euroopasta poikkeavaa. Khl, rosatom, oligarkit, fortumin kytkeminen venäjään, putinyhteys, jne. Bisnes edellä, turvallisuuteen liittyvät riskit määrätietoisesti kieltäen.

    Venäjäkriittisten ja länsimyönteisten Kataisen ja Stubbin epäsuosio oli niinistön taholta näkyvää.

    Krimin hyökyksen jälkeinen pakotteiden minimointi ja tilanteen nopea normalisointi yhteydenpidolla, vierailuin ja yhä syvenevällä talous-ja energiayhteistyöllä lännen varoitteluista huolimatta tapahtui niinistön kaudella ja oikeistohallitusten aikana, muut euroopan oikeistopuolueet kunniapuheenjohtajan perässä.

    hyvinhän tuo oikeistolaisten sotahommabisnes sujuu, kun aseet ja lng käyvät kaupaksi verorahoilla
    Oligarkkien kaverit ajavat kaksilla rattailla ... mutta aina bisnes edellä!


  • Anonyymi

   Onhan Kokoomuksella kohtuullista, että ilmoittaa jo ennen vaaleja kurjistavansa heikoimpien toimeentuloa. Myöskin on hyvä tietää, että Kokoomus haluaa ottaa lisää velkaa rahoittaakseen tuloveron alennuksia sitä enemmän, mitä suuremmat tulot. Hienoa, että pudotti naamionsa.
   kokoomus latasi suuren äänisaaliin vasemmistolle uhkailemalla jo muutenkin surkeiden sosiaalitukien varaan syrjäytettyjen niukkaakin niukempaa toimeentuloa leikata alle elämisen mahdollisuuden.
   Kokoomus on valmis leikkaamaan kaikista pienituloisimmilta palkansaajilta koska he eivät äänestä Kokoomusta ja omiltaan Kokoomus ei ole leikannut koskaan.
   Mitä suurempi palkka sitä suurempi hyöty veronkevennyksistä!
   Pienituloinen ei tuloveron alennuksesta hyödy, päin vastoin takkiin tulee kun painopiste siirtyy välillisiin veroihin!
   Pääomatulonsaajien ei tarvitse tehdä töitä ja veronmaksun ja verojen määränkin voivat päättää itse. Tulot holding yhtiöön tai vakuutuskuoreen niin veronmaksusta ei tarvitse olla huolissaan.

   • Anonyymi

    Miksi miljardien yritystuet (suorat ja epäsuorat tuet), vaikka Suomen yritysverotus on Euroopan kevein ? Suomessa 20 %, Ranska 27,5 %, Italia 27,9 %, Saksa 30 %.

    Se on raskasta sosialismia yrityksille, joille jaetaan korruptiorahaa 10 - 15 miljardia joka ainoa vuosi vastikkeetta. Nyt omistajat vaativat vielä erikseen lahjarahat tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

    Suuret kansainväliset yhtiöt eivät maksa Suomeen veroja - kuin aivan nimeksi, jos sitäkään. Ne menevät ulkomaille mm. veroparatiiseihin. Vain pienet yritykset maksavat tuon luokkaa 20 % veronsa.
    Suomen PALKKATULO-verotus on korkeampi, koska valtio maksaa yritysten puolesta palkkoja erilaisina tukina köyhille verovaroista.

    Kokoomus on puhunut jo pitkään sosiaaliturvan leikkaamisesta ja porskuttaa nyt gallupissa ainoana puolueena jolla on yli 20% kannatus. Demarit on jossain takana.
    Kokoomuksen kannatus vaan kasvaa joka kerta kun puhuvat leikkauksista tulonsiirtoihin.

    Miten Persut ja kokoomus on suomalaisten puolella? Miten esimerkiksi taksilaki, lomarahojen poisto ja veronkierron helpottaminen köyhän asemaa kohensivat?
    Lomarahojen leikkaaminen kikyn avulla? Kiky oli ammattiliittojen keskenään tekemä sopimus. Kyllä siinä arkkitehtinä olivat Sipilä ja Orpo. Vaihtoehtona olivat pakkolait
    Kylmää kyytiä kaikille paitsi 200k vuodessa tienaaville jos kokoomus pääsee läpi.
    Kokoomus on valmis jakamaan miljardeja EU:lle, ulkomaan kehitysapuun ja maahanmuuttajille, mutta haluaa leikata oman maan pienituloisilta ja köyhiltä. Isänmaallisesti ja oikeudenmukaisesti ajatteleva ei äänestä Kokoomusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi miljardien yritystuet (suorat ja epäsuorat tuet), vaikka Suomen yritysverotus on Euroopan kevein ? Suomessa 20 %, Ranska 27,5 %, Italia 27,9 %, Saksa 30 %.

    Se on raskasta sosialismia yrityksille, joille jaetaan korruptiorahaa 10 - 15 miljardia joka ainoa vuosi vastikkeetta. Nyt omistajat vaativat vielä erikseen lahjarahat tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

    Suuret kansainväliset yhtiöt eivät maksa Suomeen veroja - kuin aivan nimeksi, jos sitäkään. Ne menevät ulkomaille mm. veroparatiiseihin. Vain pienet yritykset maksavat tuon luokkaa 20 % veronsa.
    Suomen PALKKATULO-verotus on korkeampi, koska valtio maksaa yritysten puolesta palkkoja erilaisina tukina köyhille verovaroista.

    Kokoomus on puhunut jo pitkään sosiaaliturvan leikkaamisesta ja porskuttaa nyt gallupissa ainoana puolueena jolla on yli 20% kannatus. Demarit on jossain takana.
    Kokoomuksen kannatus vaan kasvaa joka kerta kun puhuvat leikkauksista tulonsiirtoihin.

    Miten Persut ja kokoomus on suomalaisten puolella? Miten esimerkiksi taksilaki, lomarahojen poisto ja veronkierron helpottaminen köyhän asemaa kohensivat?
    Lomarahojen leikkaaminen kikyn avulla? Kiky oli ammattiliittojen keskenään tekemä sopimus. Kyllä siinä arkkitehtinä olivat Sipilä ja Orpo. Vaihtoehtona olivat pakkolait
    Kylmää kyytiä kaikille paitsi 200k vuodessa tienaaville jos kokoomus pääsee läpi.
    Kokoomus on valmis jakamaan miljardeja EU:lle, ulkomaan kehitysapuun ja maahanmuuttajille, mutta haluaa leikata oman maan pienituloisilta ja köyhiltä. Isänmaallisesti ja oikeudenmukaisesti ajatteleva ei äänestä Kokoomusta.

    kannattaa kuitenkin kaikkien muistaa ettei kokoomusta ole todellakaan pakko äänestää, ei vaikka kuinka luodaan harhaa että on johdossa galluppien mukaan.
    Kaikkea ei kannata uskoa niiltä osin. Mykkäsen ja muiden vastaavien lausunnot kyllä kannattaa uskoa...Kyyti tulee olemaan vielä pahempaa kuin edellisen hallituksen aikaan. Ties minkä värinen puolue sinne hajaantuu..Edellinen oli sininen, tuleeko nyt keltainen?

    Pienituloiset, velalliset, asumistukea saavat ym. muistakaa mennä äänestämään keväällä ja laitetaan kokoomuksen johtopaikka hännille. Kyllä tulee kylmä jos kok pääsee johtoon.
    Oikeisto ei ole koskaan tehnyt mitään hyvää köyhille eikä tule tekemään koska oikeiston kohderyhmä on hyvätuloiset.

    Työkykyiset todellisiin töihin palkalla, jolla tulee toimeen ilman tukia. Vaan sehän ei työnantajille sovi, eikä ek:lle, eikä kokoomukselle. Pitää saada työllistämistukia, nollatuntisopimuksia, max-voittoa ym.
    Suomessa on n. 0,8 miljoonaa pienituloista ihmistä ja kokoomus haluaa tehdä heitä vielä lisää.
    tilanteessa jossa todella moni joutuu valitsemaan ostaako ruokaa vaiko lääkkeitä, niin joku kehtaa edes puhua leikkauksista! Sen sijaan harmaa talous ja veronkierto kun laitettaisiin kuriin niin sillä olisi merkitystä!

    mykkäsen kaltaisille pitää vero euroista maksella taksikulut, palkkiot kaikenlaisista kokouksista missä silmät pyöreänä selittää puolueensa tulevia (siis ei todella) tekosia kuinka saadaan köyhät entistä köyhemmiksi. Sehän nähtiin edellisen hallituksen aikaan se. Nyt onneksi rehellisesti kertoo kuinka aikoo kansalaisia sortaa vielä enemmän.
    eu on jo vuosia kehottanut suomea parantamaan sosiaaliturvaa joka on huono.nyt kokoomus on valmis leikkaamaan satoja miljoonia vielä pois.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    kannattaa kuitenkin kaikkien muistaa ettei kokoomusta ole todellakaan pakko äänestää, ei vaikka kuinka luodaan harhaa että on johdossa galluppien mukaan.
    Kaikkea ei kannata uskoa niiltä osin. Mykkäsen ja muiden vastaavien lausunnot kyllä kannattaa uskoa...Kyyti tulee olemaan vielä pahempaa kuin edellisen hallituksen aikaan. Ties minkä värinen puolue sinne hajaantuu..Edellinen oli sininen, tuleeko nyt keltainen?

    Pienituloiset, velalliset, asumistukea saavat ym. muistakaa mennä äänestämään keväällä ja laitetaan kokoomuksen johtopaikka hännille. Kyllä tulee kylmä jos kok pääsee johtoon.
    Oikeisto ei ole koskaan tehnyt mitään hyvää köyhille eikä tule tekemään koska oikeiston kohderyhmä on hyvätuloiset.

    Työkykyiset todellisiin töihin palkalla, jolla tulee toimeen ilman tukia. Vaan sehän ei työnantajille sovi, eikä ek:lle, eikä kokoomukselle. Pitää saada työllistämistukia, nollatuntisopimuksia, max-voittoa ym.
    Suomessa on n. 0,8 miljoonaa pienituloista ihmistä ja kokoomus haluaa tehdä heitä vielä lisää.
    tilanteessa jossa todella moni joutuu valitsemaan ostaako ruokaa vaiko lääkkeitä, niin joku kehtaa edes puhua leikkauksista! Sen sijaan harmaa talous ja veronkierto kun laitettaisiin kuriin niin sillä olisi merkitystä!

    mykkäsen kaltaisille pitää vero euroista maksella taksikulut, palkkiot kaikenlaisista kokouksista missä silmät pyöreänä selittää puolueensa tulevia (siis ei todella) tekosia kuinka saadaan köyhät entistä köyhemmiksi. Sehän nähtiin edellisen hallituksen aikaan se. Nyt onneksi rehellisesti kertoo kuinka aikoo kansalaisia sortaa vielä enemmän.
    eu on jo vuosia kehottanut suomea parantamaan sosiaaliturvaa joka on huono.nyt kokoomus on valmis leikkaamaan satoja miljoonia vielä pois.

    Mitä suurempi palkka sitä suurempi hyöty veronkevennyksistä!
    Pienituloinen ei tuloveron alennuksesta hyödy, päin vastoin takkiin tulee kun painopiste siirtyy välillisiin veroihin!
    jopa kokoomuksessa on huomattu, että hallinto on kallista ja haaskaa, joten se on otettava säästökohteeksi. Kysykää nyt kuitenkin ensin kepulaisilta, minkä ihmeen takia he masinoivat entisten lisäksi uuden hallintoportaan, joka kaiken kukkuraksi on täysin turha. Ehkä halusivat luottamushenkilöilleen lisää paikkoja ja palkkioita. Uuden hallintotason miehitykseen tarvittava uusi virkamiesdivisioona maksaa maltaita. Peruuttakaa se, niin ainakin hallintomenojen kasvu jää pienemmäksi.


  • Anonyymi
   UUSI

   Missä kunnissa ja minkä puolueiden vahtivuorolla ahneutta esiintyy?
   Onko mitään hyväksyttävää perustetta sallia kuntien yhtiöiden harrastaa sellaista palkitsemisperustetta, jossa yhtiön johtoa palkitaan bonuksilla, jotka perustuvat liiketuloksen määrään?
   Olin naivina kuvitellut, että kunnan, eli viime kädessä meidän kuntalaisten, omistaman sähköyhtiön halvan sähkön aikana keräämät voitot käytetään puskurina vaikeina aikoina. Vaan toisin on käynyt. Nyt kääritään isompaa voittoa meidän kuntalaisten selkänahasta sillä tekopyhällä oikeutuksella, että voitot palautuvat kuntalaisille kunnan tulevien investointien kautta. Miksei meiltä kysytä? Minä ainakin haluan kunnalta halvempaa sähköä nyt, en jotain epämääräistä rakennusprojektia tai kehityksen kehitysprojektia joskus tulevaisuudessa.
   ei energiavirasto laillistanut rosvohinnoittelua, vaan Sipilän (Kesk.) hallitus yhdessä Kokoomuksen ja Persujen kanssa! Poliitikot möi sähköverkot ja sijoittivat rahat Uniperiin! Sinne meni vuosien saatossa kansalaisilta kerätyt verorahat sähkön siirtoverkkojen rakentamiseksi ja nyt vielä toiseen kertaan verkkoyhtiöiden toimesta kun ne kaapeloidaan maan alle! Fortumin investointien kautta imaistiin kansalaisten rahat, joista päätti sen ajan poliitikot! Kuka pystyisi selvittämään, omistaako jotkut poliitikot ja heidän lähipiirinsä noiden sähkön siirtoyhtiöiden osuuksia paljonkin piilotettuina omistuksina?

   • Anonyymi
    UUSI

    Miksi näitten yleishyödyllisten, kuntien omistamien vesi-, sähkö-, jäte- ja viemärilaitosten ym pitää tuottaa voittoa.
    kaikissa kuntien omistamien yhtiöiden tuotteiden hinnoissa on enemmän tai vähemmän piiloveroa ja sitä maksetaan kiltisti. Päättäjien harjoittama politiikka näkyy siinä selvästi.
    seuraavaksi ne ahneet kunnanisit ja-äidit kiertoon ja pitkälle jäähylle. Tästä on niin paljon esimerkkejä et kunnan keskeisiä elintoiminnoille tärkeitä laitoksia johdetaan kuin liikeyrityksiä. Niitä pitäisi hoitaa kuin voittoa tuottamattomia aatteellisia yhdistyksiä, mieluummin pikkiriikkisen tappiolla. Nyt tuntuu et sähkölaitos sähkölaitoksen perään äkkäs et täst saa katetta ja rajusti, on sit mist nostetaan bonareit. Kuntalaisten elinolot ei kauheasti kiinnosta. Vähän ennen vaaleja kirkastetaan kilpi ja kultakala muistiset kilvan äänestävät.
    Kyseessä on vahva oligopolinen kilpailutilanne, missä muutama toimija nostaa hintaa. Ei kukaan halua silloin laskea hintaa, kun kerran voi nostaakin. Juuri vesilaitokset, sähköntuottajat ja sähköverkkopalvelujen tarjoajat ovat sellaisia, ja kas, nehän ne ovat kokoajan nostamassa hintoja milloin minkäkin verukkeen takia. Kun sitten kunnissa noiden laitosten johto ja hallitusjäsenet kuittaavat vielä hyviä bonuksia kovista tuotoista, on varma, että sisältä päin kohtuuttamista ei kukaan edes ehdota. Päinvastoin. Kyse on selkeästä piiloverottamisesta. USA:ssa on lakeja, että kunnalliset yhtiölt eivät saa piiloverottaa meille tutulla tavalla. Hinnoittelun pitää perustua reaalikuluihin ja todellisiin investointisuunnitelmiin. Nyt kun tätä kuntien törkeää ahnehtimista katsoo niin soisi saman olevan meilläkin.
    asiaa pitäisi kysyä niiltä kaupunkien ja kuntien johtajilta, sekä kunnanhallituksen ja valtuuston puheenjohtajilta, miksi juuri heidän kunnan omistama sähkölaitos rahastaa kuntalaisiaan? He varmaan osaa parhaiten kertoa valokuvan kera, miksi juuri heidän sähkö on niin kallista! Ihmisillä kun nykyisin on kova tarve esiintyä kasvokuvin julkisuudessa, niin miksei nytkin, tässäkin asiassa? Äänestäjäjätkin on varmaan halukkaita muistamaan, kuka päättää heidän asioistaan kun seuraavan kerran menee äänestyskoppiin antamaan valtakirjansa!
    nämä yhtiöt ovat pääosin maakuntien pääkaupunkien hallussa, joten ne ryöstävät maakuntiensa pieniä ja köyhiä kuntia ja kuntalaisia.
    Sähköyhtiöt teki voittoa pari vuotta sitten kun hinta oli 5snt/kwh ja nyt taitaa hinta keskimäärin olla 30snt, sähkön tuotantokustannukset ei varmasti ole kuusinkertaistuneet, siitä voi päätellä että hurjaa on voitonteko.
    kuntapäättäjät vaativat kunnallisilta sähköyhtiöiltä mahdolliaimman auuria osinkotuottoja, jolloin sähköyhtiö repii ne tulot kuluttajilta. Ihan sama koskee kaukolämpöyhtiöitä, niiden tuotot näkyvät kuntien kassassa ja nekin tulot revitään kuluttajilta. Kyseessä on siis piiloverotus. Nyt kun sähköyhtiöiden tuotot ovat kohtuuttomat, myös valtio haluaa osansa kuluttajilta revityistä tuotoista ja siksi valtio laittaa sähköyhtiöille ns. windfall-veron, joka ei laske sähkön hintaa (päinvastoin nostaa). Tällä konstilla valtiokin pääsee repimään kuluttajilta lisätuottoja ja kaikki ovat onnellisia, paitsi kuluttajat, jotka ryövätään moninkerroin.
    Rahaa palaa, kun pitää olla paljon johtajaa ja hallitusta ja kokouspalkkiota. Hyvä tapa päästä jakamaan verorahaa omaan taskuun. Riittää, kun valtion työntekijät hoitaa hommansa palkkaa vastaan. Siinä ei tarvita liikelaitoksia välistä vetämään.
    Sähkön tuotantokustannukset Suomessa ei tiettävästi ole nousseet juurikaan. Nykyiset hinnan korotukset ovat puhdasta ahneutta ja tilaisuuden antamaa kansalaisten hyväksikäyttöä. Jos hinta nostetaan jopa kymmenkertaiseksi samoilla tuotantokustannuksilla niin se on pelkkää hädän alaisten hyväksikäyttöä. Tosin Lintilän mielestä ei ole.
    markkinatalous on sitä että voitot maksimoidaan ja kulut minimoidaan, kumma kun kansa haluaa tätä ja kun saa, sitten valitetaan.
    Asiaa olisi kannattanut miettiä 90-luvulla, kun alkoi kuntien omistusten yhtiöittäminen ja hinnat eivät tule laskemaan yksityistämisen tai yhtiöittämisen kautta vaikka Kokoomus niin väittääkin. Kuntien ja valtion omien tuotantojen ulkoistaminen pitäisi lopettaa välittömästi, ei niitä kukaan pysty tekemään tehokkaammin /halvemmalla, välistä vetäjät vain lisääntyvät


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi näitten yleishyödyllisten, kuntien omistamien vesi-, sähkö-, jäte- ja viemärilaitosten ym pitää tuottaa voittoa.
    kaikissa kuntien omistamien yhtiöiden tuotteiden hinnoissa on enemmän tai vähemmän piiloveroa ja sitä maksetaan kiltisti. Päättäjien harjoittama politiikka näkyy siinä selvästi.
    seuraavaksi ne ahneet kunnanisit ja-äidit kiertoon ja pitkälle jäähylle. Tästä on niin paljon esimerkkejä et kunnan keskeisiä elintoiminnoille tärkeitä laitoksia johdetaan kuin liikeyrityksiä. Niitä pitäisi hoitaa kuin voittoa tuottamattomia aatteellisia yhdistyksiä, mieluummin pikkiriikkisen tappiolla. Nyt tuntuu et sähkölaitos sähkölaitoksen perään äkkäs et täst saa katetta ja rajusti, on sit mist nostetaan bonareit. Kuntalaisten elinolot ei kauheasti kiinnosta. Vähän ennen vaaleja kirkastetaan kilpi ja kultakala muistiset kilvan äänestävät.
    Kyseessä on vahva oligopolinen kilpailutilanne, missä muutama toimija nostaa hintaa. Ei kukaan halua silloin laskea hintaa, kun kerran voi nostaakin. Juuri vesilaitokset, sähköntuottajat ja sähköverkkopalvelujen tarjoajat ovat sellaisia, ja kas, nehän ne ovat kokoajan nostamassa hintoja milloin minkäkin verukkeen takia. Kun sitten kunnissa noiden laitosten johto ja hallitusjäsenet kuittaavat vielä hyviä bonuksia kovista tuotoista, on varma, että sisältä päin kohtuuttamista ei kukaan edes ehdota. Päinvastoin. Kyse on selkeästä piiloverottamisesta. USA:ssa on lakeja, että kunnalliset yhtiölt eivät saa piiloverottaa meille tutulla tavalla. Hinnoittelun pitää perustua reaalikuluihin ja todellisiin investointisuunnitelmiin. Nyt kun tätä kuntien törkeää ahnehtimista katsoo niin soisi saman olevan meilläkin.
    asiaa pitäisi kysyä niiltä kaupunkien ja kuntien johtajilta, sekä kunnanhallituksen ja valtuuston puheenjohtajilta, miksi juuri heidän kunnan omistama sähkölaitos rahastaa kuntalaisiaan? He varmaan osaa parhaiten kertoa valokuvan kera, miksi juuri heidän sähkö on niin kallista! Ihmisillä kun nykyisin on kova tarve esiintyä kasvokuvin julkisuudessa, niin miksei nytkin, tässäkin asiassa? Äänestäjäjätkin on varmaan halukkaita muistamaan, kuka päättää heidän asioistaan kun seuraavan kerran menee äänestyskoppiin antamaan valtakirjansa!
    nämä yhtiöt ovat pääosin maakuntien pääkaupunkien hallussa, joten ne ryöstävät maakuntiensa pieniä ja köyhiä kuntia ja kuntalaisia.
    Sähköyhtiöt teki voittoa pari vuotta sitten kun hinta oli 5snt/kwh ja nyt taitaa hinta keskimäärin olla 30snt, sähkön tuotantokustannukset ei varmasti ole kuusinkertaistuneet, siitä voi päätellä että hurjaa on voitonteko.
    kuntapäättäjät vaativat kunnallisilta sähköyhtiöiltä mahdolliaimman auuria osinkotuottoja, jolloin sähköyhtiö repii ne tulot kuluttajilta. Ihan sama koskee kaukolämpöyhtiöitä, niiden tuotot näkyvät kuntien kassassa ja nekin tulot revitään kuluttajilta. Kyseessä on siis piiloverotus. Nyt kun sähköyhtiöiden tuotot ovat kohtuuttomat, myös valtio haluaa osansa kuluttajilta revityistä tuotoista ja siksi valtio laittaa sähköyhtiöille ns. windfall-veron, joka ei laske sähkön hintaa (päinvastoin nostaa). Tällä konstilla valtiokin pääsee repimään kuluttajilta lisätuottoja ja kaikki ovat onnellisia, paitsi kuluttajat, jotka ryövätään moninkerroin.
    Rahaa palaa, kun pitää olla paljon johtajaa ja hallitusta ja kokouspalkkiota. Hyvä tapa päästä jakamaan verorahaa omaan taskuun. Riittää, kun valtion työntekijät hoitaa hommansa palkkaa vastaan. Siinä ei tarvita liikelaitoksia välistä vetämään.
    Sähkön tuotantokustannukset Suomessa ei tiettävästi ole nousseet juurikaan. Nykyiset hinnan korotukset ovat puhdasta ahneutta ja tilaisuuden antamaa kansalaisten hyväksikäyttöä. Jos hinta nostetaan jopa kymmenkertaiseksi samoilla tuotantokustannuksilla niin se on pelkkää hädän alaisten hyväksikäyttöä. Tosin Lintilän mielestä ei ole.
    markkinatalous on sitä että voitot maksimoidaan ja kulut minimoidaan, kumma kun kansa haluaa tätä ja kun saa, sitten valitetaan.
    Asiaa olisi kannattanut miettiä 90-luvulla, kun alkoi kuntien omistusten yhtiöittäminen ja hinnat eivät tule laskemaan yksityistämisen tai yhtiöittämisen kautta vaikka Kokoomus niin väittääkin. Kuntien ja valtion omien tuotantojen ulkoistaminen pitäisi lopettaa välittömästi, ei niitä kukaan pysty tekemään tehokkaammin /halvemmalla, välistä vetäjät vain lisääntyvät

    ainakin UPM ja muutkin metsäjätit tienaa rutkasti kun ne on eriyttänyt samalla tehdasalueilla sijaitsevat kuorijätteellä ja hakkeella toimivat lämpö- ja sähkölaitoksensa omiksi energiayhtiöikseen! Saavat lisäksi valtiolta energiatukea! Näin se vapaa talous toimii? Yritäpä vaikka ostaa noiden metsäteollisuuden omistamien sähkölaitosyhtiöiden huimaa voittoa tekevien yhtiöiden osakkeita, ei onnistu! Toki saavat valtion maksaman energiatuen verovaroista maksettuna kaikesta huolimatta, vaikka ovat todella kannattavia yrityksiä!
    Kuntien omistamat sähköyhtiöiden perustaminen on aikanaan rahoitettu kuntalaisten rahoilla tarkoituksena hyödyttää kuntalaisia. Nyt ollaan siinä pisteessä, että johdolle on rakennettu bonusjärjestelmät mikä takaa sen sähkönhinnan jatkuvan nousun bonusten lisäämiseksi. Lisäksi ne sähköyhtiöt kaiketi yhtiöitettiin siksi, että niiden toimintaan on vaikeampi kuntien puuttua - siis johdon ja niiden hallitusten huseeraamiseen.
    Yhteiskunta toimii tänä päivänä oikeastaan vain ja ainoastaan sähkön voimalla. Sitten se on bisnestä, perustarve, en ymmärrä miten se SAA olla. Ja taas mennään siihen että me olemme vain orjia ja hyödykkeitä eliitille jotka rahastavat meitä kaikella, jopa sairaudella. Ja ihmiset eivät näe mitään eikä välitä.
    Markkinatalouteen ei kuulu yhteen hiileen puhaltaminen. Ei olla samassa veneessä ja vaikka oltaisiinkin, osa soutaa oikeiston huovatessa. Ja saarikko-emakko kiskoo hennolla ruhollaan irtipohjatulppaa.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    ainakin UPM ja muutkin metsäjätit tienaa rutkasti kun ne on eriyttänyt samalla tehdasalueilla sijaitsevat kuorijätteellä ja hakkeella toimivat lämpö- ja sähkölaitoksensa omiksi energiayhtiöikseen! Saavat lisäksi valtiolta energiatukea! Näin se vapaa talous toimii? Yritäpä vaikka ostaa noiden metsäteollisuuden omistamien sähkölaitosyhtiöiden huimaa voittoa tekevien yhtiöiden osakkeita, ei onnistu! Toki saavat valtion maksaman energiatuen verovaroista maksettuna kaikesta huolimatta, vaikka ovat todella kannattavia yrityksiä!
    Kuntien omistamat sähköyhtiöiden perustaminen on aikanaan rahoitettu kuntalaisten rahoilla tarkoituksena hyödyttää kuntalaisia. Nyt ollaan siinä pisteessä, että johdolle on rakennettu bonusjärjestelmät mikä takaa sen sähkönhinnan jatkuvan nousun bonusten lisäämiseksi. Lisäksi ne sähköyhtiöt kaiketi yhtiöitettiin siksi, että niiden toimintaan on vaikeampi kuntien puuttua - siis johdon ja niiden hallitusten huseeraamiseen.
    Yhteiskunta toimii tänä päivänä oikeastaan vain ja ainoastaan sähkön voimalla. Sitten se on bisnestä, perustarve, en ymmärrä miten se SAA olla. Ja taas mennään siihen että me olemme vain orjia ja hyödykkeitä eliitille jotka rahastavat meitä kaikella, jopa sairaudella. Ja ihmiset eivät näe mitään eikä välitä.
    Markkinatalouteen ei kuulu yhteen hiileen puhaltaminen. Ei olla samassa veneessä ja vaikka oltaisiinkin, osa soutaa oikeiston huovatessa. Ja saarikko-emakko kiskoo hennolla ruhollaan irtipohjatulppaa.

    Oikeistolaiset halusi kaiken pois valtion omistuksesta koska se oli holhousta,sosialismia ja kommunismia. Nyt markkinoiden pyörteissä samat oikeistolaiset itkee kun on kallista oikeistokapitalismin toimiessa.
    Sähkölle käy samalla lailla kuin polttonesteelle että hinnat eikun nousee. Nyt on valtiovallan toimesta aloitettu rahamarkkinoiden uusjako ja siinäkin kansa on se häviäjä.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Oikeistolaiset halusi kaiken pois valtion omistuksesta koska se oli holhousta,sosialismia ja kommunismia. Nyt markkinoiden pyörteissä samat oikeistolaiset itkee kun on kallista oikeistokapitalismin toimiessa.
    Sähkölle käy samalla lailla kuin polttonesteelle että hinnat eikun nousee. Nyt on valtiovallan toimesta aloitettu rahamarkkinoiden uusjako ja siinäkin kansa on se häviäjä.

    mitä jos Suomen kaikki sähköä tuottavat voimalaitokset olisivat valtion omistuksessa. Suomi olisi velaton kuten Norja. Nyt tuotto menee n. 20 % veroja maksaville pääomatahoille.
    Vielä mielenkiintoisempaa olisi nähdä mitkä puolueet käyttävät poliittista päätösvaltaa niissä kunnissa joiden sähköyhtiöt käärivät suurimpia voittoja.
    Hintojen nousuun on turha hakea syyllistä Venäjästä. Vaan syynä ovat ahneet, ja korruptoituneet kapitalistit.
    Persut ja kokoomus haluavat kuntien yhtiöistä tulouttaa mahdollisimman paljon rahaa
    Kokoomus ja oikeisto yleensäkin ajaa nimenomaan yrityksen etua ja voiton maksimointia. Turha sitten kitistä kun sähkölasku on taivaissa ja tuli äänestettyä kokoomusta. Sitä saa mitä tilaa. Näitä sosiaalitukia on nyt yrityksille jaettu miljardeja ja nyt näkyy yritykset kiittää nostaa hintoja 20%.
    Ei ne kunnat,vaan ne politiikot. Ne hyötyvät tietysti koska ovat osaomistajina monissa sähköyhtiöissä.


  • Anonyymi
   UUSI

   Saarikko vaati kiristyksiä ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, työmarkkinatukeen ja asumistukeen. Hän peräänkuulutti järeää uudistusta, koska ”tukijärjestelmän tulee kannustaa töihin, ei työttömyyteen".

   Kokoomusta ja keskustaa yhdistää se, että olemme puheiden lisäksi valmiita tarvittaviin tekoihin”,
   Kokoomus on esittänyt ansiotuloverotuksen keventämistä kahdella miljardilla eurolla ensi vaalikaudella.

   Saarikko kutsui kokoomuksen esityksiä ”puppupuheeksi”, sillä tuntuvat veronkevennykset kiihdyttäisivät julkista velkaantumista entisestään.

   ”Verotuksen ’black friday -reseptiä’ muuten kokeili tuoreeltaan Iso-Britannia rouva Liz Trussin johdolla. Tuloksena potkut pääministerille, Kansainvälinen valuuttarahasto sormea heristämässä ja markkinavoimat mullin mallin. Kokoomus, ottakaa oppia”, Saarikko sanoi.
   Hän kertoi keskustan kuitenkin ajavan nykyistä suurempaa verohelpotusta töitä tekeville eläkeläisille. Puolue on yrittänyt edistää asiaa koko hallituskauden ajan, mutta se on kaatunut muun muassa valtiovarainministeriön vastustukseen - eli saarikon oma ministeriö on vastustanut saarikkoa????????? saarikko ei syyttele muita - vaan itseään , huraa...Eläkeläisten työn verotusta olisi Keskusta valtiovarainministerinä voinut keventää jo nyt, turha mennä virkamiesten selän taa! Nyt asia kullostaa vain ääntenkalastelulta!
   Yrityksiä ei siis saisi verottaa? Miten kävikään kun Katainen ja Urpiainen kevensivät yritysverotusta 900 M€, jotta "dynaamiset vaikutukset" loisivat lisää työpaikkoja. Tutkimusten mukaan yhtään työpaikkaa ei tästä syntynyt, rahat hävisivät omistajien taskuihin.

   Sitä olen tämän hallituksen aikana ihmetellyt, miksei edes tämä hallitus ole uskaltanut koskea yritystukiin? Suoria 4 Mrd€/v ja epäsuorat mukaanlukien 9 Mrd€/v. Sitten budjettineuvotteluissa kinataan jostain 50 M€ kiristyksestä työttömille tai eläkeläisille.
   Kokoomus, keskustapuolue ja kristillisdemokraatit ajavat leikkauksia asumistukeen ja työttömyysturvaan - kumma kun edellä mainitut puolueet eivät kohdista leikkauksia "omiin" yritys- ja maataloustukiin. Ne ovat yhtä mahdollisia leikkauskohteita kuin sosiaalietuudet. Kokoomus, keskusta ja kristillisdemokraatit johtavat suomalaisia takaa puskista huutelemalla. Muille vaaditaan leikkauksia. Ei siis omille leikkauksia, kuten oman esimerkin voimalla edestäpäin suomalaisia johtavat tekisivät. Se mitä omilta vaadittaisiin, ja leikattaisiin ei kiinnosta kokoomusta, keskustaa tai kristillisdemokraatteja. Puolueet ovat jo nyt Marinin hallituksen kaudella vaatimassa jälleen lisää rahaa "omalle" maataloudelle. Ja leikkauksia vaaditaan ensi vaalikaudella huonompiosaisilta. "Esimerkillistä" isänmaallisuutta.

   • Anonyymi
    UUSI

    Keskustan ja Saarikon mantrat ovat eilisen mantroja, eivätkä ne johda mihinkään muuhun kuin angstiin ja vastatoimiin.
    kepu ei koskaan yllätä. Aina vain oma etu edellä.
    Nyt tavoitellaan seuraavan hallitukseen paikkaa kokoomuksen kanssa.
    Ei minkäänlaista moraalia tällä puolueella.
    EU on toistuvasti moittinut Suomea sos.turvan alhaisesta tasosta. Ja siitä Kokoomus ja Kepu ovat leikkaamassa. Seuraavaksi poistetaan varmaan köyhiltä ja saamelaisilta ihmisoikeudet? Mitäs jos aloittaisitte leikkaukset puoluetuista ja sopeuttamis rahoistanne?


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Keskustan ja Saarikon mantrat ovat eilisen mantroja, eivätkä ne johda mihinkään muuhun kuin angstiin ja vastatoimiin.
    kepu ei koskaan yllätä. Aina vain oma etu edellä.
    Nyt tavoitellaan seuraavan hallitukseen paikkaa kokoomuksen kanssa.
    Ei minkäänlaista moraalia tällä puolueella.
    EU on toistuvasti moittinut Suomea sos.turvan alhaisesta tasosta. Ja siitä Kokoomus ja Kepu ovat leikkaamassa. Seuraavaksi poistetaan varmaan köyhiltä ja saamelaisilta ihmisoikeudet? Mitäs jos aloittaisitte leikkaukset puoluetuista ja sopeuttamis rahoistanne?

    Kokoomus lupaa kurjuutta kaikille.

    Uhkaus ei kohdistu vain "joihinkin toisiin", vaan jokaiseen suomalaiseen.

    Jos saat eläkettä, opintotukea, työttömyyskorvausta, kelan palveluita: lääkekorvauksia, sairauspäivärahaa, lapsilisää, asumistukea, Kokoomus lupaa ottaa sinulta.
    Kokoomus ajaa juuri sellaista politiikkaa, kuin sen kuuluukin. Suuri kysymys onkin, miksi niin moni keskituloinen suomalainen kokee Kokoomuksen arvot ja propagandan omakseen.

    Ymmärrän täysin Kokoomuksen kannatuksen, jos tulotaso on luokkaa 100 000€/vuosi tai omaisuutta vähintään miljoona euroa. Sellaisten etua Kokoomuksen on tarkoituskin ajaa.
    Kokoomuksen ajamat veronalennukset olisivat tasaprosentilla kaikissa tuloluokissa kohdistuen siten suurituloisille enemmän kuin pienituloisille, joista kaikkein pienituloisimmat jäisivät tyystin ilman, koska eivät maksa veroja. Miljonäärit hyötyisivät kymmeniä tuhansia, mutta tavalliset kansalaiset vain muutaman hassun satasen.
    Kokoomusideologian mukainen linja - veronalennukset rikkaille ja tukien leikkaukset köyhille - ei ole tässä taloustilanteessa oikeaa, järkevää ja taloustieteenkään mukaista politiikkaa.

    Eihän kyse ole nyt rikkaiden lukumäärästä, vaan oikeudenmukaisesta verotuksesta.

    Rikkaiden lievä verotus antaa aivan väärän signaalin veronsa säntillisesti maksaville ahkerille kansalaisille. Veronmaksumoraalin vahvistamiseksi olisi varakasta kansanosaa verotettava nykyistä huomattavasti ankarammin.

    Erityisen huutava vääryys on pääomatulojen alhainen verotus ansiotuloihin verrattuna, joka tarjoaa hyvätuloisille tilaisuuden vältellä veroja naamioimalla tulojaan pääomatuloiksi. Myös listaamattomien yritysten ansaitsemattomat veroprivilegiot herättävät kansalaisissa spontaania suuttumusta, jolta ei niitä varjelevat oikeistopuolueet voi enää pitkään silmiään ummistaa.

    Tarvitaan railakas ja raikas Suuri Verouudistus, jolla kaikki tulot asetetaan samalle veroviivalle, estetään kaikkinainen verojen välttely sekä kavennetaan tuloeroja kiristämällä reippaasti hyväosaisten verotusta. Verotusta näin tervehdyttämällä saadaan Suomi uuteen nousuun ja julkinen talous ajan mittaan tasapainoon!
    Kokoomus ei selkeästi ymmärrä sosiaaliturvan rakennetta. Kun kaikkein pienituloisimmilta leikataan jäävät tulot alle toimeentulotuen normin. Silloin he siirtyvät Kelan toimeentuloasiakkaiksi ja Kela joutuu maksamaan leikkaukset. Eli toinen käsi ottaa ja toinen antaa. Samoin käy nyt suurien sähkölaskujen kanssa. Kela maksaa ne toimeentulotuesta ja näin raha liikkuu sähköyhtiölle.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus lupaa kurjuutta kaikille.

    Uhkaus ei kohdistu vain "joihinkin toisiin", vaan jokaiseen suomalaiseen.

    Jos saat eläkettä, opintotukea, työttömyyskorvausta, kelan palveluita: lääkekorvauksia, sairauspäivärahaa, lapsilisää, asumistukea, Kokoomus lupaa ottaa sinulta.
    Kokoomus ajaa juuri sellaista politiikkaa, kuin sen kuuluukin. Suuri kysymys onkin, miksi niin moni keskituloinen suomalainen kokee Kokoomuksen arvot ja propagandan omakseen.

    Ymmärrän täysin Kokoomuksen kannatuksen, jos tulotaso on luokkaa 100 000€/vuosi tai omaisuutta vähintään miljoona euroa. Sellaisten etua Kokoomuksen on tarkoituskin ajaa.
    Kokoomuksen ajamat veronalennukset olisivat tasaprosentilla kaikissa tuloluokissa kohdistuen siten suurituloisille enemmän kuin pienituloisille, joista kaikkein pienituloisimmat jäisivät tyystin ilman, koska eivät maksa veroja. Miljonäärit hyötyisivät kymmeniä tuhansia, mutta tavalliset kansalaiset vain muutaman hassun satasen.
    Kokoomusideologian mukainen linja - veronalennukset rikkaille ja tukien leikkaukset köyhille - ei ole tässä taloustilanteessa oikeaa, järkevää ja taloustieteenkään mukaista politiikkaa.

    Eihän kyse ole nyt rikkaiden lukumäärästä, vaan oikeudenmukaisesta verotuksesta.

    Rikkaiden lievä verotus antaa aivan väärän signaalin veronsa säntillisesti maksaville ahkerille kansalaisille. Veronmaksumoraalin vahvistamiseksi olisi varakasta kansanosaa verotettava nykyistä huomattavasti ankarammin.

    Erityisen huutava vääryys on pääomatulojen alhainen verotus ansiotuloihin verrattuna, joka tarjoaa hyvätuloisille tilaisuuden vältellä veroja naamioimalla tulojaan pääomatuloiksi. Myös listaamattomien yritysten ansaitsemattomat veroprivilegiot herättävät kansalaisissa spontaania suuttumusta, jolta ei niitä varjelevat oikeistopuolueet voi enää pitkään silmiään ummistaa.

    Tarvitaan railakas ja raikas Suuri Verouudistus, jolla kaikki tulot asetetaan samalle veroviivalle, estetään kaikkinainen verojen välttely sekä kavennetaan tuloeroja kiristämällä reippaasti hyväosaisten verotusta. Verotusta näin tervehdyttämällä saadaan Suomi uuteen nousuun ja julkinen talous ajan mittaan tasapainoon!
    Kokoomus ei selkeästi ymmärrä sosiaaliturvan rakennetta. Kun kaikkein pienituloisimmilta leikataan jäävät tulot alle toimeentulotuen normin. Silloin he siirtyvät Kelan toimeentuloasiakkaiksi ja Kela joutuu maksamaan leikkaukset. Eli toinen käsi ottaa ja toinen antaa. Samoin käy nyt suurien sähkölaskujen kanssa. Kela maksaa ne toimeentulotuesta ja näin raha liikkuu sähköyhtiölle.

    Marin sai pantua Mykkästä halvalla ja tuosta iso kiitos, kokomus on onnistunut kloonaamaan Orpon. Kokomuksen linja on aukeamaan päin köyhien kimppuun käymisen ääneen fantasiointi kertoo vaikeasta persoonahäiriöstä ja pahoin pohjoismaisesta yhteiskunnasta vieraantuneesta ajettelusta, jos sänkipäinenpoika ja pöyreäpäinen poika ei paranna tästä juoksuaan tarvitaan melko iso vaalivilppi kokomuksen ennustettuun voittoon ;-D SDP tilanne on helppo saavuttaa välit Ps kanssa, silloin kokomus on siellä missä kuuluu oppositiossa. Myös rahaeliitti on tyytyväinen Marin toimiin, kokomuksen sekoilu ja kansalaisviha voisi tuoda helvetinmoiset lakot on vaikea ymmärtää mitä nuo pikkumiehet vielä kitisee, Marin aikana on rikkaat rikastuneen ja köyhien "elintasosta ;) leikkaantunut lähes 30% pelkästään täysin pidäkeettömillä hintojen korotuksilla, kauppa ja maatalous on viettänyt sellaista hintahulinaa jottei suomessa koskaa vastaavaa, kokomus näperelisi vielä jotain pientä vittumaista ihan vain periaatteessa , vaikka jengi on jo niin persaukiletta jottei missään pohjolassa, onko näiden jengi kaikki koulukiusaaja tasolla tosiaan


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin sai pantua Mykkästä halvalla ja tuosta iso kiitos, kokomus on onnistunut kloonaamaan Orpon. Kokomuksen linja on aukeamaan päin köyhien kimppuun käymisen ääneen fantasiointi kertoo vaikeasta persoonahäiriöstä ja pahoin pohjoismaisesta yhteiskunnasta vieraantuneesta ajettelusta, jos sänkipäinenpoika ja pöyreäpäinen poika ei paranna tästä juoksuaan tarvitaan melko iso vaalivilppi kokomuksen ennustettuun voittoon ;-D SDP tilanne on helppo saavuttaa välit Ps kanssa, silloin kokomus on siellä missä kuuluu oppositiossa. Myös rahaeliitti on tyytyväinen Marin toimiin, kokomuksen sekoilu ja kansalaisviha voisi tuoda helvetinmoiset lakot on vaikea ymmärtää mitä nuo pikkumiehet vielä kitisee, Marin aikana on rikkaat rikastuneen ja köyhien "elintasosta ;) leikkaantunut lähes 30% pelkästään täysin pidäkeettömillä hintojen korotuksilla, kauppa ja maatalous on viettänyt sellaista hintahulinaa jottei suomessa koskaa vastaavaa, kokomus näperelisi vielä jotain pientä vittumaista ihan vain periaatteessa , vaikka jengi on jo niin persaukiletta jottei missään pohjolassa, onko näiden jengi kaikki koulukiusaaja tasolla tosiaan

    Paraneeko tämä yhteiskunta tosiaan sillä että eriarvoistetaan ihmisiä ja potkitaan köyhiä ja heikkoja päähän.?
    ihmetellä pitää tämmösten moraalia , suomessa on työn vastaanotto velvollisuus mikäli eivät ole moista älynneet jolla kaiken järjen mukaan pyritään laittamaan "siivellä elävät elintapa työttömät " ruotuun , nytkö sitten rankaistaan tavan suomalaisia päättäjien mamuilusta kun ei mennytkään kuten piti ,saatiin vain rikkonainen yhteiskunta ja eripuraa "suomalaisuuden " nopeasta alasajosta , ja maksajaksi tietenkin halutaan heikoimmat ryhmät ja itse luistelevat mielellään vastuustaan. Suurin osa varmasti tukea tarvitsevista suomalaisista ovat oman osansa pottiin keränneet työnteon kautta.
    Kokkareita ei juuri huoleta koko yhteiskunnan tila , kunhan sampo suoltaa rahaa heidän taskuunsa niin muulla väliä......
    onko näiden jengi kaikki koulukiusaaja tasolla tosiaan kokkareissa?
    Kokoomus valtaan päästyään leikkaa sen minimiin ja lyhentää kestoa jne. EI KIITOS. Tuskin kukaan muukaan työläinen haluaa että mahdollisen työttömyyden kohdatessa ei ole kunnon ansioturvaa mahdolliselle pitkittyvälle työttömyydelle. Kokoomus haluaa nimenomaan näin!!!

    Älkää nyt ihmeessä Kokoomusta äänestäkö, paitsi jos teillä on tulot vähintään 500 000€/vuosi.


  • Anonyymi
   UUSI

   Rattaat on lastattu rahanahneilla. Kai on kiva nimeksi.

   • Anonyymi
    UUSI

    persut ja kokoomuslaiset eivät kuluta mitään, vaan black fridaynakin istuvat körttimekko päällä kotona, eivätkä osta mitään.
    jotkut voivat ajatella, että esim. luonnonsuojelu on sellainen asia, joka ratkaistaan huutoäänestyksellä.

    Yhtä hyvin voitaisiin yrittää ratkaista huutoäänestyksellä, kiertääkö maa aurinkoa.
    Kepun oli pakko aikanaan hyväksyä tämä vihreiden ehdotus hallitusneuvottelussa, muuten ei oltais mininistereitä.
    Aika näyttää pääseekö kepu ja miten pääsee irti vihreiden otteesta.


  • Anonyymi
   UUSI

   Saarikko piikitteli kokoomukselle.

   – Verotuksen black friday -reseptiä muuten kokeili tuoreeltaan Iso-Britannia rouva Trussin johdolla. Tuloksena potkut pääministerille, kansainvälinen valuuttarahasto sormea heristämässä ja markkinavoimat mullin mallin. Kokoomus, ottakaa oppia.

   • Anonyymi
    UUSI

    kaikki voisivat ottaa oppia myös talipallon "raameissa pysymisestä ja itsekurista"


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    kaikki voisivat ottaa oppia myös talipallon "raameissa pysymisestä ja itsekurista"

    Koskahan Orpo ilmoittaa , että heidän puolustamat edun
    saajat, siis isot monikansalliset yritykset eivät
    nosta enää Valtion kassasta valtavia raha summia
    yritystuen nimissä.. Köyhältä ollaan kyllä valmiita
    silmää räpäyttämättä viemään se viimeinenkin
    elämän ehto. Kun nämä pääsevät valtaan , niin
    kosto tulee olemaan julma ,,köyhille.
    Kun vaan tietäisi mistä tuo kumpuaa,,,
    Ei meillä missään hökkeli kylä slummeissa talvipakkasella
    hengissä kestä,, Miljonäärien unelma kohtalo köyhille ???
    Onko näiden miljonääri puolueiden tarkoitus ajaa
    Suomi niin kahteen leiriin että jokainen
    tulee tietämään mikä 7,62 , tai 308


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Koskahan Orpo ilmoittaa , että heidän puolustamat edun
    saajat, siis isot monikansalliset yritykset eivät
    nosta enää Valtion kassasta valtavia raha summia
    yritystuen nimissä.. Köyhältä ollaan kyllä valmiita
    silmää räpäyttämättä viemään se viimeinenkin
    elämän ehto. Kun nämä pääsevät valtaan , niin
    kosto tulee olemaan julma ,,köyhille.
    Kun vaan tietäisi mistä tuo kumpuaa,,,
    Ei meillä missään hökkeli kylä slummeissa talvipakkasella
    hengissä kestä,, Miljonäärien unelma kohtalo köyhille ???
    Onko näiden miljonääri puolueiden tarkoitus ajaa
    Suomi niin kahteen leiriin että jokainen
    tulee tietämään mikä 7,62 , tai 308

    Kokoomus voisi ottaa Viinasen leikkauslistan uudelleen käyttöön.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus voisi ottaa Viinasen leikkauslistan uudelleen käyttöön.

    Orpo ja Kokoomus ilmoittavat äänestäjille suoraan ja kursailemattomasti mitä he aikovat tehdä jos pääsevät hallitusvastuuseen. - He aikovat nostaa välillisiä veroja (=lvv ) ja laskea tuloveroa. Se tarkoittaa ruoan ja kaikkien kulutustavaroiden hintojen nousua entisestäänkin. Se tarkoittaa siis verotuksen painopisteen siirtämistä vähävaraisille ja keskiluokalle ja hyväosaisten verotuksen kevenemistä. - He aikovat ottaa käyttöön tiukan talouskurin. Se tarkoittaa Suomen talouden kuristamista lähes hengiltä. Sen johdosta ostovoima heikkenee aiheuttaen suomalaisille yrityksille myynnin heikkenemisen ja siten myös investointien vähenemisen. Tiukka talouskuri on erityistä myrkkyä juuri tähän aikaan kun kaikki on kallistunut. Tästä tulee aiheutumaan lopputuloksena myös työttömyyttä. Mutta se on todella hienoa että ilmoitetaan hyvissä ajoin mitä suomalaiset voivat odottaa jos Orpon johtama Kokoomus pääsee pääministeripuolueeksi. Näin ei asiat tule kenellekkään sitten yllätyksenä.


  Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   556
   1717
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   74
   1403
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1159
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   1133
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   68
   822
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   805
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   740
  8. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   700
  9. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   665
  Aihe